Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare i Bromma

Fastighetsmäklare med koll på Bromma

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Bromma utan och innan? Våra mäklare i Bromma hjälper dig som ska sälja med en värdering, och letar du bostäder till salu guidar vi gärna dig rätt. Här finns vackra hus i trädgårdstäta områden med Mälaren runt hörnet och bara en kort tunnelbansfärd in till Stockholm City – i Bromma får du helt klart det bästa av två världar. Kanske vill du veta hur mycket din 30-talslägenhet i Abrahamsberg är värd? Eller drömmer du om ett hus nära Per-Albinhusen ett stenkast från Stockholms bästa glassaffär och den gamla fiskaffären vid Ålstens torg? Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Bromma att maximera slutpris och guidar dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter.

Din närmsta mäklare i Bromma

Tack vare att våra mäklare är uppväxta och/eller bor i området har vi god lokalkännedom och guidar dig bland husen och lägenheterna i Bromma. Så oavsett om det är ett hus från sekelskiftet i Gamla Bromma, ett funkisradhus i Ålsten eller om du vill hitta en dold pärla till lägenhet har våra mäklare helt enkelt koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Bromma. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra fastighetsmäklare i Bromma hittar köpare i hela Sverige     

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Bromma och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Bromma!

Omdömen från kunder i Bromma

Sofia E
Sofia E
2021-09-25
Professionell, informativ och snabb på att återkoppla.
Sisira Sunimal E
Sisira Sunimal E
2021-09-15
Anders är mycket responsiv, tillgänglig, bra på att lyssna, satte sig i vår situation. En mycket bra "team player" . Överträffade våra förväntningar ! Rekommenderar starkt!

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Bromma

Vi har koll på Bromma

Hitta hit

Bobutiker Bromma (1)

Tidigare försäljningar i Bromma

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån