Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 137 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Gott bemötande,humoristiskt och vänligt. Gjort ett bra jobb."
"Jag blev utmärkt bemött av Ahmet Ayhan hos Svensk Fastighetsförmedling vid min försäljning. Ahmet gav 100% hela vägen, var alltid tillgänglig och visade om vår lägenhet gång på gång. Han var dessutom mycket bra att bolla med vad gäller hur man skulle ställa sig till bud. Jag rekommenderar verkligen att sälja med Ahmet. "
"Fantastiskt engagerad och kunnig! Hon gjorde det där lilla extra som man söker i en mäklare."
"Gabriella har en härlig energi som smittar av sig, och skapar möjligheter för ett bra samarbete och försäljning/köp. Hon är mycket proffesionell och gjorde hela upplevelsen till en positiv upplevelse, i en lite krånglig marknad, med ett mycket bra resultat. Vi är supernöjda!"
"Jag blev mycket väl bemött med väl förberett underlag i form av statistik av området i stort och närmsta gatan och huset i detalj. "
"Nina har varit toppen i hennes kommunikation och affärsmässighet! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen