Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga eller Kil? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 207 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt min lägenhet och även köpt en större lägenhet, haft samma mäklare till båda.Patrik Liikamaa på Svensk Fastighetsförmedling i Karlstad har varit väldigt hjälpsam och kunnig med trevligt bemötande.Förväntningarna var att få ett bra pris på min lägenhet och snabbt avslut på försäljningen, sedan kunna köpa en lägenhet till ett bra pris.Allt som allt har det bara varit positivt och profosionellt från mäklaren sida. "
"Fantastiskt bra mäklare som hanterade allt smidigt och bra för oss som säljare av vår bostadsrätt. Rekommenderar Linnéa till den som vill känna sig trygg i en stor affär. "
"Alexander är mycket trevlig, seriös och tillgänglig mäklare. Han skötte sitt jobb riktigt proffsigt! Han fick oss att känna oss trygga och vi är riktigt nöjda med köpet och med honom som mäklare!"
"Jag har köpt en bostadsrätt och sålt en villa genom Patrik. Patrik får högsta betyg. Klar ock tydlig. Jag hade stora förväntningar och Patrik uppfyllde dessa "
"Jag sålde vår 2:a. Mäklaren var ärlig och snabb med att svara frågor. "
"Köpte en villa och mäklaren gav ett förtroendeingivande intryck redan från start, professionellt och bra bemötande. Bara positivt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen