Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 2193 omdömen(2193 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Karlstad

Lediga tider: lör 20/7 och mån 22/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Karlstad

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Karlstad – staden där solen alltid skiner! Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I Karlstad bor du alltid med närhet till vatten och natur, vackra Klarälven rinner genom staden. Här finns också gott om grönområden och flera fina promenadstråk.

I Karlstad hittar du populära villaområdet Romstad, med trähus från 20- och 30-talet beläget intill älven samt med centrum på ett bekvämt avstånd. I barnvänliga Stockfallet hittar du ett lättskött radhus med liten trädgård och med närhet till skola, förskola, lekplatser och idrottsplats. Är du pensionär eller student och letar efter den perfekta lägenheten, kan du säkert hitta den på mysiga Norrstrand. Här bor du nära Karlstads stadskärna som erbjuder all tänkbar service du kan behöva. Eller kanske är det ett fritidshus på Bomstad du drömmer om? Vi förstår dig, här ser du Vänern från fönstret och omges av en lummig tallskog, samtidigt som det bara är en kort bilresa till Karlstads centrala delar. Vi hjälper både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Karlstad att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Karlstad

Tack vare att våra medarbetare bor i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och de gömda badplatserna.

Vi kan helt enkelt Karlstad, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa, radhus eller lägenhet i Råtorp, där du bor med Klarälven, golfbana och slalombacke inom räckhåll eller en nyproduktion på Norra Stockfallet, som erbjuder både natur och service, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik, vi har tjänster, verktyg och arbetssätt för att anpassa bostadsförsäljningen för just dig och din bostad. Hos oss jobbar både äldre och yngre, kvinnor och män, alla med samma fokus att hjälpa dig vid en försäljning och med ditt nästa boende.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Karlstad. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Karlstad och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Karlstad!

Omdömen från kunder i Karlstad

2024-07-17
Magnus Ask är väldigt trevlig och lätt att prata med. Han återkopplar snabbt och har utförliga svar på dina frågor. Påläst om objektet.
Maria G
2024-07-16
Sonja har virket serviceminded, kunnig og hyggelig under hela kjøpsprosessen.
Lars P
2024-07-16
Var veldig positiv og hjelpsom.
Kristin S
2024-07-15
Erfaren inom fastighetsbranschen, samt höll väldigt god kontakt och var mycket snabb med all information. Extremt snabb och smidig affär. Väldigt hjälpsam.
Fredrika R
2024-07-14
Lugn, trevlig, lösningsfokuserad. Tog snabbt reda på information kring de frågor han ej hade svar på.
Johanna L
2024-07-13
Fantastisk människa! Skötte allt asbra och snabbt! Är nöjd med allt bemötande och bra kontakt under hela försäljningen 🥰🥰
Veronica H
2024-07-13
Oerhört bra bemötande och överträffade våra förväntningar. Han var lyhörd, kunnig och hade svar på de frågor vi hade. I övrigt en sympatisk människa som inbringa trygghet hos oss under hela processen.
Kim R
2024-07-12
Trevlig mäklare som är lösningsorienterad.
Joachim H
2024-07-12
Otroligt noga med precis allt. Hörde av sig om smått som stort vilket kändes otroligt skönt. Man kände sig trygg hela vägen i mål. Haft andra mäklare förut genom åren men Magnus är fem stjärning
Niclas B
2024-07-09
Ödmjuk person som ger intryck av att värna om både köpare och säljare. Återkopplar snabbt på telefonsamtal och sms. Jag fick mycket bra bemötande trots att jag tvekade innan jag bestämde mej för att delta i budgivningen
Veronica Z
2024-07-09
Caroline Larsen har med sitt outröttligt glada och kompetenta sätt guidat mig genom en husförsäljning. Hennes leverans vad gäller smidighet, engagemang och snabbhet var långt över förväntan. Rekommenderas verkligen!
Anna G
2024-07-09
Alltid tillgänglig, engagerad, väldigt duktig
Peter H
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Karlstad (1)

Tidigare försäljning i Karlstad

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling