Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare i Timrå

Fastighetsmäklare med koll på Timrå

Letar du mäklare i Timrå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Med utgångspunkt från vår bobutik i Sundsvall strävar i efter att vara den bästa mäklaren i Timrå. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – fastighetsmäklaren med koll på Timrå.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Timrå och i resten av Sverige. Välkommen till oss!

Omdömen från våra kunder

Närvarande hela vägen. Väldigt lugn och hjälpsam. Effektiv och noggrant i sitt uppdrag. Man har trygghet på köpet genom hennes råd och funderingar.
Mycket bra bemötande. Trevlig, glad, effektiv och uppdaterad. Hade hoppats på att få en större vinst på lägenheten men det är ju inte mäklarens fel om intresset är lågt trots god marknadsföring. I det stora hela är jag nöjd ...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Timrå

Vi har koll på Timrå

Hitta hit

Bobutiker Timrå (1)

Tidigare försäljningar

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån