Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt min villa i Storvik med hjälp av Per Bonnevier, Svensk Fastighetsförmedling. Han har organiserat försäljningen och gett goda råd samt gett all den hjälp jag har förväntat mig varför jag varmt kan rekommendera honom."
"Sålde en lägenhet. Allt gick snabbt ch smidigt från start till försäljning. Bra och proffsigt bemötande. "
"Vi sålde vårt radhus i Sandviken. Vi fick bra kontakt med mäklaren Pär som var lugn och saklig. Lovade inget han inte kunde hålla! Men levererade mer! Vi rekommenderar honom och svensk Fastighetsförmedling! Tack för kanon bra hjälp Björn & Laila"
"Såld lägenheter och bra tjänst"
"Vi sålde vår villa i Järbo och fick väldigt bra stöd och hjälp av vår mäklare Emma. Hon är otroligt skötsam, effektiv och duktig mäklare som dessutom är genuint trevlig. Emma hjälpte även till bra genom att informera och att svara på alla frågor vi hade före, under och även efter försäljningen vilket kändes väldigt skönt. Tyvärr har vi nu flyttat från området, men hade vi bott kvar så hade Emma varit det självklara valet för framtida försäljningar."
"Mycket bra bemötande Otroligt kunnig bra att prata med Fick den hjälp ja ville ha"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar

Till toppen