Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Vi är den mäklare i Västra Göteborg som har nöjdast säljare och köpare. Vi vet vad som krävs för att göra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Vårt kontor har fått högst betyg på Reco.se av alla mäklarfirmor i västra Göteborg. Det är vi mycket stolta över.

Ska du sälja din bostad? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte! Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare med en väl beprövad och genomarbetad försäljningsmetod även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer, till ett av branschens största kundregister och till branschens mest omfattande dolda fel-försäkring. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi vet hur vi ska marknadsföra din bostad så att vi skapar maximalt med intresse. Vi har en av Sveriges mest besökta webbplatser för bostäder och vi har ett av branschens största kundregister. Var fjärde köpare här i Västra Göteborg kommer från andra delar av landet. Vi har koll på flyttströmmarna och når även dem.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I Västra Göteborg har vi funnits i 30 år. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Med vårt fina varumärke i ryggen kan du kan känna dig trygg när du säljer eller köper via oss. Vi har vid ett flertal tillfällen fått utmärkelsen "Branschens bästa arbetsgivare". Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och nöjda medarbetare gör bra affärer.

Vi är specialister på bostadsrätter, radhus och villor i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Vi är en av Västra Göteborgs största mäklare. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad här i området. Vårt kontor ligger vid Frölunda Torg så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik och egen bil. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 129 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det är andra bostaden vi köper genom Martin Barne som är rutinerad och väldigt trygg i sin roll och som då ger en genuin trygghet. Kan absolut rekommenderas!"
"Vi har använt Katarina vid flera försäljningar. Hon är toppen!"
"Hade nöjet att stöta på Victor flera gånger innan han hjälpte mig med mitt lägenhetsköp. Väldigt duktig, trevlig och tillgänglig mäklare. Hela köpet gick snabbt och smidigt. Jag är så så nöjd! Kan inget annat än och rekommendera honom till alla! "
"Vi har sålt ett litet hus i Västra Göteborg, för andra gången de senaste 4 åren har vi anlitat samma mäklare - Lena Svensson. Vi har även köpt hus av henne en gång, det var så vi fick kontakt med henne. Hon fick oss att ge det lilla extra den gången, men med värdighet och känslan av lugn och sans. Samma har hon nu gjort för oss för andra gången. Hon är trevlig, kompetent och saklig. Steg för steg tar hon en igenom det som ska göras för att få försäljningen i mål. Att man väljer om, och väljer om och väljer om samma mäklare. Det måste väl vara det bästa betyget?"
"Kanonbra service rätt igenom. En bra relation som kändes personlig och gav de råd och tips som behövdes. Kan varmt rekommendera Lena vidare till nästa. Hon är grym! "
"Sålde min bostadsrätt. Victor var väldigt professionell och hade stor kunskap om området och föreningen. Jag är väldigt nöjd med både bemötandet och hans engagemang."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar