Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 133 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Är mycket nöjd med hur affären hanterades. Alltid enkel att få en kontakt och vi har haft mycket bra dialoger under försäljningen. Våra frågor har besvarats professionellt. Tack för ett bra samarbete. "
"Daniel är proffsig,lugn,trevlig och hjälpsam. Kan verkligen rekommenderas. Torsten & Ulla Johansson "
"Korrekt, kunnig o trevligt bemötande. "
"Niclas fångade vårt intresse långt innan vi själva skulle sälja, när vi var på visning av objekt han hanterade försäljningen av. Det var kanske främst hans bemötande av oss som potentiella köpare som gjorde att vi ville ha honom som mäklare vid vår egen försäljning. Han är tydlig och rak, har god kompetens och en stor portion tålamod. Vi har känt oss trygga genom hela vår affär, som Niclas tagit oss igenom på ett ypperligt sätt och med ett väldigt tillfredställande resultat. "
"Beatrice har en varm och professionell framtoning som gjorde att jag kände mig lugn och säker vid min bostadsaffär. Hon har öga för detaljer, är driven och engagerad. Jag är väldigt nöjd med det bemötande jag fått och kan varmt rekommendera Beatrice Hindgren! "
"Fantastisk mäklare proffesionell i sitt yrke. Beatrice är även en underbar härligt go tjej som man känner stort förtroende för. Om jag ska sälja någon mer fastighet är Beatrice den förste jag ringer. Kommer även att rekomundera hemne till bekanta om de ska säljs. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen