Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Borås

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Borås och Bollebygd

Ska du köpa, värdera eller sälja bostad i Borås eller Bollebygds kommunVi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet och engagemang! Vi är experter på den lokala marknaden. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tilläggstjänster, te x Varudeklarerat.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 59 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra,glatt och positivt bemötande. Kunnig."
"Mycket positivt och kunnat bemötande. Vi har köpt en bostadsrätt. Mäklaren uppträdde på ett proffesionellt sätt som man önskar alla borde uppträda"
"Köpt en bostadsrätt Mäklaren är mycket kunning och ger ett proffesionelt intryck, mycket positivt bemötande "
"Fantastisk hela vägen med en extremt pricksäker värdering. "
"Jag har köpt en lägenhet på 3 rum och kök. Mycket trevligt bemötande. Kände mej välkommen. Blev visd runt och även i källarförråd. Fick en visning till, som jag önskade. Fick besked via sms. Fick svar på sms som jag ställde. Mycket nöjd"
"Sålt stuga. Bra bemötande, snabba svar. Att stugan skulle bli såld och att det var rätt folk som köpte det. Fint avslut på försäljningen och kul att träffa köparna hos mäklaren. Mäklaren gjorde ett bra jobb och det var rätt folk som köpte det. Kan verkligen rekommendera Daniel som mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Borås

Våra pågående försäljningar