Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej Elin Tack vad allt Du gjort Vi är mer änn nöjda Vi kommer att rekommendera dej Vl vet att efter jul kommer det ett Nytt objekt på samma gata Jag och mln fru vill att du kommer Förbi Ring först så att vi är hemma Hälsning Annica å egon"
"bra och proffsigt bemötande noga med detaljer kändes rätt hela vägen till försäljning"
"Fantastiskt engagemang och starkt fokus"
"Elin är professionell. Bra på att sälja in bostadsobjektet. Ger fortlöpande återkoppling hur det går med försäljningen. Svarar snabbt på frågor. Kortfattat hon är proffsig och trevlig"
"Elin är så perfekt för sitt jobb, har en grym kundkontakt, är varm och personlig samtidigt som hon är proffesionell Om jag säljer någon gång så får Elin med största sannolikhet förtroendet"
"Proffsig mäklare som hållit mig lugn i sista tidens turbulens på bostadsmarknaden. Har känt mig mycket trygg med Camilla som "min" mäklare. Mycket kunnig i sitt yrke - så som en en mäklare ska vara - rak, ärlig och förtroendeingivande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen