Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sölvesborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Sölvesborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnigt, proffsigt, effektivt och en snabb försäljning. Kunde inte varit bättre!"
"Mäklaren var toppen på alla sätt och vis, har haft bra kontakt gällande husförsäljning innan."
"Jeg har solgt Granitvägen 6, Sölvesborg og har været godt tilfreds med informationsniveauet fra mæglers side. Jeg er blevet kontaktet før og efter fremvisningerne og fået en fyldestgørende en redegørelse hver gang. Jeg har undervejs haft nogle ønsker til ændringer af billedmateriale og tekst, som mægler har håndteret rigtig fint. Jeg købte grunden af Svensk Fastighetsförmedling i 2012 og valgte at sælge mit nybyggede hus her i 2018 gennem dem efterfølgende. Sammenfattet, har det været i tråd med mine forventninger og min oplevelse er at Svensk Fastighetsförmedling er professionelle og seriøse. "
"Bra bemötande och bra tydlighet. Mycket nöjd."
"Sålt bostadsrätt. Skickligt bemötande. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Mäklaren visade på god yrkesskicklighet och lotsade oss genom hela förloppet. Nöjd med både pris och försäljningen. "
"En villa byggd 1962. Vi blev väl bemötta. Vi ville få huset sålt o det fick vi med bra förtjänst så det finns inget att klaga på. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sölvesborg

Våra pågående försäljningar