Hoppa till innehåll

Mäklare i västra Göteborg

4,8  (859 omdömen)

Mäklare i västra Göteborg

4,8  (859 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på västra Göteborg

Letar du mäklare i västra Göteborg? Svensk Fastighetsförmedling har funnits i över 85 år och här i västra Göteborg sedan 1985. Vi är fastighetsmäklaren med koll på hela området: Näset, Askim, Frölunda, Hovås, Högsbo – och den södra delen av Göteborgs skärgård. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad och få ut det mesta av sin bostadsaffär.

Västra Göteborg erbjuder omtyckta villa- och radhusområden som bland annat Sisjön, Hult, Åkered, Önnered, Fiskebäck och Påvelund. Gemensamt är närheten till centrala Göteborg och knutpunkten Frölunda Torg med sitt stora utbud av service och affärer, närheten till havsbad och småbåtshamnar, samt till härliga grönområden. Till exempel Sandsjöbacka naturreservat med badsjön Sisjön, strövområdet vid Eskils Kanal som förbinder Fiskebäck med Önnered samt Ruddalen med sitt populära idrottscentrum samt skridskobana och motionsspår.

Nära Ruddalen ligger populära Grimmered och Ekebäck, med slingrande gator och tät sekelskiftesbebyggelse. Härifrån kan man blicka ut över Göteborgs hamninlopp, Älvsborgsbron och Majorna.

Havet och skärgården är alltid nära

Långedrag, Hovås och Näset erbjuder några av kommunens mest exklusiva villaområden. Ska du sälja en exklusiv bostad i västra Göteborg, så fråga oss gärna om vårt premiumkoncept.

Långedrag är känt för sina havsnära villor, men även för Långedrags kallbadhus, Göteborgs Kungliga Segelsällskap (GKSS), Långedrags värdshus och Sjöräddningen. Från Saltholmen avgår båtarna ut till Göteborgs södra skärgård och med spårvagnen tar man sig in till Järntorget och centrala Göteborg.

Hovås villastads bebyggelse liknar Långedrags. Gång- och cykelbana Säröbanan går från Linnéplatsen ut till Kullavik och passerar flera småbåtshamnar samt härliga havsbad: Askimsbadet, Hovåsbadet och T-bryggan. Stanna till på anrika Göteborgs golfklubb eller vid Hovås kallbadhus för en bit mat.

Näset är en tre kilometer lång halvö med många villor och radhus och närhet till havsbad. Näsets badplats och Smithska udden tillhör de större och om somrarna kommer badgäster hit från alla delar av Göteborg.

Göteborgs södra skärgård med öarna Donsö, Styrsö, Vrångö, Köpstadsö (Kössö), Brännö och Asperö är en levande skärgård med nästan 5 000 bofasta. Här blandas åretruntbostäder med fritidshus och under sommaren fördubblas befolkningsmängden.

Lägenheter för alla smaker

Söker du en lägenhet i västra Göteborg finns en stor bredd av bostäder att välja bland. Balkong eller uteplats, nytt eller äldre, höghus eller låghus, citynära eller havsnära? Du väljer! Högsbo, Flatås, Kaverös, Järnbrott eller Frölunda erbjuder närhet till city. Vill du bo närmare naturen, blicka mot Sisjödal och Ruddalen. För den som vill bo havsnära rekommenderar vi lägenheterna vid Askims torg / Vita Fläcken, Fiskebäcks hamn och Dyrstensvägen.

Din mäklare i Göteborg Väster

Vi som arbetar som mäklare på kontoret i västra Göteborg vet vad som krävs för en trygg och lyckad bostadsaffär. Köper eller säljer du din bostad via oss får du en engagerad och affärsmässig mäklare med en kundanpassad försäljningsmetod. Du får också tillgång till utvalda stylister och fotografer, ett av branschens största kundregister och branschens mest omfattande dolda fel-försäkring.

Vårt trivsamma, nyrenoverade kontor ligger vid Påvelunds centrum och nås smidigt både från öarna och från fastlandet. Vi tar hand om hela din bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss!

Omdömen från kunder i västra Göteborg

Mycket lyhörd, hög arbetsmoral och leveranssäker. Detta är 3 områden som vi uppskattade med Ulrika. Då vi anlitade Ulrika för försäljninga av ett renoveringsobjekt hade vi starka krav/önskemål på hur en försäljning skulle gå till...
Trevligt bemötande, saklig information,tillmötesgående och bra tillgänglighet. Jag kan tänka mig att anlita Hanna nästa gång jag säljer min fastighet.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i västra Göteborg

Vi har koll på västra Göteborg

Hitta hit

Bobutiker Göteborg Väster (1)

Tidigare försäljningar i västra Göteborg

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.