Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 1156 omdömen(1156 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Torslanda

Lediga tider: fre 14/6 och mån 17/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Torslanda

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Torslanda? Stadsdelen på den västra delen av Hisingen, vackert beläget vid havet i utkanten av Göteborgs kommun. Då har du kommit rätt! Våra mäklare kan hjälpa dig som ska sälja till en trygg affär samt guida dig som letar ny bostad.

I Torslanda bor du med skärgården inpå knuten, men samtidigt bara en kort bil- eller bussresa från centrala Göteborg. I vårt område Torslanda, Björlanda och Öckerö kommun hittar du många utflyktsvänliga och naturnära platser. Även golfbana finns i närområdet.

Björlanda är ett av våra mest naturnära villaområden. Hit flyttar du som vill bo lantligt, barnvänligt och nära havet. Ett annat område, nära skogen och Torslanda torg, är Gatugården. Här hittar du barnvänliga 2-plans radhus med en liten tomt. Ett naturligt “nästa steg” från lägenhet till något större.

Men är du i själva verket på jakt efter en lägenhet, hittar du nyproducerade sådana i Amhult. Här bor du med närhet till det mesta, bra kommunikationer till Göteborg C och ett stort serviceutbud som kan tillgodose de flesta.

Drömmer du däremot om ett litet sommarhus i skärgårdsmiljö, nära Göteborg, så kan det vara i Torslanda Havsbadskoloni du ska leta. Vi hjälper gärna till – både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Torslanda att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Torslanda

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste klipporna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Torslanda, stadsdelen och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa eller lägenhet i Torslandas centrala delar eller ett havsnära fritidshus du letar efter, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Vi har funnits på plats i över 40 år, vi har en ständig närvaro och delaktighet lokalt. Och det gör att vi har koll på läget! Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Torslanda. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Torslanda och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik!

Omdömen från kunder i Torslanda

2024-06-12
Blev bemött på ett välkomnande sätt. Visades runt i lägenheten, tvättstuga och förråd i källaren, samt cykelförråd.
Lisbeth K
2024-06-11
Fantastiskt arbete med stor profession Kan varmt rekommendera Emelie i alla affärer. Kommer använda henne i nästa försäljning . Hon drev denna försäljning över förväntan . Jag säger 5 av 5 / Karin
Jan Mattias K
2024-06-10
Therese kunde leverera en köpare till mig direkt efter jag hade försökt att sälja min lägenhet över ett år med en annan mäklare.. Mycket professionell samt gick in i projektet med en positiv energi. Jag är mycket nöjd.
Maria W
2024-06-09
Från början har Liam visat ett stort intresse och brytt sig om oss som kunder. Allt från första kontakt i telefon till alla frågor på visningen. Erbjudande om att vi kunde komma på flera visningar! Och en ärlighet som uppskattas. ...
Susanne K
2024-06-09
Professionellt bemötande, påläst och trevlig mäklare! Kunnig inom sitt område och redo att svara till alla våra frågor.
Gurilda G
2024-06-09
Första mötet var lite spänt. Liam pratade hela tiden och verkade inte lyssna eller förstå vad som kunde göra huset attraktivt. Han föreslog ett utgångspris i intervallet 3 -3.5 miljoner kronor, och bara föreläste på sitt lillgamla...
Erik A
2024-06-07
Rekommenderar stark Liam Ekvall som mäklare. Proffsig, trevligt, noggrann och lyhörd. Hjälpte oss med en snabb och smidig försäljning.
Sara S
2024-05-31
Professionell, kunnig, och eftertänksam mäklare. Liam genomförde vår bostadsaffär snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera honom!
Viktor M
2024-05-31
Hej. Vi är väldigt nöjda med Therese, proffsig, trevlig och mycket lätt att ha att göra med.. Fixade försäljningen av vår lägenheten mycket snabbt. Mvh hälsning Ulla och Jimmy
Ulla M
2024-05-30
Per är en mycket kunnig och professionell mäklare. Han har mycket god kunskap om marknaden . Han är tydlig, öppen och skärpt! Rak och tydlig i kommunikation och duktig på att driva processen. Dessutom är han en trevlig och varm pe...
Anneli H
2024-05-30
Proffsig och hjälpsam med en toppen inställning till att se just våra önskemål uppfyllda.
Daniel B
2024-05-27
Fantastisk.hjälpsam och lyhörd Allt gick bättre än förväntat Kommer rekommendera henne vidare
Renate K
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Torslanda

Vi har koll på Torslanda

Hitta hit

Bobutiker Torslanda, Göteborg (1)

Tidigare försäljningar i Torslanda

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling