Hoppa till innehåll

Mäklare i Skogås

4,9  (408 omdömen)

Mäklare i Skogås

4,9  (408 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Skogås

Letar du mäklare i Skogås eller Trångsund? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mä klaren med koll på Skogås.

Din mäklare i Skogås

Funderar du på att sälja eller köpa bostad i Skogås ska du kontakta våra fastighetsmäklare. Våra mäklare har god kunskap om den Skogås lokala bostadsmarknad och kan kan ledsaga dig från ett läge till ett annat i området som erbjuder vacker natur och många bad med mysiga sandstränder och flera bryggor med båtplatser!

Många har bott här i generationer och de som bor här flyttar ofta inom närområdet i samband med att boendet blir för stort eller för litet, vi har koll på dem men vi har även koll på de som vill flytta hit från andra delar av Stockholm eller landet i övrigt! Det är  en av de många styrkor och fördelar vi har som lokala mäklare i en stor rikstäckande kedja.

I vår del av Huddinge finns allt man behöver flera bra förskolor, skolor och ett gymnasium. Såväl Trångsund, Skogås och Länna erbjuder centrum med affärer och pendeltåg samt bussar som lätt tar dig in till Stockholm eller till andra köpcentrum så som Farsta och Haninge vilket gör att våra områden är lättillgängliga men ändå lite avskilda.

Omdömen från kunder i Skogås

Saranchimeg G
Saranchimeg G
2022-09-16
We satisfied with the broker. He had replied to us in a timely manner, his communication was good and he was a deligent staff to present your company.
Engagerad och positiv! Personligt bemötande samtidigt som proffsigt.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Skogås

Hitta hit

Bobutiker Skogås (1)

Tidigare försäljningar i Skogås

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.