Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Borås

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Borås och Bollebygd

Ska du köpa, värdera eller sälja bostad i Borås eller Bollebygds kommunVi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet och engagemang! Vi är experter på den lokala marknaden. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tilläggstjänster, te x Varudeklarerat.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 81 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt lgg i Borås. Bra service med bra återkoppling."
"Vad ska man börja. Sjukt duktig på sitt jobb och verkligen bryr sig att det ska bli rätt. Vill inte bara sälja utan tänker på individens bästa! "
"Jag har sålt en fastighet Det har varit en del problem under resan fram till försäljningen, men jag har bara mötts positivt och fått den hjälp som behövts. De förväntningar jag hade på försäljningen införlivades och mer därtill. Skulle jag sälja en fastighet igen hade jag gärna anlitat samma mäklare igen och jag rekommenderar gärna vidare till andra."
"Tack Victoria! Snyggt och proffsigt hela vägen igenom :-) "
"Med ett ord.Proffsig.Fick ett gott intryck redan första dagen,sen flöt det på."
"* Sålt dödsbo * Ett hänsynsfullt och professionellt bemötande av Victoria R. * Mina förväntntningar jag hade var att vi tillsammans med Victoria, på ett snabbt och enkelt sätt kunde få sålt dödsboet till en närliggande summa som gavs för radhuset. Jag tycker att förväntningarna är uppfyllda. * Trots oflyt, så har Victoria med sin erfarenhet och kunskap gjort en bra försäljning av vårt dödsbo. Oflyt menar jag med hänsyn till budgivningen, då en budgivare var oönskad och togs bort. Det resulterade till ett lägre pris men det var väntat av säljarna. Det som jag tycker att Victoria har gjort bra är att hon har tagit hänsyn till vår erfarenhet och guidat oss om hur processen ska gå till. Hon har bollat idéer utifrån hennes tidigare erfarenheter och hon fattade ett beslut att sänka utgångspriset för att få igång en budgivning. Jag är mycket nöjd Med vänlig hälsning Ragnar"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Borås

Våra pågående försäljningar