Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget! Vi kan Sotenäs.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sotenäs? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det handlade om försäljning av fritidshus i Sotenäs. Vår mäklare, Steinar, visade god känsla för marknadsläget och genomförde försäljningen med god timing och till vår fulla belåtenhet. "
"Liten gård på landet med möjlighet att hålla hästar. Utmärkt trevligt och professionellt bemötande. Jag är mycket nöjd med hur hela attären genomfördes och kan bara rekommendera vidare."
"Hej,Steinar! Har bara det allra bästa att säga om dig. Du är en vänlig, serviceinriktad, inkännande,erfaren och kunnig person som jag varmt kan rekommendera. Hälsningar från Ingalill"
"En husförsäljning som gick helt perfekt. Kan verkligen rekommendera Steinar."
"Helt fantastiskt & mycket proffsigt. Vi är super nöjda & vill ge högsta betyg till Steinar med team på Svensk fastighetsförmedling i Kungshamn"
"Köpt -sommarhus Tången, Kungshamn Blev mycket väl bemött och fick möjlighet att se objektet trots helgdag. Informerades på gående budgivning korrekt. Mäklaren uppträdde på det sätt som jag uppskattar - inte för påstridig etc Eftersom vi köpte huset blev det en lyckat avslut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen