Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 556 omdömen(556 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Bromma

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Bromma utan och innan? Våra mäklare i Bromma hjälper dig som ska sälja med en värdering, och letar du bostäder till salu guidar vi gärna dig rätt. Här finns vackra hus i trädgårdstäta områden med Mälaren runt hörnet och bara en kort tunnelbansfärd in till Stockholm City – i Bromma får du helt klart det bästa av två världar. Kanske vill du veta hur mycket din 30-talslägenhet i Abrahamsberg är värd? Eller drömmer du om ett hus nära Per-Albinhusen ett stenkast från Stockholms bästa glassaffär och den gamla fiskaffären vid Ålstens torg? Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Bromma att maximera slutpris och guidar dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter.

Din närmsta mäklare i Bromma

Tack vare att våra mäklare är uppväxta och/eller bor i området har vi god lokalkännedom och guidar dig bland husen och lägenheterna i Bromma. Så oavsett om det är ett hus från sekelskiftet i Gamla Bromma, ett funkisradhus i Ålsten eller om du vill hitta en dold pärla till lägenhet har våra mäklare helt enkelt koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Bromma. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra fastighetsmäklare i Bromma hittar köpare i hela Sverige     

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Bromma och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Bromma!

Omdömen från kunder i Bromma

2023-12-05
Verkar seriös och håller vad han lovar.
Annika L
2023-10-25
Jag köpte av Antons kollega och sålde tillsammans med Anton. Anton är kunnig inom sitt område och helt klart en skicklig mäklare. Framförallt så är han empatisk, ärlig och vänlig. Vilket jag verkligen satt pris på under en tämlige...
Pelle S
2023-10-19
Proffsigt och trevligt bemötande, smidig bostadsförsäljning, kan enbart rekommendera Anton.
Magnus Å
2023-10-18
Trevligt bemötande och tillgänglig för frågor!
Amanda W
2023-10-13
Det har känts väldigt tryggt att ha Anton som mäklare. Kunnig, engagerad och alltid lätt att få tag på. Kan verkligen rekommendera honom.
Marie E
2023-10-02
Super trevlig, svarade snabbt och höll mig uppdaterad. Även väldigt duktig på att hjälpa mig hitta andra tjänster som behövdes under resan så som styling och tömning av lägenheten. Jag skulle definitivt rekommendera Anton
Helena S
2023-09-22
Fantastisk service och genuint intresserad av oss som köpare. Vänlig flexibel och trygg
Jimmy M
2023-09-18
Anton är professionell, påläst om objektet och ej påstridig för att framtvinga en affär.
Amelie H
2023-09-15
Anton är bäst, trevlig, proffsig, snabb, hjälpsam och löser allt! En KLIPPA
Emilia R
2023-09-13
Anton Bjärkenrud är väldigt duktig på sitt yrke, 5 av 5
Magnus T
2023-09-12
Trevligt bemötande. Svarar eller ringer snabbt upp när man vill tala med mäklaren. Skaffar bra kontakt med köparen. Anton är en trevlig person som lyssnar på vad säljaren önskar.
Margit M
2023-09-11
Väldigt trevlig och professionell mäklare. Har alltid tid att prata och följer upp bra med potentiella köpare. Löste sig bra med försäljningen
Christian S

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Bromma

Vi har koll på Bromma

Hitta hit

Bobutiker Bromma (1)

Tidigare försäljningar i Bromma

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB