Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ekerö, Stockholm.

Vill du köpa eller sälja bostad på Ekerö? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi på Svensk fastighetsförmedling Ekerö (Stockholm) är mäklare som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi mäklare har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Svensk Fastighetsförmedling på Ekerö har mycket stor erfarenhet både när det gäller att sälja bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter här på de vackra Mälaröarna. Vi bor själva här i kommunen och känner därför till de flesta vägar och områden. Vi har bäst koll på prisbild, vem som vill bo var och hur livet ser ut på Ekerö! Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja, råd om hur du ska köpa eller veta om det lönar sig att installera en tvättmaskin i badrummet är du välkommen till oss! Ring, maila eller kom in i vår bobutik som är belägen i Ekerö Centrum, Mälarö Torg 4, 1 tr.

Både du och din bostad är värda en riktigt bra Fastighetsmäklare! 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 92 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde vår villa efter skilsmässa. Linn navigerade säkert mellan de minor som kan finnas hos dem som skilt sig och inte alltid tycker lika. Linn har gjort ett fantastiskt jobb, hon har jobbat hårt på dygnets alla tider och är oerhört vänlig men ändp proffsig. "
"Jag och min man har köpt ett bostadsrättsradhus av den mäklare som för fem år sedan sålde ett radhus till oss. Hon hade redan då och även denna gång ordning på fakta, procedurer och presentationer. Hon var och är tillmötesgående och lever klart upp till våra förväntningar och önskningar."
"Sålde bostadsrätt radhus på Ekerö. Mäklaren var mycket trevlig och lätt att med. Hon gjorde hela tiden sitt yttersta för att uppnå mina behov, även när jag själv trodde att de var för högt uppsatta. När jag hade frågor på sms behövde jag aldrig vänta längre än någon timme (tom sent på en lördag) Jag är otroligt nöjd med mäklaren och hennes resultat. Jag skulle rekommendera henne till alla jag känner!"
"Bemött med intresse o proffesionellt hela vägen genom försäljningen av radhuset"
"Sålt en bostadsrätt Professionellt, mkt kunnigt bemött Bra på att läsa av mig som kund Trevliga avspända möten dessutom så man kunnat resonera sig fram till köp Rekommenderas varmt "
"Jag och min sambo har precis köpt ett radhus på Ekuddsvägen- Ekerö av mäklaren Linn Lagerqvist. Vi är otroligt nöjda med denna service, engangemang, och stöd genom hela vår bostads process som vi fått av henne. Världens trevligaste, som är lätt att ha att göra med och inga frågor är för dumma eller för många! Hon levde upp till alla möjliga förväntningar man kan ha på en mäklare, vi rekommenderar henne strakt! Vi kommer anlita henne när vi i framtiden ska sälja. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00. 

Vi finns ofta inne både tidigare och senare,
kontakta oss så bokar vi  en tid.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Våra pågående försäljningar

Till toppen