Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Borås

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Borås och Bollebygd

Ska du köpa, värdera eller sälja bostad i Borås eller Bollebygds kommunVi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet och engagemang! Vi är experter på den lokala marknaden. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tilläggstjänster, te x Varudeklarerat.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag kände mig trygg med min mäklare. Hon var kunnig och jag kände ett förtroende för henne."
"Jonas valde vi bland 4 olika mäklare. Han gav ett positivt intryck och ett förtroendeingivande bemötande. Han bedömde prisbilden bra och var ett bra stöd under försäljningsprocessen. "
"Jonas på Svenskfastighetsförmedling i Borås var mycket proffesionell och gav kloka råd inför fotning och visning. Är mycket nöjd. Även bra bemötande på deras kontor i Borås. "
"Är nöjda med husaffären! Bra bemötande från mäklaren..smidig affär! "
"Tillgänglig, serviceminded, kundorienterad "
"Daniel var fantastiskt lyhörd och professionell från början till slut. Han kom med erfarna och bra rekommendationer. Låg alltid steget före och hade saker klara och förberedda. Jag trodde en försäljning skulle vara krånglig och ta tid, men det hela var oerhört enkelt. Daniel ordnade allt, jag behövde bara skriva under och följa hans vägledning! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borås

Våra pågående försäljningar

Till toppen