Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 423 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt en bostadsrätt i Jönköping Mäklaren Danyel Ceylan bemötte oss på ett mycket professionellt, vänligt och förtroendeingivande sätt. Han uppfyllde alla våra förväntningar på ett tydligt och lugnt sätt och följde upp vårt besök med en imponerande fin kommunikation! Han är resultatinriktad utan att vara det minsta påstridig !Mötet med säljarna var också en mycket positiv upplevelse! En suverän mäklare som vi , som pensionerade lärare, ger allra högsta betyg! "
"Jag är nöjd med affären. Tack! "
"Vi köpte en bostadsrätt och hade bra smskontakt med mäklaren hela tiden. Bra info vid extra visning. Noggrann genomgång vid kontraktskrivning. "
"Vi har sålt en fastighet i Habo 1:2 genom Fredrik. Vi hade även andra mäklare hos oss som även de gjorde ett mycket gott intryck, men fann mest förtroende för Fredrik, ett förtroende som hölls intakt igenom hela försäljningsprocessen. Mycket sympatisk i kontakten och återkopplade alltid som bestämt. Vi var, i likhet med Fredrik, lite osäkra på utfallet av försäljningen, p.g.a lite annorlunda objekt. Litet charmfullt hus och med riktigt stor tomt, vilket kan bli llite svårt att värdera. Fredrik har hanterat arbetet galant och vi är mycket nöjda med slutresultatet och att, som vi tror, rätt köpare tar över. Ove & Elisabeth Tengvall"
"Sålde min pappas lägenhet. Trevligt bemötande, förklarade sitt uppdrag tydligt och vad som gällde. Uppdaterade mig med information allt eftersom i processen. "
"Jaklin hjälpte mig att sälja min tvåa på Liljeholmen och gav från första stund ett bra intryck av att hon var saklig och visste vad hon pratade om. Det första intrycket höll i sig hela vägen tills försäljningen var klar. Hon skötte allt effektivt och tog tag i alla frågor som dök upp längs vägen med bravur. Tack för hjälpen Jaklin! Det här gjorde du väldigt bra! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen