Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare i Trångsund

Letar du mäklare i Trångsund? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Trångsund!

Mäklare som kan Trångsund, Skogås och Länna.

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Trångsund och Skogås lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i områdets bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Trångsund och Skogås hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Trångsund/Skogås och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Trångsund/Skogås är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt ett gavelradhus med visst renoveringsbehov. Mäklaren var förtroendeingivande,lyssnande, tydlig och kunnig. Vid försäljning av detta radhus hade jag önskning om att försäljningen skulle komma till stånd och inte dra ut alltför långt på tiden eftersom jag redan köpt en ny bostad. Jag upplevde att mäklaren hade tagit till sig detta, men att hon också såg till att få till en budgivning med resultat över min förväntan. Sammafattningsvis tycker jag att försäljningsprocessen med alla förberedelser, visningar och avslut blev en spännande och samtidigt trygg erfarenhet som gett ny energi och kunskap."
"Hej Anna, Tack för affären. Jag tycker att du ger ett professionellt intryck, du är absolut kunnig inom ditt område och lite till. Det kändes tryggt från första visningen när vi träffade dig och du talade öppet om för och nackdelar med objektet. "
"Proffsigt Anna. Rekommenderas varmt. Känns bra att anlita dig som mäklare vid försäljning av vår lägenhet. "
"Vi har köpt en lägenhet. Anna var hjälpsamt. Vi fick svaret på varje fråga som vi har ställt under visningen samt vid kontrakt underskrivning."
"Vi köpte vårt radhus i Östra Skogås med Anna Fernandez och det var en självklarhet att välja henne igen nu när vi skulle sälja. Anna är väldigt proffsig samtidigt som hon är personlig i sitt bemötande. Hon är förtroendeingivande och utstrålar trygghet. Hon är ärlig och en varm person som även våra köpare sa att de tyckte mycket om! Anna var punktlig och noggrann och vi upplevde att hon la mycket tid på vårt objekt. Hon återkopplade snabbt när vi hade funderingar. Anna går verkligen in för sitt arbete. Hon levde upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera dig Anna! 💕"
"Fick bra mottagande av mäklaren. Positiv och glad kunnig. Försäljningen gick snabbt efter utannonsering. Affären avslutades på 2 dagar. Bra sammarbete mellan mäklare säljare köpare"

Vi har koll på Trångsund

Våra pågående försäljningar