Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklare med koll på läget i Sundsvall

Vill du köpa, värdera eller sälja bostad? Vi är mäklare som kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering och vad du ska tänka på inför en visning till försäljning och köp av nytt. 

Välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 229 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde vår bostadsrätt i Sundsvall med hjälp av Marjo Edin, hela försäljningsprocessen har varit en väldigt positiv upplevelse där Marjo har guidat oss genom varje steg på ett mycket professionellt sätt vilket känts både bekvämt och tryggt. Vi kan konstatera att Marjo brinner för sin roll som mäklare. Hon är noggrann, energisk, glad och positiv. En parameter som vi värdesatte högt är hennes sätt att återkoppla och hela tiden hålla oss informerade. Vi hade höga förväntningar på Marjo innan vi påbörjade processen och jag kan glädjande konstatera att hon överträffade dem alla. Besvärligt och krångligt att sälja bostad!? Inte med Marjo! TACK! Peter & Anna Nyström "
"Marjo gav ett otroligt proffsigt, ärligt och samtidigt trevligt intryck och därför fick hon uppdraget att sälja min lägenhet. Kunde inte ha fått en bättre mäklare. Inte ens jag som säljare trodde lika mycket på lägenheten som hon men hon leverarade över förväntan och hade rätt i slutändan."
"Bra bemötande proffsigt.Bra visning,snabb affär."
"Sålde lägenheten. Proffsigt bemött och omhändertagen. Bra betalt fick jag också. Allt gick över förväntning"
"Jag köpte en tvårumslägenhet, och jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt redan på visningen, vilket fick mig att lite senare lägga ett bud på lägenheten. Mäklaren har visat stort engagemang och verkligen tagit sig tid att svara på frågor och funderingar! Så det blev en för mig, enbart positiv upplevelse. "
"Både köpt och sålt lägenhet via Magnus Grahn på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall. Proffsigt och mycket trevligt bemötande! Betyg 5/5"

Öppettider & kontaktuppgifter

Vår bobutik har öppet:

Mån 10:00 - 17:00        

Tis - Fre 09:00 - 17:00                              

Välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sundsvall

Våra pågående försäljningar