Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Huddinge, Stockholm

Visste du att Huddinge har spår ända från stenåldern? Då var större delen av området täckt av vatten och liknade en ytterskärgård. Namnet Huddinge antas faktiskt komma från "uddungarna" – de som bor på udden. Idag, 9000 år senare, hittar du istället en av Svensk Fastighetsförmedlings största bobutiker i Huddinge. Den stora personalstyrkan besitter en enorm bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Huddinge!

Huddinge är en attraktiv och växande storstadskommun med mer än 100 000 invånare. De senaste decennierna har 10 000-tals invånare flyttat hit och kommunen är nu befolkningsmässigt landets fjortonde största och den näst största i Stockholms län.

Det finns flera bostadsområden av blandad karaktär såsom Segeltorp med sina villor och radhus, flerfamiljshusen i Skogås och de blandade småhusen i Stuvsta-Snättringe. Som ett resultat av den starka tillväxten byggs nu också framtidens Huddinge. Det innebär att vi kommer se många nyproducerade bostäder till försäljning, framförallt i centrala Huddinge, Flemingsberg och Kungens Kurva. Just Kungens Kurva är omöjligt att inte nämna i samband med Huddinge, Skandinaviens största handelsplats med allt man kan önska sig gällande både shopping och underhållning.

Oavsett var du vill bo har du nära till kommunens centrala delar och samtidigt möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett varierat utbud såsom idrottsanläggningen Storängshallen, Ågestas motionsspår, Drevvikens naturreservat samt flera badplatser och skidspår. Det finns även många olika restauranger vilket innebär att du inte behöver lämna Huddinge för att äta en bit god mat. Här finns allt från enklare restauranger och snabbmat till finkrogar. Många av de bättre restaurangerna ligger vackert belägna i natursköna områden, en favorit bland medarbetarna är Sundby Gård.

Om du mot förmodan vill lämna kommunen kan du göra det på en rad olika sätt; fjärrtåg, regionaltåg, pendeltåg och tunnelbana. Exempelvis tar det endast en kvart att ta sig till Stockholm C med pendeltåg.

Vi har fått flera utmärkelser som ett kvitto på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer:

  • 20 i topp 2015
  • Årets butik 2013
  • 20 i topp 2013
  • 10 i topp 2012
  • Årets rookie 2012
  • Årets assistent 2011

Så hör av dig till oss när det är dags att köpa eller sälja. Vi kan hjälpa dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Eller varför inte komma förbi oss i vår butik i Huddinge centrum. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar, det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 438 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är nöjda försäljning utan massvisning smärtfritt Mycket bra och proffsigt bemötande Att det gick snabbt Allt topp"
"Sålt en liten två i centrala Huddinge! Rebecka kändes som ett superproffs! Kunnig, tydlig, noggrann, lätt att få tag på och hon återkopplade snabbt! Vid fler fastighetsaffärer kommer vi absolut att välja Rebecka som vår mäklare igen! /Christina K"
"Petra och Jens hjälpte mig att sälja min lägenhet på ett professionellt, snabbt och smidigt sätt. De bemötte mig med vänlighet och lyhördhet. Kan verkligen rekommendera dessa två mäklare! "
"Jag träffade Mithat första gången på en visning för en annan bostadsrätt än den jag köpte och redan då var Mithat väldigt hjälpsam och presenterade fler bostäder för mig att kolla på. Dessutom tog han mina kontaktuppgifter för att höra av sig så fort en bostad enligt mina önskemål skulle dyka upp. Jag är jättenöjd med mitt köp och den hjälp jag fick av Mithat. Han är organiserad, svarar alltid snabbt på telefonen, har bra information om det han säljer och är väldigt hjälpsam vilket gör honom till en duktigt mäklare. "
"Har fått exakt den hjälp jag behövt. Gunilla berättade allt jag behövde veta men inte ens tänkt på."
"Rebecka uppfyllde mina förväntningar med råge och jag rekommenderar henne starkt om man söker en personlig och engagerad mäklare som lyssnar på ens behov och värderingar. Tack för ditt arbete med att sälja min etta i Huddinge, är supernöjd! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Huddinge

Våra pågående försäljningar

Till toppen