Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vasastan och Gamla Stan i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Vasastan och Gamla Stan

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan/Gamla Stan om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 66 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag som tidigare arbetat själv som mäklare har höga krav på den mäklare jag själv vill anlita. Jag och min sambo är otroligt nöjda att vi lät Alexander sköta vår försäljning och vi har känt oss i trygga händer från början till slut. Han har förmedlat både kontakt med stylist och fotograf vilket ledde till en otroligt fin annons. Slutpriset blev långt över förväntan trots en utmanande marknad. Sammanfattningsvis så får Alexander ett toppbetyg och vi kommer rekommendera honom till alla vi känner som antingen ska sälja eller köpa bostad."
"Väldigt nöjd med Ulfs insats under försäljningsprocessen, samt hur allt hanterades när lägenheten väl sålts. Försäljningen gick fort från de att vi började till det att den sålts, och gick enligt förväntan från min sida. "
"- Trevlig, tillmötesgående - Flexibel "
"Patrick var väldigt professionell i sin roll som kommunicerade och agerade på ett väldigt bra sätt med oss som säljare. Jag skulle absolut rekommendera Patrick till andra som söker mäklare."
"Sålde min etta i Vasastan. Henrik Silver var väldigt bra genom hela processen. Arbetade metodiskt och seriöst. Toppbetyg!"
"Henrik sålde vår tvåa vid st eriksplan och var genomgående kunnig och förtroendeingivande under hela försäljningsprocessen. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-18:00
Fre 09:00-17:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Vasastan

Våra pågående försäljningar