Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 286 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag tycker att Ramsin var väldigt trevlig och lättsam, han la upp försäljningen på det sättet vi pratade om. Vi bollade idéer och han kändes mycket engagerad, jag är mycket nöjd med Ramsins jobb och bemötande. Jag kan helt klart tänka mig anlita honom i framtiden. "
"Kristian kom in och hjälpte oss i ett läge då vi hade försökt att sälja våran lägenhet med en annan mäklare innan. Den tidigare mäklaren föreslog att vi skulle testa en annan mäklare och vilken fullträff det blev med Kristian som tog sin an utmaningen direkt. VI hade köpt ett annat objekt men inte fått sålt våran lägenhet och vi hade ont om tid när Kristian kom in i bilden. Från att ha haft svårt att ens locka intressenter till lägenheten med den förra mäklaren så lyckades Kristian med att sälja våran lägenhet till ett mycket högre pris än vad vi hade kunnat hoppas på. Kristian är en väldigt lugn och ödmjuk mäklare. Han är, trots sin låga ålder, väldigt kunnig och inger en trygghet från första mötet. Vi är otroligt glada att vi träffade på Kristian och kan verkligen rekommendera denna fantastiskt duktiga mäklare. Nästa gång vi säljer så kommer Kristian vara den första mäklaren som vi ringer. "
"En mäklare som ger mycket bra service och snabba svar vid funderingar till objektet. "
"Köpt en villa Bra och kontinuerlig kontakt med mig som köpare "
"Jag fick ett ett jättebra bemötande av Jaklin hela processen och hon levde verkligen upp till min förväntan. Jag kan varmt rekommendera henne till kommande kunder!"
"Vi är supernöjda och tacksamma med Fredrik. Smidig och snabb försäljning av vårt hus. Trevlig och kompetent som uppfyllde våra önskemål till fullo. Kan varmt rekommendera Fredrik."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen