Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Kungsholmen i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna i Stockholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 259 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Angelica har sen första kontakten bemött oss på ett professionellt och personligt sätt. Hon är en engagerad mäklare som hjälpte oss fram till en lyckad affär. Kan varmt rekommendera henne! "
"Köpte lägenhet av Sophia på Kungsholmen. Hon var trevlig, kompetent och professionell. Kan varmt rekommendera Sophia som mäklare! "
"Sålde min lägenhet i fredhäll och hela resan från första mötet till försäljning har varit jättesmidig. Tydlig kommunikation gällande alla delar, väldigt förtroendeingivande och kunnig. Och alltid med ett glatt humör. "
"Köpte lägenhet i Hornsberg av Sophia och hon var kompetent och duktig! "
"Sophia är en mäklare med hög proffesionalism, engagemang och med en mycket ambitiös approach. Denna mäklare är social, kunnig och alltid tillgänglig för kunden. I Sophia har Svensk Fastighetsförmedling en mycket duktig mäklare som brinner för sitt yrke och har alltid kunden i fokus för en lyckad bostadsaffärer. Jag rekommenderar starkt Sophia som mäklare. "
"Emma Hjalmarsson på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen hjälpte mig med försäljning av min bostadsrätt i Fredhäll. Emma är seriös, driven, trevlig, ALLTID tillgänglig och svarar snabbt. Hon har god lokalkännedom då hon själv bor i området och anstränger sig ordentligt för att sälja (utan att vara påtvingande ”säljig”). Hon var också ett bra bollplank och gav goda, välgrundade och raka argument när man stod inför olika vägval. Jag är supernöjd med Emma och ger henne mina varmaste rekommendationer!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Kungsholmen i Stockholm

Våra pågående försäljningar