Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 116 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra att ha med att göra. Rekommenderas varmt!"
"Camilla sålde min bostad. Fick oerhört fint bemötande. Hjälpsam och proffsig. Kände mig trygg hela affären igenom."
"Vi har sålt en stor modern villa i en svår marknad, Anders såg till att det blev en bra affär genom sitt sätt att arbeta, lugn, metodisk, pålitlig och en förmåga att stötta oss säljare på alla vis. Vi är supernöjda!"
"Jag sålde min bostad med hjälp av Jonathan Jacobsson på Svensk Fastighetsförmedling. Bemötandet från honom var sedan första stund otroligt trevligt, proffsigt, ärligt och respektfullt. Han har funnits där för mig genom hela säljprocessen på ett utmärkt sätt, vilket har varit betydelsefullt. Han har bidragit med all sin kunskap och gjort mig trygg när jag har känt mig orolig och osäker, och han har varit otroligt engagerad genom hela vårt samarbete. Något jag fastnade för hos Jonathan redan vid vårt förta möte var hans genuina framtoning. Utan att förlora sin professionella roll hade han lätt för att vara personlig, avslappnad och rolig. Jag kände att vi fick en fin kontakt och valet av mäklare blev tillslut ganska enkelt. Jag kände också att Jonathan inte bara skulle vara en bra mäklare för mig, utan även för min framtida köpare. Jag vet själv hur osäkert det kan kännas att gå igenom en köpprocess, och det var viktigt för mig att även köparen av min lägenhet skulle ha en bra och stöttande mäklare vid sin sida. Med facit i hand blev allt precis så som jag ville ha det. Jag har bara positiva saker att säga om Jonathan. Jag kan varmt rekommendera alla som går i säljtankar att boka ett första möte med honom för att se om intrycket blir det samma som mitt."
"Trevlig och hjälpsam. Då vi inte hade möjlighet att åka till Mölndal för att signera papprena så löste han det med bankid_signering! En mycket smidig lösning för oss!"
"Jonathan Jacobsson bistod oss genom hela processen på ett ytterst professionellt sätt och med sin gedigna kunskap och erfarenhet fick han oss att känna oss trygga i samtliga skeden. Framförallt uppskattade vi hans genuina bemötande och den fantastiska entusiasm med vilken han tog sig an vår lägenhet. Han överträffade alla våra förväntningar och lämnade inget att önska."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar