Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sollentuna i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling är en mäklare som finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet vilket betyder att vår lokalkännedom är väldigt hög och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna kan våra områden i detalj, vi vet var närmaste förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vänd dig till oss om du vill ha en mäklare med koll på hela processen, från värdering till försäljning.

Vår ambition är att vara den självklara parten i alla bostadsfrågor, oavsett om det handlar om rådgivning eller bostadsbyte. Vi har varit verksamma i Sollentuna sedan 1970-talet. Varje år hjälper vi ca 500 kunder att byta bostad och genom åren har vi hjälpt tusentals familjer att byta bostad, många både 2 och 3 gånger.

Med vårt gedigna kundregister så når vi kunder från alla olika platser i Sverige - vilket bidrar till en lyckad förmedling. Med oss kan ni vara säkra på att ni får en mäklartjänst som är anpassad just efter dina behov. Vi vet var närmaste dagis ligger och hur man hittar till löpslingan här i Sollentuna.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Allt från besiktningar, bostadslån, flyttstädning, marknadsföring och juridik kan vi hjälpa dig med.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi anlitade Pia Vallés på Svensk Fastighetsförmdeling vid försäljning av vår mors lägenhet i Sollentuna. Pia har genom hela processen agerat på ett proffesionellt och ansvarsfullt sätt. Både vi som Säljare och Köparen har varit mycket nöjda med Pias snabba återkopplingar. Pia har haft ett bra driv genom hela affären utan att kännas stressad. Våra förväntningar var höga, och Pia har levererat. Rekommenderas."
"Jan hjälpte mig att sälja mitt hus. Jag upplevde att Jan var mycket engagerad genom hela säljprocessen. Han fanns alltid tillgänglig och tog sig tid för alla frågor, stort som smått. Jan känns lugn, trygg, seriös och har yrkesstolthet. Jag kan varmt rekommendera Jan Christensen som Mäklare. Robert Kaattari"
"Vi, Brf. valde Mikael Holmberg som mäklare eftersom flera i styrelsen har haft god erfarenhet av honom i samband med tidigare försäljningar , både egna och andra. En lokal med stort renoveringsbehov skall bli en bostad. Många intresserade, Mikael jobbade hårt för att få ett bra resultat av affären, vilket också lyckades. Vi har fullt företroende för honom och det har inte rubbats genom denna affär som sköttes utmärkt. "
"Vi köpte en bostad där Jan var mäklare. Han var korrekt, kunnig och pålitlig. Han erbjöd oss personlig service långt in på kvällen så att vi kunde skriva kontrakt på vårt drömhus på morgonen dagen efter. Tack!"
"Vi köpte ett hus vilket kändes tryggt med Jan som är kunnig och pålitlig, två centrala egenskaper vi upplevt alltför sällan hos andra mäklare."
"Jan Christensen har hjälpt oss sälja vårt hus under Läge+. Det gick snabbt och smidigt. Jan har ett lugnt och förtroendegivande sätt och ger tydlig information. Vi kan varmt rekommendera honom. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sollentuna

Våra pågående försäljningar