Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 110 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jakob är en engagerad mäklare som gör allt för att levera det lilla extra för så väl den som köper som säljer. Är galet nöjd med den service jag fått under min bostadsförsäljning. Trevligare mäklare blir svår att hitta! "
"Vid nästa försäljning av bostad ger mer än gärna uppdraget till Kicki!!! "
"Vi är mycket nöjda med Jakob Larén. Han är en mycket kompetent och sympatisk mäklare. Han är lätt att ha att göra med och att prata med och har ett mjukt sätt som är trevligt. Hans arbete överträffade våra förväntningar."
"Jag har aldrig träffat en sådan tillmötesgående, förstående och hjälpsam mäklare! Trevligare får man leta efter. Jag kände mig väldigt trygg i min affär hos Svenskfast och det är tack vare Christian. Tummen upp och toppbetyg helt klart! "
"Jakob är en engagerad, effektiv och hjälpsam mäklare. Är jätte nöjd med hans insatts att hjälpa mig köpa min nya bostad. Fem stjärnor från mig!"
"Jag fick ett gott och mycket genuint bemötande. Jag är absolut super nöjd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar

Till toppen