Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Gotland

Behöver du en mäklare som kan den gotländska bostadsmarknaden utan och innan? Våra fastighetsmäklare på Gotland hjälper dig som vill sälja med värdering och dig som vill köpa med att hitta rätt. Oavsett om det är ett fritidshus på södra Gotland eller ett boende året om innanför murarna i Visby, har våra mäklare koll på läget.

Din närmsta fastighetsmäklare på Gotland

Sommarön, det är Gotland i mångas ögon. Kanske är du på jakt efter en stuga på Gotland där du kan låta vardagsstressen rinna av dig, eller ett kalkstenshus i Hamra där du kan förverkliga dina inredningsvisioner. Eller kanske bor du redan på ön och vill nu hitta drömboendet i rosornas och ruinernas stad Visby, eller lägga ut ditt hus i Klintehamn till salu. Oavsett om du flyttar hit för första gången eller har bott här länge hjälper vi dig till rätta på den gotländska bostadsmarknaden.

Med utgångspunkt från vår bobutik i Visby strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Gotland. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare på Gotland hittar köpare i hela Sverige

När du anlitar Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan Gotland, utan också tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Du som anlitar en av våra mäklare kan därför känna dig säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både här på Gotland och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Visby!

Kontaktuppgifter

Våra pågående försäljningar