Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 115 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostadrätt för mors räkning och fick vad vi förväntat oss tack vare Jacobs goda handläggning. Stort tack Jacob för strålande engagemang och snabb handläggning med alla handlingar Henrik med syskon."
"Fick jättebra kontakt från början och kunde tryggt lämna över hela säljprocessen till Lovisa. Lätt att nå och alltid trevlig! "
"Mycket duktig mäklare som känner av klienternas behov. Lyssnar, kämpar på för en god affär."
"Vi är mycket nöjda med Kickis arbete med att sälja vårt radhus! Kicki är trevlig, professionell och effektiv!"
"Köpt villa i Örgryte och blivit bra bemött och omhändertagen utifrån min roll som köpare. "
"Jakob Laren var utmärkt i hela försäljningen av lägenheten som var ett dödsbo och med det en sorglig tid vilket Jakob kändes trygg med. Lyhörd, informativ och mycket trevlig. Hela förloppet kändes tryggt och lugnt - en mäklare vi varmt rekommenderar!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar

Till toppen