Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 406 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mitt möte med mäklaren var mycket positivt. Fick hjälp och svar på alla frågor och funderingar. Mäklaren levde upp till mina förväntningar."
"Vi är kanonnöjda efter att ha fått Sandras hjälp för att sälja vår lägenhet. Hon gick långt över våra förväntningar och gav alltid det lilla extra. Sandra var alltid varm, vänlig, lyhörd och snabb på att återkoppla. Hennes långa erfarenhet av vår fastighet var definitivt en starkt bidragande faktor till att försäljningen blev så lyckad. Rekommenderas starkt!"
"Sålt villa Bra bemötande Mäklaren levde upp till alla förväntningar Mycket bra upplevelse "
"Sålde min bostadsrätt med Jaaklin och vi är mycket nöjda. Kan varmt rekommendera henne. "
"Sålt vår Villa med ett slutpris över förväntan. Bra service från mäklaren. "
"Jag har fått hjälp att sälja en bostadsrätt på Valhallavägen 117 av Sandra Kristof. Hon motsvarade alla mina förväntningar på en mäklare, professionell och samtidigt personlig i sitt bemötande av både mig som säljare och de intresserade ev. köparna, och med ett starkt personligt engagemang. Jag känner ett stort förtroende för Sandra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen