Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Borås

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Borås och Bollebygd

Ska du köpa, värdera eller sälja bostad i Borås eller Bollebygds kommunVi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet och engagemang! Vi är experter på den lokala marknaden. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tilläggstjänster, te x Varudeklarerat.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Gjorde husköpet till en trevlig upplevelse. Hjälpsam och tydlig hela vägen."
"Victoria är en väldigt bra och trevlig mäklare. Hon ger en rak och tydlig kommunikation samt är enkelt anträffbar. "
"När vi sålde vårt hus hade vår mäklare ett proffsigt sätt att möta oss. Snabb på att svara på frågor och funderingar. Kändes som en trygg person med bra serviceminded "
"Sålt min lägenhet och Victoria hjälpte till på alla sätt och var tillgänglig dag och kväll 7 dagar i veckan. Trevlig och omtänksam. Rekommenderas verkligen "
"Jag har sålt en bostadsrätt i Byttorp. Tyckte att fastighetsmäklaren var väldigt engagerad o trevlig o är väldigt nöjd med affären."
"Köpte ett fritidshus. Bemötandet av Daniel var mycket bra. Han är väldigt trevlig, och vi kände att vi kunde fråga honom om alla möjliga frågor när man själv kände sig lite vilsen då vi tidigare aldrig köpt en bostad. Lätt att få tag i, och rak på sak. Våran upplevelse är väldigt positiv! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borås

Våra pågående försäljningar

Till toppen