Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Borås

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad i Borås och Bollebygd

Ska du köpa, värdera eller sälja bostad i Borås eller Bollebygds kommunVi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är ett sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet och engagemang! Vi är experter på den lokala marknaden. Dessutom erbjuder vi marknadens bästa tilläggstjänster, te x Varudeklarerat.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 36 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsigt bemötande, man kände att man var i trygga händer."
"Vi sålde en lägenhet i Borås. Victorias bemötande från första dagen var väldigt proffesionellt och ödmjukt. Hon lyssnade på våra önskemål, kom med förslag och sina inputs. Vi hoppades självklart på sälja minst för utgångspriset men med förutsättningarna blev det svårt. Victoria var under vägen väldigt positivt inställd och peppande mot att allt skulle gå bra. Villet det gjorde till slut. En helt klart duktig och proffesionell märklare som vi vid tillfälle absolut skulle anlita igen eller informera om för vänner."
"Sålt Länghemsvägen 21, Dannike. Oerhört proffsig, lyhörd och sympatisk. Godhjärtad och lätt att få kontakt med. Alltid tillmötesgående och kunnig. Rekommenderar honom till 100 %!! "
"Hej, hjälpt min pappa att sälja hans sommarstuga. Både jag och min pappa har fått ett bra bemötande av Viktoria, framförallt stort förtroende då de har varit ett känslosamt beslut att sälja. Högsta betyg för dig och ditt glada sätt🌸"
"det finns inte bättre mäklare mycket trevligt mycket bra och super bra"
"Victoria Reichel valde vi som Mäklare vid försäljning av vårt hus. Hon gjorde ett grundligt arbete från början till slut. Hon var effektiv och smidig i hela processen. Hon arbetade proffsigt och satte våra intressen främst i denna försäljning av vårt hus som vi bott i i 23år. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borås

Våra pågående försäljningar

Till toppen