Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Hammarby Sjöstad med omnejd 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Hammarby Sjöstad i Stockholm? Eftersom våra mäklare finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Som mäklare vet vi vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sjöstaden kan Hammarby sjöstad utan och innan. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna och hur ett läge kan påverka värdet mer än ett annat. Vårt mål är att våra köpare och säljare får en trygg bostadsaffär där alla är nöjda och glada i slutändan. Det som skiljer vårat arbetssätt från andra mäklare i området är det nätverk som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder våra kunder samt den verktygslåda som våra mäklare har tillgång till när affären skall genomföras. Vi har alltid trygghet och kvalité i fokus och en affärsmässighet gentemot våra kunder.

Varmt välkomna in till vår butik på Lugnets allé 43 om ni vill ha tips och råd om ert boende samt om ni går i säljtankar. Vi mäklare finns här för att hjälpa till.  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 365 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En väldigt duktig mäklare och fick alla mina krav på ett högt bra pris och snabb affär igenom! "
"Jag sålde min mors bostad i Hammarby Sjöstad och tog kontakt med 4st olika mäklare. Mattias Izgin var inbokad på mitt andra möte och jag bestämde mig direkt för att prova honom. Han var väldigt informativ, förklarade noggrant hur processen skulle bli och var noga med att lyssna på kunden. Jag har viss erfarenhet av mäklare och tycker ibland de är lite för säljande och inte så intresserade av mig som kund. När han sedan började visa lgh så fick han dit väldigt många personer på dagar där det inte var en öppen visning vilket resulterade i en snabb försäljning. Jag blev imponerad att det endast tog en vecka från första visning till försäljning i dessa tider.....stort tack."
"Torbjörn har varit mycket tillmötesgående och engagerad! Han har även varit ett stöd i hela den process det innebär att flytta med beräkning av vinstskatt, råd inför köp etc. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
"Jessica är en superproffsig mäklare. Alltid tydlig i sin kommunikation, driven och engagerad. Jag kan varmt rekommendera henne! Hälsningar Gabriella"
"Jag har köpt för en lägenhet, och för först gång i mitt liv. Jessica är professionell och tålamod, en jätte bra upplevelse. Stort tack!"
"Jag har både köpt och sålt lägenhet med Elin Bellander. Allt har fungerat jättesmidigt med Elin. Hon är rak och tydlig och hon har varit väldigt bra på att hålla mig uppdaterad genom hela processen och alltid varit tillgänglig för frågor. Hon är även mkt påläst, professionell och engagerad. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Hammarby Sjöstad och Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen