Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt tre stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 25 år. 

 Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde vår sommarstuga. Vi var noga med vårt val av mäklare. Vi kände från första stund stort förtroende för Therese. Hon uppfyllde på alla sätt våra förväntningar. Förtroendegivande, positiv och med snabb återkoppling. Vi är mycket nöjda."
"Köpt hus på Björkö. Therese var mycket serviceminded. Snabba svar, även om det var helgdag. Mycket trevligt bemötande i alla delar. Mycket professionell och kunnig. "
"Tack Therese för ditt trevliga mottagande och kunnighet vid min fastighetsaffär !!! Gertrude Larsson."
"Mycket proffsigt och varmt bemötande."
"Therese har vart oerhört behjälplig och stöttande i försäljningen av vårt hus. "
"Therese Krafft är en driven och professionell mäklare. Hon har varit otroligt hjälpsam genom hela processen och har hjälpt oss med en snabb och säker bostadsaffär."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen