Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Gabriella ger ett seriöst intryck och visade mig att hon var laddad att ge allt för att jag skulle få det jag ville ha. Jag ville ha en mäklare som gav 100% och som inte blandade in mig i onödan då jag jobbar mycket. Jag ville ha en projektledare jag kunde lite på. Det fick jag. Kan varmt rekommendera Gabriella. "
"Det bemötande vi fick var över förväntan. Mäklaren var trevlig, snabb och effektiv, fixade allt och var genuint intresserad av att det skulle bli en bra affär. Det kunde inte bli bättre så vi är mycket nöjda. "
"Så nöjd, proffsig, noggrann, inkännande, lugn och stabil. Personlig."
"Sandra är både kunnig och trevlig och skötte vår lägenhetsförsäljning utmärkt. Hon kan varmt rekommenderas."
"Då jag sprungit på Elin på ön vid flertalet gånger, vid visningar och även bara sprungit på, har jag alltid förundrats över hennes fräschhet. Detta märktes även vid försäljning av min lägenhet: fräscht, klarspråkigt och snyggt. Elin kan området och vet exakt vad hon sysslar med, väldigt proffsig och lättförstådd. Rekommenderar henne varmt och kommer typ sakna henne i grannskapet."
"Emma Björkman är en kompetent och lyhörd mäklare som gör allt för att kunderna, både köpare och säljare, ska känna sig trygga med sina affärer. Alla detaljer, från första mötet till fotografering och visning, lägger hon största vikt på. Inget lämnas åt slumpen. Vi är mycket nöjda med allt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen