Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande mäklaren i Ale. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

På Reco.se är vi det mest rekommenderade mäklarföretaget i Ale och har även det högsta betyget, läs gärna våra rekommendationer nedan och boka ett möte med någon utav våra mäklare.

Vi är specialister på villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter i hela Ale kommun, alla våra mäklare är bosatta i kommunen och har stor kunskap om varje område för att kunna presentera bostäderna på absolut bästa sätt. Mäklarna är också certifierade för försäljning av nyproduktion, på kontoret finns även kompetensen för att förmedla skogsfastigheter och lantbruk.

För att kunna presentera de mest tilltalande annonserna samarbetar vi med de bästa stylisterna samt fotograferna och som enda mäklare i Sverige har vi ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer i de populäraste kanalerna, allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Vår ambition är inte att ta det lägsta arvodet, utan via en väl beprövad försäljningsmetod kommer vi att lotsa dig genom försäljningen från första mötet till dess att du lämnar över nyckeln till köparen. Det är resultatet som är intressant!

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Läge +, där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att boka värdering hos mäklaren som är störst i Ale!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 244 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är supenöjd med Beatrice på Svensk Fast. Trots segare marknad körde hon på och fick folk till visningarna tills jag fick det bud jag var nöjd med. "
"Har köpt en lägenhet. Blev vid varje tillfälle behandlad på ett professionellt men ändå varmt sätt av mäklaren, som levde upp till alla förväntningar jag hade på henne"
"Trevligt bemötande och alltid superglad. Samt kunnig på en lokal nivå vilket man saknar på de flesta stora företag idag. Yeah! :)"
"Vårt objekt har varit en sutterängvilla utanför tätbebyggt område. Vi har haft ett antal visningar och huset har inte varit lättsålt. Niclas har varit en bra kontakt, kommit med alternativ och framför allt gjort oss trygga med att vi säljer ett bra hus och att fastigheten kommer att bli såld när rätt köpare kommer! Niclas finns alltid till hands, är korrekt och trevlig. Tack Niclas för att du gjort ett bra jobb, fastigheten blev såld och som det ser ut nu så är alla nöjda! Gun-Britt o Göran "
"Kan varmt rekommendera Niclas Hylander som mäklare. Har är proffsig, ärlig och kan verkligen branchen. Är alltid tillgänglig och lyssnar av vad jag som kund tycker och vill. Kunde inte fått bättre hjälp med vår försäljning. Tack!"
"Sålt bostadsrätt Fint bemötande Lyhörd mäklare och engagerad Mkt nöjd! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar