Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kiruna? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kiruna

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kiruna skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 34 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mathias Larsson har varit professionell, aktiv och engagerad i både mitt köp av bostadsrätt och försäljningen av fastighet. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighets förmedling i Kiruna. "
"Vi hade en gammal fastighet som vår mäklare har jobbat hårt med att rekommendera och visa för intresserade vid flera tillfällen. Han har också varit lyhörd för våra önskemål och lyckats så att så vitt jag kan se så blev köparen nöjd och vi som säljare är väldigt nöjda."
"Säljobjekt villa. Utmärkt, lätt och smidigt att samarbeta med svenskfast. Bra återkopplingar och minimalt jobb för oss som säljare."
"Sålt privatbostad. Bra uppdatering under hela försäljnings/budgivningsproceduren. Mathias Larsson har ett sakligt och förtroendeingivande uppförande, har varit hjälpsam bl.a. under perioder vi varit bortresta."
"Jag har köpt en bostadsrätt med 3 rum & kök. Trevligt och proffsigt bemötande av mäklaren. Tät och bra kommunikation. Ingen utdragen affär. Rak och ärlig mäklare. Blev faktiskt positivt överraskad över att allt gick så snabbt och smidigt. Är mycket nöjd!"
"Mycket vänligt bemötande och ett starkt engagemeng. Anlitade Svensk Fastigehtsförmedling när jag sökte lägenhet på annan ort och fick ett mycket bra bemötande med stor flexibilitet i att visa lägenheter som var till salu. När jag själv skulle sälja vidare så var valet självklart att vända mig till samma mäklare. Blev väldigt nöjd även denna gång."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunschstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kiruna

Våra pågående försäljningar

Till toppen