Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Lidingö i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi på Svensk fastighetsförmedling Lidingö vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och våra mäklare har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Otroligt professionellt och förtroendegivande bemötande "
"Sålt en brf på Lidingö 1:a kontakt Tina Stening och sedan Marylene jättetrevliga och proffsiga. Tyvärr är det ju marknaden som styr så efter vår 1:a kontakt för 2 år sedan har ju våra politiker sett till att dra åt svångremmen. Så priset blev ju tyvärr långt under det vi hoppades på då Bokade då för 2 år sedan boende för 2 lgh genom Svensk Fastihetsförmedling i Borstahusen....som vi ser framemot att flytta till. Alla de tre mäklare jag har haft och har kontakt med är mkt proffsiga och positiva. Så ska jag sälja igen så kommer jag absolut vända mig till er....då vet jag förhoppningsvis vad jag får. Tack👏"
"Sålt en Bostadsrätt Snabbt, effektivt och med mycket stort engagemang från mäklarens sida."
"Sålt villa och köpt bostadsrätt. Trevligt, artigt, jordnära och engagerat bemötande. Lyckades att få ihop vårt absoluta krav att sälja innan vi köpt och ha något att köpa innan vi säljer. Gick snabbt och effektivt efter att priset justerades neråt något."
"En fantastisk mäklare som vi kan varmt rekommendera. Har lagt ner allt sitt kunnande och hennes envishet för att hitta en köpare till våt lägenhet. "
"Har sålt en villa och en lägenhet inom loppet av två år och fått fantastisk hjälp bägge gångerna av Tina Stening på Svensk fastighetsförmedling på Lidingö - Alltid verklighetsförankrad, seriös, positiv och väldigt aktiv! Vi är mycket nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lidingö

Våra pågående försäljningar