Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Bålsta utanför Stockholm och Uppsala.

Vill du köpa eller sälja bostad i Bålsta med omnejd? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Bålsta, utanför Stockholm och Uppsala, har koll på var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela köp- och säljprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Efter långt letande hittade vi äntligen drömhuset i Häggeby, Philip Durling på svenskfastighetsförmedling gjorde även själva köper till en toppen upplevelse. Kunnig och professionell och alltid tillgänglig för frågor. Kunde inte blivit bättre. Stort tack! "
"Eva Kartek-Karpinski har skött försäljningen av vårt hus i Kungsängen under en period med vikande marknad i kommunen. Eva har stöttat oss med sin kunskap, optimism och övertygelse om en lyckad försäljning, vilket det till sist också blev. Vi kan varmt rekommendera Eva som mäklare! Birgitta och Per Israelsson"
"Har både köpt och sålt huset via Johannes. Trevlig, hjälpsam och har bra koll på marknaden. Kan inte annat än ge högsta betyg."
"Vi har köpt ett perfekt boende för oss 2. Vi har blivit mkt professionellt bemötta utav mäklaren. Rekommenderar varmt mäklare samt Svensk Fastighetsförmedling. "
"*Jag och min sambo har köpt en villa. * bemötandet av mäklaren var profotionellt och trevligt. *mäklaren var klar och tydlig * vi är nöjda med vårt köp. "
"Bra bemötande och trevligt samarbete på alla plan, från budet gick igenom mycket snabb affär. Kommer anlita er igen. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bålsta/Bro

Våra pågående försäljningar

Till toppen