Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kista i Stockholm 

Vill du köpa eller sälja bostad i Kista? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kista i Stockholm vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare, som har koll på läget, för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 209 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en 4 ROK lägenhet. Sjysst och trevlig."
"Tycker Jonni gjorde ett utmärkt jobb när vi skulle sälja vårt radhus. Mycket inkännande och lyssnande och ansträngde sig för att göra bästa möjliga affär åt oss. Han kändes mogen och lyhörd. Mycket bra!"
"jätte duktig kommer inte bli besviken . på att ha val som mäklare . jätte bra be mötande och verkligen tar din tid att hjälpa dig att sälja lägenhet. jag har sett många mäklare men den här bästa som jag har varit med ."
"Vi har köpt ett hus. Mäklaren var positiv, hjälpsam, trevlig, snabb, rapp och flexibel. Bra jobbat!"
"Vi har med Jonnis hjälp sålt en villa i Spånga och vi är mycket nöjda. Jonni är kunnig, lugn och har ett mycket vänligt bemötande. Vi kan rekommendera honom varmt! "
"Henrik var professional från första möte till kontraktsskrivning. Jag fick känslan av att han jobbade hårt för att nå våra högt uppsatta mål samt att han samtidigt hade en avslappnad attityd som skapade lugn hos oss som säljare. Mycket pålitligt och skicklig. Kan varmt rekommendera Henrik för kommande uppdrag! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Vi hänvisar våra kunder till butiken på Vällingby Torg 31. Öppet mån-fre 9-17

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kista

Våra pågående försäljningar

Till toppen