Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 291 omdömen(291 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Kungshamn

Lediga tider: mån 26/2 och tis 27/2
Boka möte

Din fastighetsmäklare i Kungshamn och Sotenäs

Drömmer du om ett boende vid havet och letar efter en mäklare med koll på bostadsmarknaden i Sotenäs? Med utgångspunkt i Kungshamn hjälper våra mäklare dig. Oavsett om du ska sälja ditt hus i Hunnebostrand eller är på jakt efter en lägenhet på Kleven, Smögen. Vi förmedlar lägenheter, tomter, hus, fritidshus i hela Sotenäs kommun. Med över 85 års erfarenhet i branschen har vi den kunskap, erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär. Kontakta din mäklare i Kungshamn för rådgivning.

Längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän ligger Sotenäs, också kallat havets kommun, praktiskt belägen mellan storstäderna Göteborg och Oslo. Här bor cirka 9 000 människor i centralorten Kungshamn och kustsamhällen som Hovenäset, Smögen, Bovallstrand, Hunnebostrand och Malmön. I Sotenäs hittar du havsnära bostäder, storslagen skärgård och natur, bra skolor och möjlighet till en aktiv fritid.

I Kungshamn med omnejd finns alltid något att se och göra. Bland annat kan du besöka djurparken Nordens Ark, gå på Smögenbryggan, ta en skärgårdstur genom Sotekanalen, besöka Kattesands badplats och utomhusteatern på Bohus-Malmön. Inte minst njuta av färska skaldjur och magiska Bohusklippor. Du kan också gå vandringsleden Soteleden som sträcker sig från Nordens Ark mot Bovallstrand i norr till Kungshamn/Smögen i söder förbi flera idylliska kustsamhällen och naturreservat.

Efterfrågan på ny bostad i Sotenäs kommun är stor, speciellt på platser med havsutsikt. Under de närmsta åren planeras ett hundratals nya bostäder att byggas. Ett sådant område är Väjern som ligger strategiskt placerat med Kungshamn inom promenadavstånd och åt andra hållet Hunnebostrand och Bovallstrand en biltur bort. Letar du hus nära Kungshamn är Väjern ett hett tips. Kontakta din fastighetsmäklare i Sotenäs för förslag på nyproduktion.

Hitta din bostad i Sotenäs

Om du funderar på att flytta hit finns det många spännande orter. Ett populärt villaområde är Hovenäset, ett litet pittoreskt kustsamhälle omringat av vatten. Här hittar du mysiga fiskarhus och välbevarad arkitektur från början av 1900-talet. I närområdet finns Johannesviks camping och Reso badplats. Hovenäset är perfekt att flytta till för dig som söker lugn och ro och vill njuta av Bohusläns vackra natur och omgivning.

Letar du efter ett radhus i Kungshamn med närhet till det mesta kan familjevänliga Kungskullen vara det du söker. Kungskullen är ett tätbebyggt och välplanerat område där nyproducerade radhus dominerar. Här trivs barnfamiljer och andra året-runt-boende. I närområdet finns bland annatt en idrottsplats, apotek och Kungshamn centrum.

Söker du en enkel och lättskött lägenhet där du praktiskt taget har gångavstånd till Smögenbryggan och lena klippor ska du bo på Kleven, Smögen. På Kleven finns nyproducerade lägenhetshus som kräver lite underhåll och passar dig som söker ett fritidsboende eller som ”första boende” som ung vuxen. På den populära Smögenbryggan finns gott om restauranger, små klädbutiker och möjlighet att köpa färsk fisk och skaldjur. Är du på Smögen eller i Kungshamn får du inte missa att ta Hållöexpressen ut till Hållö, ett populärt turistmål som består av en klippig ö, en historisk fyr och ett gästvänligt pensionat med bastu och uthyrning för bröllop mm. Kontakta din mäklare på Smögen för att hitta en bostad som passar dina önskemål och behov.

