Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Huddinge, Stockholm

Visste du att Huddinge har spår ända från stenåldern? Då var större delen av området täckt av vatten och liknade en ytterskärgård. Namnet Huddinge antas faktiskt komma från "uddungarna" – de som bor på udden. Idag, 9000 år senare, hittar du istället en av Svensk Fastighetsförmedlings största bobutiker i Huddinge. Den stora personalstyrkan besitter en enorm bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Huddinge!

Huddinge är en attraktiv och växande storstadskommun med mer än 100 000 invånare. De senaste decennierna har 10 000-tals invånare flyttat hit och kommunen är nu befolkningsmässigt landets fjortonde största och den näst största i Stockholms län.

Det finns flera bostadsområden av blandad karaktär såsom Segeltorp med sina villor och radhus, flerfamiljshusen i Skogås och de blandade småhusen i Stuvsta-Snättringe. Som ett resultat av den starka tillväxten byggs nu också framtidens Huddinge. Det innebär att vi kommer se många nyproducerade bostäder till försäljning, framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. Just Kungens Kurva är omöjligt att inte nämna i samband med Huddinge, Skandinaviens största handelsplats med allt man kan önska sig gällande både shopping och underhållning.

Oavsett var du vill bo har du nära till kommunens centrala delar och samtidigt möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett varierat utbud såsom idrottsanläggningen Storängshallen, Ågestas motionsspår, Drevvikens naturreservat samt flera badplatser och skidspår. Det finns även många olika restauranger vilket innebär att du inte behöver lämna Huddinge för att äta en bit god mat. Här finns allt från enklare restauranger och snabbmat till finkrogar. Många av de bättre restaurangerna ligger vackert belägna i natursköna områden, en favorit bland medarbetarna är Sundby Gård.

Om du mot förmodan vill lämna kommunen kan du göra det på en rad olika sätt; fjärrtåg, regionaltåg, pendeltåg och tunnelbana. Exempelvis tar det endast en kvart att ta sig till Stockholm C med pendeltåg.

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2015
  • Årets butik 2013
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2012
  • Årets rookie 2012
  • Årets assistent 2011

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Huddinge centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 381 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en tomt med Sabina, alltid bra återkoppling och ett vänligt bemötande."
"Henrik har varit genomgående professionell och väldigt bra rakt igenom hela processen med vårt husköp. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och en uppfriskande ärlighet i alla steg. "
"Henrik sålde vårt hus, vi är väldigt nöjda med försäljningen. Han höll oss väl uppdaterade hela tiden. Och slutpriset är vi super nöjda med. Henrik är en lugn och förtroende ingivande mäklare med fötterna på jorden. Rekommenderas varmt!!"
"Vår mammas hus blev sålt av Henrik Holmqvist svensk fast Mycket fint bemötande av Henrik Han tog sig tid och intresse för objektet Jag har köpt vårat hus genom Henrik och han sålde även vårat radhus Vi tyckte han var jättebra därför anlitade vi honom igen med mammas hus Henrik Holmqvist på svensk fastighetsförmedling är mycket duktig och hittade rätt köpare till mammas hus Vi kan verkligen rekommendera Henrik Holmqvist i svensk fastighetsförmedling i Huddinge Michael Sundström"
"Jag har köpt lägenhet och upplevde mycket proffesionellt och trevlig bemötande. Han är mycket trygg och duktig på sitt jobb! Bra kommunikation och tar hänsyn för både säljaren och köparen behov samt att han säkerställer att alla är nöjda. Jag rekommenderar Mithat för säljare och köpare! Skulle jag vilja sälja min bostad i framtiden så kommer jag kontakta Mithat! "
"Henrik har på ett professionellt sätt skött försäljningen av vårt hus. Han har hela tiden satt rimliga mål och varit rak och konkret. Henrik har också i dessa tider med fallande priser lyckats få till en försäljning där vi går med vinst. Jag rekommenderar honom starkt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Huddinge

Våra pågående försäljningar

Till toppen