Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Kungshamn och Sotenäs

Letar du mäklare i Kungshamn och Sotenäs? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – fastighetsmäklaren med koll på Kungshamn och Sotenäs!

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt mitt sommarhus och är mycket nöjd. Proffsigt och bra bemötande. "
"Vi är i processen av att köpa en tomt i Hunnebostrand, dock är affären inte avslutad ännu Mäklaren har så här långt varit väldigt tillmötesgående och kommunikativ. Våra förväntningar på mäklaren är klart uppfyllda i form av information och responsitivitet. "
"Det handlade om försäljning av fritidshus i Sotenäs. Vår mäklare, Steinar, visade god känsla för marknadsläget och genomförde försäljningen med god timing och till vår fulla belåtenhet. "
"Liten gård på landet med möjlighet att hålla hästar. Utmärkt trevligt och professionellt bemötande. Jag är mycket nöjd med hur hela attären genomfördes och kan bara rekommendera vidare."
"Hej,Steinar! Har bara det allra bästa att säga om dig. Du är en vänlig, serviceinriktad, inkännande,erfaren och kunnig person som jag varmt kan rekommendera. Hälsningar från Ingalill"
"En husförsäljning som gick helt perfekt. Kan verkligen rekommendera Steinar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen