Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 177 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vendela har varit helt underbar och så lätt att ha och göra med! Hon var väldigt tydlig och hade en sådan underbar personlighet! Att hon alltid fanns tillgänglig för frågor och att hon var så enkel att kommunicera med gjorde denna processen hundra gånger enklare! stort tack och många kramar! Kommer verkligen rekommendera vidare"
"Tack Lovisa Wiklund för ett trevligt bemötande, bra info, initiativ till att skynda på processen på ett lagom sätt. Helen & Harald"
"Vi träffade på Michaela och Vendela när vi tittade på en lägenhet som vi sedan köpte, de var så trevliga och hjälpsamma att vi bestämde oss direkt för att vi ville att de sålde vår bostad. Michaela var otroligt duktig på att förklara, få oss att känna oss trygga med försäljningen och fanns alltid tillgänglig för frågor eller tankar. Hon känner till Lunden området väl och det var också lite därför vi valde henne. Då min sambo är brittisk skrev hon ut exemplar åt honom och förklarade så bra så att vi båda förstod processen. Vi fick till och med sålt lägenheten innan visning och det är hundra procent på grund av våra underbara mäklare! Kommer starkt att rekommendera Michaela & Vendela till alla personer som letar efter mäklare, som vi känner."
"Trevligt, proffsigt och mkt engagemang. Sålt en bostadsrätt. "
"Supernöjda med helheten, hon är proffsig, trevlig och tillgänglig. Fick sålt vår tvåa i Bagaregården på förhand och till ett pris sov vi blev nöjda med. Skulle det bli aktuellt med att sälja i framtiden så skulle vi anlita Vendela igen. "
"Har sålt ett Hus Profisionelt och sakligt. Myckett bra bemötande och förtroendegivande. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar