Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklare med koll på läget i Sundsvall

Vill du köpa, värdera eller sälja bostad? Vi är mäklare som kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering och vad du ska tänka på inför en visning till försäljning och köp av nytt. 

Välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 58 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vid första försäljningen kontaktade jag flera mäklarfirmor för att få en värdering och kände att med Magnus Grahn skulle jag få den bästa hjälpen. Han är lugn, kunnig och det känns tryggt att lämna över "jobbet" till honom. Magnus inger förtroende och med sitt yrkeskunnande blir der hela en smidig process. Jag har nu sålt två lägenheter och ett fritidshus och anlitat Magnus alla tre gångerna med samma positiva erfarenhet och vill nu varmt rekommendera honom till andra!!! "
"Saklig, lätt o trevlig i samarbetet, sammanfattar det som mycket professionell. Vänliga hälsningar Ann-Kristin"
"Superservice från start till mål. Kände mig helt trygg med att Fredrik hade koll på precis allt och skötte försäljningen på bästa tänkbara sätt. "
" Vi fick ett väldigt bra bemötande av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall, och är mycket nöjd med hur mäklaren skötte sina åtagande."
"Väldigt bra! 100% nöjd med min mäklare! "
"Hela kontakten under försäljningen var mycket bra från dag 1 till kontraktskrivningen. Bra kontakt och förståelse, mäklaren Fredrik Karlström bemötte mina förväntningar på bästa möjliga sätt. Mycket nöjd och väljer gärna att anlita er fler gånger ifall det blir så."

Öppettider & kontaktuppgifter

Vår bobutik har öppet:

Mån 10:00 - 17:00        

Tis - Fre 09:00 - 17:00                              

Välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sundsvall

Våra pågående försäljningar

Till toppen