Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 627 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en bostadsrätt. Ramsin var tillmötesgående, kunnig och flexibel. Han levde upp till alla våra förväntningarna. "
"Korrekt och förtroendegivande uppträdande under hela processen. Processen från första kontakt tog tre dagar. Mäklaren tog snabb kontakt med säljaren och affären kunde avslutas på ett bra sätt."
"När Gustav hjälpte mig att sälja min lägenhet gav han mig ett seriös och proffsigt intryck hela vägen från första mötet till avslutad affär. Han är var alltid lätt att få tag på och kunde svara på de frågor eller funderingar jag hade. Jag kan varmt rekommendera Gustav Sandberg till andra som står i valet om vilken mäklare de ska välja. "
"Bostadsrätt Trevlig och bra bemötande vid visning. Svarade på våra frågor och visste han inte tog han reda på svaren och hörde av sig i efterhand. Lätt att kontakta. Vid kontraktsskrivning var han lugn och tydlig och förstående för att vi var förstagångs köpare. "
"En trevlig mäklare som med lugn och förståelse kunde förmedla en bostadsrätt till oss som förstagångsköpare. Vid frågor svarade han med svaren han hade och frågor utan svar blev besvarade så fort han hade tagit reda på det, vilket uppskattades."
"Jag ville sälja min bostad omgående, Detta fixade mäklaren på 5 arbetsdagar !!! (otroligt). Utmärkt professionellt bemötande hela vägen. Kommer alltid anlita mäklaren vid framtida affärer. Rekommenderas starkt, du blir ej besviken! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar