Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sandviken

Vill du köpa eller sälja bostad i Sandviken? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Sedan 1940-talet har Svensk Fastighetsförmedling funnits och verkat i området och vi har under dessa år skapat oss en stark lokalkännedom, erfarenhet och ett stort kundregister. Som oberoende fastighetsmäklare kan vi lägga fullt fokus på våra kunder och samtidigt, genom våra olika samarbetspartners, förmedla den kontakt som är bäst för just dig och din situation.

Vi arbetar med såväl villor och fritidshus som bostadsrätter och kommersiella fastigheter. För dig som funderar på att sälja din bostad men väntar på rätt läge kan du smygstarta bostadsförsäljningen med vår tjänst Läge+. På så sätt är både du och din bostad förberedda när du väl hittar din nya bostad eller när förutsättningarna för en bra bostadsaffär är som allra bäst. Dessutom kostar tjänsten inget extra.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt från tips och råd inför ditt bostadsköp till en fri värdering av din bostad och en trygg försäljning. Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 63 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en bostadsrätt och Peter är lugn, trygg och har den kompetens som behövs. Peter uppfyllde förväntningarna som jag hade genom att vara det stöd jag som säljare behövde ha. Överlag är upplevelsen och bemötande väldigt bra."
"Köpt lägenhet Vänligt Vänligt bemötande och svar på de frågor jag hade och han levde upp till det"
"Sålde villa 2018 och fick bra stöd och råd genom hela processen. Allt det praktiska fungerade utmärkt och taktiken vi lade upp tillsammans inför försäljningen visade sig stämma bra och vi fick ut mer än vi hade hoppats på inför försäljningen. Prisvärt jämfört med konkurrenternas erbjudande, och med bra kvalitet på foto, text, presentationsmaterial osv. Överlag mycket nöjda"
"Pär Nordström Svensk Fastighetsförmedling har hjälpt oss att sälja vår villa i Storvik. Pär har varit trevlig, professionell och tillmötesgående. Han har presenterat huset på mycket bra sätt, vilket också resulterat i snabb försäljning. En eloge också till fotografen, som tagit så fina bilder. "
"Då vi skulle sälja vår villa i Storvik kontaktade vi Pär Nordström som nu hjälpt oss genomföra försäljningen på bra sätt. Pär är trevlig, professionell och förtroendeingivande. Presentationen av huset på Hemnet var mycket bra. En eloge också till fotografen som tagit så fina bilder. Vi skulle gärna anlita Pär Nordström och Svensk Fastighetsförmedling igen om det blev aktuellt."
"En gemytlig mäklare som sålde min bostadsrätt (tvåa) i centrala Sandviken. Han var snabb, proffsig och knöt ihop säcken för affären på ett mycket tillfredställande sätt! Peter har en en genuint trevlig och förtroendegivande approach som passar såväl säljare som köpare väl!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sandviken

Våra pågående försäljningar