Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 144 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kan varmt rekommendera Jakob! Han är ödmjuk, engagerad och mån om att ge den bästa möjliga servicen. Han gav ett proffsigt och vänligt bemötande och var tillgänglig under hela processen. Är supernöjd med den hjälp som jag har fått vid köpet av min nya bostad!"
"Jag har köpt en bostadsrättslägenhet. Jag upplevde mäklaren som professionell och flexibel. Finns inget att klaga på"
"Vi har sålt en lägenhet i Göteborg och har bara goda erfarenheter av mäklaren, Jakob Larén, som överträffade vår förväntningar på ett mycket positivt sätt. Jakob är kompetent, lyhörd och har en genomtänkt strategi för visningarna och uppföljningen därefter. Vi rekommenderar varmt att anlita Jakob Larén"
"Jakob var tillgänglig och mycket trevlig genom hela vår kontakt. Han mötte oss i våra önskemål snabbt och med en positiv inställning. Visningen var ordnad och lägenheten visades upp på bästa sätt. Jakob förmedlade på ett genuint och ärligt sätt information om lägenheten, vilket gjorde att vi som köpare kände förtroende och trygghet. Han var tillmötesgående och positiv, men lovade inte mer än han kunde hålla. Professionellt utöver det vanliga! Tack Jakob! "
"Jag har precis sålt min tvåa i Lunden tack vare Lovisa Wiklund, oj vilket engagemang och vilken service! Är enorm imponerad av hennes arbete! Jag hade inga förväntningar innan försäljningen, mer än att jag skulle få sålt den ”om ett tag” och med ev liten vinst. Men det blev raka motsatsen! :-) Lovisa är mycket service minded, rolig och trevlig och väldigt kunnig! Henne rekommenderar (och er som företag :-)) jag utan att tveka! :-) Mvh/Linda von Vultée"
"Jakob Larén sålde min tvåa i Björkekärr. Jag är jätte nöjd med försäljningen. Jakob är mycket engagerad, och professionell. Han är påläst och kan förmedla fördelarna på ett bra sätt på detaljer kring mitt boende och området. I tillägg har Jakob jobbat snabbt och effektivt. Jag varmt rekommenderar honom om du ska sälja din bostadsrätt"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar