Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Lidingö i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi på Svensk fastighetsförmedling Lidingö vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och våra mäklare har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 86 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"- Tina Stening på Svensk Fastighetsförmedling fungerade som mäklare vid försäljningen av vårt hus. - Bemötandet var synnerligen professionellt och förtroendeingivande och resultatet av försäljningen till stor belåtenhet. - Våra förväntningar innehöll bl.a. att få en snabb, informativ och väl utformad annonsering med proffsiga bilder och tillhörig snygg broschyr. Sammantaget önskade vi oss en effektiv marknadsföring inkl visningar av huset. Allt under ledning av en engagerad mäklare. - Våra förväntningar infriades med råge. Tina Stening bedömer vi som en mäklare av allra högsta klass. Hela kedjan från inledande rådgivning, prisbedömning och avslutande kontraktsskrivning ger vi högsta betyg. Mäklaryrket ställer också krav på flexibilitet, ibland snabba utryckningar, inlevelseförmåga, tålamod och uthållighet. Tina Stenings därutöver alltid lika vänliga bemötande var ett gott stöd under en försäljningsprocess då stora pengar står på spel."
"Min fru och jag köpte en bostadsrätt på Lidingö i Killinge och bemöttes väldigt professionellt och personligt av Tina Stening på svenskfast. Tina var oerhört förtroendeingivande och levde upp till våra förväntningar på hur en sjyst mäklare skall vara. Om vi någon gång i framtiden kommer sälja vår bostad så kommer vi definitivt engagera svenskfast och framförallt Tina."
"Hampus Åsén gjorde ett mycket bra jobb. Han var lätt att få tag på och hade ett strukturerat sätt att arbeta på. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare! "
"Tina sålde min lägenhet på Lidingö med sprudlande energi och proffessionalitet. Effektiv, trevlig och kunnig så hela processen gick smidigt och alla kände sig informerade och trygga. Återkom alltid som utlovat och var tillgänglig när jag behövde. Stort tack och jag anlitar självklart Tina Stening vid nästa bostadsaffär."
"Sålt en lägenhet på Lillåkersvägen. Lidingös bästa Mäklare (Tina Stening) sålde vår lägenhet ! Allt var perfekt. Bästa rekommendationer Pelle."
"Jag är otroligt nöjd med Hampus! Dels ur ett kundperspektiv så fick jag känslan utav att han lyssnade in och var otroligt tillmötesgående och dels för att han arbetade hårt och målmedvetet för att jag skulle få uppnå mitt mål och vi hade en bra och mycket trevlig kommunikation. Jag skulle rekommendera honom till alla! Han är helt enkelt grymt duktig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidingö

Våra pågående försäljningar

Till toppen