Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Lidingö i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi på Svensk fastighetsförmedling Lidingö vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och våra mäklare har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 85 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsigt bemötande med hög tillgänglighet och engagemang. Lyhörd för säljare/köpare önskemål och behov. Har använt Tina vid flera av mina försäljningar. "
"Jag och min sambo köpte en ny bostad och tyckte då att mäklaren var så fantastikt proffesionell , härlig energi och bra att ha och göra med att vi valde även henne till uppdraget att sälja våran dåvarande bostad. Och rekommenderar henne till 110%. "
"Proffsigt och mycket angenämt från början till slut."
"Tina är den absolut trevligaste mäklaren jag haft kontakt med. Hon får även jobbet gjort med bravur vilket är en ytterst sällskynt kombination. Hon är mitt förstahandsval vid försäljning på Lidingö!"
"jag har sålt en bostadsrätt. Jag har blivit mycket trevligt o proftesssionellt bemött av mäklaren som också varit mycket hjälpsam med olika saker. Mäklaren har hållit god kontakt med mig under hela försäljningsprocessen o jag har känt mig trygg. Jag har anlitat denna mäklarfirma förut o återvände därför gärna till dem - mina höga förväntningar har besannats o mäklaren levde upp till dem. Mäklaren var också väldigt noga, juridiskt kunnig o skapade en god stämning mellan säljare och köpare. Min upplevelse av denna försäljningsprocess o mäklaren är mycket positiva"
"Jag har sålt en bostadsrätt på Lidingö. Jag tycker att jag fick ett trevligt, professionellt, kompetent och engagerat bemötande. Mina förhoppningar om att processen skulle gå snabbt och smidigt infriades till fullo. Bra rekommendationer om att det t ex inte var nödvändigt att lägga pengar på nya vitvaror och badrumsinredning."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidingö

Våra pågående försäljningar

Till toppen