Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Värmdö utanför Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Värmdö.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Odelbergs väg 13A, i Gustavsbergs hamn. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 40 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Björn har uppträtt proffsigt från första kontakt genom att vara tillgänglig, trevlig och kunnig! Björn får mina varma rekommendationer! /Christoffer"
"Björn är så trevlig, lätt att prata med, tålmodig, professionell och kunnig. Han återkopplar alltid. Håller tider. Har stor kunskap om allt som vi kunder undrar över. Jag kan rekommendera honom 100 % till den som behöver mäklare."
"Erik är lätt och trevlig att ha å göra med. Vi fick den affär vi ville, därmed visar han att hans arbete är väl utfört."
"Björn E har under hela mitt säljuppdrag, allt från värdering till skatteberäkning, agerat mycket professionellt. Han har under hela processen varit både snabb och påläst. Det har varit ett nöje att ha haft med Björn att göra. Vill där ge honom de bästa rekommendationer. Tack Björn!"
"Bemötandet från mäklaren lever väl upp till min förväntan. Känner mig väl omhändertagen, fick snabba besked om allt jag frågade. "
"Tillmötesgående och hjälpsam mot mig som köpare. Hade inga problem med att vara flexibel trots att jag var bortrest under en del av processen"

Öppettider & kontaktuppgifter

Öppettider 

Mån-Tor: 09:00-17:00

Fre: 10:00-16:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Värmdö

Våra pågående försäljningar

Till toppen