Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kista i Stockholm 

Vill du köpa eller sälja bostad i Kista? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kista i Stockholm vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare, som har koll på läget, för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 51 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag fick ett väldigt gott bemötande av Camilla. Alltid tillgänglig via telefon när jag hade frågor och funderingar. "
"She is really good at listening and explaining things. She delivered what she promised. She handled us politely and kindly. We would recommend her."
"Det bästa och trevligaste mäklare som jag har träffat. Jag kan rekommendera henne till de andra personer som tänker sälja sin bostad! Ni kommer inte ångra er! "
"Jag är jätte nöjd!!! Tack så mycket!!"
"Mycket nöjd med Homa som mäklare. Vi valde henne som mäklare främst för att hon är förtroendegivande och väldig kunning. Hon gav aldrig upp och höll hela tiden modet uppe, var lugn och gav oss bra råd. Hon arbetar mycket professionellt, alltid snabb med återkoppling och hjälpsam under hela processen. Kan varmt rekommendera henne!"
"Hej ! Camila är en fantastisk mäklare omtänksam och väldigt trevligt kvinna . Vi är väldigt nöjda för att hon hjälpte oss och hon kunde göra allt enkel och går sanb samtidigt. Hälsningar Hawer kader majid "

Öppettider & kontaktuppgifter

Sommaröppet Mån-Fre 09:00-15:00 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kista

Våra pågående försäljningar

Till toppen