Söker du lugn och ro i vacker natur kanske en charmig vit villa med ett stenkast från hav och hamn på centrala Bohus-Malmön är helt rätt. Hit kommer du med linfärja från fastlandet. Passar dig som kan jobba på distans eller kanske jobbar hemifrån i perioder och vill komma bort en stund.

Ett av Bohusläns äldsta kustsamhällen och ett populärt året-runt-boende är Hunnebostrand. Här finns vita charmiga trähus, ofta renoverade, en fin gästhamn, tennisbanor, mataffärer och gott om restauranger. Passar dig som vill njuta av västkusten och ha nära till Kungshamn och Smögen. Har du ett hus du vill sälja i Hunnebostrand? Ta hjälp av din mäklare i Hunnebostrand för att göra en värdering.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Vad som gör Svensk Fastighetsmedling Kungshamn så speciellt är att vi är den enda lokala mäklaren i Sotenäs kommun där samtliga medarbetare bor i kommunen. Vi är en blandad mix av hungriga unga talanger och äldre rutinerade fastighetsmäklare med utgångspunkt i Kungshamn. Våra mäklare har god lokalkännedom om varje kustsamhälle i Sotenäs för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt och är aldrig långt borta för att hålla en spontanvisning. Därför kan du lita på att våra fastighetsmäklare i Sotenäs gör allt för att hitta rätt köpare till din bostad eller hjälpa dig att finna ditt drömboende. Allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Välkommen att kontakta våra mäklare i Kungshamn för ett spännande första samtal om dina bostadsdrömmar.

Omdömen från kunder i Sotenäs

2024-02-24
Proffsigt, enkelt och bra . Duktig mäklare med lokal anknytning.
Olle E
2024-02-16
David har ett proffsigt bemötande och kan allt man som både säljare och köpare behöver veta (och mer därtill) om boende i Sotenäs Kommun. David är lyhörd och läser in våra behov och önskemål på ett väldigt bra sätt! David l...
Klas B
2024-02-15
David Strandell har bemött oss på bästa tänkbara sätt. Informativ och snabb att svara om fråga uppstått. Enkel att ha att göra med och mycket trevlig och korrekt som person. Han får våra bästa rekommendationer!
Peter R
2024-02-14
David har i en något pressad situation visat på sin flexibilitet för att få till en affär. Detta utan att vara för pushy under visningen men tillräckligt för att driva processen framåt. Kan rekommendera David i er framtida bostads...
Linda N
2024-02-14
Sålde vårt hus via David som var mycket engagerad och kunnig med raka tydliga svar. Uppskattar ärligheten i prissättningen och alltid ett trevligt bemötande när man kommer till frågor samt svarar alltid på telefon och mejl samma d...
Jakob L
2024-02-13
Mycket hjälpsam och super trevlig. Önskar bara att man kunde ringa mer 😂 istället för mail. Jag är av den gamla sorten och vill ha den kontakten. Han förstod det och gjorde det bästa och man förstår att han har mer kunder.
Malin V
2024-02-09
Har blivit trevligt bemött och god kontakt
Marie A
2024-02-09
Trevlig professionell seriös ingav förtroende och trygghet
Mattias D
2024-02-07
På ett otroligt proffesionellt, vänligt och skickligt sätt har David guidat oss igenom både lägenhetsförsäljning samt även köp av ny fastighet. Alltid tillgänglig och med snabba svar på alla frågor som kan tänkas dyka upp under pr...
Alexander B
2024-02-04
Proffsig, mycket trevlig och alltid glad mäklare!
Lina E
2024-02-03
David är en mäklare som lägger 100% på både säljare å köpare. Han har varit toppen under vår resa. Han har aldrig gett upp. Vilket har bidragit att det har känts tryggt under försäljningen. Jag skulle gärna använda Davids tjän...
Mattias M
2024-02-03
Trevligt och proffesionellt bemötande !
Josefin Eva S
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Sotenäs

Hitta hit

Bobutiker Kungshamn (1)

Tidigare försäljningar i Sotenäs

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling