Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 11603 omdömen(11603 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Göteborg

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Göteborg

Är du ute efter en fastighetsmäklare med ett hjärta som klappar lite extra för västkusten? Våra mäklare i Göteborg sammanför säljare och köpare på bostadsmarknaden i staden som är känd för sitt utbud av färsk fisk och skaldjur samt för närheten till en underbart vacker skärgård. Och med stenkoll på vilka områden som erbjuder alltifrån småstadscharm mitt i city till barnvänliga orter i kranskommunerna hjälper vi dig att hitta ditt drömboende, och att göra pricksäkra värderingar för dig som går i säljtankar.

Här hittar du din bostad i Göteborg

Sveriges andra största stad närmar sig sitt 400-årsjubileum och stadens popularitet bara växer. Ska du sälja din bostad i Göteborg vet vi hur den ska värderas oavsett om du bor i exempelvis stadsdelarna Eriksberg, Lindholmen, eller i Mölndal. Kanske är du sugen på att köpa något helt nytt och är nyfiken på Frihamnen, där nybyggnationerna pågår för fullt. Oavsett hittar du någon av våra mäklare i området, så att du kan känna förtroende för att vi har koll på bostadsmarknaden i hela Göteborg.

Med vår närhet till både säljare och köpare strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Göteborg. Vi har ett femtontal bobutiker runt om i Göteborg och du är alltid välkommen in för att få rådgivning i din bostadsaffär.

Våra mäklare i Göteborg hittar köpare i hela Sverige

Förutom en mäklare som har koll på sitt närområde får du som anlitar Svensk Fastighetsförmedling tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du hos oss alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare som kan knyta ihop rätt säljare och köpare oavsett var i landet de befinner sig. Du som anlitar en av våra mäklare kan alltså känna dig säker på att vi har koll på bostadsmarknaden både här i Göteborg och i resten av Sverige. Välkommen!

Omdömen från kunder i Göteborg

2024-07-12
Jag hat köpt o sålt i olika etapper i livet .Hitintills har aldrig mött en mäklare som är kunnig är intresserad mycket ,tålamod när jag var hysterisk , ledsen ,förtvivlad , ang..förra mäklaren som höll på nästan 4 mån. utan n...
Ritva A
2024-07-12
Blev bemött otroligt trevligt och proffsigt för varje gång jag var i kontakt med mäklaren
Elin Margareta W
2024-07-12
Snabbt fort o lätt. Mycket proffsig snabb med feedback. Nåbar hela dygnet nästan. Rekommenderas stort. Vi är jättenöjda.
Raoul T
2024-07-11
Kunnig, bra på att förklara, ger pålitligt och stabilt intryck i ett läge när man verkligen behöver ha någon att hålla i handen.
Carina E
2024-07-10
Mycket trevlig bemötande. Mycket kunnig i alla frågor. Proffsigt till mer än 100%
Nelson Alexander Q
2024-07-10
Jättebra bemötande, taggad mäklare som fick min lägenhet såld snabbt med ett pris som var över förväntan.
Linnea W
2024-07-09
Vi är supernöjda med Jakob och hans arbete. Han följde vår försäljningsplan och vi kunde känna oss trygga och var bra uppdaterade under hela processen. Det är inte första gången Jakob Larén hjälper oss med försäljning och vi kan...
Christopher Håkan Olof L
2024-07-09
Finns ingen annan mäklare än Jakob Larén som vi använder oss utav, han är det självklara valet! I köparens marknad så har han ändå gjort oss säljare tryggare än någonsin. Hans erfarenhet, genuina intresse, kunskap och trevliga bem...
Zandra G
2024-07-08
Vi fick ett fantastiskt proffsigt, tillmötesgående och hjälpsamt bemötande av Marie! Hon fick oss att känna oss trygga under hela köpeprocessen och hade genomgående toppenbra kommunikation mellan köpare och säljare. Vi är otroligt...
Linnéa B
2024-07-08
Marie är en fantastisk mäklare som är engagerad och lyhörd för säljarens situation och önskemål. Detta tillsammans med en fantastisk fotograf och de verktyg som Svenskfastighetsförmedling har i deras verktygslåda ger säljaren en t...
Niclas P
2024-07-08
Professionell och väldigt trevlig.
Cronie W
2024-07-08
Since I had just arrived in Sweden and had no idea about the rules of buying an apartment, he gave me very kind help and made me trust him.
Liang C
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Göteborg

Hitta hit

Bobutiker Göteborg (14)

Måndag - Torsdag 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00

Lunchstängt: 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Göteborg

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling