Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga eller Kil? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 48 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En mycket bra mäklare som jag kan recomendera, fortsätter kontakten med han."
"Fick ett proffsigt bemötande. Mäklaren lever väl upp till mina förväntningar. Superbra! "
"Mycket bra och proffsigt bemötande. "
"Mattias är en lugn och proffesionellt mäklare som inger ett mycket förtroendeingivande intryck. "
"Har bara positiva erfarenheter av Mattias och företaget. Mattias är alltid tillmötesgående och trevlig. Som kund känner man sig trygg och delaktig i affären. Jag har stor tilltro till min mäklare och gör gärna fler affärer med Mattias och Svensk fastighetsförmedling i framtiden"
"Vi upplevde att mäklaren(Alexander) jobbade hård för att vi för den bästa service och det fick vi. Vi uppskattar det allt han gorde. Han var delaktig på alla sätt, som är ringa runt fråga dem som var interss på lägenheten och ringer oss meddela vad som händer.... "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen