Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Värdera, sälja eller köpa bostadsrätt, radhus, tomt eller villa i västra Göteborg? Vi är erfarna och kunniga mäklare som kan vårt område väl. Vi ger dig resultat, trygghet och bäst betalt. Välkommen till oss!

Vårt kontor har fått flera utmärkelser av nöjda kunder. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag.

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket och vi ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte med någon av våra mäklare är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll där mäklaren är med dig i alla steg av försäljningsprocessen. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

Vi tycker om västra Göteborg och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. 2015 var ett speciellt år för oss, då vi firade att vi funnits i västra Göteborg i hela 30 år. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lena Svensson var driven och vi hade en bra kontinuerlig kontakt under försäljningen. Allt sköttes fint!"
"Mycket nöjd med min mäklare Victor Helgesson!!! Allt har skötts med bravur , och säljrekord dessutom ;) Fin och bra kontakt hela vägen. Känt oss trygga och väl omhändertagna i alla steg ! Tack för all hjälp, Kommer rekommendera er till alla jag känner !!!"
"Ett varmt och hjärtligt bemötande med god förkunskap och ambition att göra det lilla extra."
"Jag träffade flera andra mäklare innan jag träffade Katarina Engström, men i det ögonblicket visste jag att hon var rätt mäklare för mig! Med skicklighet, erfarenhet och engagemang såg Katarina till att min bostadsrätt nådde sin fulla säljpotential! Hon guidade mig stegvis genom hela processen och har haft full koll på varje liten detalj, vilket var oerhört förtroendeingivande för mig som förstagångssäljare. Att sälja med Katarina har varit roligt, enkelt och väldigt spännande! När jag säljer igen är hon mitt självklara förstahandsval. Tusen tack för den här smidiga säljupplevelsen!"
"Victor är fantastisk! Professionell, positiv, kompetent och alltid snabb på att svara eller återkoppla. Kände mig trygg från första mötet och genom hela processen. Rekomenderas starkt! "
"Katarina var proffsig och erfaren. Var på tårna och hjälpsam genom hela processen. Hon gjorde ett bra jobb och jag har inga anmärkningar. Jättenöjd med resultatet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen