Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Vällingby i Stockholm

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Vällingby, Hässelby och Spånga

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Våra mäklare kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby om du ska köpa eller sälja din bostad i Vällingby, Hässelby eller Spånga. Och framförallt om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby har lång erfarenhet och extremt god lokalkännedom då vi varit verksamma i området sedan 80-talet. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, vad som är på gång  med mera. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket vi är mycket stolta över.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Du hittar oss mitt i centrum intill biografen "Fontänen". Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 82 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi ringde honom en torsdag och han bokade in oss direkt på fredagen. Han kom hem till oss väl förbered med statistik om försäljning på vårt område, hade gjort en utredning med ungefär hur många som skulle tänka sig att bo hos oss m.m... Han förklarade hur svensk fastighetsförmedlling arbetar och hur bra dem är med fakta utan att ta åt sig all ära. Henrik är ödmjuk men samtidigt väldig professionell och tar väl hans om sina klienter med att ge bra information, tips och råd samt snabb återkoppling . Vi är mer än nöjda med och kan gott rekommendera honom! Tack Henrik ! "
"Jag fick ett mycket gott bemötande av Jonni. "
"Vid första mötet med Henrik Fällman så sade min magkänsla direkt att jag skulle välja honom som mäklare i försäljningen av våran lägenhet. Och i detta grundar jag i att Henriks personlighet från första stund angav ett lugn, målmedvetenhet, kunnighet och framförallt trygghet vilket gjorde att jag inte tvekade en sekund i mitt val."
"Jättebra bemötande och snabb återkoppling. Henrik hjälpte till att genomföra en mkt snabb och smidig affär för mig. Väldigt nöjd! "
"Med ett glatt bemötande och seriöst intryck har Henrik levererat över förväntan, har bara positiva erfarenheter genom hela affären. "
"His approach was very professional. He explained me all the details about the entire process effectively. I will definitely recommend him as my contact person for home brokerage."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vällingby

Våra pågående försäljningar

Till toppen