Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Huddinge, Stockholm

Visste du att Huddinge har spår ända från stenåldern? Då var större delen av området täckt av vatten och liknade en ytterskärgård. Namnet Huddinge antas faktiskt komma från "uddungarna" – de som bor på udden. Idag, 9000 år senare, hittar du istället en av Svensk Fastighetsförmedlings största bobutiker i Huddinge. Den stora personalstyrkan besitter en enorm bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Huddinge!

Huddinge är en attraktiv och växande storstadskommun med mer än 100 000 invånare. De senaste decennierna har 10 000-tals invånare flyttat hit och kommunen är nu befolkningsmässigt landets fjortonde största och den näst största i Stockholms län.

Det finns flera bostadsområden av blandad karaktär såsom Segeltorp med sina villor och radhus, flerfamiljshusen i Skogås och de blandade småhusen i Stuvsta-Snättringe. Som ett resultat av den starka tillväxten byggs nu också framtidens Huddinge. Det innebär att vi kommer se många nyproducerade bostäder till försäljning, framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. Just Kungens Kurva är omöjligt att inte nämna i samband med Huddinge, Skandinaviens största handelsplats med allt man kan önska sig gällande både shopping och underhållning.

Oavsett var du vill bo har du nära till kommunens centrala delar och samtidigt möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett varierat utbud såsom idrottsanläggningen Storängshallen, Ågestas motionsspår, Drevvikens naturreservat samt flera badplatser och skidspår. Det finns även många olika restauranger vilket innebär att du inte behöver lämna Huddinge för att äta en bit god mat. Här finns allt från enklare restauranger och snabbmat till finkrogar. Många av de bättre restaurangerna ligger vackert belägna i natursköna områden, en favorit bland medarbetarna är Sundby Gård.

Om du mot förmodan vill lämna kommunen kan du göra det på en rad olika sätt; fjärrtåg, regionaltåg, pendeltåg och tunnelbana. Exempelvis tar det endast en kvart att ta sig till Stockholm C med pendeltåg.

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2015
  • Årets butik 2013
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2012
  • Årets rookie 2012
  • Årets assistent 2011

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Huddinge centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 534 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är otroligt nöjda med vårt bostadsköp av en trea i flemingsberg. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Mithat, som matade oss med information och besvarade våra frågor och funderingar. Presentationen av bostaden sköttes bra och vi blev väl bemöta. Själva processen underlättades då mäklaren gett oss snabba feedback och förklaringar, och var väldigt kompetent vilket var något vi förväntade oss. Mäklaren var lätt tillgängling både via sms och samtal vilket kändes bra, och det blev ett snabbt köp. "
"Jag kunde inte förvänta mig en bättre mäklare.. den energi, engagemang och hårt jobb han la ner på våran försäljning är verkligen hög nivå på! Huddinges bästa mäklare utan tvekan Mhv abdulrahim bulat"
"Först och främst så är Mithat en kille som visar enorm vilja och ger ett bra första intryck om att han kommer fixa en bra försäljning. Jag hade min lägenhet i Vårby som jag ville sälja, hade tidigare en annan mäklare som inte fick till någon affär eller några vassa bud efter tre försök. Jag ringde då upp Mithat och efter första försöket blev det affär, Mithat var alltid aktiv och redan innan den dök upp på Hemnet hade han bokat in privatvisningar med kunder. hans kontaktnät i Huddinge och Vårbytrakten är stor. En mäklare som absolut kan rekommenderas, ingen kommer att bli missnöjd!"
"Henrik Holmqvist är väldigt professionell, positiv och otrolig lätt att jobba med. Mycket kunnig, smidig, pålitlig, nogram och skiklig mäklare. Alltid tillgänglig när jag sökte honom, ävän sänt på kvällar. Affären kändes trygg från början till slut. Jag rekommenderar Henrik varmt. Han är nr 1. Barbara"
"Sålde min lägenhet med hjälp av Petra! Mäklaren var supertrevlig och tillmötesgående, ett väldigt proffsigt bemötande. Alla mina önskemål och viljor blev mötta, och man kände verkligen att vi strävade mot samma mål som ett team. Kan varmt rekommenderas "
"Utmärkt bemötande och väldigt lätt att jobba med när vi köpte vår villa. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Huddinge

Våra pågående försäljningar