Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Karlshamn? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Karlshamn

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Karlshamn skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnig och påläst mäklare. Bra på alla avseende. Köpte en bostad på Ågatan 30 i Karlshamn "
"Kunnig, positiv, hjälpsam o skapar en avspänd atmosfär. Har använt samma mäklare tidigare och har bara positivt att säga om Ann-Sofi. Kan varmt rekommenderas"
"Hon har förmedlat flera objekt och har alltid varit proffsig och tillmötesgående. "
"Vi har solgt vores "sommerhus" i Svängsta, der har status som helårsbeboelse, og derfor også blev solgt som helårsbeboelse. Vi kan på det varmeste anbefale mægler Andreas Olsson, Karlshamn. Han er sympatisk, entusiastisk, kompetent, dygtig, og levede i enhver henseende op til vores forventninger. Ved et fælles engagement, og hans tålmodighed med os, nåede vi i mål med et resultat, vi kan leve med. Hans behaglige og gode humør svigtede aldrig - TAK for hjælpen!"
"Jag har sålt bostad. Mäklaren överträffade allas förväntningar. Ett stort stöd under hela tiden.. Pådrivande när det behövdes. Kändes proffsigt in i minsta detalj. Inget lämnades åt slumpen."
"Husköp, bra bemötande av mäklaren, allt har gått snabbt och smidigt till, supernöjd! *****"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlshamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen