Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromma, Stockholm

Vi är erfarna mäklare - kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Bromma

Välkommen till Bromma - småstadskänsla och storstadspuls i ett och samma område. Här finns bostäder för gamla som för unga. Charmiga hus med spröjsade fönster till moderna lägenheter med allt vad det innebär. Lokala mataffärer och butiker till det stora shoppingområdet Bromma Blocks.

I Bromma är det lätt att ta sig till och från med egen bil eller cykel. Eller ta bussen, T-banan, spårvagnen eller flyget.

I Bromma finns det gott om badstränder, skolor, lekplatser, plaskdammar, gräsytor för barn med spring i benen och likaså för hundar. Fina slott och kyrkor varav en är Stockholms äldsta byggnad, Bromma Kyrka en rundkyrka från 1100-talet. Biograf, golfbana, sim- och tennishallar finns här också. För den som gillar båtliv så finns flertalet båtklubbar. Vill du gå ut och äta så behöver du inte åka in till Stockholm City utan du kan välja din favorit restaurang eller café i ditt lokala område.

Som grädde på moset så finns Svensk Fastighetsförmedling representerade i Bromma som din lokala mäklare. Vi som jobbar här brinner för vårt jobb och vi bor även i Bromma, så vi kan vårt Bromma och är stolta Brommabor. Brommabutiken har funnits här i drygt 35 år.

Bromma är uppdelad i två församlingar; Västerled och Bromma. Underområden i dessa församlingar är; Abrahamsberg, Alvik, Annedal, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Brommaplan, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Minneberg, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten, Ängby Park och Äppelviken.

Historia: För ungefär 10 000 år sedan låg Bromma ca 100-150 m under havsytan. Landhöjningen reste först det berigiga södra Bromma (nuvarande Nockeby, Ålsten, Smedslätten och Äppelviken) upp ur havet och bildade en stor ö i utskärgården. Senare steg det mera låglänta norra Bromma ur havet och bildade en rik jordbruksbygd kring åren från Kristi födelse och fram emot vikingatiden. En hel del arkeologiska fynd har gjorts i Bromma. Bland de äldsta är en holkyxa från bronsåldern som hittats i närhet av Kämpakumlet i Smedslätten. Runristningar finns bl a i Riksby. Vill man veta mer om Brommas intressanta historia så finns det bevarat av Bromma Hembygdsförening som även ger ut en årsbok varje år.

Vi ser framemot att få hjälpa dig när du ska sälja eller köpa. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling är självklar supporter till BRIS

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vår mäklare Anton har med bravur skött sitt uppdrag. Anton har varit kunnig, serviceminded och alltid tillgänglig för oss som kunder. Han har med sina rekomendationer fått oss att känna oss trygga i vilka val vi gjort kring försäljning. Jag kan varmt rekomendera Anton till andra säljare och lova att dom blir mer än nöjda!!! Med vänlig hälsning, Richard"
"Väldigt bra bemötande och extremt god tillgänglighet, vilket vi uppskattade jättemycket. Snabbt och proffsigt stöd genom hela processen. "
"Jag tycker Anton är mycket kunnig, engagerad - och social på ett personligt och avspänt sätt som jag tror han har stor nytta av i sitt mäklarjobb. Han verkar heller aldrig ge upp, trots ibland tuffa omständigheter!"
"Som förstagångssäljare var det många saker jag inte hade koll på. Anton kändes trygg och förtroendeingivande från första sekund. Ett bollplank i allt ifrån förberedelse för fotografering och styling till prissättning och budgivning. Hela vägen har vi haft en dialog om hur det går och vad planen är. Han är snabb att svara i telefon och har alltid hållit mig underrättat. Allt ovan stämmer säkert in på flertalet mäklare. Men den stora skillnaden är mervärdet i upplevelsen. Sälja denna lägenhet med Anton som mäklare är något av det roligaste jag gjort och som jag har skrattat. Jag hade ingen aning om att ”livets viktigaste affär” kunde göras så rolig och avslappnad! Vi fick tillslut lägenheten såld i en mycket svår marknad och jag fick min nya drömlägenhet. Den enda nedsidan med att affärerna nu är klara är att jag inte har fler lägenheter att sälja. Men när det blir dags att sälja igen skulle jag inte fundera en sekund innan jag anlitade Anton igen. Tack! "
"Very pleased with the service of SF Bromma"
"Jättebra mäklare som jobbar hårt och vill alltid kundens bästa. Bra driv och proffsig"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bromma

Våra pågående försäljningar

Till toppen