Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Tyresö utanför Stockholm? Vi har koll på läget

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Tyresö.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi till exempel vet var i Tyresö skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta Svensk Fastighetsförmedling Tyresö om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja din bostad?

Att sälja sin bostad är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss!

Ska du sälja ditt hus har vi marknadens bästa försäkring mot dolda fel, den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 8 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har kommit kontakt med en hel del fastighetsmäklare inom mitt jobb men även privat har vi använt ett antal olika mäklare. Så måste jag säga att Stefan Larson är den bästa mäklare som jag kommit kontakt med. Mycket trevlig inger stort förtroende, saklig och hjälpsam. Har under hela tiden återkopplat och informerat på ett föredömligt sätt. "
"Ett mycket bra bemötande och hela affären flöt på smidigt."
"Trevligt och proffsigt bemötande. Våran mäklare var positiv från start till mål. Levde upp till förväntningarna på affären."
"Jag och min Sambo valde att ta hjälp av Ankie i försäljningen av vår bostad då vi fått ett mycket gott intryck av henne vid ett flertal tillfällen då vi varit på olika visningar i bostadssökande av ett nytt hus. Ankie är en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra för dig som kund. Hon är engagerad & professionell i sitt arbetssätt samtidigt som hon är genuin och omtänksam. Det går inte att ta miste att Ankie brinner för sitt arbete och att hon strävar efter att alltid ha nöjda kunder. Hon är snabb på att återkoppla och tar sig alltid tid att hjälpa till. Hon är lyhörd gentemot både köpare och säljare och ger alltid ett trevligt och välkomnande bemötande. Vi är mycket nöjda med Ankie och vill varmt rekommendera henne till såväl vänner och bekanta som andra som söker en duktig mäklare. "
"Hjälpsam, glad, trevlig, positiv, lugn, tydlig och anträffbar😃"
"Allt gick "smärtfritt" Torbjörn trevlig och saklig. Nu bara deklarationen kvar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Tyresö

Våra pågående försäljningar