Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 568 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt 2 bostäder genom Danyel. Fantastiskt härlig människa som gör allt för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Inget krångel utan snabba återkoppling med oftast glädjande besked :) "
"Vi sålde vår bostadsrätt. Vi var mycket nöjda under hela processen. Kände oss trygga med vår mäklare. Han var professionell, lättillgänglig, svarade på alla våra frågor och vägledde oss i försäljningen. Toppbetyg!"
"Tomtförsäljning Mycket bra bemötande "
"Vi har sålt en villa. Vi är mycket nöjda med Fredrik Hagegärd som är professionell, pålitlig, förtroendeingivande och har ett vänligt bemötande. Det kändes tryggt genom hela processen med snabba återkopplingar och tydlig information. De bästa rekommendationer till Fredrik. Gullan o Kjell"
"Ett jätte bra bemötande och en smidig mäklare."
"Sålt en villa. Bra bemötande. Noggrann genomgång. Snabb återkoppling. Försäljningen gick snabbt och väl organiserat. (Totalt 14 dagar från annonsering på nätet till köpekontrakt) "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar