Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 656 omdömen(656 omdömen) Se våra omdömen

Din lokala fastighetsmäklare på Gotland

Letar du efter en fastighetsmäklare med koll på bostadsmarknaden i Visby och resten av Gotland? Svensk Fastighetsförmedling har funnits på ön i över 30 år och våra mäklare hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder och vår ambition är att erbjuda våra kunder den bästa mäklartjänsten och vara den bästa mäklaren på ön.

Gotlands natur och unika miljö lockar både semesterfirare och de som bor eller vill bosätta sig permanent på ön.

För den som söker ett fritidshus på Gotland finns inga gränser för var du kan slå rot. Avstånden är korta och du tar dig överallt på max någon timme. Österut lockar till exempel Ljugarn, med sina charmiga gator, mysiga restauranger och caféer samt närhet till raukområdet Folhammar. Här finns också populära Östergarnslande , vackra naturområden och stränder som sträcker sig söderut. Herta är en härlig och populär sandstrand för att bara nämna ett av alla fantastiska områden. På södra delen av Gotland breder Sudret ut sig, med landmärken som Hoburgsgubben, Holmhällar, Burgsvik, Hamra och knutpunkten Hemse med matbutiker och annan service.

Norröver finns Lummelundagrottorna, Lickerhamn, Valleviken och Slite. Utanför Slite finns Gotlands enda skärgård och i Ar ligger det nedlagda kalkbrottet – numera badplats - Blå lagunen. Längst norrut ligger natursköna Fårö. Men vart du än vänder dig är havet alltid nära, naturen alltid slående och ja, en väderkvarn aldrig långt bort.

Den som är ute efter ett fast boende på Gotland kan hitta lugnet ute på landsbygden. Fina bostäder finns över hela ön, traditionella äldre kalkstenshus eller nybyggda villor, med naturen runt hörnet. Passar ett boende i eller i utkanten av Visby bättre? Välj mellan ett stort utbud av lägenheter, radhus och villor i såväl äldre som modernare stil. Närheten till stadens utbud av butiker, restauranger och annan service gör boendet bekvämt och tillgängligt.

Våra mäklare på Gotland hittar köpare i hela Sverige

Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på hela Gotland.

Omdömen från kunder på Gotland

2023-12-09
Väldigt trevlig och professionell. Snabb hjälp och snabb affär till allas belåtenhet.
Katarina Ö
2023-11-29
Kunnig, bra på att lyssna vad kunden vill, bra bemötande, vill göra det bästa för kunden samt bra återkoppling
Anna N
2023-11-12
Marie var superproffsig från början till slut. Trevlig, uppstyrd, noggrann, engagerad, strategisk. Har inget mer att önska.
Sebastian R
2023-10-30
Marie har ett fint bemötande hos alla sina kunder, hon är ärlig, humoristisk, positiv och noggrann. När Marie pratar och berättar om en fastighet som hon skall sälja är hon väl förberedd och kan svara på frågorna som ställs av kun...
Frida C
2023-10-30
Kunnig, pedagogisk, påläst Motsvarade högt ställda förväntningar
Lars C
2023-10-30
Vi hade fått alla frågor svarade så bra Marie bara kunde och hade tacklat en ny sorts problem för henne på sånt effektivt sätt tycker jag och har lyckats rädda situationen utmärkt ✨️
Gabriel M
2023-10-30
Maria var mycket snäll och förklarade villkoren i kontraktet mycket väl och erbjöd sig att hjälpa oss med allt vi behövde.
Mariuca Dana M
2023-10-28
Hon är snabb, effektiv och kompetent. Sköter sitt uppdrag.
Lotta R
2023-10-25
Professionell och oerhört tillmötesgående. Med trygg hand har hon guidat oss igenom försäljningen av vårt hus, alltid närvarande och redo att besvara våra frågor och funderingar.
Jenny B
2023-10-21
Mycket trevlig och försäljning gick fort och bra!
Susanne B
2023-10-18
Pontus Hederstedt var kunnig om lägenheten och bostadsområdet samt svarade på alla frågor på ett vänligt och faktamässigt sätt. Han upplevdes som mycket kompetent. Dessutom snabb och effektiv i samband med kontraktskrivningen. V...
Britt-Inger Marie A
2023-10-17
Glad och trevlig. Ordning och reda. Snabb och tillgänglig.
Ehab M

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Vi har koll på Gotland

Hitta hit

Bobutiker Gotland (1)

Tidigare försäljningar på Gotland

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB