Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt och sammansvetsat team. Bobutiken som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget i Åkersberga centrum med bästa skyltläge. Vi har även en bobutik på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård. 

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Varmt välkommen in till oss!


 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Karin ingav från början ett oerhört professionellt bemötande. Det kändes i alla moment som att vi som kunder fick det lilla extra. Det var lätt att nå henne med frågor på både telefon och mail och hon är mycket kunnig. Det var tydligt hur hon guidade oss genom hela processen, från frågeformulär till visning, och vidare genom budgivning, där hon på ett väldigt förtroendeingivande sätt höll oss informerade om nästa steg. Karin sålde inte vårt hus utan vårt hem, med just den känslan av att det är mer än bara en bostad. "
"Joel Franzén ger ett seriöst och pålitligt intryck. Det har samtidigt känts personligt och som att han vinnlagt sig om mig som köpare. Hittills är min upplevelse mycket positiv! Vänliga hälsningar, Ulrika Lennmarken"
"Joel Franzén skötte försäljningen av vårt fritidshus. Han var väldigt engagerad och kompetent. Lätt att ha att göra med, tillgänglig och professionell. Vi är mycket glada att vi valde honom för en så viktig affär"
"Vi upplever Sara som professionell, kunnig och pedagogisk"
"Försäljning av vår lägenhet i Åkersberga. Vi träffade 3 olika mäklare från olika mäklarfirmor och Nina kändes från början genuin och kunnig. Vi valde henne och vi är inte det minsta missnöjda. 5+ av 5 möjliga. Tack Nina! "
"Trevlig och proffsigt bemötande! Smidigt köp! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åkersberga

Våra pågående försäljningar

Till toppen