Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Lidingö i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi på Svensk fastighetsförmedling Lidingö vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och våra mäklare har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 96 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kan varmt rekommendera Tina Stening som med sitt personliga och proffsiga bemötande sålde våran lägenhet ! Vi är så nöjda ! "
"Vi ville flytta från en tvåa till en tre rums lägenhet och Tina hjälte oss riktigt bra. Alltid trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med. Vi är väldigt nöjda! "
"Jag har sålt min lägenhet via Svensk Fastighetsförmedling. Mäklare Marylene Johansson har gjort ett fantastiskt jobb och jag är så nöjd och kan varmt rekommendera henne."
"Sålt en bostadsrätt på Lidingö. Mycket engagerad mäklare som gjort sitt yttersta för kunden. Uppskattat mycket att mäklaren hade många öppna visningar istället för att kunderna skall ta kontakt för att få en visning. Lätt att få kontakt med och snabb att återkoppla. "
"Professionellt bemötande, snabb och engagerad hantering av försäljningen i alla steg."
"Med hjälp av Tina Stening sålt tre-rumslägenhet i Torsvik och fått förstklassigt, professionellt och trevligt bemötande. Kunde inte ha varit bättre. Tack! Eva Jacobson"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lidingö

Våra pågående försäljningar