Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt tre stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 25 år. 

 Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 55 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Per gjorde en bra bedömning när han värderade min bostad som höll till försäljningen. Var bra på att följa upp frågor som man hade och gjorde en smidig affär där vi var nöjda med helheten."
"Kunnig Serviceinriktad Trevlig Glad"
"Trevligt bemötande, bra kunskap om objektet "
"En kanon kontakt som väl uppfyllde våra önskemål, mycket lyhörd och kreativ."
"väldigt nöjd, otroligt duktig mäklare vad gäller allt, jag värdesätter servicemind högt och det var Therese expert på! Alla tummar upp 👌👌"
"Förtroendeingivande, seriös, allt Utmärkt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen