Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Årsta i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Årsta i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Årsta har koll på hela kedjan, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Årsta är idag totalt sju mäklare och två mäklarassistenter. Vår bobutik på Hjälmarsvägen 31 öppnades 2006 och i år firar vi 10 år som Årstas klart mest anlitade mäklarfirma. 

Vi kan Årsta!

Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Resultatet av detta är nöjda, trygga och återkommande kunder.Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. 

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hjälmarsvägen 31, mitt emot Årsta skola. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 131 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är supernöjd med Sara som mäklare! Hon är professionell och väldigt hjälpsam. Jag köpte min första lägenhet av henne och kände ett stort förtroende för henne och valde därför att vända mig till henne igen när det var dags att sälja. Jag kan varmt rekommendera henne! "
"Lisa är den trevligaste mäklare jag och min man någonsin träffat! Dessutom är hon proffsig, hjälpsam, lugn och stöttande. Det sistnämnda var särskilt uppskattat då vi köpte först (av Lisa) - dyrt - och sedan fick svårt att sälja vår lägenhet. Vi kan varmt rekommendera henne!"
"Duktig och professionell mäklare som är bra på att hitta spekulanter och med många kontakter. Vi hade en smidig lägenhetsförsäljning trots svajigt på bostadsmarknaden. "
"Har både köpt och sålt genom Jimmy och är så nöjd. Väldigt proffsig och extremt bra på återkoppling. Skulle definitivt välja honom om igen. Annelie "
"Vi anlitade Sara kristensen vid vår lägenhetsförsäljning. Hon var mycket förtroendeingivande och proffsig genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera Sara."
"Joanna var ett väldigt bra stöd för mig som köpare genom hela processen. Pålitlig och hjälpsam!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årsta

Våra pågående försäljningar

Till toppen