Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 431 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"1. Mindre hus på landet 2.På ett utmärkt och personligt sätt 3.Helt nöjd med resultatet."
"köpt en bostadsrätt! Blev bemött på ett proffisionellt sätt! Trevlig glad! Mäklaren har varit super! Hjälp oss igenom allt super fint hittills! Kan rekommendera denna mäklare starkt. "
"Köpt bostadsrätt i Habo.allt fungerade perfekt o vi är mycket nöjda med bemötande o genomförande av affären. MVH Sjöholm"
"Vi har köpt en lägenhet. Ramsin är väldigt trevlig och har varit professionell hela vägen. En mäklare man känner sig trygg med! "
"Köpt bostadsrätt Hammarvägen 25. Mycket trevlig mäklare. Tog sig tid vid visning och var påläst. Noggrann vid kontraktsskrivning och var mån om att alla hade förstått innehållet."
"Jag och min sambo köpte en villa av Fredrik Hagejärd 2018-07-18. Informationen från Fredrik var snabb och korrekt, det han var osäker på kollade han upp och återkopplade, även det gick snabbt! Han var lätt att få tag på och var alltid trevlig och professionell. Vid kontraktskrivningen gick han igenom alla punkter och besvarade samtliga frågor. Både jag och min sambo är väldigt nöjda med Fredrik och rekommenderar honom varmt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen