Hoppa till innehåll

Mäklare i Sundsvall

4,8  (752 omdömen)

Mäklare i Sundsvall

4,8  (752 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Sundsvall

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Sundsvall – staden mellan bergen – utan och innan? Våra mäklare i Sundsvall hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Här finns barnvänliga villakvarter, charmiga trähus och moderna lägenheter mitt i stan, och framförallt närheten till naturen och utomhusaktiviteter. Är du på jakt efter lägenheten med drömutsikt i Alliero eller Norrliden eller en villa i Allsta där familjen kan växa? Eller kanske drömmer du om att bo på Alnö, ett stenkast från naturen och havet och lika nära till matbutik och sportmöjligheter som bageri och blomsterbutik. Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Sundsvall och Timrå att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att hitta rätt.

Vi kan Sundsvalls smultronställen

Tack vare att vårt mäklarteam bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden, utan kan även peka ut de roligaste lekplatserna, bästa svampgömmorna och trevligaste stigarna. Så oavsett om det är en villa på norra eller södra berget, ett radhus i Granloholm, ett fritidhus vid fiskeläget i Juniskär eller en dold pärla i Bosvedjan eller Timrå du är ute efter, har våra mäklare koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Sundsvall. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Sundsvall och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Sundsvall!

Omdömen från våra kunder

Ett snabbt och smidigt samarbete
Alexander är hjälpsam och trevlig! Det blev en väldigt enkel och snabb affär.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Sundsvall

Vi har koll på Sundsvall

Hitta hit

Bobutiker Sundsvall (1)

Tidigare försäljningar i Sundsvall

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.