Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hammarö 

Vill du köpa eller sälja bostad i Hammarö? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, vilken den enklaste vägen till jobbet är och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen när du vill köpa eller sälja din bostad. Från vilken typ av bostad köparna letar efter till värderingar och hela försäljning. Vänd dig till våra mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 2 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnig och engagerad. Elin är väl bekant med området där huset ligger. Jag upplever henne som effektiv och samtidigt flexibel, och med ett mycket trevligt bemötande."
"Vi köpte vår stuga av Elin Höglund på Svensk fast - genom att varit köpare hos Elin så var det vårt första val av mäklare när vi sedan skulle sälja. Elin har en lugn och behaglig framtoning. Hon inger förtroende. Elin har mycket god lokalkännedom inom kommunen och det kändes viktigt. Elin arbetar snabbt och säkert och vår försäljning var klar med gott resultat på mycket kort tid. Jag rekommenderar henne varmt åt framtida säljare och köpare. Med vänlig hälsning, Ditte Stensson"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hammarö