Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Farsta & Enskede i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Farsta alternativt Enskede i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Farsta är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss på vårat kontor på Herrhagsvägen 98. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss! 

Våra områden

Vi är lokalt förankrade och våra mäklare har under många år arbetat med att förmedla bostäder i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag/vi är nöjda med Elin som har skött vår försäljning av lägenheten på ett alldeles utmärkt sätt. Allt som sas blev verklighet. Vi kan varmt rekommendera Elin som mäklare. "
"Vi sålde vår lägenhet i Bagarmossen och fick den bästa hjälp vi kunde önskat. Allt gick fort, smidigt och med ett mycket bra slutpris! Mäklaren var proffsig, flexibel och ingav trygghet. Vi vill ge våra varmaste rekommendationer "
"Sålde min etta i Gubbängen och det gick över förväntan! Supersnabbt och smidigt! Jag är jättenöjd med slutbudet. Mäklaren Maria Lundberg har stor erfarenhet och en stor kundkrets vilket gjorde det otroligt smidigt. Dessutom gjorde hon det där extra som betyder så mycket. Bara att starkt rekommendera!"
"Sålt en bostadsrätt helt i linje med förvärvade förväntningar och med en hög precision genom alla skikt av hela processen. En trygg guide och klok kompass i navigeringen fram till en lyckad affär. "
"Utmärkt kommunikation och bra rådgivning. "
"Vi vill ge våra bästa rekommendationer till Maria som sålt vår lägenhet i Bagarmossen. Mycket professionellt bemötande och väl insatt i marknaden. Alltid tillgänglig och stor hjälp med tydliga råd inför försäljning. Sammanfattningsvis rekommenderar vi alla i Bagis som skall sälja att ge Maria en chans. Ni kommer inte ångra er!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Farsta-Enskede

Våra pågående försäljningar