Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kiruna? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kiruna

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kiruna skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en bostadsrätt. Mkt bra bemötande av mäklaren och Svensk Fastighetsförmedling Kiruna. Bara positiv upplevelse helt igenom!"
"Det är 3:e gången jag köper/säljer fastighet via svensk fastighetsförmedling. Är återigen mycket nöjd och vill rikta ett stort tack till våran mäklare Mathias Larsson. Han har skött hela försäljningen på ett professionellt sätt och vi har haft en bra kontakt."
"Ett mycket bra engagemang vid försäljningen av en trevlig mäklare som hållit oss säljare uppdaterad. Tycker att det har skötts utomordentligt proffsigt "
"Köpt en större bostad, villa. Professionellt (kan förklara juridiskt krångliga begrepp), flexibelt (utökad visnings-tid) och vänligt bemött. Hade inga egentliga förväntningar. Mycket smidigt och hjälpsamt att köpa genom Svensk Fastighetsförmedling. Uppskattas oerhört att affären kunde avslutas snabbt. En trygg affär."
"Sålde min lägenhet i Kiruna, genom Svensk Fastighetsförmedling och är nöjd. Mathias min mäklare var tillgänglig och hjälpsam med de frågor jag hade. Därtill trevlig och lätt att ha att göra med. Jag rekommenderar dem och jag valde dem på rekommendation av god vän. "
"Sålt en bostadsrätt. Blev bemött på ett professionellt sätt och blev väl omhändertagen. Fått svar och hjälp under hela processen. Förväntningarna var högt ställda och de infriades. Ärligheten och transparensen gjorde att man förstod och kunde hänga med. Är väldigt nöjd med mäklaren. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunschstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kiruna

Våra pågående försäljningar