Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1109 omdömen(1109 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Kungsholmen

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Kungsholmen utan och innan? Våra mäklare i bobutiken vid Fridhemsplan på Kungsholmen hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. Tillsammans med våra kollegor i bobutiken vid Essingetorget täcker vi in hela Kungsholmen, samt Stora och Lilla Essingen.

Omgivet av vatten, med åtskilliga gröna parker och flera populära restauranger och sevärdheter i området har du på Kungsholmen både nära till naturens lugn och stadens puls. Här möts alltifrån sekelskifte på nedre Kungsholmen, till funkis i Fredhäll och Kristineberg till nyproduktion i Hornsberg – det finns helt enkelt något för alla! Du har dessutom nära till smidiga kommunikationer vart du än befinner dig på Kungsholmen och tar dig enkelt både in till Stockholms city, men också till områden utanför innerstan.

Fördelarna med att bo på Kungsholmen är många, och det är därför inte förvånande att både barnfamiljer, yngre par och pensionärer väljer att bo här. För att du ska hitta exakt rätt köpare till din bostad på Kungsholmen när du säljer hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare på Kungsholmen är kunderna i fokus.

Hitta rätt på attraktiva och smidiga Kungsholmen

Tack vare att våra mäklare i bobutiken på Kungsholmen har jobbat länge i området har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta just det boende du letar efter. Så oavsett om du letar efter en vacker sekelskiftesvåning med utsikt över Mälarens glittrande vatten, en välplanerad funkislägenhet i Fredhäll med Fredhällsklippornas badplats ett stenkast bort eller en lägenhet i Kristineberg med både natur- och stadsliv nära har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik på Kungsholmen strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Kungsholmen. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Kungsholmen och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Kungsholmen!

Omdömen från kunder på Kungsholmen

2023-12-07
En kunnig, trevlig och förstående mäklare. Kände mig väl omhändertagen. Mötte henne när jag köpte lägenhet i Fredhäll och tänker redan nu att det är henne jag kommer kontakta när jag säljer i framtiden.
Johanna S
2023-11-29
Blev bemöt av Emma på ett bra sätt. Emma har varit hjälpsam och hjälpt till under hela resan.
Oscar K
2023-11-24
Toppen, mycket bra, fantastico
Dennis Van Hung L
2023-11-23
Hanna var professionell och väl påläst på lägenheten. Hon var även snabb med att återkoppla och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Kan starkt rekommendera henne som mäklare!
Lisa L
2023-11-21
She was the obvious choice for the area, knows the market really well, and was always available with advice and feedback
Geoffrey M
2023-11-19
David var tydlig, rak och effektiv.
Karl Viktor L
2023-11-18
YRKES KUNNIG, SUPER TRÄVLIGT, ARBETSAM, SUBER BRA SOM MÄKLARE !!! JAG KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA !!! HAN GÖR 100% ARBETE !!!
Jorma S
2023-11-14
Jag är jättenöjd med Emmas försäljning av min lägenhet. I en trög marknad ansträngde hon sig verkligen för att få lägenheten såld. Vilket uppskattades mycket. Emma var professionell, kunnig, trevlig och höll mig hela tiden uppdate...
Charlotte K
2023-11-10
Emma är lyhörd, snabb och extremt spetskompetent på just Fredhällsområdet vilket var väldigt positivt för oss!
William M
2023-11-09
Emma gjorde alla rätt. Hon gav ett förtroendeingivande och kompetent intryck. Hon höll bra nivå på kommunikationen, dvs. var informativ men inte heller "för" intensiv i sina kontakter med mig. Svarade också alltid snabbt och var ä...
Jakob A
2023-11-04
Smidigt och effektivt arbete. Kan absolut rekommendera.
Erik L
2023-11-01
Professionell, punktlig, duktig på återkoppling, lugn och inlyssnande.
Christian F

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu på Kungsholmen

Vi har koll på Kungsholmen

Hitta hit

Bobutiker Kungsholmen, Stockholm (1)

Tidigare försäljningar på Kungsholmen

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB