Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt tre stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 30 år. 

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 111 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt fritidshus Engagerat o positivt Mäklaren levde på alla sätt upp till mina förväntningar. Helt igenom mycket erfaret och yrkesmässigt."
"Vi sålde vår villa och är oerhört nöjda med Per för all hjälp kring försäljningen. Per har agerat väldigt professionellt och förtroendeingivande under hela försäljningsprocessen. Alla våra frågor och funderingar har Per fångat upp på ett mycket bra sätt. Per har varit väldigt lyhörd, alltid gett snabb återkoppling och har en mycket fin fingertoppskänsla! Vi är mycket nöjda!"
"Bra kunnig. Intresserad och lyhörd. Bra råd korrekt. Trygg"
"I sold a cabin through a private sale. Elin Lundgren was very helpful and efficient and guided me through the process really well. I would recommend her highly to anyone selling or buying property."
"Per Lind hjälpte oss att sälja våran villa på Hönö. Per är verkligen ett proffs och har guidat oss genom försäljningen på ett fantastiskt sätt. Är snabbt på allt man vill ha hjälp med och man känner sig trygg med Per. "
"Samarbetet med Per Lind på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda har skett under hösten 2018. Gäller försäljning av villan samt tomt för enfamiljshus, båda inom Lilleby i Torslanda. Hade höga förväntningar på Mäklaren, då jag har ett helt yrkesliv (minst 50 år) inom bygg- och fastighetsbranschen. Per Lind med medarbetare har på alla plan uppfyllt alla mina målsättningar, såväl personliga kontakten, försäljningsupplägget, marknadsbedömning, prissättning samt inte minst lyckats med att på kort tid finna seriösa köpare och genomföra affärerna. Idag ser jag fram mot dessa tillträden under nov. och dec. i samverkan med Mäklaren och Köparna. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar