Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Värmdö utanför Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Värmdö.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Odelbergs väg 13A, i Gustavsbergs hamn. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Robovägen 2 Snabb, profesionell handläggning. "
"Vi är mycket nöjda med Lars, som vi anlitade vid försäljningen av vårat radhus. Lars är väldigt professionell, allt var klart och tydligt. Han var också lyhörd på våra tankar och önskemål. Vi kan varmt rekommendera Lars!"
"Hej, Du har informerat väldigt bra och ställt upp på visningar med väldigt kort varsel. Du har också återkommit med information då du sagt att du skulle. Bra jobbat! "
" Erik är en artig och hjälpsam mäklare, lugn och proffesionell. Han lyssnade till mina önskemål och vi fick ett riktigt bra avslut på vår försäljning. "
"Vi sålde vår villa på Ingarö i juni 2018. Lars var väldigt professionell genom hela processen. Kunnig och engagerad. Han skötte försäljningsprocessen på ett mycket bra sätt, vi fick uppdateringar om status osv. Ordning och reda. Vi kan varmt rekommendera Lars. "
"Jag är mycket nöjd av min mäklare. Det borde vara bra om bud processen är mer transparent. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Öppettider

Mån-Tor: 09:00-17:00

Fre: 10:00-16:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Värmdö

Våra pågående försäljningar

Till toppen