Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Farsta & Enskede i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Farsta alternativt Enskede i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Farsta är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss på vårat kontor på Herrhagsvägen 98. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss! 

Våra områden

Vi är lokalt förankrade och våra mäklare har under många år arbetat med att förmedla bostäder i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"När du ska sälja och vill slippa oroa dig så ska du ringa Elin, mäklaren med precis alla rätt. Oerhört målmedveten, ytterst professionell och därtill lätt att ha att göra med. Att SvFast i Enskede dessutom faktiskt hade flera spekulanter redo att köpa -till skillnad från andra som bara påstår att de har det- gjorde försälningsprocessen än smidigare. Fem dagar från första kontakt till kontraktsskrivning. Mina allra varmaste rekommendationer. "
"Jag har sålt ett radhus med hjälp av Maria Lundberg. Hon lade ner hårt jobb på att sälja huset, var hela tiden tillgänglig för återkoppling, skötte allt väldigt professionellt, seriöst och korrekt. Vi fick bra betalt för huset trots osäker bostadsmarknad. Jag kan starkt rekommendera Maria Lundberg. "
"Proffsig. Seriös. Trevlig. Kunnig. Tillmötesgående. "
"Jag sålde min lägenhet i Skarpnäck. Jag blev utomordentligt bra mött av KIm min mäklare. Professionell - rådgivande och mycket kunnig om marknaden. Det faktiska försäljningspriset på lägenhet översteg min förväntningar med råge. Givet det rådande läge i bostadsmarknaden (köpares marknaden) blev jag riktig förvånad när jag hörde att det hade kommit in ett bud redan innan visningen som var så attraktivt att vi valde att stänga affären. Sammanfattningsvis - försäljningen av lägenheten var en mycket positiv upplevelse, minimalt för mig att göra och ett utfall långt över vad jag förväntade mig."
"Maria sålde vår 3a via förhandsbud i osäker marknad. Priset blev högre än våraförväntningar och allt sköttes professionellt och smidigt. "
"Sålt en bostadsrätt. Mäklaren Rawaz har varit trevlig, engagerad, envis och kunnig, är mycket nöjd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Farsta-Enskede

Våra pågående försäljningar

Till toppen