Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Vi är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande mäklaren i Ale. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

På Reco.se är vi det mest rekommenderade mäklarföretaget i Ale och har även det högsta betyget, läs gärna våra rekommendationer nedan och boka ett möte med någon utav våra mäklare.

Vi är specialister på villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter i hela Ale kommun, alla våra mäklare är bosatta i kommunen och har stor kunskap om varje område för att kunna presentera bostäderna på absolut bästa sätt. Mäklarna är också certifierade för försäljning av nyproduktion, på kontoret finns även kompetensen för att förmedla skogsfastigheter och lantbruk.

För att kunna presentera de mest tilltalande annonserna samarbetar vi med de bästa stylisterna samt fotograferna och som enda mäklare i Sverige har vi ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer i de populäraste kanalerna, allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Vår ambition är inte att ta det lägsta arvodet, utan via en väl beprövad försäljningsmetod kommer vi att lotsa dig genom försäljningen från första mötet till dess att du lämnar över nyckeln till köparen. Det är resultatet som är intressant!

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Läge +, där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att boka värdering hos mäklaren som är störst i Ale!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 259 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt vårt radhus. Angela är mycket proffsig o kunnig i allt hon gör. Mycket nöjda med Angela och Svensk fastighetsförmedling Ale. Väldigt nöjda😁👌"
"Har både köpt och sålt med Angela, å måste säga att hon är toppen! Hennes engagemang är verkligen något utöver det vanliga! Har känt mig otroligt trygg ,å hennes hjälpande hand i letandet efter en ny bostad har varit ovärderlig! Hon är helt klart den bästa mäklaren i hela Ale, så om man vill känna sig trygg och stöttad i sitt köpande eller säljande, välj Angela!"
"Beatrice sålde min bostadsrätt i Nol. Hon har varit drivande och haft ett proffsigt bemötande genom hela processen och jag är mycket nöjd med resultatet. "
"Köpt villa, proffsigt bemötande av Niclas. Kan varmt rekommendera Niclas 👌 Mvh//Peter, mycket nöjd kund👍"
"Köpt villa. Mäklaren som sålde var lyhörd och hjälpte oss med alla våra frågor."
"Fick hjälp av Angela Eriksson att sälja en bostadsrätt i Surte. En smidig affär från början till slut. Angela hanterade hela försäljningen inklusive styling av lägenheten på ett superproffsig sätt. Hon är kompetent, ödmjuk, professionell och trevlig. Jag rekommenderar henne varmt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar