Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du köpa eller sälja bostad i Skogås, Länna och Trångsund?

Vi är mäklare med koll på läget!

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi är mäklarna som kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Skogås om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Funderar ni på att kontakta våra fastighetsmäklare i samband med att du ska sälja eller köpa i någon av våra populära områden Skogås, Länna och Trångsund. Mäklaren kan ledsaga dig från ett läge till ett annat i våra områden som erbjuder vacker natur och många bad med mysiga sandstränder och flera bryggor med båtplatser. Många har bott här i generationer och dom som bor här flyttar ofta inom närområdet i samband med att boendet blir för stort eller för litet. I vår del av Huddinge finns allt man behöver flera bra förskolor, skolor och ett gymnasium. Både Skogås, Länna och Trångsund erbjuder centrum med affärer och pendeltåg samt bussar som lätt tar dig in till Stockholm eller andra köpcentrum så som Farsta och Haninge vilket gör att våra områden känns lättillgängliga men ändå lite avskilda.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 10 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har haft Janna Forsell som mäklare och är väldigt nöjd med hennes arbete. Hon är väldigt duktig på att återkoppla och håller en bra kommunikation med både mig som säljare och med budgivarna. Jag är mycket nöjd med hennes insats."
"Janna har ett väldigt trevligt bemötande och hjälpte glatt till med andra tips och råd. Hon svarade alltid snabbt på frågor och såg till att vi sålde precis i rätt tid. "
"Janna är superproffsig och jag är supernöjd! "
"Bemötande kunde inte ha varit bättre! Tydlig information i varje steg av försäljningsprocessen som ingav förtroende och gjorde att något jag inte sett fram emot blev till en spännande upplevelse. Jag uppskattade verkligen att bli påmind, ibland flera gånger, om tider för möten och vilka dokument jag skulle ha med mig. Under hela processen kände jag mig välkommen att ta kontakt om jag hade några frågor eller funderingar. Jag skulle utan tvekan rekommendera min mäklare till andra som går i försäljningstankar!"
"är helt nöjd med försäljningen "
"Engagerad, proffsig och tydlig. Fick suverän hjälp under hela processen. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-18:00
Fre  09:00-17:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på läget

Våra pågående försäljningar

Till toppen