Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Skurup? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Skurup.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Skurup skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Svensk fastighetsförmedling i Skurup med mäklare Ib har gjort ett fantastiskt jobb när vi valde att sälja vårt hus. Proffsigt bemötande i alla hänseende och väldigt noga i sin genomgång av kontrakt. Kan varmt rekommenderas. Linda & Mattia Svensson"
"En mäklare med stort kunnande, som är både hjälpsam och trevlig i sitt sätt att hantera fastighetsförmedlingar "
"Jag är mycket nöjd med all hjälp att sälja, även stöd och råd i alla frågor och funderingar som dök upp. Ib är mycket duktig och kunnig, lätt att få tag på alltid och är noga med att hålla en uppdaterad med vad som händer. Jag är helt säker på att vi valde rätt mäklare till vår försäljning. / Emma-Karolin "
"Mycket nöjd. Ett mycket vänligt, personligt och professionellt bemötande."
"Jag är mycket nöjd med samarbetet från start till mål."
"Jag upplever att Ib kan prisnivån och lyckas sälja till de priser han rekommenderar. Jag har nu anlitat Ib för att sälja ett flertal fastigheter och det har alltid varit ett positivt samarbete med lyckat resultat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skurup

Våra pågående försäljningar

Till toppen