Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Huddinge

Fastighetsmäklare med koll på Huddinge

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Huddinge? Stockholms nästa största kommun med över 110 000 invånare och i ständig utveckling. Här finns unika naturområden och ett mångsidigt näringsliv, bara 15 minuter med pendel från Stockholm C. Våra mäklare i Huddinge kan hjälpa dig som ska sälja din bostad med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt.

I Huddinges nordvästra del hittar du det idylliska Segeltorp med både villor, radhus och bostadsrättföreningar. Här finns fantastisk natur med Långsjön och Gömmarens naturreservat som där du hittar naturstigar, badsjö och bågskyttebana. I närheten ligger också ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, med matbutiker, shoppinggalleria och IKEA. Dessutom finns ett stort urval av skolor och förskolor i området.

I barnvänliga och gröna Balingsnäs finns flera bostadsalternativ att välja mellan med villor, radhus och nya bostadshus, här finns också ett stort utbud av skolor. Orlångens naturreservat är bara en kort promenad bort, likaså Huddinge C som du enkelt och snabbt tar dig till med buss. Huddinge C är ett annat populärt bostadsområde som har bebyggelse från 1950-talet fram till idag, här finns planer på nyproduktion och det är ett område som lockar såväl yngre som äldre. Här får du en enkel vardag med all service i området.

Våra mäklare – lokala experter på Huddinge

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, hus eller lägenhet i Huddinge att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Vi kan helt enkelt Huddinge kommun i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om du har siktet inställt på en bostad i Stuvsta med sitt lilla och genuina centrum med vårdcentral, apotek, matbutik, gym och café, eller är på jakt efter ett radhus i det gröna området Sörskogen, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Och med vår tjänst Läge+ gör våra mäklare ett grundligt förarbete som i många fall sammankopplar säljare med köpare redan innan objektet hunnit ut på marknaden. Med vår kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har vi extra bra koll.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Huddinge. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Huddinge och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Huddinge!

Omdömen från kunder i Huddinge

Vi är mycket nöjda med hur försäljningsuppdraget har skötts från dag 1. Marianne är kunnig har erfarenhet och ett mycket trevligt sätt både mot oss som säljare och mot köparen. Vi önskar henne stor framgång med sitt arbete som mä...
En ödmjuk professionell mäklare som jag varmt rekommenderar. Åsa

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Huddinge!

Hitta hit

Bobutiker Huddinge (1)
Huddinge

Tidigare försäljningar i Huddinge

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.