Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Sedan 1940-talet har Svensk Fastighetsförmedling funnits och verkat i området och vi har under dessa år skapat oss en stark lokalkännedom, erfarenhet och ett stort kundregister. Som oberoende fastighetsmäklare kan vi lägga fullt fokus på våra kunder och samtidigt, genom våra olika samarbetspartners, förmedla den kontakt som är bäst för just dig och din situation.

Vi arbetar med såväl villor och fritidshus som bostadsrätter och kommersiella fastigheter. För dig som funderar på att sälja din bostad men väntar på rätt läge kan du smygstarta bostadsförsäljningen med vår tjänst Läge+. På så sätt är både du och din bostad förberedda när du väl hittar din nya bostad eller när förutsättningarna för en bra bostadsaffär är som allra bäst. Dessutom kostar tjänsten inget extra.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från tips och råd inför ditt bostadsköp till en fri värdering av din bostad och en trygg försäljning. Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har fått hjälp med att både sälja vårt hus och köpa ett drömhus. Mäklaren per bonnevier är både trevlig och väldigt kunnig. Han var engagerad, gjorde absolut det som förväntades. Vi är helnöjda och kommer att rekomendera svensk fastighetsbyrå i sandviken. Jonny"
"Sålt min bostad, en radhuslägenhet i en liten by. Blivit mycket bra bemött & haft fantastisk kommunikation. Väldigt nöjd & tacksam över hela processen som med hjälp av min mäklare var väldigt smidig. "
"Sålt mitt hus och fått mycket bra hjälp och stöd av min mäklare. Blivit mycket bra bemött och han har ingett stort förtroende. "
"Först köpt lägenhet och sedan sålt hus genom Peter. Genom ett kompetent och korrekt uppträdande vid köpet var det enkelt att välja honom som vår mäklare vid försäljningen. Vi är oerhört nöjda med hans engagerade insats och sätt att kommunicera med oss."
"Sålde en bostadsrätt och Peter är lugn, trygg och har den kompetens som behövs. Peter uppfyllde förväntningarna som jag hade genom att vara det stöd jag som säljare behövde ha. Överlag är upplevelsen och bemötande väldigt bra."
"Köpt lägenhet Vänligt Vänligt bemötande och svar på de frågor jag hade och han levde upp till det"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar