Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Kungshamn och Sotenäs

Letar du mäklare i Kungshamn och Sotenäs? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – fastighetsmäklaren med koll på Kungshamn och Sotenäs!

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt lägenheten i Hunnebostrand. Fick ett bra och trevligt bemötande, lägenheten blev snabbt såld och jag blev uppdaterad under hela processen dels genom sms men också av personliga samtal. Tack för all hjälp"
"Allt gick jättefort! Totalen bra!"
"Köpte en villa via Philip. Väldigt bra bemötande, proffsig, seriös och vänlig."
"Philip Hansson i Kungshamn anlitades att sälja vår villa. Trots att han var så ung visade han sig vara väldigt framåt och drivande, professionell men ändå väldigt personlig och trevlig. Han tog väl hand om försäljningen, och genomförde den på ett snabbt och effektivt sätt. Vi är väldigt nöjda med hans tjänster. Gun o Kjell-Erik Torstensson Kungshamn "
"Fritidshus sålt med tydliga och klara steg, väl presenterad annons, effektivt och skickligt hanterat. Vi förväntade oss att mäklaren skulle hantera allt med minimal inblandning från oss. Precis så blev det också."
"Vi sålde ett fritidshus. Steinar Lund var mycket professionell i sitt bemötande och förklarade grundligt hur försäljningsprocessen skulle komma att se ut. Under hela processen har Steinar Lund återkopplat regelbundet och skött allting. Vi som ägare har helt kunnat koppla av. Vi kan å det varmaste rekommendera Steinar Lund. Han har skött försäljningen av vårt hus på ett utomordentligt bra sätt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar