Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 971 omdömen(971 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på västra Göteborg

Letar du mäklare i västra Göteborg? Svensk Fastighetsförmedling har funnits i över 85 år och här i västra Göteborg sedan 1985. Vi är fastighetsmäklaren med koll på hela området: Näset, Askim, Frölunda, Hovås, Högsbo – och den södra delen av Göteborgs skärgård. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad och få ut det mesta av sin bostadsaffär.

Västra Göteborg erbjuder omtyckta villa- och radhusområden som bland annat Sisjön, Hult, Åkered, Önnered, Fiskebäck och Påvelund. Gemensamt är närheten till centrala Göteborg och knutpunkten Frölunda Torg med sitt stora utbud av service och affärer, närheten till havsbad och småbåtshamnar, samt till härliga grönområden. Till exempel Sandsjöbacka naturreservat med badsjön Sisjön, strövområdet vid Eskils Kanal som förbinder Fiskebäck med Önnered samt Ruddalen med sitt populära idrottscentrum samt skridskobana och motionsspår.

Nära Ruddalen ligger populära Grimmered och Ekebäck, med slingrande gator och tät sekelskiftesbebyggelse. Härifrån kan man blicka ut över Göteborgs hamninlopp, Älvsborgsbron och Majorna.

Havet och skärgården är alltid nära

Långedrag, Hovås och Näset erbjuder några av kommunens mest exklusiva villaområden. Ska du sälja en exklusiv bostad i västra Göteborg, så fråga oss gärna om vårt premiumkoncept.

Långedrag är känt för sina havsnära villor, men även för Långedrags kallbadhus, Göteborgs Kungliga Segelsällskap (GKSS), Långedrags värdshus och Sjöräddningen. Från Saltholmen avgår båtarna ut till Göteborgs södra skärgård och med spårvagnen tar man sig in till Järntorget och centrala Göteborg.

Hovås villastads bebyggelse liknar Långedrags. Gång- och cykelbana Säröbanan går från Linnéplatsen ut till Kullavik och passerar flera småbåtshamnar samt härliga havsbad: Askimsbadet, Hovåsbadet och T-bryggan. Stanna till på anrika Göteborgs golfklubb eller vid Hovås kallbadhus för en bit mat.

Näset är en tre kilometer lång halvö med många villor och radhus och närhet till havsbad. Näsets badplats och Smithska udden tillhör de större och om somrarna kommer badgäster hit från alla delar av Göteborg.

Göteborgs södra skärgård med öarna Donsö, Styrsö, Vrångö, Köpstadsö (Kössö), Brännö och Asperö är en levande skärgård med nästan 5 000 bofasta. Här blandas åretruntbostäder med fritidshus och under sommaren fördubblas befolkningsmängden.

Lägenheter för alla smaker

Söker du en lägenhet i västra Göteborg finns en stor bredd av bostäder att välja bland. Balkong eller uteplats, nytt eller äldre, höghus eller låghus, citynära eller havsnära? Du väljer! Högsbo, Flatås, Kaverös, Järnbrott eller Frölunda erbjuder närhet till city. Vill du bo närmare naturen, blicka mot Sisjödal och Ruddalen. För den som vill bo havsnära rekommenderar vi lägenheterna vid Askims torg / Vita Fläcken, Fiskebäcks hamn och Dyrstensvägen.

Din mäklare i Göteborg Väster

Vi som arbetar som mäklare på kontoret i västra Göteborg vet vad som krävs för en trygg och lyckad bostadsaffär. Köper eller säljer du din bostad via oss får du en engagerad och affärsmässig mäklare med en kundanpassad försäljningsmetod. Du får också tillgång till utvalda stylister och fotografer, ett av branschens största kundregister och branschens mest omfattande dolda fel-försäkring.

Vårt trivsamma, nyrenoverade kontor ligger vid Påvelunds centrum och nås smidigt både från öarna och från fastlandet. Vi tar hand om hela din bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss!

Omdömen från kunder i västra Göteborg

2023-11-24
Genuin, proffsig och snabb kommunikation
Malin O
2023-11-24
Hej, Hanna Zackariasson är precis det man önskar sig i en fastighetsmäklare, ärlig engagerad, stöttande, positiv, hon har kontakter, förlag och kunskap. Hanna är utmärkt att diskutera med. Hanna är personlig utan att vara närgång...
Kerstin E
2023-11-24
1.bra 2.vi hade inga förväntningar, men det blev bra. 3.vi upplevde det som helt ok.
Lennart S
2023-11-21
Med mycket olika känslor inför en stor förändring i livet, måste jag medge att Ulrika B har lotsat oss genom vår försäljning. Proffsigt och ärligt har hon hjälpt oss. Verkligen en person som jag har största förtroende för
Iris S
2023-11-21
Bra bemötande and resonerande under processens gång. Stabil och erfaren.
Jonas G
2023-11-20
Victor bemötte oss mycket väl. Han följer upp och svarar snabbt på våra frågor. Han är väldigt tillmötesgående och inger högt förtroende. Ge honom en löneökning! :) Mvh, Diana och Robin
Robin G
2023-11-20
Nora är professionell men samtidigt familjär i sitt bemötande. Det kändes tryggt att anlita Nora med försäljningen av vår BR. Hon tog sig tid att möta mig på plats, hade alltid tid för konversation via telefon och sms. Hon kom med...
Carina J
2023-11-15
Proffsigt och vänligt bemötande. Hjälpsam och lätt att ha att göra med.
Jonathan W
2023-11-13
Otrolig proffsig och bra på att förmedla och medlar mellan de olika parterna. Tydlig och korrekt och får till ett avslut på ett bra sätt där båda parter blir nöjda
Jenny-Ann F
2023-11-10
Jag har varit väldigt nöjd med Hannas stöd och bemötande under hela säljprocessen. Hon har direkt från start varit lyhörd efter mina önskemål och behov. Hela upplevelsen har känts trygg och proffsig!
Julia E
2023-11-10
Snabb försäljning, trevligt bemötande
Ingegärd P
2023-11-10
Vi köpte ett radhus av Hanna efter att ha letat efter rätt hus i många år. Hanna imponerade på oss genom att skilja sig från andra mäklare till hus vi varit spekulanter på, genom att visa stort engagemang och delaktighet när hon...
Julia L

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i västra Göteborg

Vi har koll på västra Göteborg

Hitta hit

Bobutiker Göteborg Väster (1)

Tidigare försäljningar i västra Göteborg

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB