Hoppa till innehåll

Mäklare på Gotland

4,8  (540 omdömen)

Mäklare på Gotland

4,8  (540 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Gotland

Behöver du en mäklare som kan den gotländska bostadsmarknaden utan och innan? Våra fastighetsmäklare på Gotland hjälper dig som vill sälja med värdering och dig som vill köpa med att hitta rätt. Oavsett om det är ett fritidshus på södra Gotland eller ett boende året om innanför murarna i Visby, har våra mäklare koll på läget.

Sommarön, det är Gotland i mångas ögon. Kanske är du på jakt efter en stuga på Gotland där du kan låta vardagsstressen rinna av dig, eller ett kalkstenshus i Hamra där du kan förverkliga dina inredningsvisioner. Eller kanske bor du redan på ön och vill nu hitta drömboendet i rosornas och ruinernas stad Visby, eller lägga ut ditt hus i Klintehamn till salu. Oavsett om du flyttar hit för första gången eller har bott här länge hjälper vi dig till rätta på den gotländska bostadsmarknaden.

Med utgångspunkt från vår bobutik i Visby strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Gotland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare på Gotland hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan Gotland, utan också tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här på Gotland och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Visby!

Omdömen från kunder på Gotland

Harriet A
Harriet A
2022-07-01
Gustav är bra han lyssnade lugnt , Gustav är även effektiv. Allt gott till Gustav .
Charlotte L
Charlotte L
2022-06-30
Hade inte kunnat önska mig än bättre mäklare. Bernt är kunnig, tillmötesgående, lätt att få tag på, uppriktig. Tryggt att ha honom.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Gotland

Hitta hit

Bobutiker Gotland (1)

Tidigare försäljningar på Gotland

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.