Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 124 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lyhörd, engagerad och lätt att få tag i. Kändes bra från början till slut. Ett mycket proffsigt hanterade av hela försäljningsprocessen. Beatrice är en mäklare jag varmt kan rekommendera!"
"Trevlig, informativ, påläst, ärlig"
"Ett proffsigt och saklig hantering av hela processen vid vår försäljning,samt ett gott bemötande. "
"Som köpare upplevde jag Angela som tålmodig, noggrann och kunnig. Hon har tagit oss genom processen mot att köpa vårt hus på ett fantastiskt sätt och vi har inte saknat något. Väl medveten om att hennes uppdrag är för säljaren, har jag upplevt hennes engagemang och transparans mot mig som köpare som ärligt och med en stor omtanke. "
"Vi har både köpt och sålt lägenhet genom Beatrice och vill ge henne högsta betyg! Beatrice har förmågan att få både säljare och köpare bekväma. Hon är positiv och ärlig och vil kan helhjärtat rekommendera henne! "
"Väl bemötande, tydlig förklara köpekontrakt , engagemang och trevlig"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen