Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Farsta & Enskede i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Farsta alternativt Enskede i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Farsta är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss på vårat kontor på Herrhagsvägen 98. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss! 

Våra områden

Vi är lokalt förankrade och våra mäklare har under många år arbetat med att förmedla bostäder i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 107 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min lägenhet i Gubbängen med hjälp av Elin Norberg och det gick superbra! Hela processen gick snabbt, smidigt och strukturerat. Elin är lättillgänglig, professionell och har bra koll på alla delar i processen. Hon har också bra koll på området och potentiella köpare. Att Svensk fastighetsförmedling erbjuder det lilla extra i form av till exempel samarbete med och rabatt hos städfirma samt utlåning av flyttsläp är också sådant som underlättar i en situation när det är mycket att tänka på. "
"Sålt en bostadsrätt och Maria var tillmötesgående, professionell och supertrevlig! Vi förväntade oss att sälja lägenheten men inte så snabbt och till ett så bra pris. Rekommenderas varmt."
"Jag har sålt en 3:a nära centrum i Sköndal. Mina förväntningar inför försäljningen var en relativt snabb affär genom att mäklaren var väl erfaren av området och dessutom ev har en lista över potentiella köpare. Mina förväntningar infriades med råge genom en trevlig och mycket väl påläst måklare som med stort engagemang genomförde försäljningen"
"Min bostad på Herrhagsvägen95 är såld med hjälp av Walid Mirzazade , som har ordnat försäljningen på ett kunnigt och föredömligt sätt. Prissättningen efter värderingen sammanföll ganska bra med vad jag själv trodde , eftersom huset är gammalt (1939) och inte genomgått så stora förändringar sedan 1984 när jag köpte det. --- Jag har blivit har blivit mycket sympatiskt bemött under hela försäljningsperiod och är nöjd med resultatet. Hälsningar Åke Hedlund. ---Enskede 2019-01-21. "
"Mycket trevliga och professionella mäklare klart bästa valet när du ska sälja, Som de var i mitt fall. Kan varmt rekommendera denna mäklarbyrå. Tack för er hjälp vid mitt livs försäljning. 🌟🌟🌟🌟🌟"
"Proffesionellt , välbemötande, rekommenderar Walid och ger honom en 10 av 10 . Tack Walid! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Farsta-Enskede

Våra pågående försäljningar