Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Årsta i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Årsta i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Årsta har koll på hela kedjan, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Årsta är idag totalt sju mäklare och två mäklarassistenter. Vår bobutik på Hjälmarsvägen 31 öppnades 2006 och i år firar vi 10 år som Årstas klart mest anlitade mäklarfirma. 

Vi kan Årsta!

Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Resultatet av detta är nöjda, trygga och återkommande kunder.Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. 

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hjälmarsvägen 31, mitt emot Årsta skola. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 144 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lisa är proffsig, lugn, trevlig och tillgänglig. Hon har mycket bra koll på marknaden i Årsta och ger informerade råd. Rekommenderas varmt!"
"Jättebra intryck och är nöjd med hela processen."
"Vi fick ett väldigt gott intryck av Kimberly redan från första början och det visade sig att det var helt rätt. Väldigt seriös och kunnig mäklare med ett brett kontaktnät som kom väl till hands i en svajig marknad som denna. En tålmodig och gedigen arbetsinsats ledde till att vi fick ut det mesta möjliga av vår försäljning. Skapade ett lugn och en trygghet som vi uppskattade väldigt mycket. "
"Jimmy Rossetti tog hand om mig hela vägen, från mitt relativt trevande "jag kanske ska sälja", till slutet av försäljningen. Han är vänlig, ödmjuk, kunnig, smart och aldrig påstridig. Han förde affären framåt på ett lyckosamt och smidigt sätt. "
"En trevlig och varm mäklare som var lätt att prata med och hon beskrev och förklarade saker så man förstod, allt gick snabbt och lätt utan några problem och jag hoppas på bra samarbete även i framtiden."
"Hej Kimberly var superbra! Även om marknaden var lite svag fick jag det jag var ute efter när det gäller pris. Hon var alltid tillgänglig även om jag förstod att hon hade mycket att göra. Mycket nöjd!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årsta

Våra pågående försäljningar

Till toppen