Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 192 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag anlitade Rebecka Sandin för försäljningen av min bostadsrättslägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Jag är mycket nöjd med hur Rebecka hanterade min lägenhetsförsäljning. Jag uppfattade det som att hon har god koll på marknaden och hur lägenheten skulle presenteras för en effektiv försäljning. Jag uppskattade speciellt hennes förmåga att lyssna på mina önskemål och anpassa försäljningsupplägget efter detta. Hon var också lugn och flexibel när datum behövde ändras pga av strul med flyttfirma/flyttdatum."
"Vid försäljning av min lägenhet har jag haft hjälp av en realistisk, entusiastisk, positivt och hårt arbetande mäklare. Tack för din proffsiga hjälp Emma."
"Köpte min första bostadsrätt via Svensk Fastighetsförmedling och fick mycket hjälp och stöd genom hela den spännande och lite läskiga processen. Mycket nöjd! "
"Jag sålde min etta i Fredhäll till Emma och eftersom att jag vet att Emma säljer majoriteten av lägenheterna i Fredhäll så var hon ett självklart val av mäklare. Hon var proffsig, alltid varm och trevlig och väldigt snabb på återkoppling, vilket lämnade mig ostressad och lugn inför alla hinder man kan tänkas stötas på längs vägen. Jag är supernöjd och kommer med glädje ta kontakt med Emma i framtiden och även rekommendera henne till nära och kära! "
"Vid köp av en liten, fin etta i Fredhäll fick vi den bästa tänkbara hjälpen av vår mäklare. Hon var påläst och gav oss kontinuerlig information under budgivningsveckan."
"Engagerad och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att hjälpa både säljaren och mig. Och vi blev båda mycket nöjda! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen