Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 132 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lovisa har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet i gamlestan, hon har glimten i ögat och är mycket professionell! Tack för ett väl utfört jobb! "
"Kicki var professionell och gav oss konkreta tips under försäljningsprocessen. Vi kände att vi var i trygga händer. Vi hade gärna fått mer betalt för huset men hamnade mitt i det spann som Kicka uppskattat. Blir det aktuellt kontaktar vi gärna henne igen."
"Mäklaren var lyhörd för våra önskemål och tydlig gentemot köparna. Bidrog starkt till att vi blev väldigt nöjda med försäljning av vår trea."
"Jakob hjälpte mig att sälja min trea i Lunden. Han har varit öppen, ärlig och alltid sett till att jag varit uppdaterad. Rekommenderar Jakob om du skall sälja din bostadsrätt."
"Trevligt och professionellt bemötande vid försäljning av vår bostadsrätt."
"Ingen tidigare erfarenhet. Sålt flerfamiljshus. Mycket bra bemötande. Förväntningarna uppfylldes. Upplevelsen har varit bra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar