Hoppa till innehåll

Mäklare i Åkersberga

4,8  (217 omdömen)

Mäklare i Åkersberga

4,8  (217 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Åkersberga

Letar du mäklare i Åkersberga eller Österåkers Skärgård och Södra Roslagen? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Åkersberga.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt sammansvetsat team av fastighetsmäklare. Bobutiken i Åkersberga Centrum som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget, med bästa skyltläge för våra objekt. Det är ofta strosande personer stannar till vid våra skyltfönster och läser om det vi har till försäljning, så ditt objekt blir väl exponerat. Ofta kommer personer in spontant och pratar med våra mäklare om olika objekt de sett och läst om. Då vi rör oss mycket i Österåkers kommun har vi kunskap om områden runt om i kommunen och kan ge dig som funderar på att köpa många tips som kan leda till att du hittar ditt eget drömboende.

Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga har även en bobutik med mäklare centralt på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård, södra Roslagen. Från Ljusterö når vi ut till öarna för värdering och försäljning av såväl fritidshus som bostadshus. Här visar vi upp de objekt i Österåkers skärgård och Södra Roslagen som finns till försäljning. Ljusterö torg är knutpunkten för alla som bor på eller passerar Ljusterö för vidare väg ut i skärgården, så det är goda exponeringsmöjligheter. Vår erfarenhet som fastighetsmäklare i Södra Roslagen och våra kontakter med lokala båttaxientreprenörer gör att visningar även på öar utan fast båtförbindelse flyter på smidigt.

Våra mäklare har kunskap och erfarenhet av försäljningar av såväl bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter som nyproduktion. Som en service till våra kunder hjälper vi även till med din deklaration efter din försäljning, då bestämmer vi bara en tid för detta och går igenom allt tillsammans tills det är klart. Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, e av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet för oss och det ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att våra fastighetsmäklare kan erbjuda dig en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.

Oavsett om du söker bostad eller fritidshus, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i någon av bobutikerna i Åkersberga eller Ljusterö för att träffa någon av våra kunniga fastighetsmäklare.

Varmt välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Åkersberga

Professionell hantering för alla parter. Rekommenderas
Enormt kunnig och trevlig personal som gör sitt yttersta.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Åkersberga

Hitta hit

Bobutiker Åkersberga (1)

Tidigare försäljningar i Åkersberga

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner.