Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Hammarby Sjöstad med omnejd 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Hammarby Sjöstad i Stockholm? Eftersom våra mäklare finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Som mäklare vet vi vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sjöstaden kan Hammarby sjöstad utan och innan. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna och hur ett läge kan påverka värdet mer än ett annat. Vårt mål är att våra köpare och säljare får en trygg bostadsaffär där alla är nöjda och glada i slutändan. Det som skiljer vårat arbetssätt från andra mäklare i området är det nätverk som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder våra kunder samt den verktygslåda som våra mäklare har tillgång till när affären skall genomföras. Vi har alltid trygghet och kvalité i fokus och en affärsmässighet gentemot våra kunder.

Varmt välkomna in till vår butik på Lugnets allé 43 om ni vill ha tips och råd om ert boende samt om ni går i säljtankar. Vi mäklare finns här för att hjälpa till.  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 443 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fick från första kontakt en engagerad och erfaren hjälp av Tobias Darnell i att genomföra försäljningen av min härliga tvårumslägenhet på Söder på ett tryggt, snabbt, smidigt och förutsägbart sätt. Stort tack"
"Träffade Elin första gången på en visning 2018. Fick direkt ett väldigt bra och förtroendeingivande intryck av henne. När jag väl skulle sälja min lägenhet var det inget tvivel om vem jag skulle anförtro uppdraget. Elin är en väldigt driven, positiv och duktig tjej som jag definitivt skulle anlita igen!"
"Professionell och trevlig höll en konstant uppdaterad i processen som köpare."
"Vi sålde vår 172 kvm sekelskiftes lgh på Hornsgatan. Vi fick väldigt bra känslan direkt. Snabba puckar men hela tiden med kvalité. Det gillar jag!"
"Positiv upplevelse som köpare, tydlig kommunikation"
"Betraktar mig som en medveten kund, träffade därför ett antal mäklare innan jag slutligen valde att anlita Mattias Izgin. Mattias sålde lägenheten jag köpte, en mycket smidig affär! Försäljningen av min lägenhet blev däremot en betydligt mer tidskrävande process. Mattias ”vände på varenda sten” och gjorde sitt yttersta under hela arbetets gång...och vips så var lägenheten såld och alla inblandade parter nöjda! Mattias får därför mina varmaste rekommendationer och jag kommer med nöje att anlita honom igen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Hammarby Sjöstad och Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar