Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 639 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med hans arbete så han får en 5:a på en skala 1-5. Jag tycker att Nicholas är en mycket artig och trevlig person. Med vänlig hälsning Inger"
"Jag kan rekommendera Kristian Ceylan att sälja er bostad då han på ett proffesionellt sätt hjälper till och genomför hela processen från första bemötandet tills allt är klart och alla parter är nöjda. "
"Köp av fritidshus. Synnerligen trevligt och proffsigt bemötande, snabb återkoppling. Personlig hantering av mig som kund och hög trovärdighet i samspelet mellan köpare och säljare."
"Efter att ha tittat på en lägenhet som såldes av Sv.fast, kickade jag igång processen och blev på min begäran kontaktad av Christian, för eventuell försäljning av mitt hus. Första intrycket var mycket positivt, utifrån ett mycket professionellt bemötande, lyhördhet och ett intresse som bidrog till att jag ville gå vidare och förbereda inför eventuell försälning. Processen påbörjades och kontakten bibehölls på en underhållande nivå, tills jag slutligen hade hittat en lägenhet och ville aktivt gå ut med att sälja huset. Christian bidrog också med sin kompetens, när jag skulle fatta beslut om att köpa min lägenhet. Husföräljningen gick väldigt smidigt. Huset lades ut på hemnet, besikningen gjordes av huset och de inplanerade 2 visningarna genomfördes med gott resultat. Huset såldes och papper skrevs 3 dagar senare. Tät kontakt hölls både efter visningarna samt under budgivningen. Jag är mycket tacksam för Christians insats och support under hela processen och att han nu hjälper min köpare att komma vidare. Eftersom han vet om situationen gällande tillträde etc, så vet jag att han kommer att jobba för en bra lösning för alla parter. Stort tack till Christian och teamet som varit involvetat för ett trevligt, roligt och professionellt samarbete!"
"Har precis köpt en bostadsrätt och fått väldigt fint och personligt bemötande hela tiden. Det har varit lätt att få kontakt med mäklaren oavsett tidpunkt, både via telefon, mail och sms. Tack för allt i samband med mitt bostadsköp!"
"Har köpt en lägenhet i centrala Jönköping. Mäklaren var seriös, trevlig och hade svar på de frågor jag hade. Rutiner runt själva köpet var enkla och fungerade bra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar