Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 126 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra. Trevlig. Tillgänglig. Tillmötesgående. Informativ. "
"Vi träffade många mäklare som gjorde ett gott intryck men Emma stack ändå ut lite extra och vi är glada att vi till slut valde att gå vidare med henne. Påläst, alltid snabb på att återkoppla och väldigt trevlig och serviceminded. Emma lyckades ro i hamn ett slutpris vi ändå kunde känna oss nöjda med tanke på den rådande marknaden. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja på Kungsholmen. "
"Emma var ett stort stöd för mig som förstagångssäljare. Hon är otroligt engagerad och kunnig och förutom att sälja min lägenhet väldigt snabbt så hjälpte hon mig dessutom hitta mitt nya drömboende. Jag kan varmt rekommendera Emma! "
"Emma förmedlar verkligen känslan av att vilja vad som är bäst för både säljare och köpare. Hon är proffsig, engagerad och även väldigt trevlig. "
"Emma är väldigt lyhörd och kreativ, vilket är två kombinationer som är svåra att hitta. Det är en mäklare som tar sitt jobb mycket seriöst och har inga problem med att svara sena kvällar och helger. Hon är troligen en av de mest duktiga och ambitiösa mäklare i Stockholm!"
"Nina var väldigt tillmötesgående både vid visningstillfället och under signering av avtalet, och var snabb på att svara på eventuella frågor man hade. Jag kände mig trygg genom hela köp-processen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen