Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Lidingö i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare med koll på Lidingö

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi på Svensk fastighetsförmedling Lidingö vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och våra mäklare har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.  

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 81 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är otroligt nöjd med Hampus! Dels ur ett kundperspektiv så fick jag känslan utav att han lyssnade in och var otroligt tillmötesgående och dels för att han arbetade hårt och målmedvetet för att jag skulle få uppnå mitt mål och vi hade en bra och mycket trevlig kommunikation. Jag skulle rekommendera honom till alla! Han är helt enkelt grymt duktig. "
"Trevligt bemötande och en mäklare som lyssnar och gör det bästa för att göra kunden nöjd. Hampus var mycket tydlig från start till mål och var alltid tillgänglig för frågor och tankar. "
"Stort tack till Tina Stening som hjälpte mig att både sälja och köpa! Med stor kunskap om Lidingös alla förutsättning och med ett enormt engagemang och tålamod på en turbulent marknad leder hon hela processen och säkerställer att alla inblandade blir nöjda."
"Tina är en riktigt bra mäklare som aldrig ger upp! Engagerad, trevlig och professionell. Rekommenderar henne varmt och har både anlitat och köpt genom henne! "
"Jag kan verkligen rekommendera Tina! Hon är proffsig, engagerad och har fingertoppskänsla. Dessutom har hon det som krävs för att få bästa möjliga pris för bostaden. Hon har varit ett stöd i alla led under hela processen. /Annika"
"Vi köpte vårt hus av Tina som har varit mycket snabb att svara på frågor och leta reda på viktig dokumentation under vår köpprocess. Mycket vänligt och förtroendeingivande bemötande och Tina kunde mycket om det område vi skall flytta till. Vi rekommenderar Tina för både säljare och köpare. /Fredric & Maja"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lidingö

Våra pågående försäljningar

Till toppen