Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 4047 omdömen(4047 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Jönköping

Lediga tider: sön 14/7 och mån 15/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Jönköping

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Jönköping – ljuset vid Vättern? Då har du kommit rätt. Med utgångspunkt från vår fastighetsbyrå i Jönköping hjälper vi dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I vår kommun bor du alltid med närhet till vatten och natur. Här finns vackra naturstigar, Vätterns stora utbud av fiske och upplevelser, samt naturreservatet Taberg med sitt magnifika svarta berg och en förunderlig utsikt.

I Jönköping hittar du populära villaområdet Bymarken, med charmiga och pampiga villor från 70-talet, beläget på en sluttning som ger en fantastisk utsikt över Vättern, Huskvarna och resten av staden. Är det istället ett radhus du är på jakt efter, kan ni leta i barnvänliga Grästorp. Här bor du nära skola, förskola, lekplatser och fotbollsplan, samtidigt som du har cykelavstånd till centrum. Är du student och letar efter den perfekta lägenheten i Jönköping, kan du säkert hitta den i pulserande Torpa/Söder. Här har du högskolan, Centralstationen och centrum på gångavstånd. Drömmer du om ett fritidshus i det genuina området mellan sjöarna Ören och Bunn? Vi förstår dig, här finns mysiga gårdsbutiker, lanthandel, cykelleder och en vacker kanal perfekt att glida fram i med kanot.

Här hittar du din bostad i Jönköping

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera din bostad rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen utanför stadskärnan. Som de bästa svampställena i Åkarp eller Tenhult, eller de gömda badplatserna i Norrahammar. Vi kan helt enkelt Jönköping, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären.

Så oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet i Huskvarna, vackert beläget intill Vättern och känt för sina vackra trädgårdar och industriverksamhet, eller en nyproduktion i Munksjöstaden, som erbjuder modern bebyggelse intill vattnet och med ett stort utbud av restauranger, så har våra mäklare koll på läget. Vi är och har varit marknadsledare i Jönköping sedan 10 år tillbaka. Alla våra mäklare har ett genuint intresse av att hjälpa dig som kund till den bästa bostadsaffären med högsta möjliga kvalité. I vårt stora kundregister förvaltar vi kundernas önskemål med varsam hand, oavsett om det är för ett kommande intressant objekt eller för att hitta rätt köpare vid en försäljning.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Jönköping. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Jönköping och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Jönköping!

Omdömen från kunder i Jönköping

2024-07-12
Hela processen har känts bra. Proffsig och trevligt bemötande.
Eva Elisabeth K
2024-07-11
Funkade jättebra, svarade snabbt på alla frågor vi hade och förklarade på ett bra sett.
Adam B
2024-07-10
Vår första kontakt med KIm var då han förmedlade ett säljuppdrag av en Bostadsrätt som vi köpte i juni 2023. Vi köpte denna lägenheten så tidigt för att vi ville bo kvar i Kaxholmen. I samband med den affären fick vi stort förtroe...
Conny L
2024-07-10
Duktig på att ta hand om köparen och säljaren. Snabb försäljning och proffsigt utfört.
Bengt L
2024-07-07
Vi har köpt och sålt bostad via Jakob som gjort ett toppenjobb båda gångerna! Han har ett trevligt sätt, är kompetent och mycket engagerad. Jakob gör sitt yttersta för både köpare och säljare. Vi rekommenderar starkt Jakob som mäk...
Josefin B
2024-07-05
Trevlig och effektiv! Snabbt från beslut att sälja till affär.
David S
2024-07-05
Fredrik är en jätte trevligt och kunnig mäklare. Diskussionen med honom var bra, han förstård vad vi vill och kan och hjälpte oss. Han även jobbade under hans semester då tack Fredtik.
Shatha A
2024-07-05
Fredrik är kompetent, lugn, trevlig och proffessionell. Självklar rekommendation från mig/oss.
Mikael H
2024-07-04
Trevlig och professionell. Fick ett jätte bra intryck av honom.
Niclas O
2024-07-04
Mycket professionell mäklare med trevligt sätt och stor erfarenhet av sitt yrke.
Anders D
2024-07-02
Vi har fått ett mycket professionellt och vänligt bemötande. Detta har gjort oss trygga med försäljningen av vårt hus. Det är ett stort steg att ta beslutet att sälja sitt hus och då är det viktigt att få bli bemötta på ett så kun...
Agneta L
2024-07-01
förklarar förståeligt hur processen är från början till försäljningen är genomförd trevlig och lättsam att ha att göra med
Christina J
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Jönköping

Hitta hit

Bobutiker Jönköping (1)

Tidigare försäljningar i Jönköping

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling