Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min fru vill varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Ale med Daniel Eriksson vid rodret som på ett proffesionellt och robust sätt tog sig an vår husförsäljning. Allt gick fantastiskt smidigt från start till mål."
"Pålitlig o kunnig mäklare . Rekomenderas även för det trevliga bemötande till både köpare o säljare .snabb hantering o snabba ändringar är ett jätte pluss , som mäklaren hanterade utan problem . Rekomenderas med många +++++++++++++++"
"Trevligt bemötande, kunning om den lokala fastighetsmarknaden, satte ett bra marknadspris, svar på alla våra frågor, tillgänglighet helt suverän"
"jag var nöjd med Nicklas Hylander "
"Fantastiskt bra mäklare med stor lokalkännedom. Dessutom trevlig och kunnig, jag rekommenderar verkligen henne, helt nöjd, betyg 5 av 5."
"Jag är otroligt nöjd med Svensk Fastighetsförmedling Ale och framför allt med min fantastiska mäklare Beatrice Hindgren. Hon har gjort ett bra jobb från början till slut. Beatrice är lugn, smidig och lätt att kommunicera med. Hon håller en kontinuerlig kontakt och informerar vad som händer och inger ett genuint förtroende, tålamod och intresse. Beatrice är en mycket noggrann och professionell mäklare som jag kan rekommendera starkt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar