Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 151 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min sambo köpte precis vår första lägenhet via Vendela. Hon var mycket hjälpsam, kunnig och enkel att ha att göra med. Vi är extremt nöjda med all hjälp vi fått och skulle absolut rekommendera henne till nära och kära!"
"Engagerad, informativ, mycket gott prisomdöme och väldigt lätt att ha att göra med"
"En mycket kunnig och trevlig mäklare, ’jag fick uppfattningen av att han inte bara ville få till ett avslut, han var mån om att jag blev nöjd med försäljningen. Tog sig alltid tid att svara på frågor och var alltid anträffbar. Kan rekommendera denna mäklare."
"Lovisa har på ett trevligt och förekommande sätt genomfört försäljningen av min lägenhet. Det har betytt mycket att från första stund känna ett förtroende för en persons kompetens och engagemang som jag har gjort för Lovisa. Tack!"
"Michaela de Gooyert sålde våran bostadsrättslägenhet, 3-rum. Hon har jobbat med oss väldigt tätt under tiden, dygnet runt via mejl, sms, telefon och besök. Michaela upplevdes det sista som en familjemedlem genom att hon disponerade våran lägenhet till flera olika visningar och ständig kommunikation. Hon har överträffat alla våra förväntningar: Proffsig, personlig; Energisk, lugn; smarta råd, organisation, smidig och rekord resultat/pris. Stort Tack för hjälpen, ovärderligt! "
"Kicki är en toppenbra mäklare, snabb i kommunikationen, bra på att hålla kunden informerad löpande och mycket gott bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar