Hoppa till innehåll

Mäklare i Ale

4,9  (1175 omdömen)

Mäklare i Ale

4,9  (1175 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Ale

På Svensk Fastighetsförmedling Ale kan vi det här med hem. Våra mäklare i Ale kommun är specialister på villor, bostadsrätter och lantbruk i hela Ale kommun. Vi säljer inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda utan hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar – relationer, förhoppningar och drömmar.

Med närhet till skola, arbete, sköna naturupplevelser och dess centrala läge längs med Göta älv samt pendelavstånd till Göteborgs storstadspuls har Ale blivit en av Göteborgsregionens snabbast växande kommuner. Sedan pendeln kom 2012 har Ale blivit en kommun som är lätt att nå och därigenom deras slogan ”Ale – lätt att leva”. Välkommen att kontakta våra mäklare i Ale om du vill göra verklighet av dina drömmar!

Din närmsta fastighetsmäklare i Ale kommun

Om du kommer söderifrån är Surte den första orten du kommer till. Här finner du det berömda Glasbruksmuseet och här arbetade mannen som formgav Coca-Cola-flaskan. I Surte bor du med naturen runt knuten, antingen i villa eller en bostadsrätt.

Något som lockar studenter, singlar och unga par är det populära lägenhetsområdet Solbacken i Bohus. Området kännetecknas av välskötta hus med stabila föreningar samt fina bilfria innergårdar. I Bohus kan du besöka ishallen Ale Arena, Vättlefjäll, ridhuset i Jennylund eller unna dig något gott från Ale kött och chark. Här finns också kända hus ritade av arkitekten Gert Wingårdh.

Funderar du på att flytta till ett modernt och nyproducerat villaområde kanske du hittar ditt nya hem i Backa säteri i Nödinge. Hit flyttar många familjer men även golfintresserade och pensionärer. I Nödinge bor du lika nära naturen och golfbanan som Ale Torg med handel, restauranger och pendelstation. Servicemöjligheterna är goda med vårdcentral, tandläkare, gym och skola. I Nödinge finns också en populär badplats, belägen vid Vimmersjön.

Är välplanerade radhus mer din stil kan Södergården i Nol vara något för dig och din familj. Här bor du bekvämt med närhet till skola, idrottsplats, pendelstation, tempobutik och gym. Strax norr om Nol ligger tätorten Alafors som både har villor och bostadsrätter till salu. Här bor du inte lika centralt men har närhet till natur, fritidsaktiviteter och skolor. I Alafors ligger den härliga idrottsanläggningen Sjövallen med minigolf, fotbollsplan och badmöjligheter samt den kända Alebacken där du kan åka skidor på vintern och downhill med mountainbike på sommaren.

Nästa ort du kommer till är Älvängen. Här finns en stor handelsplats, multisportarena, lekplatser och berömda sevärdheter så som Repslagarmuseet och Vikingagården. Oavsett om du söker en välplanerad 1,5-plansvilla i familjevänliga Maden eller är på jakt efter en nyproducerad bostadsrätt i populära Kronogården har våra mäklare i Älvängen koll på läget.

Åker du längre norrut kommer du till Skepplanda där Ale kommuns simhall finns. Fortsätter du ytterligare en bit når du orterna Hålanda och Alvhem. För dig som söker efter en liten hästgård eller ett trevligt fritidshus är Alvhem ett perfekt val. Här finns vackra skogar, små fiskesjöar och sommartid bjuder Café Torpet in till konserter med kända artister samtidigt som du kan avnjuta en god middag. I Alvhem finner du Kungsgårdens golfbana som även har en restaurang öppen sommartid. Ta hjälp av din fastighetsmäklare i Alvhem för tips på bostäder som kan passa dig.

Om du är nyfiken på att köpa en helt ny bostad i Ale är Nödinge och Älvängen områden som är på frammarsch. Här byggs det för fullt och i Nödinge planeras det för en ny stadskärna med kringliggande bostäder och servicebutiker. Om du i stället är på väg att sälja din bostad kan du också vända dig till våra mäklare i Nödinge som är certifierade för försäljning av nyproduktion.

Våra mäklare i Ale hittar köpare i hela landet

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Ale är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande fastighetsmäklaren i Ale kommun och har Sveriges mest nöjda kunder inom Svensk Fastighetsförmedling enligt reco.se. Alla våra mäklare är uppväxta eller bosatta i Ale kommun och har god kännedom om varje område för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt. Våra fastighetsmäklare förmedlar alla typer av fastigheter i Ale och säljer bostäder från Surte i söder till Alvhem i norr. Till vår hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder, effektiv marknadsföring i digitala kanaler och ett av branschens största kundregister. Allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Våra mäklare i Ale är också certifierade för försäljning av nyproduktion och förmedlar även skogsfastigheter och lantbruk.

Vårt kundlöfte ”alltid rätt känsla” summerar vår viktigaste uppgift som vi dagligen ska leva upp till – att oavsett kunduppdrag eller sammanhang på jobbet, förmedla rätt känsla. Oavsett om du vill sälja din bostad eller önskar en värdering är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Ale kommun. Tillsammans skapar vi ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för det många människorna.
 
 

Omdömen från kunder i Ale

Krishma M
Krishma M
2022-10-05
We had a fantastic experience with Angela! Right from the first viewing through to sale, she was friendly, positive, professional and supportive. She was incredibly knowledgeable not only about the property and inspection but ...
Madeleine Å
Madeleine Å
2022-10-04
Andrea har vart kanon under hela processen. Alltid glad och trevlig! Rekommenderar henne starkt!

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Ale

Hitta hit

Bobutiker Ale (1)

Tidigare försäljningar i Ale

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.