Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt tre stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 30 år. 

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 120 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt mitt hus. Per Lind, Fastighetsmäklare är professionell, blev bra bemött. Han uppfyllde alla mina förväntningar, försäljningen gick väldigt bra. Om jag kommer att sälja min bostad längre fram så kommer jag att anlita Svensk Fastighetsförmedling igen."
"Therese har sålt vårt radhus, vi är väldigt nöjda med Therese arbete! Trots stressfaktorer emellanåt lyckades Therese ge de bästa råden vid rätt tillfälle! Skulle definitivt rekommendera Therese vidare. Tack! Karina & Padraig "
"Mycket bra bemött. Snabb o lyckad försäljning av en villa. Jag är mycket nöjd med min mäklare. "
"Mycket trevlig och hjälpsam med ett stort kunnande och engagemang."
"Sålde min tvåa i Torslanda innan visning till rekordpris all-time high! Bra kommunikation hela vägen, rekommenderar Elin starkt"
"Jag har både köpt och sålt min lägenhet med Therese. Alltid blivit väl bemött och känt förtroende för henne. Tydlig i sin kommunikation och snabb på att återkoppla. Är över förväntan nöjd med min försäljning av lägenheten som gick fort och proffesionellt till. Är på det hela mycket nöjd och kan starkt rekommendera Therese som mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar