Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt och sammansvetsat team. Bobutiken som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget i Åkersberga centrum med bästa skyltläge. Vi har även en bobutik på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård. 

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Varmt välkommen in till oss!


 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 82 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande. Super återkoppling. Riktigt bra kännedom i de dom utför. Bra och snabbt avslut."
"Hej Jag är nöjd med all hjälp tack."
"Vi köpte en tomt i Österåker. Jag upplevde Joel som trevlig, ärlig och hjälpsam. "
"Nina har skött försäljningen av mitt radhus utmärkt. Hennes bemötande har varit proffsigt och hennes råd inför och under försäljningen har varit kloka och förtroendeingivande. Att låta en homestylist fixa huset inför fotograferingen och visningarna var ett lyft och inte minst roligt att se förvandlingen. Jag har känt mig trygg under hela denna period och kan varmt rekommendera henne. "
"Vi fick hjälp att sälja vår villa i Åkersberga. Vi fick ett seriöst och professionellt intryck under hela säljprocessen och hade en bra dialog med mäklaren gällande värdering och fick bra info om förutsättningarna på den aktuella bostadsmarknaden. Tiden från att vi bestämde oss att sälja tills att bostaden var såld är vi mycket nöjda med och en stor eloge till vår mäklare Joel som alltid var tillgänglig både för oss och alla spekulanter. Rekommenderas starkt!"
"Lite för bra för deras eget bästa. det är sällan Mäklaren börjar pruta åt en."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åkersberga

Våra pågående försäljningar