Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Sedan 1940-talet har Svensk Fastighetsförmedling funnits och verkat i området och vi har under dessa år skapat oss en stark lokalkännedom, erfarenhet och ett stort kundregister. Som oberoende fastighetsmäklare kan vi lägga fullt fokus på våra kunder och samtidigt, genom våra olika samarbetspartners, förmedla den kontakt som är bäst för just dig och din situation.

Vi arbetar med såväl villor och fritidshus som bostadsrätter och kommersiella fastigheter. För dig som funderar på att sälja din bostad men väntar på rätt läge kan du smygstarta bostadsförsäljningen med vår tjänst Läge+. På så sätt är både du och din bostad förberedda när du väl hittar din nya bostad eller när förutsättningarna för en bra bostadsaffär är som allra bäst. Dessutom kostar tjänsten inget extra.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från tips och råd inför ditt bostadsköp till en fri värdering av din bostad och en trygg försäljning. Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 56 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En gemytlig mäklare som sålde min bostadsrätt (tvåa) i centrala Sandviken. Han var snabb, proffsig och knöt ihop säcken för affären på ett mycket tillfredställande sätt! Peter har en en genuint trevlig och förtroendegivande approach som passar såväl säljare som köpare väl!"
"Allt var bra. Mäklaren visade radhuset noggrant och svarade på de frpgor jag ställde."
"sålde bostadsrätt, suverän mäklare, kan sin sak"
"sålt ett hus. Mäklaren var mycket intresserade om allt i och kring huset vilket känns tryggt för att göra en visning för spekulanterna. Jättenöjd med allt som gått på smidigaste sätt."
"Jag blev bemött respektfullt och ansvarsfullt, väldigt trevligt bemött! Vid första mötet med mäklaren kände jag att han ordnar detta snabbt och mycket riktigt så såldes huset fort vilket jag ville. Kan av hela mitt hjärta rekommendera Pär för andra som ska sälja sin bostad. Jag är jätte nöjd! "
"Vi sålde våran 1plans villa allt har varit väldigt smidigt och vi har fått mycket bra bemötande👍 Vi har anlitat honom flera gånger förut så vi visste vad vi fick. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar