Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Torslanda

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Torslanda, Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet till exempel vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Torslanda/ Öckerö är idag totalt fyra stycken mäklare och en mäklarassistent. Bobutiken har funnits i Torslanda i över 30 år. 

 Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 88 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Therese var lyhörd och återkopplade förutsättningar på ett bra sätt så affären blir bra för alla parter"
"Vid husköp i Torslanda fick vi mycket proffsigt bemötande och bra service. Smidig och trygg affär! "
"Jag har sålt en villa med strandnära läge. Per har varit serviceinriktad, realistisk i sina bedömningar och trevlig. Per var mycket tjänstvillig och tog väl hand om kunder och mig som uppdragsgivare. Han har varit riktigt bra helt enkelt!"
"Per är mycket kompetent, ärlig, trevlig . Skötte denna affär perfekt från A-Ö"
"Har just sålt min 3:a i Amhult. Kändes naturligt att använda samma mäklare som jag köpte av för några år sedan. Elin Lundgren är professionell men har också en härlig glad personlighet som gör att hon är lätt och kul att samverka med. Elin och hennes kollegor levde väl upp till mina förväntningar att ge all den support jag behövde!"
"Therese förmedlade vår villa som vi köpte i Torslanda. Vi uppskattade den snabba återkopplingen och flexibiliteten. Therese var påläst och svarade direkt på våra frågor. Vi rekommenderar varmt Therese!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Torslanda i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen