Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Huddinge, Stockholm

Visste du att Huddinge har spår ända från stenåldern? Då var större delen av området täckt av vatten och liknade en ytterskärgård. Namnet Huddinge antas faktiskt komma från "uddungarna" – de som bor på udden. Idag, 9000 år senare, hittar du istället en av Svensk Fastighetsförmedlings största bobutiker i Huddinge. Den stora personalstyrkan besitter en enorm bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Huddinge!

Huddinge är en attraktiv och växande storstadskommun med mer än 100 000 invånare. De senaste decennierna har 10 000-tals invånare flyttat hit och kommunen är nu befolkningsmässigt landets fjortonde största och den näst största i Stockholms län.

Det finns flera bostadsområden av blandad karaktär såsom Segeltorp med sina villor och radhus, flerfamiljshusen i Skogås och de blandade småhusen i Stuvsta-Snättringe. Som ett resultat av den starka tillväxten byggs nu också framtidens Huddinge. Det innebär att vi kommer se många nyproducerade bostäder till försäljning, framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. Just Kungens Kurva är omöjligt att inte nämna i samband med Huddinge, Skandinaviens största handelsplats med allt man kan önska sig gällande både shopping och underhållning.

Oavsett var du vill bo har du nära till kommunens centrala delar och samtidigt möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett varierat utbud såsom idrottsanläggningen Storängshallen, Ågestas motionsspår, Drevvikens naturreservat samt flera badplatser och skidspår. Det finns även många olika restauranger vilket innebär att du inte behöver lämna Huddinge för att äta en bit god mat. Här finns allt från enklare restauranger och snabbmat till finkrogar. Många av de bättre restaurangerna ligger vackert belägna i natursköna områden, en favorit bland medarbetarna är Sundby Gård.

Om du mot förmodan vill lämna kommunen kan du göra det på en rad olika sätt; fjärrtåg, regionaltåg, pendeltåg och tunnelbana. Exempelvis tar det endast en kvart att ta sig till Stockholm C med pendeltåg.

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2015
  • Årets butik 2013
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2012
  • Årets rookie 2012
  • Årets assistent 2011

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Huddinge centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 320 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bästa mäklare duktigt och tydligt"
"Vi har i närtid haft kontakt med de flesta aktiva mäklare i Huddinge och delar av Hägersten under 2017. Den i särklass mest professionella mäklaren vi mött är Gunilla Abejón. - Hon kände av vår intressenivå när vi var på visning, och stämde av mängden information på ett adekvat sätt. - Gav oss en tydlig sammanfattande bild av de hus hon visade. - Meddelade objektens brister och akilleshälar på ett enkelt sätt. - Lyfte fram relevanta fakta utan att kännas överslätande eller generaliserande som vi upplevt många andra mäklare. - Hon tog oss på allvar i våra frågor. - Gunilla fångade upp oss spekulanter oerhört snabbt genom omedelbar återkoppling på frågor (vilket verkligen inte gäller för alla mäklare). Sammanfattningsvis en oerhört seriös lyhörd mäklare som ser både säljares och köpares intressen som viktiga och bemästrar balansgången att sälja objekt på ett respektfullt, personligt och ärligt sätt för alla parter. Vi ger henne våra allra varmaste rekommendationer och hoppas att ni också får ta del av hennes proffessionalitet. Vänligen /E o P "
"Ett mycket bra och förtroendefullt bemötande samt tålamod med köpare och säljare, kan Bara säga +++++++ Jerry W"
"En på alla plan professionell mäklare som både är lyhörd för våra önskningar och tydlig med vad som vi kan förvänta oss av försäljningen. Kan bara ge Gunilla stort A för sitt arbete med vår lägenhets försäljning. /Benny"
"Jag har fått ett jättebra intryck av Gunilla. Lugn och inte ”gåpåig” eller tjatig. Saklig och klar i sin information. Det hon inte vet kollar hon upp och svarar uppriktigt och hittar inte på ngt för att det skall låta bättre. Mycket bra. "
"Bra bemötande. Korrekt och snabbt genomförd affär."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Huddinge

Våra pågående försäljningar

Till toppen