Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Sölvesborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Sölvesborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 47 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jeg har solgt Granitvägen 6, Sölvesborg og har været godt tilfreds med informationsniveauet fra mæglers side. Jeg er blevet kontaktet før og efter fremvisningerne og fået en fyldestgørende en redegørelse hver gang. Jeg har undervejs haft nogle ønsker til ændringer af billedmateriale og tekst, som mægler har håndteret rigtig fint. Jeg købte grunden af Svensk Fastighetsförmedling i 2012 og valgte at sælge mit nybyggede hus her i 2018 gennem dem efterfølgende. Sammenfattet, har det været i tråd med mine forventninger og min oplevelse er at Svensk Fastighetsförmedling er professionelle og seriøse. "
"Bra bemötande och bra tydlighet. Mycket nöjd."
"Sålt bostadsrätt. Skickligt bemötande. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Mäklaren visade på god yrkesskicklighet och lotsade oss genom hela förloppet. Nöjd med både pris och försäljningen. "
"En villa byggd 1962. Vi blev väl bemötta. Vi ville få huset sålt o det fick vi med bra förtjänst så det finns inget att klaga på. "
"Jag säljer vårt hus i norremarksvägen sölvesborg. Vår mäklare Hansi Robertsson har varit noggrann imformativ och väldigt kunnig på sin sak. Mycket nöjd med servicen, vi som aldrig innan sålt innan har blivit väl omhändertagna och jag kan varmt rekommendera Hansi och Svensk fastighetsförmedling Sölvesborg."
"Jag och min bror har sålt vårt föräldrahem, en villa från 60-talet. Vi har blivit bemötta på ett mycket bra sätt och fått all hjälp som behövs vid denna speciella händelse i livet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sölvesborg

Våra pågående försäljningar