Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Lindhagen, Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Lindhagen

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Lindhagen? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Lindhagen vet vad köparna vill ha. Vi är en mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Nina var väldigt tillmötesgående både vid visningstillfället och under signering av avtalet, och var snabb på att svara på eventuella frågor man hade. Jag kände mig trygg genom hela köp-processen."
"Är supernöjd med min lägenhetsförsäljning. Nina lyckades sälja min lilla pärla till ett bra pris under sviktande bostadsmarknad. Jag rekommenderar Nina starkt. Hon är professionell, lyhörd, kan Kungsholmen och framförallt är Nina resultatinriktad. Stort tack Nina!"
"Detta var min andra lägenhetsförsäljning och jag hade inte kunnat vara mer nöjd med försäljningen av min bostad. Nina levererade över mina förväntningar. Bra värdering, smidig kommunikation och ett oerhört bra jobb under säljprocessen. Nina uppdaterade mig hela tiden om vad som hände och jag kunde känna mig trygg genom processen. Jag märkte inte av den lite trögare marknad som varit nu under hösten."
"Nina har vart väldigt proffsig, driven och lyhörd inför mina önskemål genom hela försäljningsprocessen. Vi hade ett trevligt och konstruktivt samarbete vid försäljningen av min bostad vilken uppfyllde mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera Nina som mäklare!"
"Bra bemötande, trevlig och enkel å ha å göra med. "
"Kunnig. Korrekt. Personlig. Lyhörd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Lindhagen i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen