Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 582 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra mäklare, lung och håller bra dialog med och säljaren. "
"Effektiv, noggrann och mycket duktig! Högsta betyg!"
"Köpt en bostadsrätt av mäklare Kristian Ceylan. Köpet var den 12: e lägenheten förutom köp av en villa och 3 fritidshus och vill med detta påstå att vi har stor erfarenhet av olika fastighetsmäklare. Vårt omdöme av Kristian är att han är noga, korrekt och engagerad i både säljare och köpare. Han visar en stor professionalitet och vi kan på det varmaste rekommendera honom till vänner och bekanta. Mvh Lars och Elisabeth Almqvist"
"Hej, mitt namn är Johannes och jag hade köpt en lägenhet som efter vissa omständigheter behövdes säljas. Jag kontaktade en mäklare som heter Kristian ceylan och förklarade min situation. Sättet som blev bemött på och hur det hela hanterades av han var helt otroligt, för jag var så stressad och orolig om hur jag skulle gå till väga försvann redan efter första kontakten. Vi la upp en plan som jag var nöjd med och den följdes upp punkt för punkt. Efter det att vi skrivit under ett avtal så lämnade jag allt i hans händer och sa jag vill att du ringer mig när allt är klart för jag är väldigt upptagen med jobb och familj. Det gick en vecka och jag fick ett samtal där han sa att den var såld och allt som vi kom överens om i avtalet gick i lås. Det var som en sten togs bort från mina axlar och jag blev så förvånad att det sköttes så proffesionellt, vilket angegemang och respekt för kundens behov. Så nästa gång jag ska sälja en bostad så vet jag vem jag kommer vända mig till utan minsta tvekan. Tack svenskfastighet förmedling och tack till dig Kristian Ceylan"
"Klok, charmig och ärlig kille. Tummen upp! "
"Köpt en nyproducerad lägenhet. Kristian gav ett mycket bra intryck. Han uppträdde professionellt och genomförde affären på ett bra sätt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar