Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Sedan 1940-talet har Svensk Fastighetsförmedling funnits och verkat i området och vi har under dessa år skapat oss en stark lokalkännedom, erfarenhet och ett stort kundregister. Som oberoende fastighetsmäklare kan vi lägga fullt fokus på våra kunder och samtidigt, genom våra olika samarbetspartners, förmedla den kontakt som är bäst för just dig och din situation.

Vi arbetar med såväl villor och fritidshus som bostadsrätter och kommersiella fastigheter. För dig som funderar på att sälja din bostad men väntar på rätt läge kan du smygstarta bostadsförsäljningen med vår tjänst Läge+. På så sätt är både du och din bostad förberedda när du väl hittar din nya bostad eller när förutsättningarna för en bra bostadsaffär är som allra bäst. Dessutom kostar tjänsten inget extra.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från tips och råd inför ditt bostadsköp till en fri värdering av din bostad och en trygg försäljning. Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostadsrätt. Trevligt bemötande. Gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Vi förväntar oss att mäklaren är ärlig och kunnig, vilket vi tyckte han var. Har också gett information på ett bra och tydligt sätt. "
"Snabb, seriös och kunnig i hantering med oss som säljare men framför allt mot spekulanter och köpare. Rekommenderas starkt!"
"Köpt lägenhet på Promenaden 18 på 35,5 kvadrat 350 000 Sålt Lägenhet på Promenaden 8 på 55 kvadrat 450 000 Kanske inte bästa tid att sälja i juli månad, men försäljningen har gått smidigt och löpt på bra. Endast 2 veckor med dubbla hyror vilket jag uppskattar mycket. Har stort förtroende för Peter och känner mej nöjd med både köp och försäljning. Berit Kvarnlind "
"Jag har fått hjälp att köpa en bostadsrättslägenhet. Fick mig att komma tillbaka och köpa lägenhet trots att jag var osäker. Besvarade de frågor jag hade om fastigheten och området där lägenheten låg som gjorde mig trygg när köpet var klart. Levde absolut upp till de förväntningar jag hade."
"Bra information och kontakt med mäklaren,vid köp av fritidshus.Mycket nöjd! "
"Sålde bostadsrätt. Mycket bra samarbete. Snabbt och smidigt, inga konstigheter! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar

Till toppen