Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Varmt välkomna in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 592 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett bostadsrätt lägenhet . Ramsin bemötte oss med glädje och respekt. Våra förväntningar var att mäklaren ha ett trevlig bemötande och en ärlig berättelse om bostadens historia utan att försöka att försköna och vränga verkligheten samt vara proportional i sitt uppförande. Vi upptäckte alla ovannämnda egenskaper hos Ramsin Werda. Med glädje kommer vi att mer än gärna kontakta honom som vår rådgivare i framtidens eventuelle affärer. Vi önskar honom att lycka och framgång i hans yrkesutövande."
"Hi, We bought flat through Jaklin Saado. She help me from the viewing to biding to singing the contractvery well. She is doing her work best way! "
"Peter har hjälpt oss att sälja en villa. Vi blev mycket bra och proffsigt bemötta av alla vi hade kontakt med på Svensk Fastighetsförmedling, snabb och bra återkoppling. Vi är mycket nöjda."
"En fantastisk mäklare som alltid svarade med effektivitet och övervägande. Jag tror att det kallas professionalism. Tack Gustav!"
"Jätte trevlig och duktig mäklare som verkligen är bra på sitt jobb! Rekommenderar henne starkt! "
"Mycket bra bemötande. Proffsigt från visning genom hela processen inklusive budgivning och signering av kontrakt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar