Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tomelilla

Fastighetsmäklare med kunskap om Tomelilla och Simrishamn.

Vår Bobutik i Tomelilla öppnade hösten 2014. Vi har ett centralt och lätttillgänligt läge mitt i centrum. Tillsammans med botuken i Simrishamn är vi två mäklare och en mäklarassistent Vi ingår i Svensk Fastighetsförmedling i Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi verkar från simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten till Ölands södra udde. Trettiofyra kommuner med drygt tjugo bobutiker.

Tomelilla kommun har en befolkningsmängd på ca 13.000 varav ca 6.500 personer bor i Tomelilla tätort. Från Tomelilla station finns det bra kommunikationer med både buss och tåg. Pågatågen som tar en till Simrishamn i öster och Malmö, Köpenhamn i väster. Bussarna kör med bra förbindelser till Kristianstad. Vill man åka kollektivt som man gjorde för i tiden tar man sig till Brösarp för den stora turistattraktionen att åka ånglok.

Tomelilla har även vacker natur med fina strövområde, som naturreservatet Fyledalen.

Byn Brösarp är den andra största byn i kommunen med allt som behövs för det dagliga livet som affär, vårdcentral, tandläkare, bensinstation samt ett anrikt Gästgifveri med spa, där kan avnjuta deras berömda äggakaka med fläsk. Brösarps backar är vida känt för sin vackra natur, där man njuta av utsikten med sällskap av kor och gullvivor.

Andra byar i Tomelilla kommun är Smedstorp, Onslunda, Spjutstorp mfl.

Vi kan våra områden, vi vet var närmsta förskola ligger och hur du enklast tar dig till jobbet. Som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Tomelilla kommun svarar vi gärna på alla frågor om omgivningarna. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 84 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt och köpt bostadsrätt . Micaela alltid lika glad och trevlig .Ringer alltid tillbaka när man sökt henne är så behjälplig med allt .Är kunnig hjälper till på alla önskemål .Är till 100 procent nöjd med Micaela .. Jag rekomondera henne gärna Hon är värd ett fång rosor ."
"Köpt fritidshus med assistans av Lotte, en toppenupplevelse från start till mål! Lotte var behjälplig, snabb att svara på frågor och mycket kunnig. Stort tack!"
"Vi har köpt en bostadsrätt som Lotte sålde, eftersom vi var nöjda med hennes bemötande har hon även sålt vårt hus, som vi också känner oss nöjda med. Förväntningar hos en mäklare är att man känner förtroende och det tycker vi Lotte levt upp till. Att sälja sitt hus efter 40 år är ju inte det enklaste men Lotte har varit ett stöd och hittat de rätta köparna som förvaltar det vidare. "
"Köpt en 3:a lägenhet. Mycket bra och tillmötesgående bemötande. Snabba besked och mycket flexibel. Tid gavs för att ” känna in” lägenheten -Köpbeslutet känns då tryggt. Bra och tydligt möte tillsammans med säljaren."
"Kunnig och mycket duktig. Rekommenderas varmt! "
"Köpt lägenhet 120 m2 i centrala Ystad. Glad trevlig och framförallt genuint engagerad. Bra återkoppling på frågor och funderingar och var väldigt flexibel gällande visningstider. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Tomelilla

Våra pågående försäljningar