Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 545 omdömen(545 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Länna

Letar du mäklare i Länna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Länna.

Mäklare som kan Länna

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Länna. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Lännas lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Lännas bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Länna hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Länna och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Länna är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Omdömen från kunder i Länna

2024-02-25
Anna är superbra, har stöttat oss i hela processen med försäljningen av vår befintliga bostad att hade ett superbra upplägg som passade oss. Hon har även hjälpt oss vid köpet av vår nya bostad, tips, tankar och gått igenom dokumen...
BJÖRN S
2024-02-15
Trevlig bemötande och hjälpsam!
Khawla E
2024-02-14
Väldigt trevlig, kunnig , kan sitt jobb , svarar snabbt via telefon, jag har haft kontakt med många mäklare , förut , så enligt mig så är Alexandra en av bästa mäklare .
Tatiana L
2024-02-08
Jag fick ett mycket varmt mottagande. Anna är lyhörd, kunnig och är mycket noggrann i sitt arbete. Hon är bra på att informera, snabb på att svara och kommunicera. Min upplevelse är att Anna har mycket erfarenhet av sitt område. ...
Martin J
2024-02-08
Trevlig, förtroendeingivande och kunnig. Träffat Anna flera gånger och det känns bra i hjärtat med en mäklare som har koll på både området och människorna som bor där. Uppskattar att hon bjuder på själv och helhjärtat brinner för ...
Linda H
2024-02-01
Proffsigt och trevligt bemötande från början till slut.
Johan M
2024-01-29
Anna var jättebra. Väldigt kommunikativ och positiv
Martin E
2024-01-27
Super bra mäklare! Engagerad proffsig och kunnig. Alltid tillgänglig och kommer med tips och idéer på förändringar för att göra bostaden mer attraktiv. Rekommenderas varmt!
Sanja B
2023-12-29
Väldigt smidig hantering och försäljning av Alexandra, trots rådande läge på bostadsmarknaden. Våra förväntningar uppfylldes helt klart.
Mattias L
2023-12-17
Victor bemötte oss väldigt bra. Han tog sig tiden att ge oss en privatvisning vilket senare ledde till köp. Vi fick god tid på oss under visningen och han svarade utförligt på våra frågor vilket kändes tryggt för oss då det är vår...
Erika H
2023-12-17
Victor guidade oss genom denna försäljning med yppersta klass trots osäker marknad!
Marcus W
2023-12-14
Mycket bra bemötande. Saklig trygg och mycket bra på sitt jobb är känslan man får.
Patrik E
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Länna

Hitta hit

Bobutiker Länna (1)

Tidigare försäljningar i Länna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling