Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 218 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Emma hjälpte mig att sälja min lägenhet på ett engagerat, kompetent och bra sätt. Mycket nöjd. "
"Jag har både köpt och sålt samma lägenhet med Elin dom mäklare och jag är lika nöjd båda gångerna. Det var ca 5 år mellan köpet till försäljning. Jag kände båda gångerna att jag var i fokus som kund och hade fullt förtroende för Elin. Jag skulle absolut rekommendera Elin till fler som ska sälja på Essingeöarna. "
"Professionell och trevlig, väldigt hjälpsam och god kontakt mellan köpare och säljare. "
"Jag sålde min lägenhet på Stora Essingen med Elin. Påläst, engagerad och trevlig är ord som beskriver hur jag uppfattar Elin och hennes arbete. Jag kan varmt rekommendera Elin till alla er som är ute efter en duktig mäklare. "
"Sålde en 2:a i Fredhäll och min mäklare var väldigt kompetent (hon bor själv i området och har superbra koll på det), driven och tillgänglig. Väldigt bra intryck och säljupplevelse från början till slut!"
"Köpte en bostadsrätt på Kungsholmen med Emma Hjalmarsson som mäklare. Enkelt och proffsigt skött rakt igenom. Mycket snabb affär, fyra dagar från visning tills papperna var påskrivna. Hade direktkontakt med Emma under hela processen vilket var perfekt, blev aldrig några missförstånd och hade all information som behövdes. Kan verkligen rekommenderas!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar