Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklar med koll på Skogås

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi är mäklarna som kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Funderar du på att sälja eller köpa bostad i Skogås ska du kontakta våra fastighetsmäklare. Våra mäklare har god kunskap om den Skogås lokala bostadsmarknad och kan kan ledsaga dig från ett läge till ett annat i området som erbjuder vacker natur och många bad med mysiga sandstränder och flera bryggor med båtplatser!

Många har bott här i generationer och de som bor här flyttar ofta inom närområdet i samband med att boendet blir för stort eller för litet, vi har koll på dem men vi har även koll på de som vill flytta hit från andra delar av Stockholm eller landet i övrigt! Det är  en av de många styrkor och fördelar vi har som lokala mäklare i en stor rikstäckande kedja.

I vår del av Huddinge finns allt man behöver flera bra förskolor, skolor och ett gymnasium. Såväl Trångsund, Skogås och Länna erbjuder centrum med affärer och pendeltåg samt bussar som lätt tar dig in till Stockholm eller till andra köpcentrum så som Farsta och Haninge vilket gör att våra områden är lättillgängliga men ändå lite avskilda.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra pågående försäljningar