Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget! Vi kan Sotenäs.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sotenäs? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En husförsäljning som gick helt perfekt. Kan verkligen rekommendera Steinar."
"Helt fantastiskt & mycket proffsigt. Vi är super nöjda & vill ge högsta betyg till Steinar med team på Svensk fastighetsförmedling i Kungshamn"
"Köpt -sommarhus Tången, Kungshamn Blev mycket väl bemött och fick möjlighet att se objektet trots helgdag. Informerades på gående budgivning korrekt. Mäklaren uppträdde på det sätt som jag uppskattar - inte för påstridig etc Eftersom vi köpte huset blev det en lyckat avslut."
"Vi har köpt ett fritidshus. Bemötandet har varit jättebra och vi är mycket nöjda! Vi fick god hjälp och svar på det vi ville veta. En seriös kille som gör ett bra jobb!"
"Stort Tack för god hjälp, o trevligt bemötande vid vårt husköp på Segelmakaregatan Med vänlig hälsning Marianne o Lennart Eriksson"
"Jag fick ett mycket vänligt och korrekt bemötande. Steinar Lund har stor kunskap om fastighetsmarknaden och inger stort förtroende med sitt lugn och sin professionalism. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen