Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 1182 omdömen(1182 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Ale

På Svensk Fastighetsförmedling Ale kan vi det här med hem. Våra mäklare i Ale kommun är specialister på villor, bostadsrätter och lantbruk i hela Ale kommun. Vi säljer inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda utan hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar – relationer, förhoppningar och drömmar.

Med närhet till skola, arbete, sköna naturupplevelser och dess centrala läge längs med Göta älv samt pendelavstånd till Göteborgs storstadspuls har Ale blivit en av Göteborgsregionens snabbast växande kommuner. Sedan pendeln kom 2012 har Ale blivit en kommun som är lätt att nå och därigenom deras slogan ”Ale – lätt att leva”. Välkommen att kontakta våra mäklare i Ale om du vill göra verklighet av dina drömmar!

Din närmsta fastighetsmäklare i Ale kommun

Om du kommer söderifrån är Surte den första orten du kommer till. Här finner du det berömda Glasbruksmuseet och här arbetade mannen som formgav Coca-Cola-flaskan. I Surte bor du med naturen runt knuten, antingen i villa eller en bostadsrätt.

Något som lockar studenter, singlar och unga par är det populära lägenhetsområdet Solbacken i Bohus. Området kännetecknas av välskötta hus med stabila föreningar samt fina bilfria innergårdar. I Bohus kan du besöka ishallen Ale Arena, Vättlefjäll, ridhuset i Jennylund eller unna dig något gott från Ale kött och chark. Här finns också kända hus ritade av arkitekten Gert Wingårdh.

Funderar du på att flytta till ett modernt och nyproducerat villaområde kanske du hittar ditt nya hem i Backa säteri i Nödinge. Hit flyttar många familjer men även golfintresserade och pensionärer. I Nödinge bor du lika nära naturen och golfbanan som Ale Torg med handel, restauranger och pendelstation. Servicemöjligheterna är goda med vårdcentral, tandläkare, gym och skola. I Nödinge finns också en populär badplats, belägen vid Vimmersjön.

Är välplanerade radhus mer din stil kan Södergården i Nol vara något för dig och din familj. Här bor du bekvämt med närhet till skola, idrottsplats, pendelstation, tempobutik och gym. Strax norr om Nol ligger tätorten Alafors som både har villor och bostadsrätter till salu. Här bor du inte lika centralt men har närhet till natur, fritidsaktiviteter och skolor. I Alafors ligger den härliga idrottsanläggningen Sjövallen med minigolf, fotbollsplan och badmöjligheter samt den kända Alebacken där du kan åka skidor på vintern och downhill med mountainbike på sommaren.

Nästa ort du kommer till är Älvängen. Här finns en stor handelsplats, multisportarena, lekplatser och berömda sevärdheter så som Repslagarmuseet och Vikingagården. Oavsett om du söker en välplanerad 1,5-plansvilla i familjevänliga Maden eller är på jakt efter en nyproducerad bostadsrätt i populära Kronogården har våra mäklare i Älvängen koll på läget.

Åker du längre norrut kommer du till Skepplanda där Ale kommuns simhall finns. Fortsätter du ytterligare en bit når du orterna Hålanda och Alvhem. För dig som söker efter en liten hästgård eller ett trevligt fritidshus är Alvhem ett perfekt val. Här finns vackra skogar, små fiskesjöar och sommartid bjuder Café Torpet in till konserter med kända artister samtidigt som du kan avnjuta en god middag. I Alvhem finner du Kungsgårdens golfbana som även har en restaurang öppen sommartid. Ta hjälp av din fastighetsmäklare i Alvhem för tips på bostäder som kan passa dig.

Om du är nyfiken på att köpa en helt ny bostad i Ale är Nödinge och Älvängen områden som är på frammarsch. Här byggs det för fullt och i Nödinge planeras det för en ny stadskärna med kringliggande bostäder och servicebutiker. Om du i stället är på väg att sälja din bostad kan du också vända dig till våra mäklare i Nödinge som är certifierade för försäljning av nyproduktion.

Våra mäklare i Ale hittar köpare i hela landet

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Ale är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande fastighetsmäklaren i Ale kommun och har Sveriges mest nöjda kunder inom Svensk Fastighetsförmedling enligt reco.se. Alla våra mäklare är uppväxta eller bosatta i Ale kommun och har god kännedom om varje område för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt. Våra fastighetsmäklare förmedlar alla typer av fastigheter i Ale och säljer bostäder från Surte i söder till Alvhem i norr. Till vår hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder, effektiv marknadsföring i digitala kanaler och ett av branschens största kundregister. Allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Våra mäklare i Ale är också certifierade för försäljning av nyproduktion och förmedlar även skogsfastigheter och lantbruk.

Vårt kundlöfte ”alltid rätt känsla” summerar vår viktigaste uppgift som vi dagligen ska leva upp till – att oavsett kunduppdrag eller sammanhang på jobbet, förmedla rätt känsla. Oavsett om du vill sälja din bostad eller önskar en värdering är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Ale kommun. Tillsammans skapar vi ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för det många människorna.
 
 

Omdömen från kunder i Ale

2024-02-23
Johan har varit fantastisk än så länge, jag kan inte räkna hur många dumma frågor jag har ställt till honom, i person, i sms och i telefonsamtal, och varje gång har han svarat med kort varsel och bra attityd. För att sätta det i p...
Arvid R
2024-02-19
Alltid bra bemött, svarar alltid fort och är tillmötesgående när de gäller allt. Hjälper till vad de än är.
Ali E
2024-02-19
Bra bemötande och goda kunskaper. Ge den där lilla extra servicen som uppskattas!
Jimmy S
2024-02-16
Julia va kanon, Förstod att ja inte kunde mycket med tanke på att detta är mitt första köp. Förklarade saker tydligt och bra och väldigt trevligt bemötande.
Michael Aaron H
2024-02-16
Mycket bra information, trevligt bemötande, väldigt seriös, lätt tillgänglig och snabb återkoppling vid frågor.
Daniel A
2024-02-14
Vi kan varmt rekommendera Andrea en mycket kompetent och trevlig mäklare. Tydlighet och klarhet i allt med svar på våra frågor och funderingar. Zandra & Magnus
Zandra F
2024-02-12
Mäklare med god kommunikation och bra beskrivning av bostaden.
Robert B
2024-02-12
Otroligt kompetent och tillmötesgående. Har fått en fantastisk hjälp genom hela processen och jag har största förtroendet för Julia. Kan bara varmt rekommendera henne till alla andra.
Joakim A
2024-02-10
Vi kan varmt rekommendera Andrea en mycket kompetent och trevlig mäklare ( Tack Andrea för en snabb och smidig försäljning ) 👍💥💥 hälsningar från Ingela o Lennart
Lennart L
2024-02-09
Cecilia var trevlig, hjälpsam och mycket kompetent. Vi kände oss trygga med att köpa vårat första hus med hjälp av henne!
Emelie S
2024-02-09
Mycket hjälpsam och trevlig, en bra upplevelse rakt igenom :)
Simon V
2024-02-09
Hon är mycket trevlig och full av energi och professionell med fullständig information i sitt yrke. Redan från första mötet med henne kände jag att jag kunde lita på henne och vi nådde önskat resultat.
Azadeh T
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Ale

Hitta hit

Bobutiker Ale (1)

Tidigare försäljningar i Ale

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling