Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sollentuna i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling är en mäklare som finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet vilket betyder att vår lokalkännedom är väldigt hög och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna kan våra områden i detalj, vi vet var närmaste förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vänd dig till oss om du vill ha en mäklare med koll på hela processen, från värdering till försäljning.

Vår ambition är att vara den självklara parten i alla bostadsfrågor, oavsett om det handlar om rådgivning eller bostadsbyte. Vi har varit verksamma i Sollentuna sedan 1970-talet. Varje år hjälper vi ca 500 kunder att byta bostad och genom åren har vi hjälpt tusentals familjer att byta bostad, många både 2 och 3 gånger.

Med vårt gedigna kundregister så når vi kunder från alla olika platser i Sverige - vilket bidrar till en lyckad förmedling. Med oss kan ni vara säkra på att ni får en mäklartjänst som är anpassad just efter dina behov. Vi vet var närmaste dagis ligger och hur man hittar till löpslingan här i Sollentuna.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Allt från besiktningar, bostadslån, flyttstädning, marknadsföring och juridik kan vi hjälpa dig med.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljningen av lägenheten kunde inte gått smidigare! Så enormt skönt att kunna lita på mäklaren Jan Christensen som skötte allt perfekt"
"Kunnig, tillmötesgående och gav ett mer seriöst intryck än många andra mäklare. Vi är mycket nöjda med Jan."
"Alexander är tydlig, professionell, kunnig och otroligt trevlig. Den bästa mäklaren jag har varit i kontakt med. Alexander rekommenderas gladligen."
"Alexander är en fantastisk mäklare som verkligen lägger ner sin tid, själ och professionalitet. En mäklare som är tillgänglig, lyhörd och serviceminded. Jag skulle välja Alexander alla dagar i veckan som min mäklare. Ett stort tack Alexander och ett stort lycka till i dina framtida uppdrag. / Helena"
"Jan Christensen Sålt bostad. Bra bemötande och tillgänglighet! Ärlig och enkel att ha att göra med. Hade inga större förväntningar egentligen med tanke på marknaden. Men tycker att det var lätt att kommunicera med Jan och han kändes närvarande. I övrigt så tycker jag att allt rullade på bra- enda som jag kan påpeka är att det ibland var svårt att veta vad Jan egentligen tyckte. :) Som när man går på arbetsintervju / var det bra eller var det dåligt? Men det var inget som påverkade mig negativt! Mycket bra erfarenhet. "
"Mycket väl bemött av Alexander som skött affären på ett klanderfritt sätt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt Mån-Fre 12:00-13:00

Helgdagar och röda dagar har vi stängt 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sollentuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen