Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 65 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag fick ett mycket bra bemötande av Camilla. Det var professionellt men också personligt. Jag är jättenöjd med Camilla som mäklare!"
"Vår mäklare, Camilla Sjölin, har på ett säkert, balanserat, behagligt och förtroendefullt lett oss genom försäljningsprocessen av vår lägenhet. Hon har på ett nogsamt, tydligt men även pedagogiskt sätt hanterat sitt uppdrag där hon också stöttat oss och hjälpt oss med de frågeställnigar vi haft samt även visat sin kunskap om försäljning och marknadsföring. Camilla har under hela processen haft oss med sig; täta kontakter per telefon och mail har gjort att vi varit väl insatta i vad som sker och händer under försäljningen vilket i sin tur lett till att vi känt oss så delaktiga som vi önskat kunna få vara. . Vi är mer än nöjda med Camilla och vill varmt rekommendera henne för andra potentiella säljare/köpare samtidigt som vi med stort förtroende skulle anlita henne igen vid en lägenhets/fastighetstransaktion. "
"Väldigt bra och proffsigts bemötanden under hela processen. "
"Utmärkt skött mäklning av mäklaren"
"Vi har känt oss väldigt trygga och väl bemötta av Sofia Oscander! Strukturerat upplägg i hela processen och alltid snabba svar!"
"Vi hade höga förväntningar på vår mäklare, Anders Lundgren, inför vår husförsäljning. Alla förväntningar infriades med råge och vår husförsäljning blev enbart en positiv upplevelse. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen