Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Tyresö utanför Stockholm? Vi har koll på läget

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Tyresö.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi till exempel vet var i Tyresö skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta Svensk Fastighetsförmedling Tyresö om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja din bostad?

Att sälja sin bostad är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss!

Ska du sälja ditt hus har vi marknadens bästa försäkring mot dolda fel, den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 159 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"TACK! Ett stort tack till en lyckad försäljning! Tack Helene "
"Vi sålde en bostadsrätt med "renoveringschans" i Bollmora, Tyresö. Vi blev rekommenderad Emma. En ung och redan kunnig mäklare med ett vinnande sätt. Vi blev inte besvikna. Både Emma och och Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö rekommenderas. Emma är en drivande person, utan att därför skapa stress och känslan av att vara överkörd. Sören Ahlfors, Tyresö"
"Sålt lägenheten som vi också köpte av samma mäklare för något år sedan. Heléne Mellanmyr är mycket kompetent, engagerad och kunnig. Hon är inte rädd för att jobba och gör det där lilla extra. Vi är väldigt nöjda med affären och mäklarens insats, hon överträffade våra förväntningar. "
"Emma har varit här och värderat vårt hus på uppdrag av SEB. Mycket trevligt och proffsigt bemötande, upplevde Emma som lyhörd och på riktigt intresserad även fast det i dagsläget inte är aktuellt att sälja vårt hus, tror hon ser långsiktigt på kundkontakten. Snyggt jobbat!"
"Sålde en lägenhet med Emma och rekommenderar Emma varmt till alla som ska sälja. Kommer absolut ringa henne igen vid framtida försäljningar. "
"Vi anlitade Jesper för att sälja min bortgångna mammas lägenhet och det visade sig vara ett klokt beslut. Jesper är en mycket engagerad och kunnig mäklare som fick mig att känna mig helt trygg. Han var trevlig, engagerad och höll mig uppdaterad under hela processen. Kan rekommenderas varmt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Tyresö

Våra pågående försäljningar