Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kiruna? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kiruna och Gällivare

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kiruna skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Otroligt bra service... Hjälpsam i alla lägen, fastän vi inte hade möjlighet till fysisk närhet av vare sig lägenhetsobjekt eller mäklare, så såg hon ändå till att vi fick all information vi behövde. Nu har vi inte så stor erfarenhet av vare sig lägenhetsköp eller olika typer av mäklare, men den här gången kändes det i det närmaste perfekt. "
"Alltid tryggt att ha kontakt med Svensk Fastighetsförmedling Kiruna. Trevlig hjälpsam personal som alltid försöker ge svar på frågor och funderingar. "
"Vi är mycket nöjda, och har levt upp till våra förväntningar."
"Mäklaren får med beröm godkänt på vilket sätt han genomfört processen från marknadsföring till avslut. Proffsig, ödmjuk och korrekt. "
"Från första kontakten tills affären var gjord var professionell. Trevligt bemötande och bra information från första början. All hjälp med bokning av varudeklaration och energibesiktning samt styling av huset var imponerande. Det var viktigt för oss med en snabb affär och jag vill påstå att mäklaren vi hade uppfyllde alla våra önskningar med råge. "
"Jag är väldigt nöjd med bemötande, uppdatering och fullföljande av försäljningen av en bostadsrätt i Kiruna. Det kunde inte genomförts på bättre sätt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunschstängt 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kiruna

Våra pågående försäljningar

Till toppen