Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande mäklaren i Ale. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

På Reco.se är vi det mest rekommenderade mäklarföretaget i Ale och har även det högsta betyget, läs gärna våra rekommendationer nedan och boka ett möte med någon utav våra mäklare.

Vi är specialister på villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter i hela Ale kommun, alla våra mäklare är bosatta i kommunen och har stor kunskap om varje område för att kunna presentera bostäderna på absolut bästa sätt. Mäklarna är också certifierade för försäljning av nyproduktion, på kontoret finns även kompetensen för att förmedla skogsfastigheter och lantbruk.

För att kunna presentera de mest tilltalande annonserna samarbetar vi med de bästa stylisterna samt fotograferna och som enda mäklare i Sverige har vi ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer i de populäraste kanalerna, allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Vår ambition är inte att ta det lägsta arvodet, utan via en väl beprövad försäljningsmetod kommer vi att lotsa dig genom försäljningen från första mötet till dess att du lämnar över nyckeln till köparen. Det är resultatet som är intressant!

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Läge +, där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att boka värdering hos mäklaren som är störst i Ale!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 231 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Beatrice Hindgren is super nice and friendly broker, she worked hard to make a nice deal for me and I am very satisfied with all her help and support! "
"Trevlig och kompetent mäklare, med ett bra driv framåt. Sakkunnig och strukturerad. Har köpt ett radhus. Helhetsintrycket var verkligen bra."
"Jag rekommenderar varmt Pernilla Andersson från Svensk fast. i Ale. Hon var otroligt engagerad, vänlig och hjälpsam under hela försäljningsproccessen av min lägenhet, från första telefonsamtal till deklarationshjälp. Pernilla överträffade alla mina förväntingar, och jag skulle inte tveka på att anlita henne igen. "
"Vi sålde våran lägenhet. Hade haft möte med flertal mäklare men kände direkt att det kändes bra med Pernilla. Vi ville framförallt ha en mäklare som förmedlar rätt budskap när en potentiell köpare kom på visning. Någon som välkomnar och tar emot vid dörren. Svara på frågor och finns där, men inte för påflugen eller för ointresserad. Gentemot oss som säljare så va det viktigt för oss med en bra kommunikation. Inte för mycket och inte för lite. Vi har heller aldrig sålt en bostad innan så behövde då också en stabil mäklare som vi kunde räkna med oavsett vilka frågor som kommer upp. Pernilla visade sig vara allt och mer därtill. Är jätte nöjd med att vi gick på magkänslan! Hon ställde upp i alla lägen. Allt ifrån våran kommunikation med mäklaren som vi köpt nästa bostad från. Till styling tips. budgivningen, när papper skulle skrivas, samt när nycklar skulle överlämnas. Jag kan inte starkt nog rekommendera Svensk fastighetsförmedling och Pernilla för en säker och trygg försäljning av en bostad. "
"Jag och min kille köpte precis en lägenhet i Surte. Tog två dagar från att vi gick på visning och avslutade affären. Väldigt trevlig och proffesionell mäklare som vi rekommenderar varmt! "
"Mycket nöjd med mäklaren. Mycket tillmötesgående, hjälpsam, trevlig och effektiv. Huset blev sålt snabbt efter visningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar