Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget! Vi kan Sotenäs.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sotenäs? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 5 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min fru och jag blev väl bemötta och hade fin service under hela tiden som försäljningsprocessen pågick. Vi är mycket nöjda med mäklarens arbete. Kurt Blomgren"
"Väldigt flexibel och trevlig i sitt bemötande. Alla problem är till för att lösas och försäljningen av vår lägenhet gick mycket smidigt trots att vi bitvis befann oss utomlands."
"Professionellt bemötande, noggrann och förklarande vilket skapade trygghet i processen. Tillgänglig och snabba svar."
"Steinar Lund har varit en kunnig, seriös och engagerad mäklare. "
"På det hela taget mycket bra! Bra känsla och bra inledning och avslut. Borde "rättat till" första värderingen på vårt hus.dvs. sänkt utgångspriset till en mer marknadsanpassad värdering. Kunde varit snabbare med återkopplingar. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar