Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sollentuna i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling är en mäklare som finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet vilket betyder att vår lokalkännedom är väldigt hög och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna kan våra områden i detalj, vi vet var närmaste förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vänd dig till oss om du vill ha en mäklare med koll på hela processen, från värdering till försäljning.

Vår ambition är att vara den självklara parten i alla bostadsfrågor, oavsett om det handlar om rådgivning eller bostadsbyte. Vi har varit verksamma i Sollentuna sedan 1970-talet. Varje år hjälper vi ca 500 kunder att byta bostad och genom åren har vi hjälpt tusentals familjer att byta bostad, många både 2 och 3 gånger.

Med vårt gedigna kundregister så når vi kunder från alla olika platser i Sverige - vilket bidrar till en lyckad förmedling. Med oss kan ni vara säkra på att ni får en mäklartjänst som är anpassad just efter dina behov. Vi vet var närmaste dagis ligger och hur man hittar till löpslingan här i Sollentuna.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Allt från besiktningar, bostadslån, flyttstädning, marknadsföring och juridik kan vi hjälpa dig med.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 58 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt brf lägenhet i Sollentuna. Proffsig mäklare med stort engagemang! :-)"
"Topp mäklare. Han jobbar bra och mycket intresse i jobba med allt situationen ."
"Professionell , hjälpsam, utrolig arbetsam mäklare, som jag kunde uppleva hela tiden under min jobbig tid att försöka sälja min egen bostad och köpa ett bra ny lägenhet som min familj och jag själv har valt och försök köpa den... Mvh Larissa Larsson"
"Vi är så tacksamma och imponerade av ditt agerande från börja till slut. Jag och min syster måsta säga att vi kände så säkra och förtrogna till dig från första kontakten till slutförande av affären. Vi är imponerande av din noggrannhet och yrkesskicklighet hela vägen till kontrakt slutförande. Allt var förberett och noggrant förklarat till oss. Vi Systrar Chaita är nöjda och tacksamma som hade turen att ha dig som förmedlare . Vi kommer utan betänkande att varmt rekommendera dig till våra kretsar som en skickligt ,opartiskt och kunnig förmedlare. Jan Kristiansen !Vi tackar dig."
"Köpte en bostadsrätt i Sollentuna! Bemötande och information under budgivnings processen var utmärkt! "
"Vi kan varmt rekommendera Jan som mäklare. Trots prisras och stiltje på marknaden och en utdragen försäljning jobbade han tålmodigt och envist. Bra komunikation rakt igenom. Trovärdig, trevlig och full av erfarenhet som tar egna initiativ. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sollentuna

Våra pågående försäljningar