Hoppa till innehåll

Mäklare på Kungsholmen

4,8  (920 omdömen)

Mäklare på Kungsholmen

4,8  (920 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Kungsholmen

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Kungsholmen utan och innan? Våra mäklare i bobutiken vid Fridhemsplan på Kungsholmen hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. Tillsammans med våra kollegor i bobutiken vid Essingetorget täcker vi in hela Kungsholmen, samt Stora och Lilla Essingen.

Omgivet av vatten, med åtskilliga gröna parker och flera populära restauranger och sevärdheter i området har du på Kungsholmen både nära till naturens lugn och stadens puls. Här möts alltifrån sekelskifte på nedre Kungsholmen, till funkis i Fredhäll och Kristineberg till nyproduktion i Hornsberg – det finns helt enkelt något för alla! Du har dessutom nära till smidiga kommunikationer vart du än befinner dig på Kungsholmen och tar dig enkelt både in till Stockholms city, men också till områden utanför innerstan.

Fördelarna med att bo på Kungsholmen är många, och det är därför inte förvånande att både barnfamiljer, yngre par och pensionärer väljer att bo här. För att du ska hitta exakt rätt köpare till din bostad på Kungsholmen när du säljer hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare på Kungsholmen är kunderna i fokus.

Hitta rätt på attraktiva och smidiga Kungsholmen

Tack vare att våra mäklare i bobutiken på Kungsholmen har jobbat länge i området har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta just det boende du letar efter. Så oavsett om du letar efter en vacker sekelskiftesvåning med utsikt över Mälarens glittrande vatten, en välplanerad funkislägenhet i Fredhäll med Fredhällsklippornas badplats ett stenkast bort eller en lägenhet i Kristineberg med både natur- och stadsliv nära har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik på Kungsholmen strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Kungsholmen. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Kungsholmen och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Kungsholmen!

Omdömen från kunder på Kungsholmen

Emma är pålitlig, kunnig och väldigt sympatisk! Hon hade löpande bra kontakt med oss och höll oss uppdaterade under försäljningsprocessen. Från start till mål kändes det tryggt att sälja med Emma. Kan verkligen rekommendera henne,...
Vi önskade en snabb och smidig försäljning genom en professionell mäklare! Och det fick vi. Vi är jättenöjda med Roberts insats.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Kungsholmen

Vi har koll på Kungsholmen

Hitta hit

Bobutiker Kungsholmen, Stockholm (1)

Tidigare försäljningar på Kungsholmen

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.