Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastisk energi. Här ska det hända saker!"
"Vi kan varmt rekommendera Patrik Fischer som mäklare vid en bostadsförsäljning. "
"Engagerad och proffsig genom hela processen. Vi är mycket nöjda att ha anlitat Nina som vår mäklare. Skulle vi flytta igen finns ingen tvekan om att kontakta henne."
"Bra och tydlig information. Vänligt bemötande inga frågor var för dumma. Är mycket nöjd. "
"Detta var den tredje bostadsaffären Elin Siborne hjälpte till med i vår familj. Precis som tidigare genomförde Elin denna affär lika professionellt som de två tidigare. Elin har struktur, är mycket engagerad, inger förtroende, är väl insatt, väl påläst ovh väl förberedd., mycket kunnig, drivande och oerhört lätt att ha och göra med. Denna aktuella försäljning var en utmaning då det var ca 110 personer som skrev upp sig på listan vid de två visningar som genomfördes. Elin berättade att hon inte hade varit med om något liknande! Icke desto mindre höll hon i alla trådar med fast och säker hand och affären kunde avslutas onsdag efrer visningarna. Vi är så tacksamma för Elins insats och tackar henne genuint från hjärtat att affären slutfördes på ett sådant fantastiskt bra sätt. Elin är en riktig stjärna - var rädd om henne!!!/Mia Rosander"
"Gabriella ger ett seriöst intryck och visade mig att hon var laddad att ge allt för att jag skulle få det jag ville ha. Jag ville ha en mäklare som gav 100% och som inte blandade in mig i onödan då jag jobbar mycket. Jag ville ha en projektledare jag kunde lite på. Det fick jag. Kan varmt rekommendera Gabriella. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen