Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromölla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bromölla? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en enplansvilla. Han var MYCKET trevlig! Varmhjärtad o väldigt kunnig. Vi fick bra information o hade en bra dialog. Kan verkligen rekommendera honom!!!"
"Försäljning av bostad En person som vill börja med helhetsuppfattning. Att sälja bostad med ett rimligt pris: Han förklarade verkligheten, marknaden och gav ständigt information om marknadspriser. Vänlig och väl bemötande, snabba responsen, sätta upp rätt marknadspris så det inte skrämmer köpare. Stort tack "
"Villa Mycket bra Ja Proffsigt och lättillgängligt bemötande "
"Köpt en bostad Blev bra bemött👌 "
"Jag har sålt en bostadsrättslägenhet! Min mäklare Tilda Larsson har presterat till max ända från start, helt över mina förväntningar. *** Bra bemötande, seriöst, ansvarsfullt och personligt. *** Min mäklare har alltid varit kontaktbar, vilket har underlättat hela processen av min försäljning. Jag kommer fortsätta att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling eftersom jag har erfarenhet av att både sålt och köpt bostad via företaget. Jag önskar Tilda all lycka till i branschen! "
"Snabb och smidig försäljning och mäklare. Rekomenderas"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-fre 9:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. För att komma i kontakt med oss, ring Lars Petersson, 070-849 59 54 /Tilda Larsson, 070-856 18 91 och lämna ett meddelande eller maila oss på sf.bromolla@svenskfast.se så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bromölla

Våra pågående försäljningar

Till toppen