Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Årsta i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Årsta i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Årsta har koll på hela kedjan, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Årsta är idag totalt sju mäklare och två mäklarassistenter. Vår bobutik på Hjälmarsvägen 31 är Årstas klart mest anlitade mäklarfirma sedan 2006 då vi öppnade. 

Vi kan Årsta!

Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Resultatet av detta är nöjda, trygga och återkommande kunder.Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. 

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hjälmarsvägen 31, mitt emot Årsta skola. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 282 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min lägenhet via Jimmy Rossetti👍 Jag är mycket nöjd! Absolut rekommenderar!!!"
"Vi sålde en villa innan visning. Försäljningen gick snabbt och affärsmässigt till. Mäklaren var mycket trevlig och inläst på affären vilket gjorde att vi kände oss trygga. Jag skulle rekommendera er varmt till vänner och bekanta!"
"Jag både köpte och sålde min bostad av Kimberly. Har i varje kontakt känt mig proffsigt bemött. Kimberly ger ett tryggt, varmt och personligt bemötande. Dessutom är hon grym på det hon gör! Kommer kontakta Kimberly nästa gång jag ska sälja min bostad. "
"Kimberly var mycket trevlig och lätt att jobba med. Supernöjd med försäljningen av min lägenhet."
"Sålt med Kimberly, men hon hjälpte oss också med köpet. Kunnig och tillmötesgående från första mötet. Om vi kan sälja med Kimberly igen, kommer vi göra det!"
"Väldigt nöjd med henne!!! Koll på läget, noggrann och lätt att ha att göra med."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Årsta

Våra pågående försäljningar