Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget! Vi kan Sotenäs.

Vill du köpa eller sälja bostad i Sotenäs? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Steinar Lund: Kompetent, professionell, sympatisk. "
"Positivt i alla avseenden.Mycket nöjd."
"Steinar är en mycket kunnig och engagerad fastighetsmäklare. Eftersom att jag själv är mäklare sedan många år har jag med intresse följt hur de olika mäklarna arbetar och därför föll mitt val på Steinar vilket var helt rätt val."
"Är mycket nöjd med valet av mäklare, på svensk fastighetsförmedling i Kungshamn, snabb återkoppling, proffsigt men ändå personligt bemötande. Kan varmt rekomendera dem. //Pia"
"Jag har känt mig trygg under hela processen av försäljningen av min fastighet. Ett trevligt bemötande och har alltid fått svar på mina frågor. "
"Väl utfört, vi är mycket nöjda."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungshamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen