Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 272 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt min lägenhet i Vasastan Stockholm. Blev bemött med respekt och stort inkännande och stor kunskap, över alla mina förväntningar,som var bara en smidig affär."
"Aktiv mäklare, hängde med under helanprocessen"
"Köpte min första bostad genom Angelica Hermansson och hon var väldigt tydlig, glad, genuin och tillmötesgående genom hela processen. Hon svarade på samtliga frågor och fick en att känna sig väldigt trygg genom att kontinuerligt ge information samt ett bra bemötande. Jag kan verkligen rekommendera henne! "
"Köpte bostad via Emma och hon var superproffsig och trevlig. Vi fick ett mycket bra bemötande och hon bistod oss i alla frågor som vi hade under köpprocessen. Kan mycket varmt rekommendera henne och kommer själv att anlita henne vid framtida försäljning."
"Vi köpte en lägenhet på Gästrikegatan 5 genom Angelica. Vi hade en bra dialog under hela processen och fick kontinuerlig information om processen. Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick från Angelica och kan varmt rekommendera henne! "
"Har sålt lägenhet i Vasastan. Angelika Hermansson bemötte mig respekt och var mycket informativ på ett väldigt trevligt sett. Hon var glad, positiv och levde upp till min förväntning med råge. Försäljningen gick fortare än jag hade föreställt mig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar