Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 94 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jonathan sålde min lägenhet. Han hittade bra köpare. Var trevlig och pålitlig."
"Jag hade kontakt med Jonathan Jacobsson. Tyvärr vann jag inte objektet jag va intreserad av men bemötandet var jättebra. Trevligt, Ärligt och bra uppdaterat. Mäklaren kändes personlig och hjälpsam. Även om jag hade problem med bankernas velande så stod han kvar och hjälpte. Samt höll mig uppdaterad även efter kontraktet var påskrivet med paret som vann över min familj. Tackar igen mvh Rickard Johansson "
"ordningsam, trevlig och påläst"
"Jag sålde ett äldre hus i centrala Mölndal, med en större nybyggnation nära huset. Mina förväntningar var att få hjälp med bedömning av husets byggnad, värdering, presentation, visning, hantering av besökare, juridiska aspekter och kontraktsskrivande och senare övertag. Ulrika var en mycket kunnig genom hela processen och använde sin gedigna erfarenhet vid oväntade situationer."
"Super proffsigt!!! - fantastisk bemötande - lätt att göra med - ärligt och tillgängligt - effektiv och seriös Jag kan ge mina varmaste rekommendationer för Magnus Forsberg på Svensk fastighetsförmedling i Mölndal."
"Jonathan gav ett förtroendeingivande intryck. Svarade snabbt på telefon när vi ringde. Ordnade visning samma kväll som vi hörde av oss."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar