Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Vällingby, Spånga & Hässelby.

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Vällingby, Spånga och Hässelby.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Våra mäklare kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby om du ska köpa eller sälja din bostad i Vällingby, Hässelby eller Spånga. Och framförallt om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Du hittar oss mitt i centrum intill biografen "Fontänen". Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 166 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en 4 ROK lägenhet. Sjysst och trevlig."
"Tycker Jonni gjorde ett utmärkt jobb när vi skulle sälja vårt radhus. Mycket inkännande och lyssnande och ansträngde sig för att göra bästa möjliga affär åt oss. Han kändes mogen och lyhörd. Mycket bra!"
"jätte duktig kommer inte bli besviken . på att ha val som mäklare . jätte bra be mötande och verkligen tar din tid att hjälpa dig att sälja lägenhet. jag har sett många mäklare men den här bästa som jag har varit med ."
"Vi har köpt ett hus. Mäklaren var positiv, hjälpsam, trevlig, snabb, rapp och flexibel. Bra jobbat!"
"Vi har med Jonnis hjälp sålt en villa i Spånga och vi är mycket nöjda. Jonni är kunnig, lugn och har ett mycket vänligt bemötande. Vi kan rekommendera honom varmt! "
"Henrik var professional från första möte till kontraktsskrivning. Jag fick känslan av att han jobbade hårt för att nå våra högt uppsatta mål samt att han samtidigt hade en avslappnad attityd som skapade lugn hos oss som säljare. Mycket pålitligt och skicklig. Kan varmt rekommendera Henrik för kommande uppdrag! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vällingby

Våra pågående försäljningar

Till toppen