Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Ale

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Ale? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 154 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min lägenhet, blivit otroligt bra bemött utav min mäklare. Hon gör ett grymt jobb! Alla förväntningar jag hade har gått i lås. "
"Kompetent, snabb och lyhörd! Omger sig med de bästa!"
"Mäklare. Ja blev proffsigt bemött, fick en fin beskrivning av tjänsten och kände mig mycket nöjd efter första mötet. Mina förväntningar va att mäklaren skulle ha koll och de hade hon verkligen. Ja fick svar på alla mina frågor och allt gick väldigt smidigt! Ja är mycket nöjd över försäljningen av min lägenhet, ja har haft god kontakt med min mäklare under hela processen. Ja kommer rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till vänner som skall sälja i framtiden. "
"Sålde mitt hus med hjälp av Nicklas, allt gick smidigt och huset såldes snabbt. Trevligt bemötande samt snabb med återkoppling när man behövde kontakta honom samt få svar. "
"Villa. Bra proffsigt bemötande från mäklaren!"
"Sålde för att vi köpt större som vi flyttar till i september. Blev bemött av en väldigt glad och professionell mäklare som inte bara vet marknaden otroligt bra utan även sina kunder. Mina förväntningar av Beatrice kan ha varit orealistiskt höga redan från start men hon lyckades ändå överträffa dom med bravur! Extremt nöjda inte bara med priset vi fick utan hur hela affären skedde. Hade varit minst lika nöjd med vår mäklare om vi fått utgångspriset, men vi fick faktiskt vad vi trodde inte va möjligt i dagsläget vilket gör oss ännu mer impade. Hurra för Beatrice Hindgren! Mvh / Felicia och Alexander"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Ale

Våra pågående försäljningar

Till toppen