Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kiruna? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kiruna

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kiruna skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 58 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en bostadsrättslägenhet, en tvåa på ca 60kvm. Blev bra bemött av mäklaren, han hade koll, gav råd, gick att bolla frågor med, höll kontakten kontinuerligt kring visningar, budgivning och annat som hör till. Väldigt tillmötesgående och fick känslan av att han ville det bästa för mig. Allt som allt en mycket bra upplevelse."
"Köpte en lägenhet på 3 rok i Kiruna. Hade inte möjlighet att titta på lägenheten innan köp, men Peter Barsk gav bra svar på alla frågor och gjorde så att allt gick smidigt. Superbra bemötande."
"Sålde en lägenhet via Peter Barsk på svenskfast i Kiruna. Otroligt bra och professionell mäklare och dessutom jättetrevlig som person. "
"Köpt bostadsratt i Kiruna Bra och seriös genomgång av kontraktet. "
"Sålt en Fritidsbostad Blev väldigt bra bemött Tyckte han var lyhörd på våra önskemål om pris och det som skall stå i kontraktet och hade täta kontakter med oss om hur budgivningen gick och vad som troligtvis var på gång. Min upplevelse är bara positivt kommer nog anlita dom fler gånger"
"Vi har slt en lägenhet och bemötandet var kanon . Vi är jättenöjda Svf Kiruna det var 7e affären dom hjälpt oss med , "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunschstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kiruna

Våra pågående försäljningar