Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 249 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Emma hjälpte mig tryggt och bra genom hela processen. Rekommenderar henne varmt till både blivande köpare och säljare !"
"Snabb, effektiv och mycket proffsig försäljning. Väldigt bra bemötande och hög tillgänglighet. Jag kan varmt rekommendera Rebecka!"
"En driven och kunnig person! Gör alltid sitt yttersta. "
"Erik Hoang är en toppen mäklare! Blev tipsad av en kollega och han gjorde sitt jobb oehört proffsigt samt att han höll mig uppdaterad hela tiden. Vad mer kan man begära? Mvh Lisa Eriksson "
"Erik var väldigt professionell vid försäljningen av vår bostad. Lyhörd och lätt tillgänglig. Väldigt påläst och informativ. Super nöjd med försäljningen. Starkt rekommenderad mäklare. Tack Erik"
"Köpte precis en tvåa i innerstan. Blev väl bemött av Angelica. Hon var proffsig, trevlig och hjälpsam i alla moment. Kunde inte ha kunnat önska mig en bättre part att kommunicera med inför köpet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar