Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Hammarby Sjöstad med omnejd 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Hammarby Sjöstad i Stockholm? Eftersom våra mäklare finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Som mäklare vet vi vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sjöstaden kan Hammarby sjöstad utan och innan. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna och hur ett läge kan påverka värdet mer än ett annat. Vårt mål är att våra köpare och säljare får en trygg bostadsaffär där alla är nöjda och glada i slutändan. Det som skiljer vårat arbetssätt från andra mäklare i området är det nätverk som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder våra kunder samt den verktygslåda som våra mäklare har tillgång till när affären skall genomföras. Vi har alltid trygghet och kvalité i fokus och en affärsmässighet gentemot våra kunder.

Varmt välkomna in till vår butik på Lugnets allé 43 om ni vill ha tips och råd om ert boende samt om ni går i säljtankar. Vi mäklare finns här för att hjälpa till.  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 416 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en lägenhet på ringvägen som tidigare varit ute till försäljning men utan någon som helst framgång. Jag blev tipsad om Elin och hon överträffade mina förväntningar både på tidsplanen och slutpriset. Skulle absolut använda mig av henne igen och rekommenderar henne varmt."
"Med kompetens och ett stort engagemang och förtroende sålde Mattias Izgin min lägenhet på Södermalm. Genom att vara öppen, tillgänglig (under alla tider) och lyhörd kände vi en stor trygghet genom hela processen. Mattias är väldigt serviceinriktad, målinriktad och professionell. Mattias har stor kännedom inom området. Jag är supernöjd och vill rekommendera Mattias till alla som ska sälja sin bostad. Hälsningar L"
"Mattias hjälpte mig att sälja min bostad. Överlag mycket nöjd med Mattias tjänster - han var mycket responsiv och hade bra input. "
"Jag har sålt en 2:a på Lugnets Allé 65 och jag kan bara säga att Anna är bäst. Hon har engagerat sig 110 % och jobbat jättehårt, ringt runt och uppdaterat hela tiden. Tror att det var tack vare hennes kundregister som lägenheten blev såld. Hon är välinformerad om bostadssituationen i Sjöstan och jag fick ett mycket trevligt bemötande. Om jag ska sammanfatta min upplevelse så är det att jag kände mig trygg och kände hela tiden att hon gjorde allt hon kunde för att få lägenheten såld. Hon ska helt enkelt ha en stjärna i himlen!"
"Elin Bellander bistod mig i köpandet av min lägenhet på söder. Hon var genomgående i processen väldigt enkelt och tydlig vilket gjort att det hela gick smärtfritt. Jag kan absolut rekommendera Elin som mäklare för en enkel och bra process!"
"Toppbetyg. Bästa mäklaren jag nånsin stött på och jag har även stött på en del via mitt jobb. Rapp, tydlig, påläst, förekommande om alla saker man kan undra om, och ärlig. Även ärlig om sådant man som köpare kanske inte vill höra men, det underlättade enormt och hela processen från början till slut gick tack vare Elins rapphet och kunskap mycket smidigare än jag trott var möjligt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Hammarby Sjöstad och Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar