Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kista i Stockholm 

Vill du köpa eller sälja bostad i Kista? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kista i Stockholm vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare, som har koll på läget, för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 211 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Camilla är utan tvekan Stockholms kanske bästa mäklare. Med sitt tålamod och strategiska tänk, förenklar hon din försäljning. Jag är super nöjd med både resultat och bemötande, tack för ditt hårda arbete! "
"It was a pleasure to deal with Henrik when I was purchasing my apartment. I can recommend him as organised, professional, attentive to details and always accessible person. Thank you very much!"
"Köpte en 4 ROK lägenhet. Sjysst och trevlig."
"Tycker Jonni gjorde ett utmärkt jobb när vi skulle sälja vårt radhus. Mycket inkännande och lyssnande och ansträngde sig för att göra bästa möjliga affär åt oss. Han kändes mogen och lyhörd. Mycket bra!"
"jätte duktig kommer inte bli besviken . på att ha val som mäklare . jätte bra be mötande och verkligen tar din tid att hjälpa dig att sälja lägenhet. jag har sett många mäklare men den här bästa som jag har varit med ."
"Vi har köpt ett hus. Mäklaren var positiv, hjälpsam, trevlig, snabb, rapp och flexibel. Bra jobbat!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Vi hänvisar våra kunder till butiken på Vällingby Torg 31. Öppet mån-fre 9-17

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kista

Våra pågående försäljningar

Till toppen