Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 219 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt trevligt bemötande samt kunnig i sitt yrke! Och framför allt lugn å proffsig ! Vill man köpa eller sälja så rekommenderar ja Daniel "
"Jag sålde min lägenhet via svenskfastighetsförmedling och med Beatrice som mäklare. Beatrice bemötte mig trevligt från början till slut, hon är en väldigt rolig samt öppen person som får än att känna sig trygg. Hon gav mig all den information jag behövde och gav mig svar på de frågor jag ställde. Hon gav mig mycket av sin tid både på arbetet och efter då jag sökte henne efter kontorstid vilket jag verkligen uppskattade. Jag rekommenderar henne starkt! / väldigt nöjd kund."
"Jätte hjälpsam med att få en bra magkänsla även om man är inte van med svenska procedurers av husköp. Mäklaren organiserade tolkare och en egen teknisk besiktning med försäkringens besiktningsmannen. Hjälpsam med att anpassa kontrakt med besikningsklausul. "
"Niclas did a very good lead through the process, starting with the house visit, the bidding and the contract signing. Even if the process is quite different from Germany we felt very satisfied at the end by having the feeling to have bought the right house for us."
"Bra bemött. Snabba svar och en väldigt tillgänglig mäklare. Vi sålde vår villa på ett snabbt och smidigt sätt precis som vi ville."
"Snabb och smidig affär. Bäldigt flexibel mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar