Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Kil eller Grums? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 330 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en tvåa i Viken i Karlstad och kontaktade två olika mäklarfirmor. När Linnéa ringde upp mig så kändes det bra direkt! Hon va väldigt tydlig i sin kommunikation redan från början och det va inga som helst problem för henne att ha direktkontakt med min dåvarande hyresgäst. Allt sköttes väldigt snabbt och smidigt, och det blev många anmälda till visning. Lägenheten såldes tillslut innan visning och jag är väldigt nöjd med Linnéas arbete! "
"Har köpt mitt hus (Slott) av Linnea . Linnea är otroligt seriös, återkopplar, är hjälpsam och alltid med ett leende på läpparna. Hon ser till att både säljare och köpare är mer än nöjda, hon är även otroligt snabb så jag slapp en långdragen process. Helt enkelt bästa mäklaren som jag rekommenderar starkt. "
"Jag har köpt ett hus! Min erfarenhet av min mäklare är mycket trevlig, påläst och kompetent. Hela tiden trevligt bemötande. Inte första gången som mäklaren visade mig fastigheter. Jag kan bara rekomendera denna mäklare! "
"Jag har köpt min första lägenhet och jag tycker att mäklaren var suverän. Hon var väldigt trevlig och kunde mycket, eftersom det va min första lägenhet hade jag inte så mycket förväntningar. Hon hjälpte om jag undrade något. Hon var toppenbra"
"Allt har fungerat smidigt och enkelt och vår mäklare var väldigt hjälpsam. "
"Köpt bostadsrätt i KSD Blev väl bemötta och mäklaren var lätt att få tag i Levde upp till förväntningarna. Positiv och påläst "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar