Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Sedan 1940-talet har Svensk Fastighetsförmedling funnits och verkat i området och vi har under dessa år skapat oss en stark lokalkännedom, erfarenhet och ett stort kundregister. Som oberoende fastighetsmäklare kan vi lägga fullt fokus på våra kunder och samtidigt, genom våra olika samarbetspartners, förmedla den kontakt som är bäst för just dig och din situation.

Vi arbetar med såväl villor och fritidshus som bostadsrätter och kommersiella fastigheter. För dig som funderar på att sälja din bostad men väntar på rätt läge kan du smygstarta bostadsförsäljningen med vår tjänst Läge+. På så sätt är både du och din bostad förberedda när du väl hittar din nya bostad eller när förutsättningarna för en bra bostadsaffär är som allra bäst. Dessutom kostar tjänsten inget extra.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från tips och råd inför ditt bostadsköp till en fri värdering av din bostad och en trygg försäljning. Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har nyss köpt mitt första hus på ett område som jag bevakat väldigt länge! Här med vill jag tacka och rekommendera svensk fastighetsförmedling. Ett stort tack till Pär Nordström för ett väldigt proffesionellt arbete och bra memötsnde!!"
"Trevlig, lätt att ha att göra med. Sämre på att återkoppla. Lite besviken på att visningarna låg under semestertid så vi inte fick ha anlitad mäklare. Men jätte nöjda överlag!"
"Jag har sålt jord- och skogsfastighet. Mäklarens bemötande och snabba, korrekta/förklarande svar på mina mail/telefonsamtal kunde inte varit bättre. Jag är helt nöjd och har mycket stort förtroende för mäklaren och sättet försäljningen hanterats på."
"Köpt bostadsrätt. Trevligt bemötande. Gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Vi förväntar oss att mäklaren är ärlig och kunnig, vilket vi tyckte han var. Har också gett information på ett bra och tydligt sätt. "
"Snabb, seriös och kunnig i hantering med oss som säljare men framför allt mot spekulanter och köpare. Rekommenderas starkt!"
"Köpt lägenhet på Promenaden 18 på 35,5 kvadrat 350 000 Sålt Lägenhet på Promenaden 8 på 55 kvadrat 450 000 Kanske inte bästa tid att sälja i juli månad, men försäljningen har gått smidigt och löpt på bra. Endast 2 veckor med dubbla hyror vilket jag uppskattar mycket. Har stort förtroende för Peter och känner mej nöjd med både köp och försäljning. Berit Kvarnlind "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar

Till toppen