Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 227 omdömen(227 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Ystad

Lediga tider: ons 24/7 och tor 25/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Ystad

Letar du mäklare i Ystad? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Ystad.

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ystad? Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling! Vi tar varje uppdrag personligt och strävar alltid efter att ge dig en trygg affär och bäst betalt. Svensk Fastighetsförmedling är inte bara Sveriges men även Ystads äldsta mäklarkedja och under 2017 firade vi vårt 80-årsjubileum. Som kund hos oss får du en mäklare med både rikstäckande nätverk och ett hjärta som brinner för Ystad!

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges ledande mäklarkedja och vi finns på 230 platser över hela Sverige. Med tillgång till branschens största kundregister och kunder från hela landet vet vi var köparna finns och precis vad de söker. Vi känner till Ystad kommun i detalj. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Vi vill tro att detta är en av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att så många nya kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en rikstäckande organisation kan erbjuda.

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri, helt fristående från banker och försäkringsbolag men med sunda samarbetspartners där kundnyttan alltid står i fokus. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ditt första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållslöst. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik på Stora Östergatan 29, mitt på gågatan. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Välkommen!

Omdömen från kunder i Ystad

2024-07-18
Hampus är en mycket trevlig och sympatisk person som lyssnar och bemöter sin kund på bästa sätt.
Gun Kerstin Elisabeth H
2024-07-11
Johan är lyhörd för mina önskningar och krav och har "tagit mig på allvar" vilket jag uppskattar mycket! Johan är vänlig och tillmötesgående och hela processen från dag ett har gått snabbt och smidigt, mycket nöjd!!
Inga-lill A
2024-07-08
Hampus har levt upp till våra förväntningar då han varit tålmodig, tillmötesgående och flexibel.
Åsa J
2024-07-07
Hampus har ett väldigt modernt och trevligt bemötande. Hans kunskap för husförsäljning är av högsta rang.
Peter H
2024-07-06
En tydlig, trevlig, kunnig, ärlig mäklare.
Peter E
2024-06-29
Johan är en mycket kompetent mäklare.
Rikard B
2024-06-25
Fick på något vis ett bra förtroende för honom direkt. Han gick igenom händelseförloppet för en försäljning på ett lättförståeligt sätt, och förklarade om det var något vi inte förstod. Försäljningen av vårt hus gick ju snabbt så...
Elna-Marie N
2024-06-24
Framåt, härlig man med nära till skratt. det blev inte ett stelt husköp utan ett lättsamt och seriöst. Rekommenderas varmt att använda Joakim.
Annika G
2024-06-24
Trevlig personlighet och professionellt agerande. Joakim är en rockstjärna på att sälja hus!
Jonas G
2024-06-12
I stort sett nöjda. I vårt fall var det bara kontraktsskrivningen han höll i.
Ann E
2024-06-07
Johan har varit väldigt enkel att ha att göra med. Tydlig och bra. Detta är första huset vi köper och vi känner att vi både fick stöd och goda råd samt hjälp med alla frågor. Helt enkelt ett väldigt bra bemötande.
Ida Søndergaard R
2024-05-30
Vi uppskattade den professionella, kunniga och ärliga hjälp som vi fick av Johan i samband med vårt bostadsköp. Mycket nöjda och rekommenderar varmt! 👏🏻☀️🙏🏼
Susanne N
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Ystad

Vi har koll på Ystad

Hitta hit

Bobutiker Ystad (1)

Tidigare försäljningar i Ystad

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling