Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Timrå

Fastighetsmäklare med koll på Timrå

Letar du mäklare i Timrå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Med utgångspunkt från vår bobutik i Sundsvall strävar i efter att vara den bästa mäklaren i Timrå. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – fastighetsmäklaren med koll på Timrå.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Timrå och i resten av Sverige. Välkommen till oss!

Omdömen från våra kunder

Ett bra och kvickt bemötande. Alexander kontaktade mig innan visning när jag anmält intresse. Tät kontakt under budgivning. Jag fick mer kontakt än förväntat. Allt har flutit smidigt hittills så jag är mycket nöjd.
Vi är väldigt nöjda med att vi valde att anlita Alexander som vår mäklare. Han har ett trevligt sätt, är lättillgänglig och kunnig. Om vi skulle sälja igen så skulle vi absolut välja honom igen. Rekommenderas!

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Timrå

Vi har koll på Timrå

Hitta hit

Bobutiker Timrå (1)

Tidigare försäljningar

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.