Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarby Sjöstad i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Hammarby Sjöstad med omnejd 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt i Hammarby Sjöstad i Stockholm? Eftersom våra mäklare finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj. Som mäklare vet vi vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Sjöstaden kan Hammarby sjöstad utan och innan. Vi har sålt i alla föreningar i Sjöstaden och vet vad som är skillnaden mellan de olika bostadsrättsföreningarna och hur ett läge kan påverka värdet mer än ett annat. Vårt mål är att våra köpare och säljare får en trygg bostadsaffär där alla är nöjda och glada i slutändan. Det som skiljer vårat arbetssätt från andra mäklare i området är det nätverk som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder våra kunder samt den verktygslåda som våra mäklare har tillgång till när affären skall genomföras. Vi har alltid trygghet och kvalité i fokus och en affärsmässighet gentemot våra kunder.

Varmt välkomna in till vår butik på Lugnets allé 43 om ni vill ha tips och råd om ert boende samt om ni går i säljtankar. Vi mäklare finns här för att hjälpa till.  

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 346 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Rak, snabb, tydlig, informativ, positiv kommunikation - empatiskt professionell, betyg som ovan: Utmärkt!"
"Jag har snabbt, enkelt och med fullt tillfredställande utfall sålt en lägenhet i Stockholm via Elin Bellander, Sv Fast. förmedling. Utomordentlig kontakt och med allt det stöd en säljare, och förmodligen köpare, behöver. Betyg 6/5 (!!)."
"Jag köpte en bostadsrätt av Anna och hon gjorde ett mycket bra jobb. Hon var professionell och tydlig och väldigt kommunikativ genom hela processen. /Mikael "
"Vi kan varmt rekommendera Jessica Skogman! Vi är mycket nöjda med resultatet av försäljningen, Jessica är mycket kunnig, tydlig och förtroendeingivande. Dessutom är Jessica väldigt trevlig att samarbeta med. Tack Jessica!"
"Jag och min sambo köpte en lgh via Therese och allt gick smärtfritt och bra! Therese var lyhörd och rätade ut frågetecknen snabbt och effektivt!"
"Jessica är helt enkelt den bästa mäklare på Södermalm! Hon är kunnig och man känner sig trygg med henne under hela försäljningsprocessen!/I can only warmly recommend Jessica to anyone who is thinking about selling their apartment on Södermalm! Jessica is extremely professional and knowledgeable about the whole selling process and one can really trust her to make the best recommendations! Do not look any further, she is the best real estate agent on Södermalm! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Hammarby Sjöstad och Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen