Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Göteborg centrum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Det finns inga genvägar till framgång. Tre huvudingredienser krävs för att få det bästa slutresultatet när ni säljer er bostad:

  • En engagerad och skicklig mäklare.
  • Mäklaren måste ha tillgång till de främsta verktygen, produkterna och tjänsterna på marknaden.
  • Dessa verktyg, produkter och tjänster måste anpassas utifrån varje kunds situation och unika bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min sambo sålde vår lägenhet via Svensk fastighetsförmedling och är supernöjda! Christian har gjort ett bra jobb, han levererar snabb återkoppling och är lätt att bolla tankar och idéer med. Under hela försäljningsprocessen var Christian hjälpsam och serviceinriktad. Tusen Tack för hjälpen med försäljningen av vår lägenhet! "
"Vi hade ingen erfarenhet av att sälja en bostadsrätt. I en ganska tuff period mitt i sommaren och fotbolls-VM guidade Christian oss med all sin kunskap genom hela försäljningsprocess som slutade i en lyckad affär. Han utstrålar värme och trygghet. Vi rekommendera Christian stark som mäklare. "
"Jag och min sambo är så otroligt nöjda! Vi sålde vår lägenhet med hjälp av Christian Vesala. Vi sålde vår bostad via deras kundregister, först tyckte vi att det verkade för bra för att vara sant men det visade sig att med Christians kompetens så lyckades vi sälja bostaden på under en vecka och helt utan bilder eller annons på Hemnet. Det är en mäklare värd att anlita om och om igen. Vi kan varmt rekommendera Christian!"
"Vi har sålt en bostadsrätt i centrala Göteborg. Trots annalkande sommar och lite stiltje på bostadsmarknaden lyckades Daniel bra med arbetet. Han var lugn, strategisk och höll os väl underrättade hela tiden. Tack Daniel! Maria"
"Mkt bra bemötande från första mötet. All info vi behövde. Och aldrig svår att få kontakt med. Helt enkelt mkt bra. "
"Vid försäljning av dödsbo finns mycket att tänka på. Bouppteckning, fullmakter, känslor och att man är flera säljare samt rättsliga lagar o regler. Ingen av oss bor i Göteborg vilket gjorde att det även var ett visst avstånd. Christian guidade oss lugnt o tydligt i processen vilket skapade trygghet. På ett kreativt o lyhört sätt tog vi oss igenom allt. Vid själv försäljningen höll Christian oss uppdaterade hela tiden. Bemötande var personligt med stort engagemang. En resa med en kunnig "chaufför" bakom ratten stillade vår oro och nu är vi i mål!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på centrala Göteborg

Våra pågående försäljningar