Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare med koll på läget i Göteborg Östra Centrum?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, radhus eller bostadsrätt. Är du köpare och letar efter en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister! Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår egen hemsida.

I vår bobutik på Redbergsplatsen arbetar ett sammansvetsat team i varierande åldrar, med stort fokus på att skapa nöjda kunder. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 143 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt och vänligt bemötande. Väldigt bra hjälp och stöd hela vägen genom processen. Nåbar och väldigt snabb på att återkoppla."
"Kunnig och engagerad mäklare som hela tiden höll oss uppdaterade med den information vi behövde samt var snabb med att svara på våra frågor!"
"Jakob var mäklare både vid köpet av vår nya bostad och vid försäljningen av vår gamla, och vi har varit väldigt nöjda med hans insatser vid båda tillfällena."
"Jag sålde min lägenhet via Lovisa och allt var enkelt, smidigt och väldigt proffsigt! Till skillnad från många andra mäklare jag varit i kontakt med så är Lovisa väldigt påläst och snabb i kommunikationen. Därför valde jag henne! "
"Lovisa bryr sig om oss som kunder. Vi blev utan bostad i en första budgivning. Hon kontaktade oss när ett annat lämpligt objekt kom in."
"Jakob har varit fantastisk under hela processen, alltid tillgänglig och kom med bra rekommendationer inför försäljningen. Lyckades även nå mitt drömmål med försäljningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Det är vi som har koll på Göteborg Östra Centrum

Våra pågående försäljningar

Till toppen