Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 3843 omdömen(3843 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Jönköping

Lediga tider: mån 26/2 och tis 27/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Jönköping

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Jönköping – ljuset vid Vättern? Då har du kommit rätt. Med utgångspunkt från vår fastighetsbyrå i Jönköping hjälper vi dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I vår kommun bor du alltid med närhet till vatten och natur. Här finns vackra naturstigar, Vätterns stora utbud av fiske och upplevelser, samt naturreservatet Taberg med sitt magnifika svarta berg och en förunderlig utsikt.

I Jönköping hittar du populära villaområdet Bymarken, med charmiga och pampiga villor från 70-talet, beläget på en sluttning som ger en fantastisk utsikt över Vättern, Huskvarna och resten av staden. Är det istället ett radhus du är på jakt efter, kan ni leta i barnvänliga Grästorp. Här bor du nära skola, förskola, lekplatser och fotbollsplan, samtidigt som du har cykelavstånd till centrum. Är du student och letar efter den perfekta lägenheten i Jönköping, kan du säkert hitta den i pulserande Torpa/Söder. Här har du högskolan, Centralstationen och centrum på gångavstånd. Drömmer du om ett fritidshus i det genuina området mellan sjöarna Ören och Bunn? Vi förstår dig, här finns mysiga gårdsbutiker, lanthandel, cykelleder och en vacker kanal perfekt att glida fram i med kanot.

Här hittar du din bostad i Jönköping

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera din bostad rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen utanför stadskärnan. Som de bästa svampställena i Åkarp eller Tenhult, eller de gömda badplatserna i Norrahammar. Vi kan helt enkelt Jönköping, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären.

Så oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet i Huskvarna, vackert beläget intill Vättern och känt för sina vackra trädgårdar och industriverksamhet, eller en nyproduktion i Munksjöstaden, som erbjuder modern bebyggelse intill vattnet och med ett stort utbud av restauranger, så har våra mäklare koll på läget. Vi är och har varit marknadsledare i Jönköping sedan 10 år tillbaka. Alla våra mäklare har ett genuint intresse av att hjälpa dig som kund till den bästa bostadsaffären med högsta möjliga kvalité. I vårt stora kundregister förvaltar vi kundernas önskemål med varsam hand, oavsett om det är för ett kommande intressant objekt eller för att hitta rätt köpare vid en försäljning.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Jönköping. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Jönköping och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Jönköping!

Omdömen från kunder i Jönköping

2024-02-21
Jätte bra mäklare ! ……………………….
Maxim M
2024-02-20
Han är jättebra. Bra på att meddela vad som händer. Alltid tillgänglig. Seriös. Man får förtroende för honom och förstår att han vill att försäljningen skall bli så bra som möjligt för båda parter.
Margareta E
2024-02-20
Vi har varit väldigt nöjda med Ellen som vår mäklare. Med öppen kommunikation och expertrådgivning har hon fått oss att vara trygga i hela processen och säkra i våra beslut. Ellen har levererat över förväntan där vi är nöjda med v...
Linn L
2024-02-20
Vi har varit väldigt nöjda med Ellen som vår mäklare. Proffesionellt och vänligt bemötande under hela säljprocessen. Smidig och öppen dialog där hon har gjort mer än förväntat för att vi ska vara nöjda som kunder. Har även varit r...
Oscar Nicklas L
2024-02-20
Peter är en fin kille. Han är uppmärksam Lyssnar Lämnar inget åt slumpen Ringer tillbaka Har ett ess i rockärmen Har lång erfarenhet Kommer att vända mig till honom igen om det behöv Mvh Anita Blomqvist
Anita B
2024-02-19
Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt. Stort engagemang från Johans sida. Vi hoppades att våra förväntningar skulle leda till det resultat som det blev i slutändan! Bra mäklare. En förmåga att lösa de problem som uppstod. Vi är...
Leif P
2024-02-18
Johan är en engagerad mäklare med ett mycket trevligt bemötande. Han är lugn, professionell, lyhörd och gör ett superbra jobb! Kan varmt rekommendera att anlita Johan för att få en lyckad bostadsaffär.
Elin H
2024-02-17
Johan Agnesund är kunnig och har ett bra bemötande. Han håller vad han lovar. Vi har både köpt och sålt genom honom och allt har fungerat utmärkt.
Tore P
2024-02-17
Fredrik är riktigt duktig och genuin. Han har koll på allting in i minsta detalj och gör verkligen det lilla extra för att försäljningen ska bli så bra som möjligt. Det märks att han lägger ner mycket tid och engagemang. Han är al...
Karin M
2024-02-16
Saklig, tydlig, uppförde sitt uppdrag snabbt och enlighet med vad vi kommit överens om. Sari
Sari W
2024-02-12
Trevlig, återkopplar och lyssnar.
Jonas L
2024-02-10
Johan är korrekt och lyhörd för våra önskningar och svarar också väldigt objektivt Framförallt lovades inte mer än vad han kunde stå till. Kontakten med oss sköttes på bästa sätt. Vill verkligen rekommendera Johan
Tore P
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Jönköping

Hitta hit

Bobutiker Jönköping (1)

Tidigare försäljningar i Jönköping

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling