Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt fyra stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 30 år. 

 Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 104 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa allt fungerat över förväntan snabbt o smidig hantering av allt bra återkoppling på allt Elin super bra mycket proffsig kan varmt rekommendera henne får 10 p av 10"
"Sålt radhus. Jätte nöjd med Per Lind och Elin Lundgren på Svensk Fastighetsförmedling. Trevligt bemötande och bra återkoppling med info under hela processen."
"Jag är jättenöjd, Therese är professionell och engagerad."
"Therese har sålt mitt parhus-bostadsrätt i Björlanda och jag är mycket nöjd med bemötandet och supporten jag fått genom hela processen. Alltid snabb återkoppling och hon höll mig informerad på ett utmärkt sätt! Har haft fullt förtroende för hur Therese arbetar och den guidning jag fått. Professionellt! Mina bästa rekommendationer!"
"Sålt 2-rums bostadsrätt i Torslanda Blivit mycket bra och proffesionellt bemött Mycket nöjd med mäklaren "
"Har fått hjälp med försäljning av vårt hus. Från första mötet med mäklaren har vi känt oss mycket nöjda med det bemötandet vi fick. Det har hållit i sig under hela försäljningsprocessen. Bättre mäklare än vad vi hade, får man leta efter. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen