Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Ystad

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ystad.

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ystad? Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling! Vi tar varje uppdrag personligt och strävar alltid efter att ge dig en trygg affär och bäst betalt. Svensk Fastighetsförmedling är inte bara Sveriges men även Ystads äldsta mäklarkedja och under 2017 firar vi vårt 80-årsjubileum. Som kund hos oss får du en mäklare med både rikstäckande nätverk och ett hjärta som brinner för Ystad!

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges ledande mäklarkedja och vi finns på 230 platser över hela Sverige. Med tillgång till branschens största kundregister och kunder från hela landet vet vi var köparna finns och precis vad de söker. Vi känner till Ystad kommun i detalj. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Vi vill tro att detta är en av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att så många nya kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en rikstäckande organisation kan erbjuda.

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri, helt fristående från banker och försäkringsbolag men med sunda samarbetspartners där kundnyttan alltid står i fokus. Vi som arbetar på kontoret har lång erfarenhet av yrket och ger dig hög kvalitet och god service. Ditt första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållslöst. Du förbinder dig inte till något. Väljer du oss som mäklare för din försäljning får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik på Stora Östergatan 27, mitt på gågatan! Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

VÄLKOMMEN!

Micaela, Lotte & Ida

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 86 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en 3:a lägenhet. Mycket bra och tillmötesgående bemötande. Snabba besked och mycket flexibel. Tid gavs för att ” känna in” lägenheten -Köpbeslutet känns då tryggt. Bra och tydligt möte tillsammans med säljaren."
"Kunnig och mycket duktig. Rekommenderas varmt! "
"Köpt lägenhet 120 m2 i centrala Ystad. Glad trevlig och framförallt genuint engagerad. Bra återkoppling på frågor och funderingar och var väldigt flexibel gällande visningstider. "
"Träffat många mäklare under vår tid som husletare! Mikaela är ärlig, pålitlig, säker på sin sak och rättvis! Mikaela gör ett superjobb och mer där till! Vi är helnöjda och hon kommer i framtiden värdera och sälja vårt hus! "
"Jag har köpt en bostadsrätt i Nybrostrand och även sålt min egen bostad, där mäklaren Lotte Myrebris har gjort ett fantastiskt arbete. Eftet vårt första möte kändes det så naturligt och rätt att Lotte skulle ta hand om mina affärer. Hon kändes trygg, kunnig, jordnära, positiv, professionell och vi fick en fin kontakt från första början. Hon har verkligen levt upp till mina förväntningar med råge och jag har känt mig 100 % trygg med Lotte. Kan varmt rekommendera henne till andra som går i säljtankar. "
"Sålt bostadsrätt i Simrishamn Blev utmärkt bemött Förväntningarna var ett högt pris på bostaden och det blev mycket bra. Lägenheten stylades av mäklaren så den blev mycket fin i minsta detalj. Allt skötes mycket proffsigt från början till slut. Kan starkt rekommendera Micaela som mäklare till andra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra pågående försäljningar