Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Torslanda

Fastighetsmäklare med koll på Torslanda

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Torslanda? Stadsdelen på den västra delen av Hisingen, vackert beläget vid havet i utkanten av Göteborgs kommun. Då har du kommit rätt! Våra mäklare kan hjälpa dig som ska sälja till en trygg affär samt guida dig som letar ny bostad.

I Torslanda bor du med skärgården inpå knuten, men samtidigt bara en kort bil- eller bussresa från centrala Göteborg. I vårt område Torslanda, Björlanda och Öckerö kommun hittar du många utflyktsvänliga och naturnära platser. Även golfbana finns i närområdet.

Björlanda är ett av våra mest naturnära villaområden. Hit flyttar du som vill bo lantligt, barnvänligt och nära havet. Ett annat område, nära skogen och Torslanda torg, är Gatugården. Här hittar du barnvänliga 2-plans radhus med en liten tomt. Ett naturligt “nästa steg” från lägenhet till något större.

Men är du i själva verket på jakt efter en lägenhet, hittar du nyproducerade sådana i Amhult. Här bor du med närhet till det mesta, bra kommunikationer till Göteborg C och ett stort serviceutbud som kan tillgodose de flesta.

Drömmer du däremot om ett litet sommarhus i skärgårdsmiljö, nära Göteborg, så kan det vara i Torslanda Havsbadskoloni du ska leta. Vi hjälper gärna till – både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Torslanda att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Torslanda

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste klipporna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Torslanda, stadsdelen och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa eller lägenhet i Torslandas centrala delar eller ett havsnära fritidshus du letar efter, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Vi har funnits på plats i över 40 år, vi har en ständig närvaro och delaktighet lokalt. Och det gör att vi har koll på läget! Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Torslanda. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Torslanda och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik!

Omdömen från kunder i Torslanda

Vi fick bra stöd av Oscar under hela processen med att sälja huset. Informationen var tydlig och vi fick hjälp med planering och beslut. Dessutom gick affären snabbt vilket uppskattades. Så vi är mycket nöjda med hur det hela s...
Tillgänglig hela tiden och närandet behövdes. Tydlig och effektiv. Överträffade förväntningarna.

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Torslanda

Vi har koll på Torslanda

Hitta hit

Bobutiker Torslanda, Göteborg (1)

Tidigare försäljningar i Torslanda

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.