Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Klippan

Vill du köpa eller sälja bostad i Klippan? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Svensk Fastighetsförmedling har solgt min villa i Ljungbyhed.Jeg blev mødt af en meget venlig og glad Linda Grundström.som udførte sit arbejde meget professionellt.så jeg kan kun rekommendera svensk fastighetsförmedling Mvh Dennis B Nielsen"
"Ett mycket bra bemötande som resulterade i en fin dialog. Sålede ett enplanshus åt min gamla mor. Mycket nöjd med utfallet.Inga bekymmer för min del. Mats W."
"Sålt en bostadsrätt. Är nöjd med allt från början till slut. Kunnat få svar om jag undrat över något nästan direkt . Mycket trevlig rejäl var Linda som mäklare. Kommer rekommenderar svensk fast om någon frågar och även anlita dom igen om någon försäljning framöver skulle va aktuellt."
"Alltid glad o skrattar 👍Och lättsam och låter oss gå själv i lung och ro på visningarna vi varit på. "
"Professionellt bemötande genom hela köpprocessen där lika stort fokus låg på köparen såväl som säljaren. Vi är mkt nöjda!"
"Har sålt en 1 1/2 plans villa och har blivit bra bemött av mäklaren. Syftet var att sälja villan och det nådde vi . Visningarna och försäljningen flöt på och gick snabbt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. Men för att komma i kontakt med oss, ring 073-362 56 73 och lämna ett meddelande eller maila oss på  så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Klippan

Våra pågående försäljningar