Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 167 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sandra är mycket kunnig och engagerad, och hanterade försäljningen av min etta på Kungsholmen utmärkt. Kan varmt rekommendera henne!"
"Toppbetyg! Mycket trevligt bemötande och bra återkoppling under säljprocessen. "
"Jag sålde min lägenhet i mitten av Mars-2018 när marknaden var ganska tuff för just säljare men anlitade Emma Hjalmarsson dels efter hennes fina rekommendationer men även för att hon sålt mycket i Fredhäll där jag bor. Ett utav mina bästa val med facit i hand då hon agerat mycket professionellt och är väldigt kunnig i sitt jobb som mäklare, både om områden och sitt yrke. Fotade på en torsdag, lade ut på fredag och sålde på söndag innan visning och till ett väldigt bra slutpris dessutom. Jag lämnar mina allra bästa rekommendationer till Emma Hjalmarsson och skall ni sälja i Fredhäll åtminstone så välj henne! / Fredrik"
"Söt, glad tjej som skötte allt på ett kunnigt och hjälpsamt sätt."
"Lyhörd och kunnig, med i varje steg för att alla parter skulle känna sig trygga i affären. Kan verkligen rekommendera Elin!"
"Even when the housing market in Stockholm started to change Angelica never gave up trying to find the right buyer for my apartment. I think we had 6 viewings in total, where sometimes nobody showed up, but Angelica kept having faith all the time until she finally found the perfect buyer. Her attitude was friendly and professional all the way, I can strongly recommend her as the perfect agent."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen