Hoppa till innehåll

Mäklare i Karlstad

4,8  (1702 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Karlstad

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Karlstad – staden där solen alltid skiner! Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I Karlstad bor du alltid med närhet till vatten och natur, vackra Klarälven rinner genom staden. Här finns också gott om grönområden och flera fina promenadstråk.

I Karlstad hittar du populära villaområdet Romstad, med trähus från 20- och 30-talet beläget intill älven samt med centrum på ett bekvämt avstånd. I barnvänliga Stockfallet hittar du ett lättskött radhus med liten trädgård och med närhet till skola, förskola, lekplatser och idrottsplats. Är du pensionär eller student och letar efter den perfekta lägenheten, kan du säkert hitta den på mysiga Norrstrand. Här bor du nära Karlstads stadskärna som erbjuder all tänkbar service du kan behöva. Eller kanske är det ett fritidshus på Bomstad du drömmer om? Vi förstår dig, här ser du Vänern från fönstret och omges av en lummig tallskog, samtidigt som det bara är en kort bilresa till Karlstads centrala delar. Vi hjälper både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Karlstad att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Karlstad

Tack vare att våra medarbetare bor i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och de gömda badplatserna.

Vi kan helt enkelt Karlstad, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet i Råtorp, där du bor med Klarälven, golfbana och slalombacke inom räckhåll eller en nyproduktion på Norra Stockfallet, som erbjuder både natur och service, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik, vi har tjänster, verktyg och arbetssätt för att anpassa bostadsförsäljningen för just dig och din bostad. Hos oss jobbar både äldre och yngre, kvinnor och män, alla med samma fokus att hjälpa dig vid en försäljning och med ditt nästa boende.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Karlstad. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Karlstad och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Karlstad!

Omdömen från kunder i Karlstad

Väldigt trevlig, lättsam och positiv! Snabb på att uppdatera oss hela tiden och var alltid tydlig
Vibeke H
Vibeke H
2023-03-28
Blev bemött proffsigt och varmt. Bra kommunikation både personligt och via mejl. Jag har bara positiva erfarenheter från mitt husköp och min kontakt med Caroline Larsen.

Kontakta oss för rådgivning eller värdering

  • Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig
  • Vi hjälper dig gärna att värdera din bostad eller sätta upp en kostnadsfri bevakning
  • Välj själv mellan att träffas fysiskt eller digitalt

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Karlstad (1)

Tidigare försäljning i Karlstad

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.