Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Värdera, sälja eller köpa bostadsrätt, radhus, tomt eller villa i västra Göteborg? Vi är erfarna och kunniga mäklare som kan vårt område väl. Vi ger dig resultat, trygghet och bäst betalt. Välkommen till oss!

Vårt kontor har fått flera utmärkelser av nöjda kunder. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag.

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket och vi ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte med någon av våra mäklare är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll där mäklaren är med dig i alla steg av försäljningsprocessen. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

Vi tycker om västra Göteborg och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. 2015 var ett speciellt år för oss, då vi firade att vi funnits i västra Göteborg i hela 30 år. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt var toppen! Jag är jättenöjd!"
"Mycket nöjd. Proffsigt skött och med kontinuerliga och bra återkopplingar."
"Magnus Eklöw, Engagerad, äkta och du älskar ditt jobb och du gjorde ett fantastiskt jobb när du hjälpte oss att sälja vår villa. Till och med långt efteråt visade du att du är 100%. Vi kommer rekommendera dig till alla våra vänner och anlita dig nästa gång också mvh Kamuran Inci "
"Victor Helgesson är en stjärna som är hjälpsam bortom alla rimliga krav! "
"Christian Karlsson är värd det bästa omdöme med sin professionalitet, goda omdöme och tjänstvillighet. Han förtjänar i högsta grad bästa betyg och jag önskar honom ett stort lycka till i sin yrkesbana. Med vänliga hälsningar Rolf Lundfelt, säljare av en bostadsrätt på Brännö "
"Jag fick ett mycket trevligt och förtroendeingivande bemötande av mäklaren. Försäljningen gick mycket bra och smidigt så han verkar veta vad han sysslar med. Han hjälpte även till med många praktiska detaljer vid överlåtandet och förmedlade kontakt med styling- och städfirma."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen