Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Sälja eller köpa villa, radhus eller bostadsrätt i Askim, Hovås, Västra Frölunda eller södra skärgården? När tiderna förändras är det läge att välja rätt mäklare. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Går du i säljtankar? Varmt välkommen att kontakta någon av oss för ett förbehållsfritt och kostnadsfritt möte.

Vårt kontor har fått flera utmärkelser av nöjda kunder. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag. 

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket. Vi ger dig en trygg affär och bäst betalt. Ett första möte med någon av våra mäklare är kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en tjänst med stort och proffsigt innehåll där mäklaren är med dig i alla steg. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

I västra Göteborg har Svensk Fastighetsförmedling funnits i över 30 år. Vi kan vårt område och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi tycker att mäklare som hjälpte oss att sälja våran fastighet Har bra jobbat och var mycke trevlig och hjälpsam Och vi är jätte nöjd och tackar så jätte mycket. "
"Victor är en passionerat mäklare. Vet vad han gör och älskar sitt jobb. Rekommenderas högt."
"Fick ett väldigt bra bemötande och ett bra stöd under försäljningsprocessen. Jag är väldigt nöjd!"
"Mycket nöjd blev hela tiden välinformerad om läget"
"Victor Helgesson är en jätteduktig mäklare! Vi har känts trygga från början till slut. Han är alltid trevlig och tillgänglig. Vi ska rekommendera Victor till våra kompisar. "
"Hej! Jag fick ett mycket gott bemötande och känner mig väldigt nöjd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen