Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 193 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt vår villa med hjälp av Angela Eriksson som vi upplevde var en alldeles utmärkt mäklare. Vänlig , trevlig, kunnig och otroligt engagerad. Vi är mycke mycke nöjda."
"Kunnig, hjälpsam, bra bemötande, återkopplar. Gör hela processen enklare."
"Vi sålde varan villa Var väldig trevlig bemött, Mäklaren hade mycket tålamod och det blev många visningar. Han levde upp till våra förväntningar. Vi är nöjda med resultatet. "
"Trevlig och proffsigt bemötande. Kan rekommendera "
"Villa såld på trög marknad, till hyfsat slutpris. Bra bemötande och infriade förväntningar!"
"Niclas är en mycket kompetent och trygg mäklare som på ett utomordentligt sätt lotsat oss genom både köp och försäljning av bostad. Det märks att han jobbar hårt för att uppnå ett bra resultat, och vi kan inte vara annat än nöjda med hans arbete gällande vår försäljning. Alltid tillgänglig för frågor och med ett vänligt bemötande. Höll oss uppdaterade genom hela processen. Skulle det bli aktuellt med ytterligare bostadsförsäljning för oss hade vi definitivt anlitat honom igen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen