Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 684 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en bostadsrätt som gick till budgivning som blev över förväntan! Fint o hjärtligt bemötande av min mäklare från början till slut! "
"Köpt en tvåa i centrala Jönköping. Blev väldigt bra bemött med bra info om lägenheten och dess potential. Bra info om läget, exempelvis parkeringsplatser i närheten mm. Kändes tryggt att mäklaren hade koll på exempelvis höjd på stommarna i köket eftersom de såg lite låga ut. Synd att jag inte såg tvättstugan."
"Stort tack till Henrik Holm som genomförde våran fastighetsförsäljning i Norrahammar på ett mycket proffsigt sätt. Pelle med familj."
"Jag har köpt en lägenhet av Gustav på svenskfast i Jönköping. En enkel och seriös affär. Jag fick en bra känsla av Gustavs bemötande då han var tydlig strukturerad när han berättade om lägenheten. Gustav kan jag varmt rekommendera då han fick mig att känna mig trygg i att köpa lägenheten."
"Bra service, smidig mäklare men framförallt trevlig! 11/10"
"Vi är jättenöjda med Fredrik, han är kunnig och kan ta alla sorts människor. Vi fick snabba svar på våra frågor och kände stort förtroende för honom när vi köpte vår bostad."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar