Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sölvesborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Sölvesborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 3 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bemötande var utmärkt och vi är mycket nöjda med resultatet."
"Jag är mycket nöjd. Trevligt bemötande, snabb hantering och ett lyckat säljeesultat. Allt som avtalades genomfördes och det var alltid möjligt att få kontakt för att få svar på eventuella frågor. Jag kan definitivt rekommendera mäklaren som hade mitt säljuppdrag."
"Vår mäklare Joacim Mattisson var seriös och trevlig. Han höll kontakt med oss och informerade oss hela tiden fram till vårt hus såldes. Vi är jättenöjda. Margreth o Krister "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sölvesborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen