Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromma!

Vi är erfarna mäklare - kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Bromma

Välkommen till Bromma - småstadskänsla och storstadspuls i ett och samma område. Här finns bostäder för gamla som för unga. Charmiga hus med spröjsade fönster till moderna lägenheter med allt vad det innebär. Lokala mataffärer och butiker till det stora shoppingområdet Bromma Blocks.

I Bromma är det lätt att ta sig till och från med egen bil eller cykel. Eller ta bussen, T-banan, spårvagnen eller flyget.

I Bromma finns det gott om badstränder, skolor, lekplatser, plaskdammar, gräsytor för barn med spring i benen och likaså för hundar. Fina slott och kyrkor varav en är Stockholms äldsta byggnad, Bromma Kyrka en rundkyrka från 1100-talet. Biograf, golfbana, sim- och tennishallar finns här också. För den som gillar båtliv så finns flertalet båtklubbar. Vill du gå ut och äta så behöver du inte åka in till Stockholm City utan du kan välja din favorit restaurang eller café i ditt lokala område.

Som grädde på moset så finns Svensk Fastighetsförmedling representerade i Bromma som din lokala mäklare. Vi som jobbar här brinner för vårt jobb och vi bor även i Bromma, så vi kan vårt Bromma och är stolta Brommabor. Brommabutiken har funnits här i drygt 35 år.

Bromma är uppdelad i två församlingar; Västerled och Bromma. Underområden i dessa församlingar är; Abrahamsberg, Alvik, Annedal, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Brommaplan, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Minneberg, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten, Ängby Park och Äppelviken.

Historia: För ungefär 10 000 år sedan låg Bromma ca 100-150 m under havsytan. Landhöjningen reste först det berigiga södra Bromma (nuvarande Nockeby, Ålsten, Smedslätten och Äppelviken) upp ur havet och bildade en stor ö i utskärgården. Senare steg det mera låglänta norra Bromma ur havet och bildade en rik jordbruksbygd kring åren från Kristi födelse och fram emot vikingatiden. En hel del arkeologiska fynd har gjorts i Bromma. Bland de äldsta är en holkyxa från bronsåldern som hittats i närhet av Kämpakumlet i Smedslätten. Runristningar finns bl a i Riksby. Vill man veta mer om Brommas intressanta historia så finns det bevarat av Bromma Hembygdsförening som även ger ut en årsbok varje år.

Vi ser framemot att få hjälpa dig när du ska sälja eller köpa. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling är självklar supporter till BRIS

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 137 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min bostad med Veronica i mars 2019 och var väldigt nöjd från början till slut. Veronica är proffsig, ambitiös och förtroendingivande. Löpande uppdateringar gällande status av försäljningen, vilket bidrog till att kommunikation mellan oss fungerande fläckfritt. Rekommenderar Veronica starkt. "
"Vi har köpt porfyrv 9 Upplevde Anton som Kunnig och engagerad Väldigt personligt bemötande på ett positivt sätt Köper gärna en bostad av honom Det känns tryggt o seriöst"
"Jag har sålt min 2a i Abrahamsberg och från första kontakt har jag fått fantastiskt bemötande av Anton Bjärkenrud på Svensk Fastighetsförmedling. Han har tagit hand om allt kring försäljningen på ett professionellt sätt och har i sin kontakt med mig känts personlig och har svarat på alla eventuella frågor snabbt och effektivt. Jag skulle definitivt rekommendera honom vidare! Tack!"
"Vi sålde vår lägenhet genom Anton. Vi ville gärna bli av med den så fort som möjligt och samtidigt naturligtvis få så bra betalt för den som det gick. Från dag ett visade Anton ett stort engagemang i vårt ärende samt hjälpte till med allt runt omkring. Han är mycket lösningsfokuserad samtidigt som han har ett mycket personligt sätt som gör det lätt att prata och diskutera med honom. Vi fick lägenheten såld snabbt och fick ett bra pris för den då det var ett stort intresse av objektet, mycket tack vare Antons insatser. Nästa gång det blir dags att sälja kommer vi garanterat ta hjälp av Anton oavsett vilket bolag han jobbar för. "
"Hej Vi har köpt en lgh, Anton har lotsat oss genom köpet, han har gjort det mkt skickligt, hans sociala förmåga o känsla för affären är outstanding, vi har träffat ganska många mäklare nu och det här var/är den absolut bästa mäklaren sammanfattning, lycko dem som träffar Anton i en fastighetsaffär. Karin "
"Anton är ärlig, rak och har varit ett bra stöd genom hela processen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bromma

Våra pågående försäljningar