Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 247 omdömen(247 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare på Lidingö

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Mäklare på Lidingö

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Lidingö. Som ledande fastighetsbyrå och mäklare på Lidingö guidar vi dig genom hela processen, från värdering till kontraktskrivning. Med vår lokala expertis och personliga engagemang strävar alltid våra fastighetsmäklare på Lidingö efter att göra din bostadsaffär så smidig och lönsam som möjligt.

Våra mäklare på Lidingö är specialiserade på den lokala bostadsmarknaden och har en djupgående kunskap om området. Oavsett om du vill sälja eller köpa en bostad på Lidingö kan våra mäklare erbjuda skräddarsydda lösningar och personlig rådgivning för att uppnå dina mål.

För dig som säljare är din mäklare på Lidingö med dig hela vägen från början till slut. Vi börjar med en noggrann värdering av din bostad baserad på vår omfattande kunskap om Lidingös marknad. Vi hjälper dig att framhäva bostadens bästa sidor genom professionell styling och fotografering för att maximera ditt hems attraktionskraft. Genom vårt breda nätverk och marknadsföringskanaler når våra fastighetsmäklare på Lidingö ut till potentiella köpare och skapar intresse kring din bostad. Vi tar hand om visningar, förhandlar för dig och guidar dig genom hela försäljningsprocessen för att säkerställa att du får bästa möjliga pris för din bostad på Lidingö.

För dig som köpare kan din mäklare på Lidingö erbjuda dig att matcha dina önskemål och behov med de bästa bostäderna på Lidingö. Våra fastighetsmäklare på Lidingö förmedlar alltifrån radhus och villor till lägenheter på hela Lidingö. Din mäklare på Lidingö hjälper dig att navigera genom marknaden, ger dig insikter om olika områden och bostadstyper och förhandlar för dig för att säkerställa att du får ett rättvist pris. Vi står vid din sida under hela köpprocessen och ser till att du känner dig trygg och välinformerad.

Förutom den personliga guidning och expertis som våra mäklare erbjuder har du som kund hos Svensk Fastighetsförmedling Lidingö ytterligare fördelar. Vi är en del av en etablerad och pålitlig fastighetsbyrå med stark närvaro över hela Sverige. Det innebär att vi har tillgång till ett brett nätverk av köpare och säljare, vilket ökar dina chanser att hitta rätt matchning för din bostad eller köpa drömbostaden på Lidingö. Kontakta våra mäklare på Lidingö idag för att komma i gång med din bostadsaffär och upplev fördelarna med att ha en pålitlig mäklare vid din sida.

Hitta din bostad på Lidingö

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar på Lidingö är vi experter på den lokala bostadsmarknaden.

Letar du efter en vacker sekelskiftsvilla eller ett funkishus kanske du hittar ditt nya drömhem i populära villaområdet Askrike på Lidingö. Hit flyttar bland annat familjer, både med små och stora barn men även ett populärt bostadsområde för friluftsintresserade. Askrike passar dig som söker en lugnare tillvaro med snabba kommunikationer till stan, närhet till Lidingö centrum och fina naturområden såsom Bosön, Grönsta och Elfviks vackra promenadstråk vid vattnet. Här finns också en båthamn. Ett annat populärt villaområde på Lidingö är Brevik.

Det finns också gott om radhus på Lidingö med fördelen att de inte ligger så tätt. 60-talshusen i Bo Gärde är väldigt populära radhus på Lidingö. Hit flyttar familjer som vill ge barnen en idyllisk uppväxt. Här bor du bekvämt med närhet till park- och grönområden, lekplatser, skolor och Lidingö centrum.

Är du på jakt efter en lägenhet på Lidingö och vill bo så nära stan som möjligt är det Torsvik som gäller. Torsvik är beläget på berget ovanför Lindingöbrons landsfäste med fantastisk utsikt över Värtan och Stocksund. Husen i området kännetecknas av vackra tegelhus, blandat med höga och låga hus. City och Ropsten når du på bara några minuter med kollektivtrafiken. Här har du också gångavstånd till populära utflyktsmålet Millesgården.

