Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Huddinge, Stockholm

Visste du att Huddinge har spår ända från stenåldern? Då var större delen av området täckt av vatten och liknade en ytterskärgård. Namnet Huddinge antas faktiskt komma från "uddungarna" – de som bor på udden. Idag, 9000 år senare, hittar du istället en av Svensk Fastighetsförmedlings största bobutiker i Huddinge. Den stora personalstyrkan besitter en enorm bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Huddinge!

Huddinge är en attraktiv och växande storstadskommun med mer än 100 000 invånare. De senaste decennierna har 10 000-tals invånare flyttat hit och kommunen är nu befolkningsmässigt landets fjortonde största och den näst största i Stockholms län.

Det finns flera bostadsområden av blandad karaktär såsom Segeltorp med sina villor och radhus, flerfamiljshusen i Skogås och de blandade småhusen i Stuvsta-Snättringe. Som ett resultat av den starka tillväxten byggs nu också framtidens Huddinge. Det innebär att vi kommer se många nyproducerade bostäder till försäljning, framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. Just Kungens Kurva är omöjligt att inte nämna i samband med Huddinge, Skandinaviens största handelsplats med allt man kan önska sig gällande både shopping och underhållning.

Oavsett var du vill bo har du nära till kommunens centrala delar och samtidigt möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett varierat utbud såsom idrottsanläggningen Storängshallen, Ågestas motionsspår, Drevvikens naturreservat samt flera badplatser och skidspår. Det finns även många olika restauranger vilket innebär att du inte behöver lämna Huddinge för att äta en bit god mat. Här finns allt från enklare restauranger och snabbmat till finkrogar. Många av de bättre restaurangerna ligger vackert belägna i natursköna områden, en favorit bland medarbetarna är Sundby Gård.

Om du mot förmodan vill lämna kommunen kan du göra det på en rad olika sätt; fjärrtåg, regionaltåg, pendeltåg och tunnelbana. Exempelvis tar det endast en kvart att ta sig till Stockholm C med pendeltåg.

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2015
  • Årets butik 2013
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2012
  • Årets rookie 2012
  • Årets assistent 2011

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Huddinge centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 593 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej ! Mitt namn är Radef Jonan bor i Lammholmsbacken 276 vi såld våran lägenhet nyligen . Våran mäklare är Mithat Bircan han är väldet väldet bra . Han vet exat vad han har hålla på me . Han sagt från borja hur kommer att funkar och sedan bliv exat som han sagt . Vi såld lägenheten på bäst pris jag tycker nu visa granna vill Sälje också . ( NÖJD ) Nöjd Nöjd Tack Tack Mithat 👍👍🙂😀 MVH Radef & Solin"
"Vi sålde vår stora 3a i Vistaberg, Huddinge och Henrik har vart exemplarisk hur man vill att en mäklare ska vara. Fantastisk! Vi är nöjda och återkommer till Henrik nästa gång vi ska sälja"
"Petra är en superbra mäklare! Snabb, engagerad, kunnig och pålitlig. Kunde inte vara mer nöjd!"
"Jag har precis köpt en villa och Petra var vår mäklare. Petra är en trevlig och ordningssam mäklare. Alltid tillmötesgående. Hon tog sig tid att förklara och förstå. Tack Petra för ett bra samarbete! Mvh, Ulrika"
"Jens Berg på Svensk Fastighetsförmedling hjälpte oss att sälja vår villa. Försäljningen drog ut en del på tiden på grund av oss, ändå stressade Jens aldrig på försäljningen utan var väldigt förstående och lugn. Vi kände under hela processen att kommunikationen var klockren och Jens uppdaterade oss om vad som hände. Trots sin ringa ålder känns det som Jens varit med i ”gamet” länge. Vi vill å det varmaste rekommendera Jens. Professionell och lyhörd som få, med kunden i fokus! Stort tack! Martin & Sofia. "
"Trevlig benötande og gav all informasjon vi som kjöper vår förste bolig behövde"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Huddinge

Våra pågående försäljningar