Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklare med koll på läget i Sundsvall

Vill du köpa, värdera eller sälja bostad? Vi är mäklare som kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering och vad du ska tänka på inför en visning till försäljning och köp av nytt. 

Välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 214 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köpte min första bostadsrättslägenhet genom mäklaren Ida Wallgren. Jag uppfattade henne som professionell, kunnig, trevlig och effektiv. Jag kände mig trygg genom hela affären eftersom hon besatt stor kunskap och var bra på att förklara. Jag fick intrycket av att hon var en ansvarsfull och pålitlig mäklare. "
"Sålt bostadsrätt. Mycket engagerat och trevligt bemötande och förståelse för min situation. Bra information samt mycket bra återkoppling i den pågående försäljningen. Mycket effektiv och kunnig med många goda råd och stöd och hjälp vid försäljningen. Snabbare försäljning än vad jag var beredd på vilket var mycket positivt då min förväntan var att det skulle ta längre tid. Kommer absolut rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner och familj. "
"Jag har sålt ett litet kedjehus! Både Victor och jag trodde att försäljningen skulle gå lättare och att det skulle finnas ett större intresse för huset. Victor har varit engagerad och gjort det bästa av situationen. Han har kämpat för att få upp priset, men det blev inte det pris Vi trodde. Jag är ändå nöjd och känner att Victor gjort sitt bästa. Han är mycket engagerad och duktig! "
"Köpte ett hus där Jonny var den säljande mäklaren. Kände genast ett sådant stort förtroende för Jonny och han är otroligt trevlig, så han fick i uppdrag att sköta försäljning av min bostadsrätt. Denna affär sköttes alldeles utmärkt och Jonny levde verkligen upp till alla förväntningar och krav jag ställer på en mäklare. Förhoppningsvis ska jag väl inte flytta inom de närmsta decenniumen men om jag skulle det så skulle jag anlita Jonny igen!! "
"Jag har sålt ett hus. Jättegullig mäklare, jag tog svensk fastighetsförmedling tack vare Victor som är en kunnig och verkligen ville att jag skulle vara nöjd med min försäljning Victor levde upp till alla mina förväntningar som en mäklare ska ha. Försäljningen gick fort och smidigt."
"Professionell, snabb och smidig. Bra rådgivning inför, under och efter försäljning."

Öppettider & kontaktuppgifter

Vår bobutik har öppet:

Mån 10:00 - 17:00        

Tis - Fre 09:00 - 17:00                              

Välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sundsvall

Våra pågående försäljningar