Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 145 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Världsklass!! 17 poäng utav 5 möjliga!"
"Jag/vi är väldigt tacksamma för att få haft med Daniel att göra när vi sålt våra fastigheter. Lugn , trevlig, och trygg. Detta har skapat mycket behagliga affärer med honom. Kan varmast rekommendera honom till försäljning eller köp av er bostad."
"Angela sålda vår bostadsrättsparhus jätteproffsigt. Hon agerade med självförtroende vid första möte och vid visning och kontraktskrivning. Hennes egenintresse vid fotografering gjorde att vi nästan fick en inkluderad styling, vilket uppskattades av oss. Budgivning och kontraktskrivning gick också smidigt. Vi rekommenderar henna till alla i ale kommun för sina husförsäljningar "
"Proffsig och trevlig. Inget att anmärka på!"
"Vid försäljningen av vårt hus fungerade allt utan problem tack vare en bra kommunikation med Daniel, som är kunnig, förtroendeingivande, trevlig och hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera honom. Eva och Stig Benjaminson"
"Vi är supernöjda, Beatrice är grym! Vår lägenhet låg ute till kommande försäljning och när det var dags att sälja hade vi en köpare på 6 dagar!!! Vi fick det vi ville ha samt en snabb och enkel försäljning, allt tack vare Beatrice. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen