Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromma, Stockholm

Vi är erfarna mäklare - kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Bromma

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Våra mäklare kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Bromma om du ska köpa eller sälja din bostad i Bromma. Och framförallt om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Bromma har lång erfarenhet och extremt god lokalkännedom då vi varit verksamma i området sedan 80-talet. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, vad som är på gång  med mera. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket vi är mycket stolta över.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Du hittar oss i Riksby på Drottningholmsvägen 334 mitt emot T-bana Abrahamsberg. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Svensk Fastighetsförmedling är självklar supporter till BRIS

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"När vi som gröngölingar skulle sälja vår första lägenhet så fick vi kontakt med Anton Bjärkenrud, som till skillnad från många andra mäklare vi hade haft kontakt med, talade med oss utan att det lät som ett manus som följdes. Vi fick snabbt ett starkt förtroende som i slutändan visade sig vara något av det bästa vi har gjort. Som nervösa förstagångssäljare har vi haft en lugn, säker, positiv, glad, men framför allt varmhjärtad Anton som har hjälpt oss med en försäljning som vi inte ens trodde var möjlig att uppnå. Vi är mycket glada att ha haft möjligheten att välja Anton som mäklare och vi hoppas att vi kan återkomma i framtiden. Tack! Alex & Fia"
"Det var fantastiskt att ha och göra med Anton Bjärkenrud på Svensk Fastighetsförmedling i Bromma, från första kontakt till sista. Supertrevlig, proffsig, duktig säljare och skönt avslappnad, perfekt när jag själv kände mig stressad över allt som har med en lägenhetsförsäljning att göra. Några knappa dagar efter första samtalet var lägenheten värderad, fotograferad och annons upplagd på Hemnet. Han hade stor förståelse för hur objektet skulle formuleras i annonstext för att hitta rätt köpare. Jag fick regelbunden rapportering och var mycket tacksam att jag fick varningar när oseriösa köpare la bud. De andra jag träffat på Svensk Fastighetsförmedling Bromma var mycket trevliga och man fick känslan att du som kund fick bästa behandling möjlig. Tack!"
"Min första tanke att välja mäklare var lätt då jag fått rekommendation att anlita Svensk Fastighetsförmedling, som dessutom låg nära i grannskapet. Där fanns Anton Bjärkenrud som på ett lugnt och sakligt sätt, lyssnade till mitt ärende. Till vår stora glädje blev beskrivningen av lägenheten med uppmätta avstånd till affärer samt T-bana. Vi vill rekommendera ovanstående mäklare med högsta betyg. "
"Mäklaren levde mer än väl upp till mina förväntningar. Bra service och en korrekt och fortlöpande information."
"Josefin var väldigt professionell och skötte hela försäljningen smidigt. Jag kommer definitivt rekommendera henne och Svensk fast vidare."
"Väldigt nöjd med hela processen och resultatet! Fick snabbt ett starkt förtroende för mäklaren som kom förberedd och påläst till första mötet, informerade om varje steg i försäljningsprocessen och objektivt kunde presentera för- och nackdelar med diverse valmöjligheter och beslut. Vill också berömma kommunikationen och flexibiliteten! Mäklaren har varit tillgänglig och tillmötesgående och levererat i både planerade och akuta ärenden som uppstått. Som säljare har jag fått regelbundna uppdateringar i varje steg i processen via direktkontakt med mäklaren men även via den personliga web-portal som Svensk fastighetsförmedling erbjuder. Försäljningen gick över förväntan och dessutom väldigt snabbt, till stor del tack vare den höga kvalitet som mäklaren hållit i allt från objektbeskrivning, visningar och bemötande. Kan varmt rekommendera Anton och Svensk Fastighetsförmedling för en trygg, trevlig och lyckad försäljning!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bromma

Våra pågående försäljningar

Till toppen