Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Karlshamn? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Karlshamn

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Karlshamn skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 21 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hittade en fantastik liten lantlig villa med fantastiska möjligheter, som ligger ”avskärmat” men ändå nära till det mesta. Blev riktigt bra bemött och fick snabbt svar från mäklaren som ordnade en visning snabbt och lätt, som i sin tur gjorde att jag fick köpa en fantastik villa! Tack! Mvh. Glad & nöjd köpare! "
"När jag sålde mitt hus var Andreas Olsson min mäklare. Han gjorde försäljningen snabb och enkel med massor av bra tips och råd. Därför rekommenderar jag starkt honom som mäklare vid försäljning."
"Vi är som säljare mycket nöjda med Ann-Sofie på Svensk Fastighetsförmedling i Karlshamn. Kunnig, intresserad och aktiv."
"Vi har köpt en bostadsrätt Mäklarens bemötande har varit perfekt i alla situationer Vi är mycket nöjda med hennes positiva proffsiga yrkesroll man känner sig trygg med henne."
"Som säljare av en lägenhet kan jag inte vara mer än nöjd med Ann-Sofie. Verkligen en toppenmäklare."
"Vi har köpt en bostadsrätt i Karlshamn. Kände direkt när vi kom in att det var något för oss. Vår mäklare Ann-Sofie Olsson guidade oss genom lägenheten, men gav oss också friheten att titta och prata själva. Vi fick även tips, råd och höra om hennes egna erfarenheter. Ann-Sofie pekade både på det positiva, men dolde inte heller bristerna. Vi fick ett (h)ärligt och lärorikt möte med vår mäklare i vår nya bostad. Vi känner att vi har förtroende för henne och om vi vill kan vi ställa vilka frågor, hon kommer att avsätta tid för oss om vi så önskar. Vi är mycket nöjda med hela vårt köp och rekommenderar varmt vår mäklare Ann-Sofie Olsson!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlshamn

Våra pågående försäljningar