Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 184 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnig, engagerad och trevlig. Rekommenderas."
"Niclas skötte försäljningen av min gård och en avstyckad tomt. Niclas är saklig och besitter en stor kunskap om marknaden inom sitt område. Jag kände direkt förtroende för honom. Under hela försäljningsprocessen levde han 100% upp till det. Niclas engagerade en duktig fotograf och lät fotografen jobba självständigt med mycket bra resultat. Under försäljningsprocessen höll Niclas på ett föredömligt sätt mig underrättad om hur det hela fortskred. Niclas bistod även med information efter att försäljningen var avslutat. Niclas är en jätteduktig fastighetsförmedlare och skulle jag någon gång köpa en fastighet där han verkar skulle jag inte tveka att anlitat honom. "
"Köpte bostadsrätt. Blev visad lägh. på ett trevligt o kunnigt vis. Mycket nöjda."
"Sålde min bostadsrätt med hjälp av en fantastisk mäklare. Snabb, engagerad, trevlig och höll oss uppdaterad under hela vägen från start till mål. Kunde inte önska något mer från henne! "
"Lätt att kommunicera med och visar engagemang för både säljare och köpare. Går igenom processen och avtalen lugnt och metodiskt."
"Mycket yrkeskunnig, flexibel och noggrann."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen