Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Vällingby, Spånga, Hässelby & Kista

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Vällingby, Spånga, Hässelby & Kista

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Våra mäklare kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby om du ska köpa eller sälja din bostad i Vällingby, Spånga, Hässelby & Kista. Och framförallt om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Titta in till oss!

Du hittar oss mitt i Vällingby Centrum intill biografen "Fontänen".

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 283 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Rawas hjälpte mig med en lägenhetsförsäljning i Vällingby. Jag och Rawas hade bra kontakt och han höll mig uppdaterad under hela processen. Han var snabb med att svara på eventuella frågor och jag fick alltid ett trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera honom om du ska sälja en lägenhet."
"It was a nice experience working with Jonni Svensson during selling our apartment with very short time period in hand and he helped us professionally with satisfactory result. I am highly recommending him as a highly competent agent. "
"Henrik Fällman är en driven och professionell mäklare som även i en trögare bostadsmarknad lyckas få fram ett mycket bra försäljningsresultat. Därför rekommenderar jag honom starkt! "
"Fantastiskt bemötande! Vi har fått proffsig hjälp och stöd alla steg på vägen. Kan inget annat än varmt rekommendera."
"Vi har både köpt och sålt bostad med Camillas hjälp och hon har ett mycket proffessionellt sätt att arbeta på och vi är mycket nöjda! Och om vi ska köpa elr sälja igen kommer vi med största förtroende vända oss till Camilla igen :-) "
"En mycket hjälpsam mäklare, jag e verkligen super nöjd med allt. Jag har varit på många visningar under en lång period men ingen mäklare har gjort ett lika bra jobb som Camilla. Tack för allt "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vällingby

Våra pågående försäljningar