Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Hammarby Sjöstad med omnejd 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Hammarby Sjöstad i Stockholm? Eftersom våra mäklare finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Som mäklare vet vi vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sjöstaden kan Hammarby sjöstad utan och innan. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna och hur ett läge kan påverka värdet mer än ett annat. Vårt mål är att våra köpare och säljare får en trygg bostadsaffär där alla är nöjda och glada i slutändan. Det som skiljer vårat arbetssätt från andra mäklare i området är det nätverk som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder våra kunder samt den verktygslåda som våra mäklare har tillgång till när affären skall genomföras. Vi har alltid trygghet och kvalité i fokus och en affärsmässighet gentemot våra kunder.

Varmt välkomna in till vår butik på Lugnets allé 43 om ni vill ha tips och råd om ert boende samt om ni går i säljtankar. Vi mäklare finns här för att hjälpa till.  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 431 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jonna var enormt proffsig, driven, engagerad och trevlig under hela processen då vi sålde vår tvåa på söder. Kände trygghet från början till slut! "
"Jonna was the broker for an apartment that I just bought. Going through the process is very stressful. I thought that having Jonna as a counterpart made everything much less stressful and easier, since she's very competent and extremely easy to connect to - both of which are important to conduct a good transparent transaction. If I sell the apartment that I just bought I would definitely want to have Jonna as my broker"
"Vi anlitade Jessica som mäklare för att sälja en av föreningens hyresrätter och är mycket nöjda. Försäljningen gick snabbt och priset blev över förväntan. Jessica var hela tiden tillgänglig och var kommunikativ under hela processen."
"Elin Bellander hjälpte mig att värdera och sälja min bostad på Mariatorget. Elin var pålitlig och trovärdig och mycket lösningsorienterad. Lägenheten sålde innan visning för ett pris jag var tydligt nöjd med. Elin kan sitt hantverk och kommer leverera på förväntningarna. "
"Vi hade turen och fick kontakt med ElinBellander på svensk fastighetsförmedling. Hon var verkligen påläst och lätt tillgänglig under hela fastighetsaffären. Hon gjorde ett väldigt gott intryck på vår familj och kan verkligen rekommenderas både till säljare och köpare."
"Väldigt nöjd med Ulfs insats under försäljningsprocessen, samt hur allt hanterades när lägenheten väl sålts. Försäljningen gick fort från de att vi började till det att den sålts, och gick enligt förväntan från min sida. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Hammarby Sjöstad och Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar