Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Vällingby i Stockholm

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Vällingby, Hässelby och Spånga

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Våra mäklare kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby om du ska köpa eller sälja din bostad i Vällingby, Hässelby eller Spånga. Och framförallt om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby har lång erfarenhet och extremt god lokalkännedom då vi varit verksamma i området sedan 80-talet. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, vad som är på gång  med mera. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket vi är mycket stolta över.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Du hittar oss mitt i centrum intill biografen "Fontänen". Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 142 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi kunde inte ha fått en bättre mäklare!"
"Vi är väldigt nöjda med Jonni. Han har varit lätt att få tag i och snabb att svara på alla våra frågor och funderingar. Han har också varit lugn och gett stöd i den stressade situation det varit att sälja en bostadsrätt i en osäker marknad. Försäljningen av vår lägenhet gick otroligt smidigt och snabbt (under en vecka) vilket var absolut viktigast för oss. "
"Jag vill varmt rekommendera Hans Genter, Svensk Fastighetsförmedling. Hans har alltid varit tillgänglig och lätt att få kontakt med under hela processen av försäljningen. Han är kunnig och kommit med värdefull information från början till avslutet, med den slutliga beräkningen av kapitalvinsten."
"Hans har varit och är saklig, lugn och väldigt förtroendeingivande. Han har också varit snabb på att svara och finnas till vid frågor och funderingar. Jag kommer starkt att rekommendera honom i framlver. Med vänlig hälsning, Nicklas Sandberg "
"Förtroendeingivande, serviceinriktad, återkopplade m svar på frågor. "
"Trevligt bemötande och mycket engagerad mäklare. Allt gick lätt och snabbt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vällingby

Våra pågående försäljningar

Till toppen