Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Karlshamn? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Karlshamn

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Karlshamn skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Annsofi har utfört sitt uppdrag som säljare på ett mycket förtjänstfullt proffsigt och personligt sätt.Vi är mycket nöjda .med de kontakter hon har haft . med oss i samband med försäljningen av vår villa.Hon får högsta betyg av oss"
"Hittade en fantastik liten lantlig villa med fantastiska möjligheter, som ligger ”avskärmat” men ändå nära till det mesta. Blev riktigt bra bemött och fick snabbt svar från mäklaren som ordnade en visning snabbt och lätt, som i sin tur gjorde att jag fick köpa en fantastik villa! Tack! Mvh. Glad & nöjd köpare! "
"När jag sålde mitt hus var Andreas Olsson min mäklare. Han gjorde försäljningen snabb och enkel med massor av bra tips och råd. Därför rekommenderar jag starkt honom som mäklare vid försäljning."
"Vi är som säljare mycket nöjda med Ann-Sofie på Svensk Fastighetsförmedling i Karlshamn. Kunnig, intresserad och aktiv."
"Vi har köpt en bostadsrätt Mäklarens bemötande har varit perfekt i alla situationer Vi är mycket nöjda med hennes positiva proffsiga yrkesroll man känner sig trygg med henne."
"Som säljare av en lägenhet kan jag inte vara mer än nöjd med Ann-Sofie. Verkligen en toppenmäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlshamn

Våra pågående försäljningar