Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ekerö, Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad på Ekerö? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk fastighetsförmedling Ekerö (Stockholm) är mäklare som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi mäklare har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Svensk Fastighetsförmedling på Ekerö har mycket stor erfarenhet både när det gäller att sälja bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter här på de vackra Mälaröarna. Vi bor själva här i kommunen och känner därför till de flesta vägar och områden. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut på Ekerö! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår bobutik som är belägen i Ekerö Centrum, Mälarö Torg 4, 1 tr.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 113 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av villa genom Godmanskap för en svårt sjuk ägare. Linn Lagerqvist från Sv. Fastighetsförmedling är utan tvekan den skickligaste mäklare jag har gjort affärer med och dessutom mycket trevlig och kunnig. Det fanns tillfällen då jag misströstade om möjligheten att föra, det komplicerade och i vissa stycken otacksamma uppdrag som hon åtog sig, i hamn. Dock drev Linn affären till ett framgångsrikt slut genom kunnighet, kreativitet och envishet. Heder åt denna er medarbetare."
"Sålt bostadsrätts radhus och min mäklare Jenny fixade försäljningen galant. Affären blev klar fortare än jag trodde den skulle bli ..så fem pluss på en skala av 5.. Nöjda kunden Bosse 👍🌹"
"Proffsig, hjälpsam, tydlig och kunnig mäklare, som vi verkligen kan rekommendera!"
"Jag kan varmt rekommendera Sv Fastförm och Linn Lagerqvist!"
"Efter en lyckad husförsäljning skulle jag kunna skriva en hel del om Jenny på svensk fastighetsförmedling Ekerö Väljer här att sammanfatta henne med tre ord: Påläst Engagerad Förtroendeingivande "
"Jenny på Svensk Fastighetsförmedling är en fantastisk mäklare med stort personligt engagemang. Hon har under hela säljprocessen hjälp till med alla steg och vad man som säljare måste tänka på. När bostaden legat ute och visningar pågått så har Jenny också löpande informerat oss som säljare om hur det gått. Rekommenderas varmt"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00. 

Vi finns ofta inne både tidigare och senare,
kontakta oss så bokar vi  en tid.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Våra pågående försäljningar