Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Värmdö utanför Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Värmdö.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Odelbergs väg 13A, i Gustavsbergs hamn. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt del i ett fritidshus och tycker mäklaren hade ett bra bemötande och skapade ett bra förtroende. Innan fastighetsaffären fick jag information som stämde bra vid mötet. Jag rekommenderar gärna mäklaren Björn Ericsson på Svensk Fastighetsförmedling i Gustavsberg."
"Jag har köpt en bostadsrätt på 2rok på Wilhelm Kåges gata 7 i Gustavsberg. Mäklaren var mycket trevlig och allting har gått väldigt enkelt och smidigt. Jag som aldrig köpt en lägenhet förut trodde att det skulle vara en svår och krångligt process men tack vare mäklaren så visade de sig vara enklare än va ja trott. Har inget dåligt att komma med utan allt har vart toppen. "
"Bra bemötande och bra koll på allt som var vigtigt "
"Har sålt ett radhus med Björn. Han var proffsig genom hela processen. Jag uppfattade Björn som nogggrann och förtroendeingivande. Han kom med kloka råd, var behjälplig och villig att svara på alla frågor man kan tänkas få i en säljprocess. Det kändes tryggt att sälja med Björn och resultatet blev bra. "
"Jag har sålt en 2:a. Ljus och fint läge. Bra bemött, bra information och bra kontakt. Alltid bra svar på frågor. Jag är mycket nöjd med hela processen."
"Sålde en villa på Värmdö och allt gick väldigt smidigt och bra. Lars gav ett ärligt och positivt första intryck och har skött hela processen väldigt bra. Lätt att få tag på, svarar direkt och uppdaterade oss om hur allt gick under processens gång. Mycket engagerad och driven mäklare, rekommenderas!!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Öppettider

Mån-Tor: 09:00-17:00

Fre: 10:00-16:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Värmdö

Våra pågående försäljningar