Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hammarbyhöjden

”Den vita staden” syftar varken på en grekisk stad eller ett skyddat område för amerikanska miljonärer. Det är Hammarbyhöjden, närförorten i Stockholms södra delar, som fått namnet på grund av sin ljusa färgsättning. Här var vi på Svensk Fastighetsförmedling första mäklaren att etablera oss redan 2005 och sen dess har vi förmedlat bostäder i nästan varje förening. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Hammarbyhöjden!

I Hammarbyhöjden bor du på gränsen till innerstan och har nära till både storstadspulsen och naturen på samma gång. Stadsdelen erbjuder en mångsidig och levande stadsmiljö  och lockar till en aktiv livsstil i vackra omgivningar. Den omedelbara närheten till Stockholms innerstad är påtaglig. Tunnelbanan tar dig till T-centralen på 11 minuter och det finns fina cykelleder hela vägen in till city. Du kan promenera till Södermalm på 10 minuter och det är ett stenkast till Hammarby Sjöstad med sina småbåtshamnar, kajer och strandbryggor.

Hammarbyhöjden är en kuperad stadsdel med bostäder i funkisstil. När stadsdelen byggdes var målet att den skulle upplevas friare och ljusare, såväl natur som bostäder. Atmosfären och känslan av en ljus stad finns kvar och tas nu tillvara när det byggs nytt. En stor del av bostäderna är bostadsrätter och allt fler är på gång. Gatorna är uppkallade efter vetenskapsmän och äventyrare och mitt i Hammarbyhöjden ligger Finn Malmgrens plan där stora delar av det lokala affärslivet och restaurangutbudet finns.

I södra delen av Hammarbyhöjden ligger Nytorps Gärde, ett stort grönområde med utomhusbad, utegym och fina promenadvägar. I slutet av gärdet ligger Kärrtorps IP där du kan åka skridskor på bana vintertid. Här börjar också Nackareservatet, ett enormt friluftsområde och naturreservat där du kan vandra, cykla, springa, bada, paddla kanot och plocka bär och svamp. Du har promenadavstånd till utförsåkning i Hammarbybacken, Stockholms enda skidbacke, och 9-hålsgolf på Björkhagens golfklubb. Det är också nära till Globen och nya Tele2-arena med trevliga restauranger, äventyrsgolf, bowling och galleria för dig som vill shoppa.

Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden är marknadsledande i området när det gäller att sälja bostadsrätter. I och med att vi har gjort affärer i nästan varje bostadsrättsförening och känner till varje kvarter har vi riktigt bra koll på priserna och hur livet ser ut i vår del av stan.

Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, få råd om var du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss. Ring, maila eller kom in i vår bobutik på Finn Malmgrens plan 5-7. Du och din bostad är värda en riktigt bra fastighetsmäklare!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 383 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vid mitt köp av lägenhet i Hammarbyhöjden uppfattade jag Sanna som snabbfotad, lättillgänglig, flexibel och trevlig. Jag är väldigt nöjd över det bemötande jag fick."
"Har köpt en lägenhet , och Cesar ställde upp och ordnade en snabb visning . Cesar var påläst och "trygg" , något som känns viktigt vid stora och viktiga affärer. Varmaste rekommendationer!"
"Både köpt och sålt genom Ceasar! Han var skicklig, sympatisk och superbra att ha göra med! Vi är mycket nöjda."
"Jättebra mäklare, allt gick supersmidigt. Har både köpt och sålt via denna mäklare och det var aldrig något problem."
"Vi har sålt en lägenhet i Hammarbyhöjden 3 rum och kök. När våran mäklare skulle komma tänkte man ja här är personen som skall sälja våran lägenhet man tänkte inte så mycket mer. Men när mäklaren kom in och satte satte sig ner hos oss i vårt kök fattade man snabbt ett annat beslut om honom. Han var rolig, trevlig ödmjuk och förstod våran situation och varför vi sålde lägenheten. Man insåg redan då att detta var en person jag kunde lita på och att han hade en känsla för att ta folk och det var absolut inte ett skådespel utan en äkta person som förstod andra människor. Mina förväntningar var inte så stora eftersom vi lever i ett samhälle där ekonomi går upp och det går ner men jag är mycket nöjd med mäklarens insats. Jag kan bara säga en sak denna mäklaren är en människokännare och behandlar människor med respekt det gör att han får högsta poäng och jag tror att jag har nog inte mer att tillägga mer än att önska honom lycka till i andra affärer. Kör hårt ceasar bra jobbat 👍. "
"Sålt bostad i Hammarbyhöjden, mäklaren har under hela kontakten varit engagerad och kunnig i att bemöta våra behov och önskningar, lyhörd och bra koll på hur man möter människor på bästa sätt! Precis som en stjärna eller en artist kan man säga att Cesar har ”det” lilla extra. Är du en kräsen person som vill få ut det bästa av allt så är Detta mäklaren för dig! /Karin "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hammarbyhöjden

Våra pågående försäljningar