Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kista i Stockholm 

Vill du köpa eller sälja bostad i Kista? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Kista i Stockholm vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Våra mäklare har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till våra mäklare, som har koll på läget, för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 8 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig, engagerad o förklarar på ett tydligt sätt hur allt går till vilket är bra för mig som köper en bostadsrätt för första gången. Kan varmt rekommendera Camilla /Inger"
"Vill varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Kista och Homa Ejaz som var vår mäklare när vi sålde min fars bostad i Tensta. Homa har det där lilla extra som en del mäklare har, förutom att hon är kunnig, proffsig och trevlig så har hon ett driv och engagemang som imponerar! Vindarna har ju vänt på bostadsmarknaden och försäljningarna går inte på räls som vi alla vant oss vid senaste åren. Det är nu betydligt mer viktigt än tidigare att ha en rikigt riktigt bra mäklare för att lyckas få sin bostad såld och till ett bra pris dessutom. Detta är precis vad Homa fixade, hon gav inte upp och tillslut blev vår bostad såld och vi är mycket nöjda med priset den såldes för. Så om du ska sälja din bostad i Järva/Kista området tveka inte en sekund att ta kontakt med Homa, du kommer inte att ångra dig! /Mathias"
"Jag är otroligt nöjd! Homa är mycket professionell, mycket trevlig och har otroligt stor kunskap i det hon arbetar med. Jag har bara gott att säga om vårat samarbete i samband med försäljningen av min (tidigare) bostadsrätt. Kan varmt rekommendera Homa Ejaz och kommer rekommendera Homa till släkt och vänner :) Mvh Markus Andersson "
"Väl det har varit jätte bra upplevelse med både mäklare och bostad. Vi fick och kom överens med allt vi behövde. inga konsigheter. Homa Ejaz är en topp listad mäklare som har hanterat allt på bra sätt. Det gick så bra och smidig mellan oss. Vi gjorde en fantastisk affär. Jag hoppas att vi får alltid kontakt med henne i framtiden för att bättre affär."
"Camilla gav mycket bra information och support under vår köpprocess. Hon var transparent och snabb med att återkoppla så att vi hela tiden förstod vad som hände. Slutligen lyckades hon skickligt mäkla ihop köpare och säljare så att vi båda blev nöjda. Hälsar glad nybliven bostadsrättsägare"
"Jag fick ett väldigt bra bemötande av min mäklare Camilla på SvenskFast i kista som dessutom gjorde ett grymt bra jobb för att få min lägenhet såld. Hon var driven samt mycket hjälpsam under hela processen. Som kund är jag väldigt glad att jag tog i kontakt med Svensk fastighetsförmedling. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Sommaröppet Mån-Fre 09:00-15:00 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kista

Våra pågående försäljningar

Till toppen