Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 50 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sofia Oscander har gjort att jättebra jobb. Lugn, kompetent, bra råd."
"Vi valde Sofia då hon var den mäklare vi båda kände att vi klickade bäst med. Hon är effektiv, lyssnar bra, kommunicerar rakt och gjorde oss trygga i hela processen. Vi är supernöjda! "
"Vi har använt Elin Grönberg vid 3 tillfällen, alltid trevligt och proffsigt bemötande"
"Fått väldigt bra respons och hjälp kring alla frågor eller tankar jag haft. Båda är väldigt trevliga och tillmötesgående och gjorde ett grymt jobb med annonsering samt försäljning! 10/10 skulle anlita igen! "
"En mycket proffsig och kunnig mäklare med ett genuint intresse att på bästa möjliga sätt finna en bra lösning för både säljare och köpare."
"Mycket proffsig hantering av Anders och Mölndalskontoret vid försäljningen av vårt hus. Kan varmt rekommendera."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen