Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sollentuna i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling är en mäklare som finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet vilket betyder att vår lokalkännedom är väldigt hög och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna kan våra områden i detalj, vi vet var närmaste förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vänd dig till oss om du vill ha en mäklare med koll på hela processen, från värdering till försäljning.

Vår ambition är att vara den självklara parten i alla bostadsfrågor, oavsett om det handlar om rådgivning eller bostadsbyte. Vi har varit verksamma i Sollentuna sedan 1970-talet. Varje år hjälper vi ca 500 kunder att byta bostad och genom åren har vi hjälpt tusentals familjer att byta bostad, många både 2 och 3 gånger.

Med vårt gedigna kundregister så når vi kunder från alla olika platser i Sverige - vilket bidrar till en lyckad förmedling. Med oss kan ni vara säkra på att ni får en mäklartjänst som är anpassad just efter dina behov. Vi vet var närmaste dagis ligger och hur man hittar till löpslingan här i Sollentuna.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Allt från besiktningar, bostadslån, flyttstädning, marknadsföring och juridik kan vi hjälpa dig med.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra och proffsigt bemötande. Försäljningen av min lägenhet gick smidigt och fint, och jag blev väl informerad under hela försäljningsprocessen. Innan jag anlitade Svensk Fastighetsförmedling hade en annan mäklare på en av de större mäklarfirmorna i Stockholm haft i uppdrag att sälja min lägenhet, och han skötte det inte så bra. Jag skriver inga namn här, men ett tips är att kolla upp att den mäklare man anlitar är medlem i Mäklarsamfundet. Det går att göra direkt på www.maklarsamfundet.se."
"En fantastisk mäklare, lugn och man får stort förtroende för han från första stund. Försäljningen har varit jobbig för mig men fått fint stöd av mäklaren."
"Jan Christensens bemötande var otroligt proffsigt då jag fick ett möte med honom samma dag som jag kontaktade Svensk Fastighetsförmedling. Trots att försäljningen har dragit ut på tiden (från vår sida) behöll Jan sitt lugna och förtroendegivande sätt gentemot mig/oss. Tack Jan för all hjälp vi fått. Hälsningar från en mycket nöjd kund "
"Pia Valles fick jag ett väldigt bra bemötande av, hon var snabb på att återkoppla. Jag rekommenderar Pia starkt!"
"Pia tog hand om mig som kund på ett professionellt och trevligt sätt. Hon var mycket förtroendegivande och informativ. Det känns som att jag vet vad jag köpt och att jag blivit väl informerad om vad som sker efter tillträdet. Mötet med säljarna och kontraktsskrivningen på kontoret upplevde jag som välordnat och högtidligt. "
"Otroligt proffsig med ett fantastiskt engagemang och fint bemötande. En toppenmäklare! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00 

Lunchstängt Mån-Fre 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sollentuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen