Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromölla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bromölla? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 34 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jeg har solgt Granitvägen 6, Sölvesborg og har været godt tilfreds med informationsniveauet fra mæglers side. Jeg er blevet kontaktet før og efter fremvisningerne og fået en fyldestgørende en redegørelse hver gang. Jeg har undervejs haft nogle ønsker til ændringer af billedmateriale og tekst, som mægler har håndteret rigtig fint. Jeg købte grunden af Svensk Fastighetsförmedling i 2012 og valgte at sælge mit nybyggede hus her i 2018 gennem dem efterfølgende. Sammenfattet, har det været i tråd med mine forventninger og min oplevelse er at Svensk Fastighetsförmedling er professionelle og seriøse. "
"Bra bemötande och bra tydlighet. Mycket nöjd."
"Sålt bostadsrätt. Skickligt bemötande. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Mäklaren visade på god yrkesskicklighet och lotsade oss genom hela förloppet. Nöjd med både pris och försäljningen. "
"En villa byggd 1962. Vi blev väl bemötta. Vi ville få huset sålt o det fick vi med bra förtjänst så det finns inget att klaga på. "
"Mycket bra bemötande bra tillgänglighet och väldigt servic inriktad "
"Fritidshus ,mycket bra bemötande allt gick smidigt så länge .Ingeting att klaga på😀"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-fre 9:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. För att komma i kontakt med oss, ring Lars Petersson, 070-849 59 54 /Tilda Larsson, 070-856 18 91 och lämna ett meddelande eller maila oss på sf.bromolla@svenskfast.se så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Bromölla

Våra pågående försäljningar