Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 331 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kristian sålde lägenhet åt oss. Han gjorde ett proffsigt och mycket bra jobb. Vi fick den hjälp och bemötande som vi önskat. /Axel "
"Vi har sålt en bostadsrätt på Bäckalyckan om 3 rum och kök. Jag fick redan från början ett bra förtroende för Gustav vilket är viktigt eftersom det är en process utanför ens egen kontroll som handlar om ett betydande belopp. Gustav har skött det hela på ett utmärkt sätt. Han har gjort ett mycket grundligt och ambitiöst arbete. Inte backat för att lägga ner tid på extravisningar samt månat om att potentiella köpare ska behandlas på ett korrekt sätt. Han har löpande hört av sig och rapporterat om läget. Jag känner mig väldigt nöjd med affären."
"Danyel Ceylan sålde min lägenhet, blev väldigt bra bemött och levde upp till alla förväntningar. Klass! "
"Köp av bostadsrätt med renoveringsbehov. Gustav har agerat på ett professionellt sätt. Varit personlig och korrekt. Mötet med mäklare Gustav stämmer med den bild jag vill ha av en mäklare. Mycket positivt."
"Mycket bra bemötande vid försäljning av vår villa .Vi fick ett bra pris och känner oss nöjda. Han har hög social kompetens."
"Sålt bostadsrätt på 59kvm. Mycket gott bemötande, positiv och glad, har alltid tid att prata. Sätter kunden i första hand. Vi förväntade oss ett professionellt arbete av mäklaren samt att man har god kontakt, vilket hon verkligen levde upp till. Vi är nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen