Hoppa till innehåll

Mäklare i Jönköping

4,8  (3472 omdömen)

Mäklare i Jönköping

4,8  (3472 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Jönköping

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Jönköping – ljuset vid Vättern? Då har du kommit rätt. Med utgångspunkt från vår fastighetsbyrå i Jönköping hjälper vi dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I vår kommun bor du alltid med närhet till vatten och natur. Här finns vackra naturstigar, Vätterns stora utbud av fiske och upplevelser, samt naturreservatet Taberg med sitt magnifika svarta berg och en förunderlig utsikt.

I Jönköping hittar du populära villaområdet Bymarken, med charmiga och pampiga villor från 70-talet, beläget på en sluttning som ger en fantastisk utsikt över Vättern, Huskvarna och resten av staden. Är det istället ett radhus du är på jakt efter, kan ni leta i barnvänliga Grästorp. Här bor du nära skola, förskola, lekplatser och fotbollsplan, samtidigt som du har cykelavstånd till centrum. Är du student och letar efter den perfekta lägenheten i Jönköping, kan du säkert hitta den i pulserande Torpa/Söder. Här har du högskolan, Centralstationen och centrum på gångavstånd. Drömmer du om ett fritidshus i det genuina området mellan sjöarna Ören och Bunn? Vi förstår dig, här finns mysiga gårdsbutiker, lanthandel, cykelleder och en vacker kanal perfekt att glida fram i med kanot.

Här hittar du din bostad i Jönköping

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera din bostad rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen utanför stadskärnan. Som de bästa svampställena i Åkarp eller Tenhult, eller de gömda badplatserna i Norrahammar. Vi kan helt enkelt Jönköping, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären.

Så oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet i Huskvarna, vackert beläget intill Vättern och känt för sina vackra trädgårdar och industriverksamhet, eller en nyproduktion i Munksjöstaden, som erbjuder modern bebyggelse intill vattnet och med ett stort utbud av restauranger, så har våra mäklare koll på läget. Vi är och har varit marknadsledare i Jönköping sedan 10 år tillbaka. Alla våra mäklare har ett genuint intresse av att hjälpa dig som kund till den bästa bostadsaffären med högsta möjliga kvalité. I vårt stora kundregister förvaltar vi kundernas önskemål med varsam hand, oavsett om det är för ett kommande intressant objekt eller för att hitta rätt köpare vid en försäljning.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Jönköping. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Jönköping och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Jönköping!

Omdömen från kunder i Jönköping

Rose Marie S
Rose Marie S
2023-03-21
Jättebra allt som rörde bostaden och Johan är bra som mäklare lättsam och tillmötesgående
Snabb o bra hjälp vid försäljningen…kan varmt rekommendera Kim.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Jönköping

Hitta hit

Bobutiker Jönköping (1)

Tidigare försäljningar i Jönköping

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.