Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ekerö, Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad på Ekerö? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk fastighetsförmedling Ekerö (Stockholm) är mäklare som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi mäklare har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Svensk Fastighetsförmedling på Ekerö har mycket stor erfarenhet både när det gäller att sälja bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter här på de vackra Mälaröarna. Vi bor själva här i kommunen och känner därför till de flesta vägar och områden. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut på Ekerö! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår bobutik som är belägen i Ekerö Centrum, Mälarö Torg 4, 1 tr.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 81 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsig och tydlig i alla lägen. Linn fixar även det där lilla extra vid fotograferingen :-)"
"Jag har sålt ett radhus, bostadsrätt på Ekerö. Mäklaren Var lyhörd kompetent och engagerad samtidigt väldigt resultat fokuserad. Hon höll mig uppdaterad och informerad hela processen och levererade 100 % Jag kan varmt rekommendera Linn Lagerquist på Svensk fastighetsförmedling Ekerö."
"Sålde en villa i Stenhamra, Ekerö med Linns hjälp. Superpositiv upplevelse. Kom bäst förberedd, ambitiös och totalt ett jättebra jobb. "
"Köpt ett bostadsrättsradhus, väldigt trevligt och kompetent bemötande genom hela processen. Snabb och proffsig återkoppling vid frågor. Mycket nöjd!!!"
"Sålt villa i Stenhamra som vi bott i sedan den var ny 1973. Vi är mycket nöjda med det bemötande och stöd vi fått av Linn Lagerqvist. Hon är kunnig och hjälpsam och hade stort tålamod med att besvara alla våra undringar. Vi är mycket nöjda! Siv o Per Ekbjörn"
"Köpt villa. Linn var snabb och lyhörd."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00. 

Vi finns ofta inne både tidigare och senare,
kontakta oss så bokar vi  en tid.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Våra pågående försäljningar

Till toppen