Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vi är den mäklare i västra Göteborg som har nöjdast säljare och köpare! Går du i säljtankar? När tiderna förändras är det läge att välja rätt mäklare. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Dessutom har vi fått högst betyg på Reco.se av alla mäklarfirmor i västra Göteborg. Ska du sälja din bostad i postorterna Västra Frölunda, Askim, Hovås eller södra skärgården? Varmt välkommen att kontakta någon av oss för ett förbehållsfritt och kostnadsfritt möte!

Vårt kontor har nöjdast kunder av alla mäklarkontor i Västra Göteborg. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag. 

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket. Vi ger dig en trygg affär och bäst betalt. Ett första möte med någon av våra mäklare är kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en tjänst med stort och proffsigt innehåll där mäklaren är med dig i alla steg. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

I västra Göteborg har Svensk Fastighetsförmedling funnits i över 30 år. Vi kan vårt område och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 96 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min bror och jag sålde nyligen en lägenhet (dödsbo) med hjälp av Katarina Engström som gjorde ett fantastiskt jobb på alla vis. Hennes insats var professionell (driven, noggrann, punktlig och med uppföljning av ALLT), personlig (glad och lättsam) och förenklande (imponerande tillgänglighet, bra att rådgöra med, alltid ett steg före oss och utan undantag väl förberedd). Rekommenderas varmt! "
"Vi har sålt en etta på flöjtgatan i Göteborg som vi köpte för två år sedan. Vi kan enbart ge goda vitsord om Viktor ett fantastiskt engagemang. Viktor levde upp och överträffade mina förväntningar raka ärliga och enkla svar precis det man vill ha som kund. Det har varit en ära att jobba med Viktor alltid lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem."
"Vi sålde vår lägenhet i Frölunda med hjälp av Katarina Engström. Väldigt nöjda med hela konceptet. Katarina är väldigt kundinriktad och flexibel. Tack för fint samarbete!"
"Jag har sålt min lägenhet. Fick bra hjälp av Victor . Han är duktig, trevlig och han levde upp till mina förväntningar. Är väldigt nöjd med Victor som mäklare. Rekommenderar honom gärna vidare ."
"Jag har sålt min mammas dödsbo, ett radhus. Jag fick ett väldigt bra bemötande av Lena, det var lite speciellt eftersom det var ett dödsbo samt mitt förädrahem. Lena "spelade med mig" och vi tog det hela i mitt tempo. Hon gav mig goda råd under processen, ex om vi skulle sälja med befintligt lösöre mm mm. I slutfasen pratade vi var vi skulle lägga oss map utgångsbud. Det blev väldigt bra och allt slutade med att jag fick betydligt mer än vad jag förväntade mig. Sammanfattningsvis har Lena gjort ett strålande jobb från start till mål!"
"Försäljning av en tvårumslägenhet i Järnbrott/Flatås i Göteborg. Vi har blivit mycket vänligt bemötta av mäklaren. Han är kunnig och verkar ha god erfarenhet av området. Försäljningen har gått snabbt med stor öppenhet och klara besked i olika frågor. Mäklaren är också lätt att nå per telefon och mail. Frågor besvaras omgående. En ung och tillmötesgående och kunnig mäklare som kan varmt rekommenderas."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen