Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare på Österlen

Fastighetsmäklare med koll på Österlen

Letar du efter en mäklare som har stenkoll på Österlen? Våra fastighetsmäklare på Österlen hjälper dig som planerar att sälja att lägga ut din bostad till försäljning, men också dig som vill köpa att hitta boendet som är rätt för dig. Oavsett om det är en stuga vid någon av Österlens stränder eller en villa i Simrishamn har våra mäklare koll på läget.  

Här hittar du din bostad på Österlen

Knallgula rapsfält och väderbitna möllor på kullar täckta av prästkragar. Finkorniga sandstränder och grusvägar kantade av äppelträd. Det är inte svårt att varför Österlen, Sveriges svar på Provence, är ett attraktivt ställe att sälja och köpa bostäder på. Kanske vill du lägga ut ditt hus i Österlens huvudstad Simrishamn till försäljning och istället hitta ett korsvirkeshus med rustika takbjälkar i Kivik? Eller vill du veta hur mycket ditt fritidshus vid Borrby strand är värt och istället titta på lägenheter mitt i Österlens knytpunkt Tomelilla? Oavsett om du vill sälja för att byta upp ditt året-runt-boende eller hitta ett idylliskt semesterhem hjälper våra mäklare dig till rätta. Med utgångspunkt från våra bobutiker i Tomelilla, Ystad, Sjöbo och Simrishamn strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Österlen. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Våra mäklare på Österlen hittar köpare i hela Sverige

När du väljer Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en mäklare som kan sitt närområde, utan också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av välkomnande, engagerade och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop rätt säljare och köpare, både på Österlen och i resten av Sverige. Välkommen till våra bobutiker i Tomelilla, Ystad, Sjöbo och Simrishamn.

Omdömen från kunder på Österlen

Välvilligt och korrekt bemötande. En snabb försäljning som genomfördes enligt önskemål. Mäklaren intresserade sig för uppdraget och diskuterade olika vägar att prissätta och genomföra uppdraget.
Margareta Cecilia L
Margareta Cecilia L
2021-09-23
Mycket noggrann, kompetent lugn och trevlig! Dessutom respektfull inför säljares och köpates situation och omständigheter. Proffsig. Vänliga hälsningar Margareta och Gunnar Lilliesköld

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Österlen

Hitta hit

Bobutiker Österlen (4)

Tidigare försäljningar på Österlen

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån