Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hammarbyhöjden

”Den vita staden” syftar varken på en grekisk stad eller ett skyddat område för amerikanska miljonärer. Det är Hammarbyhöjden, närförorten i Stockholms södra delar, som fått namnet på grund av sin ljusa färgsättning. Här var vi på Svensk Fastighetsförmedling första mäklaren att etablera oss redan 2005 och sen dess har vi förmedlat bostäder i nästan varje förening. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Hammarbyhöjden!

I Hammarbyhöjden bor du på gränsen till innerstan och har nära till både storstadspulsen och naturen på samma gång. Stadsdelen erbjuder en mångsidig och levande stadsmiljö  och lockar till en aktiv livsstil i vackra omgivningar. Den omedelbara närheten till Stockholms innerstad är påtaglig. Tunnelbanan tar dig till T-centralen på 11 minuter och det finns fina cykelleder hela vägen in till city. Du kan promenera till Södermalm på 10 minuter och det är ett stenkast till Hammarby Sjöstad med sina småbåtshamnar, kajer och strandbryggor.

Hammarbyhöjden är en kuperad stadsdel med bostäder i funkisstil. När stadsdelen byggdes var målet att den skulle upplevas friare och ljusare, såväl natur som bostäder. Atmosfären och känslan av en ljus stad finns kvar och tas nu tillvara när det byggs nytt. En stor del av bostäderna är bostadsrätter och allt fler är på gång. Gatorna är uppkallade efter vetenskapsmän och äventyrare och mitt i Hammarbyhöjden ligger Finn Malmgrens plan där stora delar av det lokala affärslivet och restaurangutbudet finns.

I södra delen av Hammarbyhöjden ligger Nytorps Gärde, ett stort grönområde med utomhusbad, utegym och fina promenadvägar. I slutet av gärdet ligger Kärrtorps IP där du kan åka skridskor på bana vintertid. Här börjar också Nackareservatet, ett enormt friluftsområde och naturreservat där du kan vandra, cykla, springa, bada, paddla kanot och plocka bär och svamp. Du har promenadavstånd till utförsåkning i Hammarbybacken, Stockholms enda skidbacke, och 9-hålsgolf på Björkhagens golfklubb. Det är också nära till Globen och nya Tele2-arena med trevliga restauranger, äventyrsgolf, bowling och galleria för dig som vill shoppa.

Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden är marknadsledande i området när det gäller att sälja bostadsrätter. I och med att vi har gjort affärer i nästan varje bostadsrättsförening och känner till varje kvarter har vi riktigt bra koll på priserna och hur livet ser ut i vår del av stan.

Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, få råd om var du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss. Ring, maila eller kom in i vår bobutik på Finn Malmgrens plan 5-7. Du och din bostad är värda en riktigt bra fastighetsmäklare!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 364 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med Benjamins arbete under vårt samarbete. Han är trevlig, förtroendeingivande och inger ett varmt bemötande. Han har gjort det lilla extra för oss inför visningar, visat tillgänglighet och är snabb med återkoppling. Kan varmt rekommendera Benjamin som mäklare!"
"Cesar är en väldigt öppen och glad mäklare. Han verkar ha ett genuint intresse för både bostadsrätter och människorna som köper & säljer dom. Jag känner mig trygg med att ha honom och hans rutin som stöd i mitt livs hittills största affär. Mvh Nöjd köpare"
"- Köpt lägenhet -Bra och tydligt bemötande!"
"I bought a 40 sqm apartment in the lovely Hammarbyhöjden. When I went to the showings I fell in love with the apartment. The broker did a great job while showing it, and I appreciated the professionalism of the service during the bidding process and in the phase of signing the contract. Moreover, the broker's friendliness made me feel comfortable during the whole process."
"Cesar var superproffsig och vi är väldigt nöjda med hans arbete som vår mäklare när vi sålde vår lägenhet i Hammarbyhöjden. Snabba besked och trevligt bemötande, rekommenderas. "
"Vi sålde vår lägenhet i Blåsut med Albin och är supernöjda med hans professionella bemötande. Hans positivitet och tålamod har varit guld för oss och jag kan varmt rekommendera Albin vidare!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån- tors 09:00-18:00
Fre 09:00-17:00

 

Öppettider i påsk

Skärtorsdag 18/4 kl 09.00-13.00

Långfredag  19/4 Stängt

Lördag        20/4 Stängt

Söndag       21/4 Stängt

Måndag      22/4 Stängt    

GLAD PÅSK!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra pågående försäljningar