Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt och sammansvetsat team. Bobutiken som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget i Åkersberga centrum med bästa skyltläge. Vi har även en bobutik på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård. 

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Varmt välkommen in till oss!


 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 52 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Johan sålde mammas bostadrätt i Åkersberga C kort efter ”tvärniten” i våras efter amorteringskravet. Johan är engagerad och både snabb och tydlig i kommunikationen. Han är glad, trevlig och har ett mycket behagligt sätt. Johans lokala förankring var avgörande för det bra avslutet. Han får våra bästa rekommendationer! "
"Sara Strand hjälpte oss att sälja vårat radhus och gjorde det över våra förväntningar! Proffsig och informerade oss alltid om vad som hände.. Sålde innan planerad visning vilket var en STOR bonus!!! "
"Köpt ett sommarhus på Ljusterö. Blev bemött på ett exemplariskt sätt, av en trevlig och vacker person. Mina förväntningar var att få en objektiv visning, med korrekta svar på alla frågor. Topp! Sammanfattningsvis vill jag gratulera Sv Fastighetsförmedling till denna mäklarrekrytering. Hon är att föredöme för alla i branschen! "
"Proffesionellr urförd försäljning. Bra återkoppling. Mycket nöjd."
"Vi har köpt ett hus via Sara. Hon har agerat mycket professionellt och engagerat. Sara har gett oss allt stöd som vi behövt, svarat på frågorna och ställt upp på möten och visningen under helg. Hon är mycket duktig inom olika fastighetsområden och vi har fått ett antal tips från henne. Stort tack till Sara för all hjälp och stöd. "
"Mycket nöjd med Carinas insats! Hon levde upp till höga förväntningar för hur jag vill att en mäklare ska engagera sig för att tillmötesgå potentiella köpares önskemål om visningar m.m. utifrån deras förutsättningar. Bra rådgivning och kommunikation till mig som säljare!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åkersberga

Våra pågående försäljningar

Till toppen