Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 508 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fredrik Hagejärd är en seriös och professionell mäklare. Han ger ett lugnt, tryggt och ärligt intryck. Genom hela budprocessen återkopplade han regelbundet, och avslutet skedde snabbt från att budgivningen var klar! Vi är mycket nöjda! "
"sålt bostadsrätt Jönköping/Taberg; Från början till slut, perfekt bemötande, snabb o proffesionell. Helt nöjda med utfallet, kan inte bli bättre. Vi är mycket nöjda!"
"Kunnig och bra med många kontakter"
"Sandra Kristof är en fantastisk mäklare, närvarande och engagerad. Lättsam och trevlig att ha kontakt med. Återkopplar regelbundet. Ger alltid det "lilla extra". Vi har både köpt och sålt bostadsrätt genom Sandra och är supernöjda!"
"En mkt trevlig , ärlig och pålitlig mäklare. Det kändes tryggt att lägga affären i hans händer. Öppenheten mot oss säljare var allt igenom god. Lyssnade till oss och var lagom ”på” i tanke o handling. Bästa betyg till Christian. "
"Vi har en sålt en bostadsrättens Hitta hem. Mäklaren var tydlig, tog kontakt på olika sätt och har sett till att allt har flutit på. Empatisk och mån om både köpare och säljare på ett bra sätt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen