Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Bobutiken har funnits i Torslanda i över 30 år. 

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 133 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Therese hjälpte oss att sälja vårt hus. Hon var professionell, lyhörd och effektiv. Det hela resulterade i en snabb och smidig affär. Vi är nöjda! "
"Mycket bra samarbete, mäklaren har mycket bra kunskap om området och förståelse för säljarens önskemål. Snabb återkoppling under hela försäljningen."
"Vi har sålt våran lägenhet, och är nöjda med hur det gick.. ett mycket bra bemötande och bra återkoppling hela tiden. kan varmt rekommendera Per Lind tack Anki å Bengt"
"Toppenmäklare! Proffsig,trevlig,service inriktad mäklare som var snabb i återkoppling! Som svarade på alla våra frågor och hjälpte oss på alla sätt med vårt husköp! Rekommenderas verkligen! "
"Har sålt en villa. Har fått ett trevligt bemötande, med en förstående mäklare. Jag fick förhoppningar om att det skulle gå bra, och det gick faktiskt väldigt bra...jag är helnöjd. Upplevelsen har varit både spännande och läskig på samma gång. "
"Jag har sålt min villa. Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Jag har känt mig trygg, har känt förtroende. Har levt upp till mina förväntningar, tillgängligheten har varit bra. Finns inget och klaga på, jag är supernöjd"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar