Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vi har köpare till din bostad. Dessutom är vi den mäklare i Västra Göteborg som har nöjdast kunder. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Vi har ett av branchens största spekulantregister och högst betyg på Reco.se av mäklarna i Västra Göteborg. Välkommen till oss!

Ska du sälja din bostad? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte! Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare med en väl beprövad och genomarbetad försäljningsmetod även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer, till ett av branschens största kundregister och till branschens mest omfattande dolda fel-försäkring. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi har köparna. Vi har en av Sveriges mest besökta webbplatser för bostäder och vi har ett av branschens största kundregister. 

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I Västra Göteborg har vi funnits i 30 år. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Med vårt fina varumärke i ryggen kan du kan känna dig trygg när du säljer eller köper via oss. Vi har vid ett flertal tillfällen fått utmärkelsen "Branschens bästa arbetsgivare". Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och nöjda medarbetare gör bra affärer.

Vi är specialister på bostadsrätter, radhus och villor i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Vi är en av Västra Göteborgs största mäklare. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad här i området. Vårt kontor ligger vid Frölunda Torg så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik och egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 143 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt villa och sålt radhus. Mycket bra bemötande, vänligt och hjälpsamt. Mina förväntningar var ett tryggt lotsande genom hela processen med återkoppling, råd etc. Jag tycker mäklaren genomförde detta på ett bra sätt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda."
"Köpte ett Radhus av Magnus Eklöw, han var lugn och vi kunde känna oss trygga under hela processen."
"Vi sålde vår lägenhet med Victor som mäklare, och vi rekommenderar honom starkt! Han är alltid optimistisk men även ärlig med vad man kan förvänta. Vi kände oss trygga med Victor som vår mäklare från första stund. Han är väldigt informativ och vi visste hela tiden vad som skedde i säljprocessen. Han är mycket kunnig inom sitt yrke och vet vad han pratar om. Med Victor som mäklare så går ens säljprocess strålande! // Markus & Linnea"
"Sålde vår trea i Ruddalen. Mäklaren var väldig professionell. Har gjort ett fantastiskt jobb! "
"Trevligt bemötande, lättsam och smidig försäljning av mitt hus. Rekommenderar Martin som mäklare till andra som skall sälja. Väl värd sina 5 poäng."
"Fick bra information och trevligt bemötande vid första kontakten , och löpande under hela försäljningstiden vilket är mycket viktigt .Är mycket nöjd med försäljningen av mitt hus och mäklare Martin Barne . Mvh Britt-inger Olsson "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar