Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromma!

Vi är erfarna mäklare - kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Bromma

Välkommen till Bromma - småstadskänsla och storstadspuls i ett och samma område. Här finns bostäder för gamla som för unga. Charmiga hus med spröjsade fönster till moderna lägenheter med allt vad det innebär. Lokala mataffärer och butiker till det stora shoppingområdet Bromma Blocks.

I Bromma är det lätt att ta sig till och från med egen bil eller cykel. Eller ta bussen, T-banan, spårvagnen eller flyget.

I Bromma finns det gott om badstränder, skolor, lekplatser, plaskdammar, gräsytor för barn med spring i benen och likaså för hundar. Fina slott och kyrkor varav en är Stockholms äldsta byggnad, Bromma Kyrka en rundkyrka från 1100-talet. Biograf, golfbana, sim- och tennishallar finns här också. För den som gillar båtliv så finns flertalet båtklubbar. Vill du gå ut och äta så behöver du inte åka in till Stockholm City utan du kan välja din favorit restaurang eller café i ditt lokala område.

Som grädde på moset så finns Svensk Fastighetsförmedling representerade i Bromma som din lokala mäklare. Vi som jobbar här brinner för vårt jobb och vi bor även i Bromma, så vi kan vårt Bromma och är stolta Brommabor. Brommabutiken har funnits här i drygt 35 år.

Bromma är uppdelad i två församlingar; Västerled och Bromma. Underområden i dessa församlingar är; Abrahamsberg, Alvik, Annedal, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Brommaplan, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Minneberg, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten, Ängby Park och Äppelviken.

Historia: För ungefär 10 000 år sedan låg Bromma ca 100-150 m under havsytan. Landhöjningen reste först det berigiga södra Bromma (nuvarande Nockeby, Ålsten, Smedslätten och Äppelviken) upp ur havet och bildade en stor ö i utskärgården. Senare steg det mera låglänta norra Bromma ur havet och bildade en rik jordbruksbygd kring åren från Kristi födelse och fram emot vikingatiden. En hel del arkeologiska fynd har gjorts i Bromma. Bland de äldsta är en holkyxa från bronsåldern som hittats i närhet av Kämpakumlet i Smedslätten. Runristningar finns bl a i Riksby. Vill man veta mer om Brommas intressanta historia så finns det bevarat av Bromma Hembygdsförening som även ger ut en årsbok varje år.

Vi ser framemot att få hjälpa dig när du ska sälja eller köpa. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling är självklar supporter till BRIS

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 129 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en 2a i Traneberg genom Anton. Bra kontakt genomgående och förstående samtal. Alltid tillgänglig när jag behövt."
"Vid försäljning av min lägenhet i Bromma har mäklaren varit 100% med hela vägen, återkopplat och varit noggrann i alla steg i processen. Jag kan inte hitta något mer jag skulle önskat mig, utan mäklaren jag anlitade är precis det jag önskat och lite till. Kunnig om området, presenterat lägenheten på ett föredömligt sätt, gett mig bra tips och lyssnat på mina önskemål. Mycket nöjd kund :)"
"Vi, en syskonskara, sålde huset vi växt upp i. Mäklare Anton var alltid närvarande och nåbar i den årslånga försäljningsprocessen. Han har god psykologisk insikt och förmåga att hantera familjeangelägenheter som denna. Han kunde snabbt hitta lösningar för plötsligt uppkomna problem/frågeställningar oavsett veckodag och tid på dygnet. Anton har onekligen sinne för affärer men också för människor. "
"Bostadsrätt Mycket proffsigt och personligt bemötande, kunnig och hjälpsam. Snabb återkoppling och seriös. Förväntade mig en seriös och kunnig mäklare som skulle inge förtroende. Han uppfyllde allt med råge. "
"Jag har köpt ett hus på Komministervägen 3 i Bromma. Jag blev bemött på ett mycket bra sätt. Jag förväntade mig ett mindre pris på huset, men efter samtalet med mäklaren så tyckte vi att det högre priset är ett bra pris. Vi kommer att renovera upp huset och sälja vidare via samma mäklare."
"Anton Bjärkenrud, på Svensk Fastighetsförmedling, har hanterat min försäljning av en 1:a på Dukvägen 25, Bromma, på ett snabbt, utmärkt och kunnigt sätt. Avslutspriset blev bättre än jag förväntat mig men Antons uppskattade värde stämmde. Anton skötte affären smidigt och bra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bromma

Våra pågående försäljningar