Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Askersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Askersund och Hallsberg

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Åsa vet vad hon gör öppen glad trevlig och proffsig. Kan varmt rekommendera denna damen mvh Lasse Solögevägen 5 Nydalen."
"Jätte bra bemötande och man kände sig i trygga händer! Man fick svar på frågor och funderingarna. Rekommenderar er varmt!"
"Vi kan inte tänka oss ett bättre bemötande än det vi har fått. Allt har stämt från första början när kontakt togs med mäklaren så våra förväntningar har verkligen besannats. Bra jobbat!"
"Mycket gott bemötande, hjälpsam mäklare på alla sätt!"
"Super god oplevelse, der helt levede op til vores forventninger."
"Åsa, tack för att du hjälpte mig att sälja tomterna. Du lyssnade på vad jag tyckte och kom med lagom goda råd vad du tyckte. Det gav en trygghet under försäljningen. Jag kommer att rekommendera dig till andra om jag får möjlighet. Tomas"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Askersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen