Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 155 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en villa. Trots att marknaden plötsligt stendog i november 17 har vi hela tiden fått positiva vibbar från mäklaren som sagt att det kommer lösa sig. Vi har blivit väldigt bra bemötta hela tiden och känt ett stort förtroende. Vi hade höga förväntningar och trots förutsättningarna så lyckades dom uppfyllas. Vi är supernöjda och kan bara lämna dom största rekommendationer."
"Jag sålde min lägenhet, blivit otroligt bra bemött utav min mäklare. Hon gör ett grymt jobb! Alla förväntningar jag hade har gått i lås. "
"Kompetent, snabb och lyhörd! Omger sig med de bästa!"
"Mäklare. Ja blev proffsigt bemött, fick en fin beskrivning av tjänsten och kände mig mycket nöjd efter första mötet. Mina förväntningar va att mäklaren skulle ha koll och de hade hon verkligen. Ja fick svar på alla mina frågor och allt gick väldigt smidigt! Ja är mycket nöjd över försäljningen av min lägenhet, ja har haft god kontakt med min mäklare under hela processen. Ja kommer rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner som skall sälja i framtiden. "
"Sålde mitt hus med hjälp av Nicklas, allt gick smidigt och huset såldes snabbt. Trevligt bemötande samt snabb med återkoppling när man behövde kontakta honom samt få svar. "
"Villa. Bra proffsigt bemötande från mäklaren!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen