Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ekerö, Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad på Ekerö? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk fastighetsförmedling Ekerö (Stockholm) är mäklare som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi mäklare har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Svensk Fastighetsförmedling på Ekerö har mycket stor erfarenhet både när det gäller att sälja bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter här på de vackra Mälaröarna. Vi bor själva här i kommunen och känner därför till de flesta vägar och områden. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut på Ekerö! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår bobutik som är belägen i Ekerö Centrum, Mälarö Torg 4, 1 tr.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 87 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min sambo har precis köpt ett radhus på Ekuddsvägen- Ekerö av mäklaren Linn Lagerqvist. Vi är otroligt nöjda med denna service, engangemang, och stöd genom hela vår bostads process som vi fått av henne. Världens trevligaste, som är lätt att ha att göra med och inga frågor är för dumma eller för många! Hon levde upp till alla möjliga förväntningar man kan ha på en mäklare, vi rekommenderar henne strakt! Vi kommer anlita henne när vi i framtiden ska sälja. "
"Linn har ett bra och genuint bemötande."
"Villa. Mycket positivt. Absolut. Engagerad, trevlig, korrekt."
"Linn var trevlig och tillmötesgående, och har ett bra ordningssinne, "alla hästar hemma". Hon hade en bra uppfattning om marknaden och lyckades sälja mitt hus till ungefär det pris hon hade flaggat för. Jag har bara goda erfarenheter av Linn."
"Utmärkt än så länge. Skriver gärna mer när hon sålt mitt hus också."
"Var i stort behov att sälja våran äldre mammas lägenhet. Tog kontakt med Svensk fastighetsförmedling som hade lokal anknytnig. Jenny! tog tag i saken och trots semestertider så var allt klart på en dryg månad. Var aldrig orolig då Jenny gav ett härligt intryck på oss och gav feedback på allt som gjordes. Stort tack och många rosor till dig Jenny./ Johan"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00. 

Vi finns ofta inne både tidigare och senare,
kontakta oss så bokar vi  en tid.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Våra pågående försäljningar

Till toppen