Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 128 omdömen(128 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Mariestad

Letar du mäklare i Mariestad? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Mariestad.

Omdömen från kunder i Mariestad

Conny G
Conny G
2023-09-26
Fungerade kanon, bra bemötande utav mäklaren, lyssnade på våra önskemål.👍
Irene H
Irene H
2023-08-20
Vänligt bemötande. Ställde upp på våra önskemål. Vi är hittills nöjda.
Bart R
Bart R
2023-06-11
Evelina och Towe hjälpte oss mycket bra. Professionell, snabb, noggrann och ärlig. Tack!
Eva E
Eva E
2023-05-26
Evelina Levin har hjälpt oss med en snabb och smidig lägenhetsförsäljning. Hon är professionell, kunnig och mycket trevlig.
Maria A
Maria A
2023-05-12
Hej, väldigt trevligt och professionellt bemötande. Snabb kommunikation och tydlighet.
Lise-Lotte G
Lise-Lotte G
2023-03-27
Vi har blivit väl bemötta av vår mäklare. Kunnig och trevlig. Vi har fått väldigt bra hjälp då det har varit mycket att reda ut. Sammanfattningsvis så är vi mycket nöjda.
Fredrik K
Fredrik K
2023-03-17
Mycket bra service och stort engagemang vid försäljning och köp av bostad! Frida och Roger var mycket kunniga och hjälpsamma med allt vad det innebär! Tack!
Annelie C
Annelie C
2023-03-17
Otroligt trevlig mäklare(Evelina) Proffsig och ödmjuk. Känner mig väldigt trygg i valet av SvenskFast i Mariestad! Kan absolut rekommendera andra som vill sälja sin fastighet, att vända sig till dem!//Annelie
Christina I
Christina I
2023-02-19
Vi blev bemötta på ett professionellt och sakligt sätt. Visste inte riktigt vad vi kunde ha för förväntningar då det är första gången vi säljer bostad, men allt har flutit på otroligt smidigt. Vi känner att vi tryggt kunnat lita ...
Emmanuel P
Emmanuel P
2022-12-08
Hej!! Bästa upplevelsen av Evelina, trevlig, hjälpsam, mänsklig engagerad finner jag inga ord för att berömma henne!! Under svåra omständigheter har hon bemött mig o köparna på ett väldigt professionellt sätt Sammanfattningsvis...
Christoffer A
Christoffer A
2022-12-08
Vi fick ett väldigt bra bemötande och väldigt driven samt engagerad mäklare. Kan säga att hon överträffa våra förväntningar och gjorde ett fantastiskt jobb på så kort tid och vi är väldigt nöjda och skulle vi sälja nångång i fra...
Christoffer F
Christoffer F
2022-11-26
Första gången jag säljer en bostad och Frida gjorde upplevelsen super enkel för mig. Alla frågor har fått sina svar och Frida har tagit hand om allting på ett super bra sätt. Kan varmt rekommendera Frida!

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Mariestad

Hitta hit

Tidigare försäljningar i Mariestad

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.