Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 285 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"I min roll som ordförande i BRF Kalkonen har jag under åren haft löpande kontakt med många mäklare i Stor-Stockholm. När det så blev dags för mig att sälja min ”pärla” , en tvåa på 43 kvadrat på Thorildsplan, så kontaktade jag Sophia på Svensk Fastighetsförmedling. Sophia har uppfyllt alla mina förväntningar under försäljningen av min bostad. Att Sophia är en väldigt kompetent och duktig mäklare visste jag sedan tidigare, och hennes sprudlande energi och varma och vänliga bemötande har satt guldkant på hela processen. Vid kontraktsskrivningen hörde jag även ”köparna” berömma Sophia för hennes oerhörda proffsighet och härliga personlighet. Jag kan varmt rekommendera Sophia som mäklare. Mvh Cecilia Wallin"
"Recension av oss som köpare. Sophia är en unik mäklare med hög närvaro och professionellt bemötande. Hon är unik genom att, till skillnad mot många andra mäklare, är genuin och ärlig med den bostad vi ville köpa. Hon var alltid närvarande för att besvara våra frågor och undvek att försköna bostaden genom att vara väldigt jordnära och höll med om att viss upprustning skulle behövas och nekade inte inför alla skönhetsfel som huset besitter. Detta fick oss att även lita på att det inte heller göms några dolda fel i bostaden. Vi hade bilden av att alla mäklare bara är jobbiga säljare av vår tidigare erfarenhet. Denna bilden ändrades med Sophias närvaro och professionella sätt. Hon fick oss att känna oss trygga och gjorde vårt val enkelt. En mycket kunnig mäklare som jag starkt rekommenderar till alla."
"Kan starkt rekommendera Christofer Ogeheim. En positiv och lösningsorienterad person, som från första affären vi gjorde alltid har varit fantastisk. Ingenting är omöjligt, och ett nej finns nog inte ens i hans vokabulär :) "
"Angelica var under hela köpet mycket tillgänglig, snabb och professionell. Kan varmt rekommendera henne!"
"Mycket kunnig mäklare. Stor erfarenhet i områden. "
"Vi har både köpt och sålt på Stora Essingen med Elin och är lika nöjda med båda gångerna. Elin är proffsig, trevlig, förtroendeingivande och alert. Rekommenderas varmt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar