Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 222 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Gustav gjorde högklassigt jobb vid försäljningen av min bostad. Uppdraget var tidspressat, men trots situationen hade han förmågan att visa ett stort lugn och inte stressa upp affären. Genom en stark personlighet och kunskap tycker jag att Gustav förmedlade uppdraget på bästa tänkbara sätt. Gustav är den första jag ringer när det gäller bostadsaffärer framöver!"
"Gustav sålde min bostadsrätt. Han visade ett stort engagemang, trevligt bemötande och bra återkoppling med ett bra slutresultat. En mäklare jag verkligen vill rekommendera."
"Kristian har skött vårt köp av lägenhet på ett felfritt sätt. Redan från första kontakt kändes det som att han brydde sig och agerade fort mot säljarna. Återigen, felfritt agerande och jag/vi skulle absolut rekommendera honom till vänner och bekanta. Mattias & Fredrika Läs mer "
"Mycket professionell, ordning och reda, alltid lätt att få kontakt med"
"Bra på alla vis.Seriös, kunnig, intresserad.Skapade förtroende."
"Gustav är en mycket smidig och förstående mäklare vilket gjort försäljningen enkel och stressfri. Utöver att sälja vårt boende har han även hjälpt oss vid köpet av ny bostad. Detta i form av rådgivning och prisvärdering av de objekt som vi har kollat på. Något som varit mycket uppskattat. Rekommenderar Gustav varmt för framtida säljare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen