Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Göteborg centrum

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Det finns inga genvägar till framgång. Tre huvudingredienser krävs för att få det bästa slutresultatet när ni säljer er bostad:

  • En engagerad och skicklig mäklare.
  • Mäklaren måste ha tillgång till de främsta verktygen, produkterna och tjänsterna på marknaden.
  • Dessa verktyg, produkter och tjänster måste anpassas utifrån varje kunds situation och unika bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har fått hjälp med försäljning av min mors lägenhet. Dessutom med alla kontakter och tjänster såsom styling, röjning och papper. Allt har gått enastående smidigt och lätt. Vänligt och proffesionellt bemötande genom hela processen."
"Köpte av Christian, som varmt kan rekommenderas. En pålitlig, engagerad och proffesionell mäklare som inger trygghet för både köpare och säljare! "
"Fick kontakt med Christian när jag skulle sälja min lägenhet och redan från första mötet kändes det väldigt tryggt! Lägenheten blev såld en vecka efter vårt första möte! Kan verkligen rekommendera Christian! Mycket nöjd!"
"Köpte av Christian och kan inte vara mer nöjd! Engergerad, kunnig och erfaren vilket skapade en extrem trygghet hos mig som köpare. "
"Kontaktade svensk fastighetsförm ang försäljning av min bostadsrätt Och träffade Daniel Landgren,fick ett förtroende och ett sakligt framförande Därför fann jag ingen orsak att kontakta någon annan.mötte en varm och trevlig Person Mvh Christina Karlsson "
"Har sålt en etta. Daniel var engagerad, tillgänglig och bra på att återkoppla. Hela processen kändes trygg. Kan varmt rekommendera Daniel till andra som vill ha en erfaren mäklare med gott bemötande. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på centrala Göteborg

Våra pågående försäljningar