Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1067 omdömen(1067 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i västra Göteborg

Lediga tider: mån 22/7 och tis 23/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på västra Göteborg

Letar du mäklare i västra Göteborg? Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Köper eller säljer du din bostad via oss får du en rutinerad, engagerad och affärsmässig mäklare med en kundanpassad försäljningsmetod som aktivt matchar köpare och säljare för en trygg affär med bäst betalt. Du får också tillgång till utvalda stylister och fotografer, ett av branschens största kundregister och branschens mest omfattande dolda fel-försäkring.

Som lokal mäklare med många nöjda och återkommande kunder hjälper vi varje år över 400 familjer att byta bostad här i området. Svensk Fastighetsförmedling har funnits i över 85 år och här i västra Göteborg sedan 1985. Vi är en trygg fastighetsbyrå med koll på hela området: Näset, Askim, Västra Frölunda, Hovås, Högsbo – och den södra delen av Göteborgs skärgård.

Vårt trivsamma, nyrenoverade kontor ligger vid Påvelunds centrum och nås smidigt både från öarna och från fastlandet. Vi tar hand om hela din bostadsaffär. Varmt välkommen till oss!

Västra Göteborg

Västra Göteborg erbjuder omtyckta villa- och radhusområden som bland annat Sisjön, Hult, Åkered, Önnered, Fiskebäck och Påvelund. Gemensamt är närheten till centrala Göteborg och knutpunkten Frölunda Torg med sitt stora utbud av service och affärer, närheten till havsbad och småbåtshamnar, samt till härliga grönområden. Till exempel Sandsjöbacka naturreservat med badsjön Sisjön, strövområdet vid Eskils Kanal som förbinder Fiskebäck med Önnered samt Ruddalen med sitt populära idrottscentrum samt skridskobana och motionsspår.

Nära Ruddalen ligger populära Grimmered och Ekebäck, med slingrande gator och tät sekelskiftesbebyggelse. Härifrån kan man blicka ut över Göteborgs hamninlopp, Älvsborgsbron och Majorna.

Havet och skärgården är alltid nära

Långedrag, Hovås och Näset erbjuder några av kommunens mest exklusiva villaområden. Ska du sälja en exklusiv bostad i västra Göteborg, så fråga oss gärna om vårt premiumkoncept.

Långedrag är känt för sina havsnära villor, men även för Långedrags kallbadhus, Göteborgs Kungliga Segelsällskap (GKSS), Långedrags värdshus och Sjöräddningen. Från Saltholmen avgår båtarna ut till Göteborgs södra skärgård och med spårvagnen tar man sig in till Järntorget och centrala Göteborg.

Hovås villastads bebyggelse liknar Långedrags. Gång- och cykelbana Säröbanan går från Linnéplatsen ut till Kullavik och passerar flera småbåtshamnar samt härliga havsbad: Askimsbadet, Hovåsbadet och T-bryggan. Stanna till på anrika Göteborgs golfklubb eller vid Hovås kallbadhus för en bit mat.

Näset är en tre kilometer lång halvö med många villor och radhus och närhet till havsbad. Näsets badplats och Smithska udden tillhör de större och om somrarna kommer badgäster hit från alla delar av Göteborg.

Göteborgs södra skärgård med öarna Donsö, Styrsö, Vrångö, Köpstadsö (Kössö), Brännö och Asperö är en levande skärgård med nästan 5 000 bofasta. Här blandas åretruntbostäder med fritidshus och under sommaren fördubblas befolkningsmängden.

Lägenheter för alla smaker

Söker du en lägenhet i västra Göteborg finns en stor bredd av bostäder att välja bland. Balkong eller uteplats, nytt eller äldre, höghus eller låghus, citynära eller havsnära? Du väljer! Högsbo, Flatås, Kaverös, Järnbrott eller Frölunda erbjuder närhet till city. Vill du bo närmare naturen, blicka mot Sisjödal och Ruddalen. För den som vill bo havsnära rekommenderar vi lägenheterna vid Askims torg / Vita Fläcken, Fiskebäcks hamn och Dyrstensvägen.

Kostnadsfritt möte

Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte med någon av oss.

Omdömen från kunder i västra Göteborg

2024-07-16
Christian var trevlig, hjälpsam och tillmötesgående. Han följde upp på frågor han inte kunde svara på direkt och väldigt kommunikativ och lösningsorienterad.
Ulrika T
2024-07-14
Nora var väldigt bra på att förmedla budskap mellan säljare och budgivare. Hon var enkel och snabb att kommunicera med upplevdes väldigt genuin. Tack för en bra affär.
Caroline L
2024-07-04
Vi blev bemötta på ett personligt och trevligt sätt. Vi hade förväntningar som mäklaren i stort sätt levde upp till. Hela försäljningen gick snabbt i olika skeden. Proffsigt
Inge A
2024-07-04
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Albert L
2024-07-02
Toppen och tillmötesgående. Även professionell!
Vilma S
2024-07-02
Väldigt tillmötesgående. Svarar snabbt på frågor.
Kerstin L
2024-07-01
Professionell. Hjälpsam och hade bra svar på alla frågor. Jag kände mig trygg med Christian Karlsson.
Merja H
2024-06-29
Christian Karlsson är en fantastisk mäklare som ser både säljaren och köparen. Han har stöttat oss i vår försäljning hela vägen och har alltid varit lätt att nå när frågor har dykt upp. Han är en proffsig och trevlig mäklare som...
Rebecca F
2024-06-28
Hanna la väldigt mycket energi på försäljningen och för att få till många deltagare på visningarna. Hannas sätt gjorde att både säljare och köpare kände sig trygga.
Roger E
2024-06-26
Mycket engagerad, trevlig och lätt att ha och göra med
Birgitta H
2024-06-26
Ulrika skapar förtroende och hjälpte oss att få till en snabb och bra försäljning. Proffsigt och engagerat guidade hon oss från start.
Helena M
2024-06-25
Vi köpte en villa via Hanna och som köpare måste jag säga att vi är väldigt nöjda med henne. Otroligt lättsam, noggrann men också väldigt lösningsorienterad.
Christine S
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i västra Göteborg

Vi har koll på västra Göteborg

Hitta hit

Bobutiker Göteborg Väster (1)

Tidigare försäljningar i västra Göteborg

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling