Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt och sammansvetsat team. Bobutiken som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget i Åkersberga centrum med bästa skyltläge. Vi har även en bobutik på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård. 

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Varmt välkommen in till oss!


 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 90 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en villa i Åkersberga tätort från slutet 70-tal. Mäklaren gjorde från början ett mycket stabilt och positivt intryck, var kunnig och engagerad hela vägen. Initiativrik. Vi är mycket nöjda med hennes insats och kan verkligen rekommendera henne till andra."
"Sekelskifteshus vid vattnet Trevligt och proffsigt Upplevelsen överträffade förväntningarna Proffsigt och sakligt"
"Sålt Fritidshus Fantastiskt fint bemötande Mäklaren gjorde det som behövdes,utifrån marknad och och intressenter Både hopp och förtvivlan.Men slutet gott.Alla nöjda"
"Proffsigt och trevligt bemötande, dessutom snabb återkoppling 👍"
"Tydlig, professionell, kunnig och trevlig. Sara tar god hand om dig som kund och du vet att hon gör allt för att det ska bli en bra affär för alla parter. "
"Vi är supernöjda med Svensk Fastighetsförmedling! Joel va lyhörd för våra önskemål och skapade en lyckad försäljning!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åkersberga

Våra pågående försäljningar