Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklare med koll på läget i Sundsvall

Vill du köpa, värdera eller sälja bostad? Vi är mäklare som kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering och vad du ska tänka på inför en visning till försäljning och köp av nytt. 

Välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 220 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Toppen snabb effektiv och mycket proffsig Tack Maggan är mycket nöjd 👍😘"
"Har sålt ett parhus, bostadsrätt i december. Fick ett fint bemötande av Marjo med bra och saklig information. Mötte Marjo för ca fem år sedan då vårt hus värderades, fick redan då ett mycket gott intryck och bestämde mig för, att om jag skulle sälja framöver så skulle det vara med Marjo. "
"Erfaren och bra mäklare som dessutom är trevlig. Keep it up."
"Jonny är en riktigt duktig mäklare! Har köpt ett hus och nu senast sålt ett hus med Jonny. Det har fungerat perfekt från start till mål. Han har koll på alla detaljer och är lätt att kommunicera med. Jonny är tydlig och levererar även under press."
"Sålde min bostadsrätt. Mycket förtroendeingivande mäklare. Kändes väldigt tryggt att överlåta alla beslut till hennes kunskap och erfarenhet. Hon förstod mina behov och återkopplade perfekt. Lugn och sansad, inga överdrivna förhoppningar och alltid med en ”plan B”, som såklart inte behövdes. Rekommenderar varmt Ida Wallgren"
"Har precis sålt vårat hus med Jonny Persson, helt klart bästa mäklaren man kan få tag på! Professionell, kunnig och med glimten i ögat. Lika nöjda som alltid är dessa stamkunder! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Vår bobutik har öppet:

Mån 10:00 - 17:00        

Tis - Fre 09:00 - 17:00                              

Välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sundsvall

Våra pågående försäljningar