Hoppa till innehåll

Fastighetsmäklare med koll på Farsta

Letar du mäklare i Farsta? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Farsta.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Farsta är idag 7 mäklare, 4 mäklarassistenter, en säljkoordinator, 2 stylister och en fotograf. 

I Farsta omges du av vackra naturområden samt flera sjöar, såsom Drevviken och Magelungen med sina nyrenoverade promenadstråk och trevliga badplatser. Farsta är ett attraktivt område söder om Stockholm och är känt som en av världens första ABC-städer där arbetsplatser, bostäder, centrumanläggning, skolor, kollektivtrafik och övrig infrastruktur finns sammanlänkade. Farsta började bebyggdes med bostäder under slutet av 50-talet och blev snabbt en kär folkhemsidyll. I Farsta finns ca 10 000 bostäder och det planeras att byggas ca 8000 bostäder fram till 2040. Tunnelbanan tar er till city på cirka 20 minuter. Nya Farsta Centrum renoverades och stod klart 1999 och är känt för dess stora utbud av utmärkt shopping och service i ca 150 butiker. Farsta och dess stora köpcentrum samt vackra natur är känt för att vara tillgängligt. Farsta ligger praktiskt i nära anslutning till motorvägen, Nynäsvägen och med både tunnelbana och pendeltåg samt stark busstrafik. I närheten av Farsta ligger Ågesta naturreservat med bland annat elljusspår, nya konstsnöspår, utegym, Ågesta Golfklubb och stall. Det finns en uppsjö av förskolor och skolor.

Sköndal är en gömd och barnvänlig oas i söderort som ligger på bekvämt pendlingsavstånd till city. ”En gång Sköndal, alltid Sköndal” hörs ofta från Sköndalsborna och visar på att det är ett område man trivs och bor länge i. Här samspelas egnahems-husen från 50-talet med funktionella funkislägenheter. Alltid med den lummiga naturen och sjön nära till hands. En väldigt barnvänlig och mysig småstadsidyll. Här finns både badstränder och mysigt centrum. Det finns goda kommunikationer med buss som trafikerar Gullmarsplan på endast 12 min samt Farsta och Hökarängen på 10 min. Den nya handelsplatsen erbjuder stor matbutik, gym, restaurang, blomsterbutik etc. Vid sjön Drevviken hittar du under sommartid både glassbar och anrika Kristinahusets restaurang & café med sjöutsikt mot Drevviken. Drevviken har nya badbryggor och erbjuder förutom bad även båtturer samt en kanotled. Vintertid bildar isen underlag för skridsko- och skidåkning. Nackareservatet med sjön Flaten, Söderbysjön samt friluftsområdet Hellasgården ligger endast en cykeltur bort. I Sköndal finns en uppsjö av förskolor och skolor. I området planeras ca 1600 bostäder samt nya förskolor, ny F-9 skola, ny idrottshall, nya parker, gångstråk och cykelstråk.

I den välbevarade 50-tals förorten Bagarmossen omges du av vacker natur runt Nackareservatet och badsjöarna Söderbysjön och Flaten finns nära till hands. Bagarmossen är populärt i alla åldrar och husen i Bagarmossen följer naturen tack vare separering av gång- och vägtrafik med många trevliga gångvägar. Här blandas låga flerfamiljshus, småhus och klassiska radhusområden. I Bagarmossen finns många förskolor och två grundskolor. Kommunen planerar en utbyggnad av Bagarmossen och Skarpnäck fram till år 2030 med cirka 2 500 bostäder inklusive en ny skola. I Bagarmossen Centrum finns tunnelbana som tar er in till city på ca en kvart. Förutom goda kommunikationer erbjuder centrumet torghandel, restauranger och god service.

Titta in till oss

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss på vårat kontor på Arenavägen 41, 10tr. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss! 

Våra områden

Vi är lokalt förankrade och våra mäklare har under många år arbetat med att förmedla bostäder i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Farsta

Hitta hit

Bobutiker Farsta (1)

Tidigare försäljningar i Farsta

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB