Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vi är den mäklare i västra Göteborg som har nöjdast säljare och köpare! Går du i säljtankar? När tiderna förändras är det läge att välja rätt mäklare. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Dessutom har vi fått högst betyg på Reco.se av alla mäklarfirmor i västra Göteborg. Ska du sälja din bostad? Varmt välkommen att kontakta någon av oss för ett förbehållsfritt och kostnadsfritt möte!

Vi ger dig en trygg affär och bäst betalt. Ett första möte med någon av våra mäklare är kostnadsfritt och förbehållsfritt. Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare med en väl beprövad och genomarbetad säljmetod även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer samt till ett av branschens största kundregister. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss gärna om vårt Premiumkoncept.

Vårt kontor har nöjdast kunder av alla mäklarkontor i västra Göteborg. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag.

I västra Göteborg har Svensk Fastighetsförmedling funnits i över 30 år. Vi är specialister på att sälja bostadsrätter, radhus och villor i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Vårt kontor ligger vid Frölunda Torg så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 111 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en bostadsrätt. Jag blev väldig bra bemött av mäklaren. Mäklaren levde upp till mina förväntningar, han var kunnig i sitt område. Jag är väldig nöjd med mäklaren. Allt var toppen."
"Sålde en bostadsrätt. Blev mycket väl bemött av min mäklare, vi träffades ett par gånger och gick igenom vad som skulle stå i annonsen och fotograferingen gick fort eftersom vi redan hade förberett oss. Mäklaren levde upp till våra förväntningar, då vi hade lite otur med den första budgivningen, och de ångrade sig. Men efter en ny visning kom budgivningen i gång på riktigt, både vi och mäklaren var på väg att ge upp, men han gav inte upp och det lönade sig. Alla blev nöjda till slut."
"Allt bra! Trevligt bemötande, noggrann och hjälpsam! "
"Bostadsrätt. Bra bemötande,inget att anmärka på."
"Kontaktade Katarina i samband med min försäljning då jag själv köpte min lgh av henne för ca 6 år sedan. Alltid tillgänglig när man behöver henne. Sålde nu min bostad på rubingatan 41 i västra Göteborg. Toppen mäklare"
"Mitt husköp har varit en positiv erfarenhet rakt igenom. Gert Karlsson är helt enkelt en riktigt bra, kompetent yrkesmänniska; kunnig, erfaren och dessutom väldigt vänlig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen