Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 228 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Grymt sälj! Bra bemötande. Grym säljare! "
"Jättetrevlig, verkligen. Jaklin var väldigt snabb med att lägga fram alternativ om hur försäljningen kunde gå till. Vi fick själva välja det vi kände passade oss bäst både tidsmässigt och i vilken takt vi skulle ta det. Hon var väldigt tydlig gällande kommunikation, vart i processen vi befann oss och vad nästa steg va. Allra första mötet till påskrivna papper va hur smidigt som helst och jag kunde inte vart mer nöjd med resultatet. Stort tack till henne! "
"Bra bemötande, väl omhändertagande, bjuder på den extra servicen och gör att jag som köpare känner mej trygg."
"Fredrik återkopplar,har fått info hela tiden om läget! Fredriks engagemang,är det som kommer upp hela tiden.Väldigt nöjd med kontakten,samtal,svarar alltid,kan Fredrik inte för tillfället ta emot samtal,får man veta det,och får dessutom info om att han ringer upp,vilket han gör."
"Mycket trevligt och bra bemötande. "
"Gustav gjorde högklassigt jobb vid försäljningen av min bostad. Uppdraget var tidspressat, men trots situationen hade han förmågan att visa ett stort lugn och inte stressa upp affären. Genom en stark personlighet och kunskap tycker jag att Gustav förmedlade uppdraget på bästa tänkbara sätt. Gustav är den första jag ringer när det gäller bostadsaffärer framöver!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen