Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sölvesborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Sölvesborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 13 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har varit kund hos Hansi Robertsson både som köpare och som säljare. Första gång köpte vi huset via honom och vi var riktigt, riktigt nöjda med han. Hans professionell bemötande och kunskap var avgörande faktor vid urval av mäklare som skulle sälja vårt hus förra månad. Som säljare, kan jag säga att jag upplevt honom som toppen fastighetsmäklare med mycket kunskap och känslor för affärer. Jag kände mig väldigt trygg när jag anlitade honom och affären gick mycket smidig både för mig och för köpare. Kan varmt rekommendera honom, eftersom han gör det bästa en mäklare kan göra ifrån sig. Tack Hansi! Mirsad Hrnjic Sölvesborg"
"- Köpt bostadsrätt. - Trevligt bemött vid visning och vid senare tillfälle. - Eftersom jag hade varit på ett flertal andra visningar med både positivt och mindre positivt bemötande ,hade jag förhoppning om professionell mäklare. Det var enkel och klar information som jag fick. - Allt har varit till belåtenhet. "
"Vi är mycket nöjda med hur Hansi har skött försäljningen av vår villa. Alltid positiv och uppmuntrande. "
"Hansi utför en proffsig försäljning snabbt och enkelt tack.👍👍"
"Vi är helnöjda med vår första lägenhetsaffär med Hansi vid rodret. Vi tycker att vi fått ett vänligt bemötande och sakliga svar på våra frågor."
"Har under nästan två år varit i kontakt med mäklaren. Hela denna tid har vi varit mycket nöjda med kontakten. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sölvesborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen