Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Karlstad.

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden.

Vill Du köpa eller sälja en bostadsrätt, villa eller ett fritidsställe i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Kil eller Grums? Eftersom vi finns på de flesta platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad Du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om Du vill få ut det mesta av Din bostadsaffär!

Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 279 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Johan har ett fantastiskt engagemang och är oerhört ödmjuk! En mäklare vi skulle rekommendera till alla våra vänner! "
"Mäklaren Mattias Wassberg har genomfört försäljning av vårt radhus i Karlstad med ett föredömligt och snabbt agerande samt med ett trevligt bemötande. "
"Man känner sig trygg med Mattias som mäklare."
"Har sålt en 2:a på Rud Karlstad. Ett vänligt och öppet bemötande som ingav förtroende. Tiden för försäljningen och min önskade prisnivå uppnåddes utan problem. Presentationen av lägenheten med bilder och text var mycket proffsigt gjort vilket också gav ett snabbt resultat. "
"Jag har köpt en ljus och fräsch 2:a. Mäklaren var påläst och kunde svara på våra frågor. Gjorde ett pålitligt och förtroendeingivande intryck. Jättetrevlig. "
"Sålt bostadsrätt, lugnt och fint bemötande, levde upp till förväntningarna. Gjorde det hon sade att hon skulle göra, realistiskt pris som blev lite över."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlstad

Våra pågående försäljningar