Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vi är den mäklare i västra Göteborg som har nöjdast säljare och köpare! Går du i säljtankar? När tiderna förändras är det läge att välja rätt mäklare. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Dessutom har vi fått högst betyg på Reco.se av alla mäklarfirmor i västra Göteborg. Ska du sälja din bostad i postorterna Västra Frölunda, Askim, Hovås eller södra skärgården? Varmt välkommen att kontakta någon av oss för ett förbehållsfritt och kostnadsfritt möte!

Vårt kontor har nöjdast kunder av alla mäklarkontor i Västra Göteborg. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag. 

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket. Vi ger dig en trygg affär och bäst betalt. Ett första möte med någon av våra mäklare är kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en tjänst med stort och proffsigt innehåll där mäklaren är med dig i alla steg. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

I västra Göteborg har Svensk Fastighetsförmedling funnits i över 30 år. Vi kan vårt område och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 76 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har både köpt och sålt genom samma mäklare. Vi är väldigt nöjda med hur allt har sköts av henne. Det har varit tryggt och tydligt hela vägen. Vi har fått tydlig information och blivit uppdaterade hela tiden när något har skett. Mycket Bra!"
"Victor är bäst! Han är engagerad, duktig och trevlig. Jag är mycket nöjd. Tusen tack för all hjälp!"
"Väldigt kunnig, enkel att ha att göra med och verkligen duktig på det han gör. Bra dialog och alltid hållit det han lovat. Kontinuerlig återkoppling och uppdatering av olika saker. Väldigt seriös."
"Christian Karlsson! Har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår pappas lägenhet på Silvermyntsgatan 13. Vill verkligen rekommendera honom framöver. En mycket nöjd kund Gunilla Burai"
"Köpt lägenhet, 3:a, i naturnära område i Göteborg. Ofta snabb respons med svar eller återkoppling via telefon eller mail. Personligt bemötande och bra hanterat av mäklaren vid problem som uppstod på resans gång pga av säljaren. Bemötta med tilltalande av namn och med gott uppförande, som uppskattas. "
"Sålt radhus Önnered. Jag är väldigt nöjd med Lena Svensson mäklartjänster, väldigt professionell och rak och tydlig i kommunikationen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen