Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Farsta & Enskede i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Farsta alternativt Enskede i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Farsta är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss på vårat kontor på Herrhagsvägen 98. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Varmt välkommen in till oss! 

Våra områden

Vi är lokalt förankrade och våra mäklare har under många år arbetat med att förmedla bostäder i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Fagersjö, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Elin och vi är så nöjda! Elin skötte allt mycket smidigt och professionellt. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare! "
"Köpte hus via Maria och svensk fast - vi upplevde Maria som engagerad, trevlig, effektiv och proffisionell. En mäklare som rekommenderas! "
"Han jobbar stenhårt för att få igenom en så bra försäljning som möjligt. Fick min lägenhet såld för marknadspriset TROTS att det låg 4 likadana lägenheter ute samtidigt i samma hus och köparens marknad."
"Sålt Ekshäradsgatan 81 Farsta. Från första stund ingav Walid trygghet, noggrannhet och förtroende på ett alldeles speciellt sätt.Tips, råd och materialframtagning inför försäljning och visning var mycket proffsigt Genom hela processen har hans återkoppling varit suverän.Informerat i stort sett dagligen om vad som sker.Bedömningen av utgångspris var helt realistisk och medförde troligen en bra budgivning för alla parter.Glädjande är också att han tydligen informerade budgivarna om läget hela tiden vilket medförde att när vi träffade köparna var dom i en bra sinnesstämning och helt nöjda vid kontraktstecknandet som gick att genomföra mycket smidigt tack vare hans väl förberedda jobb och tydliga genomgång.Fanns inget i övrigt att önska.Vi kommer alltid att rekommendera honom i vår bekantskapskrets om någon behöver anlita mäklare. Alla våra förväntningar har överträffats med råge och nöjdare kunder kan Ni nog inte få då allt fungerat utmärkt och inga besvär för oss överhuvudtaget. Jan-Olof Klingsell. "
"Köpt hus och det gick fort att köpa huset. Bra och trevlig mäklare."
"Tydlig, trygg och proffesionell hantering och process "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Farsta-Enskede

Våra pågående försäljningar