Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 156 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min erfarenhet av Emma som mäklare är att hon är väldigt proffsig och erfaren vilket gjorde mig som säljare trygg och jag litade fullt på Emma som gjorde jobbet på bästa sätt. Emma är otroligt engagerad och arbetar uppsökande och har bra koll på intressanta spekulanter. Jag kan absolut rekommendera Emma till andra som ska sälja bostad på Kungsholmen och Fredhäll. "
"Emma är en mycket duktig mäklare som är lyhörd för köparens behov och önskemål. Hon hanterar hela processen på ett bra sätt och håller ett bra moment som samtidigt ger köpare och säljare rätt förutsättningar för en bra affärs. Jag är mycket nöjd med min affär och med Emma som mäklare där jag bara kan ge mina varmaste rekommendationer."
"Skicklig, hårt kämpande, driven och engagerad i vår försäljning. I tuffa bostadstider hjälpte Gabriella oss på ett bra sätt och fick oss att känna oss trygga. Vi rekommenderar starkt att anlita Gabriella då hon kan sin sak och är ärlig i hela säljprocessen. "
"Emma är en mycket ambitiös, tillmötesgående och professionell mäklare. Vi kände att hon var mycket mån om att affären skulle bli bra för alla parter, och att hon visade stort engagemang i en svår marknad både för köpare och säljare. "
"Kunning, lättillgänglig, flexibel, professionell. "
"Mycket trevlig och professionell mäklare. Kan verkligen rekommendera Angelica om du ska sälja din lägenhet. Hon har hjälpt oss genom hela processen med allt vi velat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen