Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Åkersberga utanför Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Åkersberga är ett starkt och sammansvetsat team. Bobutiken som funnits sedan 1992 ligger centralt, mitt på torget i Åkersberga centrum med bästa skyltläge. Vi har även en bobutik på Ljusterö torg med fokus på Ljusterö och Österåkers skärgård. 

Som en av de ledande aktörerna i Österåker och med vårt starka och välkända varumärke i ryggen har vi lyckats attrahera de skickligaste mäklarna som besitter djup lokalkännedom, hög kompetens, stor affärsmässighet och service - de som verkligen brinner för sitt jobb. Vårt arbetssätt präglas av engagemang, nytänkande och en vilja att göra vårt yttersta i varje enskild affär, allt för att överträffa våra kunders förväntningar.
Att få vara en del av Svensk Fastighetsförmedling, en av Sveriges ledande och rikstäckande mäklarkedjor, är en stor trygghet som ger oss tillgång till de bästa verktygen i form av unika produkter och tjänster. Det i kombination med vår lokala kunskap gör att vi kan erbjuda en trygg affär och komplett mäklartjänst med många nöjda och återkommande kunder som resultat.
Oavsett om du söker bostad, ska sälja din bostad, bara är nyfiken på marknaden eller önskar tips och råd inför ett bostadsbyte är du välkommen att besöka oss i bobutiken och träffa någon av våra kunniga mäklare.

Varmt välkommen in till oss!


 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lite för bra för deras eget bästa. det är sällan Mäklaren börjar pruta åt en."
"Vi har sålt en villa i Åkersberga och det har blivit en del visningar. Fått mycket bra tips från mäklarna. Först hade vi Johan och sedan slutade han. Så då tog Lotta över och henne hade vi i ca 2 månader. Jag är supernöjd med båda. De måste haft en bra överlämning för jag märkte inte på något negativt sätt att vi fick en annan mäklare. Lotta var väldigt engagerad, påläst, kom med nya ideér och man ha alltid kunnat att nå henne oavsett vilken tid på dagen de varit. Alltid lika trevlig och är det något hon inte visste så kollar hon upp och återkommer. Jag kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och både Lotta samt Johan!!!"
"Har sålt bostadsrätt (dödsbo) i centrala Åkersberga, mäklaren har skött sig alldeles utomordentligt och har varit väldigt tydlig med vad som bör göras och vad som är bäst. Hon har även varit lättillgänglig vid frågor och undringar, jag är mer än nöjd. "
"Jag har sålt en villa. Vår mäklare har varit väldigt engagerad i försäljningen av huset. Hon har snabbt svarat på våra frågor och önskemål gällande försäljningen. Jag är mycket nöjd med våran mäklare "
"Vi är toppennöjda med arbetet kring försäljningen av vårt hus. En noggrann, amitiös och energisk mäklare var precis vad vi behövde:) Varma rekommendationer! "
"Vi köpte ett hus från Joel och är väldigt nöjda. Han hjälpte oss verkligen enda in i mål och är supertacksamma för hans arbete! Skulle använda Joel vid framtida försäljningar också. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åkersberga

Våra pågående försäljningar