Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Bromölla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Bromölla? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 8 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en bostadsrättslägenhet! Min mäklare Tilda Larsson har presterat till max ända från start, helt över mina förväntningar. *** Bra bemötande, seriöst, ansvarsfullt och personligt. *** Min mäklare har alltid varit kontaktbar, vilket har underlättat hela processen av min försäljning. Jag kommer fortsätta att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling eftersom jag har erfarenhet av att både sålt och köpt bostad via företaget. Jag önskar Tilda all lycka till i branschen! "
"Snabb och smidig försäljning och mäklare. Rekomenderas"
"Vänligt bemötande. Tillmötesgående. Trovärdig. Levde upp till mina förväntningar! "
". Vänligt och trevligt bemötande - Förmåga att lyssna på kunden - Väl förberedd och påläst - Kunning - Snabb med att rapportera resultatet Mäklaren levde mer än väl upp till mina förväntningar. Nöjd kund."
"Trevligt bemötande, tog med sig eventuella frågor man hade till bostadsrättsföreningen. "
"Min upplevelse var att Kim förklarade på ett professionellt sätt vad som det skulle innebära att sälja mitt hus med korttagning och visningar. hur vi skulle gå tillväga och tidsplanen för hela projektet, kostnader från mäklarfirman o s v. Under budgivningen och kontakten han hade med eventuella spekulanter upplevde jag att jag fick bra feedback om läget. Jag är supernöjd med Kim som mäklare när jag sålde mitt hus. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-fre 9:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. För att komma i kontakt med oss, ring Lars Petersson, 070-849 59 54 /Tilda Larsson, 070-856 18 91 och lämna ett meddelande eller maila oss på sf.bromolla@svenskfast.se så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Bromölla

Våra pågående försäljningar

Till toppen