Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Skurup? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Skurup.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Skurup skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en tomt. Professionellt och trevligt bemötande rakt igenom. Kan absolut rekommenderas."
"Vi har sålt en tomt i Abbekås. Ib möter oss som vanligt med ett leende och proffsig på sitt område. Våra förväntningar att få tomten såld föll in. Tack Ib! Bra jobbat"
"Ref Slimminge 682 o tidigare Ramnakullav 21. Mycket nöjd med Svensk fastighetsförmedling o Ib Bergenholtz. Pålitlig o seriös med glimten i ögat. Absolut att rekommendera!!"
"Jag är mycket nöjd med Svensk Fastighetsförmedling/Ib Bergenholtz arbete gällande min husförsäljning. Professionell, lättillgänglig och med ett trevligt bemötande. Försäljningsprocessen har gått mycket snabbt och smidigt. /Karin Svensson "
"Sålt en fastighet eftersom min man (avliden) och jag ägde två styck. Blev mycket trevligt bemött - ingen stelhet, humor, svar på alla frågor på ett uppriktigt och professionellt sätt, fick förklaring på det man inte förstod. Visste inte vilka förväntningar jag skulle ha på en mäklare men blev överraskad över att få hjälp med allt som behövdes. Kan verkligen rekommendera den mäklare jag haft kontakt med."
"Svensk fastighetsförmedling i Skurup med mäklare Ib har gjort ett fantastiskt jobb när vi valde att sälja vårt hus. Proffsigt bemötande i alla hänseende och väldigt noga i sin genomgång av kontrakt. Kan varmt rekommenderas. Linda & Mattia Svensson"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skurup

Våra pågående försäljningar