Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1838 omdömen(1838 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Huddinge

Lediga tider: mån 24/6 och tis 25/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Huddinge

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Huddinge? Stockholms nästa största kommun med över 110 000 invånare och i ständig utveckling. Här finns unika naturområden och ett mångsidigt näringsliv, bara 15 minuter med pendel från Stockholm C. Våra mäklare i Huddinge kan hjälpa dig som ska sälja din bostad med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt.

I Huddinges nordvästra del hittar du det idylliska Segeltorp med både villor, radhus och bostadsrättföreningar. Här finns fantastisk natur med Långsjön och Gömmarens naturreservat som där du hittar naturstigar, badsjö och bågskyttebana. I närheten ligger också ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, med matbutiker, shoppinggalleria och IKEA. Dessutom finns ett stort urval av skolor och förskolor i området.

I barnvänliga och gröna Balingsnäs finns flera bostadsalternativ att välja mellan med villor, radhus och nya bostadshus, här finns också ett stort utbud av skolor. Orlångens naturreservat är bara en kort promenad bort, likaså Huddinge C som du enkelt och snabbt tar dig till med buss. Huddinge C är ett annat populärt bostadsområde som har bebyggelse från 1950-talet fram till idag, här finns planer på nyproduktion och det är ett område som lockar såväl yngre som äldre. Här får du en enkel vardag med all service i området.

Våra mäklare – lokala experter på Huddinge

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, hus eller lägenhet i Huddinge att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Vi kan helt enkelt Huddinge kommun i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om du har siktet inställt på en bostad i Stuvsta med sitt lilla och genuina centrum med vårdcentral, apotek, matbutik, gym och café, eller är på jakt efter ett radhus i det gröna området Sörskogen, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Och med vår tjänst Läge+ gör våra mäklare ett grundligt förarbete som i många fall sammankopplar säljare med köpare redan innan objektet hunnit ut på marknaden. Med vår kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har vi extra bra koll.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Huddinge. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Huddinge och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Huddinge!

Omdömen från kunder i Huddinge

2024-06-20
Mycket trevlig och hjälpsam mäklare som hjälpte oss att ro hem drömhuset.
Stig Martin L
2024-06-19
Sabina hjälpte oss med att sälja vårat hus i Huddinge, då vi var utomlands under delar av processen.
Andreas C
2024-06-19
Sabina var lyhörd och professionell under signeringen av min nya lägenhet. Jag fick ett fint bemötande och kände mig mycket trygg med Sabina.
Matilda R
2024-06-13
Peter har ett oklanderligt professionellt - och varmt - sätt att bemöta människor. Han är fantastiskt lösningsorienterade och behjälplig, vilket jag upplever kommer såväl säljare som köpare till gagn. En person du gärna har vid di...
Mathias G
2024-06-12
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och glatt sätt väldigt positivt vilket var skönt, mina förväntningar var väll att hon skulle finnas där genom hela affären vilket hon också gjorde så alla blev nöjda glada.
Oscar J
2024-06-06
Allt gick smidigt och lätt. Tydlig och noggrann med information under hela försäljningen.
Yvonne B
2024-06-05
Ali bemötte oss med ett lugn då det var våran första gemensamma fastighetsköp han fick oss att känna oss trygga. Våra förväntningar var relativt stora då det är våran första fastighetsköp och Ali levde upp till. Min upplevelse a...
Johan L
2024-06-05
Professionell, lugn och kunnig. Var väldigt stressad inför och under processen, men Gunilla bemötte med lugn och tålamod.
Frida J
2024-06-04
Som köpare av en lägenhet som såldes av Gunnilla så kände jag mig väldigt proffesionellt och personligt bemött. Väldigt duktig på att informera och berätta om lägenheten jag var på visning för och man märkte att hon verkligen gill...
Jennifer V
2024-06-02
Anton ledde hela processen tryggt och proffsigt. Vi är jättenöjda.
Johanna B
2024-05-28
Ali tog emot oss vid visningen och lotsade oss på ett professionellt sätt. Vi kände oss priviligierade. Vid kontraktskrivningen gick han igenom punkt för punkt på ett pedagågiskt, så att vi äldre förstår innebörden. Ett stort ...
Bengt Roland J
2024-05-28
Trevlig, Tydlig, Proffsig. Bra kommunikation löpande. Realistiska förväntningar.
Jenny F
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Huddinge (1)

Tidigare försäljningar i Huddinge

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling