Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Bålsta utanför Stockholm och Uppsala.

Vill du köpa eller sälja bostad i Bålsta med omnejd? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Bålsta, utanför Stockholm och Uppsala, har koll på var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela köp- och säljprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 36 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande, trevlig mäklare och snabb service."
"Har sålt en enplansvilla 110kvm, tomt ca 1000kvm. Mäklaren Johannes Karlsson har hanterat säljprocessen på ett mycket kunnigt och smidigt sätt. Bokning av besiktning och andra praktiska frågor har fungerat klanderfritt. Vår förhoppning om försäljningspris överträffades med god marginal. Sammanfattning: En perfekt försäljning utan några problem, kan inte bli bättre. "
"Hej! Jag har köpt & sålt en bostad via Aidin, jag blev bra bemött från första början, Aidin är vänlig & trevlig & det känns att han gör allt för att nå mina mål. När det dyker upp frågetecken ger Aidin alternativa lösningar för att lösa dem & det känns tryggt. Han såg min bostadsaffär som ett projekt att hjälpa mig igenom den...inte bara ett objekt som ska säljas & det var viktigt för mig. Bra jobbat Aidin! Jag kan absolut trekommendera Aidin som mäklare Hälsningar David J"
"Vi har köpt en villa, bostadsrätt. Mäklaren var trevlig och hade svar på alla frågor. Han berättade om orten och gav ett positivt intryck. Snabbt svar vid telefonkontakt. Som helhet är vi mycket nöjda."
"Vi har köpt en ny villa. Vår mäklare har hjälpt oss att hitta rätt hus för oss. Alltid vänlig och trevlig. Hoppas att han nu kan hjälpa oss lika smidigt att sälja vårt "gamla" hus.. "
"vi har sålt villa och vi är nöjda med bemötandet"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bålsta/Bro

Våra pågående försäljningar