Oavsett om du bosätter dig i Askrike, Torsvik eller Bo gärde har du alltid nära till Lidingö centrum, Lidingö tennisklubb och idrottsanläggningen Lidingövallen.

Ett nyproducerat och populärt område är Dalénum som ligger i det tidigare Aga-området längs med Lidingös södra kaj. Här bor du i moderna bostadsrätter på Lidingö och kan hoppa på båten in till stan, besöka restauranger och i framtiden en simhall.

Våra mäklare kan Lidingö

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Lidingö har funnits här på ön sedan 90-talet och har genom tiderna sett Lidingö växa och många av bostäderna här har sålts både en, två och tre gånger genom våra skickliga och engagerade fastighetsmäklare på Lidingö.

Våra samlade erfarenheter har lett våra mäklare fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder som väljer våra fastighetsmäklare på Lidingö för en trygg affär med bäst betalt.

Våra mäklare känner till Lidingö i detalj och är experter på hur det är att leva och bo här. Våra lokala fastighetsmäklare på Lidingö vet hur du enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att dessa nöjda kunder ger oss sina varmaste rekommendationer. Samtidigt ingår våra fastighetsmäklare på Lidingö i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster för din bostadsaffär på Lidingö som bara en stor fastighetsbyrå kan.

Omdömen från kunder på Lidingö

2024-06-11
I was wanting to buy a home at short notice. The broker was accommodating and worked very efficiently to allow the purchase to be completed quickly. I am therefore very happy with the experience with Svensk Fastighetsförmedling Li...
Peter H
2024-05-04
Tina Steninge är inlyssnande, proffesionell, kunnig, kreativ och tålmodig. Vad mer kan man önska av en mäklare? Topp helt enkelt!
Pia K
2024-04-15
Mäklaren var mycket trevlig och bra. Har bara skrivit kontrakt så här långt. Hon förklarade bra och bra kontakt när handpenning skulle betalas. Nu dröjer det ca två mån , så fortsättning följer
Hans E
2024-04-15
Detta var 3:e gången vi sålde med svenskfastighets förmedling och Tina Stening. Hon är ett proffs, verkligen ödmjuk och lyhörd på alla sätt och vis. En smidig affär där alla är nöjda och glada😃
Ebba H
2024-04-12
Tina Stening är en otroligt duktig och förtroendeingivande mäklare!
Peter T
2024-02-02
Professionella och hjälpsamma med ett tydligt upplägg samt stöd genom hela processen.
Tomas L
2023-11-20
Proffsiga, envisa och mycket dedikerade till uppdraget.
Anna A
2023-11-15
Hela teamet med Tina Stening i spetsen har varit väldigt duktiga från början till slut i affären.
Jonas A
2023-10-29
Proffsigt, engagerat, kompetent!!
Ebba W
2023-09-27
Redan vid första mötet väldigt positivt och förtroendefullt bemötande.. God rådgivning inför fotograferingeng och visning. Proffsig broschyr. Strategiskt värdefulla råd. Uppmuntrande trots avsaknad av rätt spekulanter vid öpp...
Eva H
2023-09-18
Urmärkt handläggning av min fastighetsaffär
Nils F
2023-08-14
Bra service, stöd och hjälp genom hela försäljningsprocessen. Kan rekomenderas
Nichlas O
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu på Lidingö

Vi har koll på Lidingö

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Lidingö har funnits här på ön sedan 90-talet, vi har genom tiderna sett Lidingö växa och många av bostäderna här har sålts både en, två och tre gånger om genom våra skickliga och engagerade mäklare.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder som väljer oss för att göra en trygg affär och få bäst betalt.

Vi känner till Lidingö i detalj och kan stolt kalla oss för experter på hur det är att leva och bo här. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att dessa nöjda kunder ger oss sina varmaste rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Välkommen till oss!

Hitta hit

Bobutiker Lidingö (1)

Tidigare försäljningar på Lidingö

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling