Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 99 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Måste bara få säga, vilken fruktansvärt sympatisk mäklare Jonathan Jacobsson på Mölndals Fastighetsförmedling är!!! Har börjat kolla på ett boende i Mölndals centrum och blev mycket possitiv av denne kille som bemötte oss med ett ärligt, engagerat, genuint och brinnande intresse för oss som spekulanternas men även för säljarens... Har genom åren stött på ett flertal stöddiga, överlägsna o osympatiska mäklare men intrycket på Jonathan var något helt annat👍🏼 Även om vi inte köpte just det objektet kommer vi mer än gärna göra en affär med honom // Sara"
"Jonathan Jacobsson i Mölndal sicken kille! En mäklare som visar stort engagemang och en vilja att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Vi är grymt tacksamma för all hjälp trots att inte affären gick våran väg. // Magnus"
"Anders är alltid trevlig, hjälpsam och proffsig. Tack för en genoförd försäljning. Jakob"
"Vi fick hjälp av Camilla Sjöling att sälja vår bostadsrätt i Kållered. Camilla är mycket kompetent, engagerad och kunnig. Hon har den lokala kunskap som behövs för en bra försäljning i Mölndal. Vi kände oss trygga genom varje steg av processen. Camilla är dessutom trevlig och lätt att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda och skulle utan tvekan anlita Camilla igen. "
"Jag har sålt min stuga med hjälp av Anders Lundgren på Svensk Fastighetsförmedling i Mölndal. Klart att jag hade förväntningar på att han skulle kunna sitt jobb och ha ett bra bemötande. Det kunde och hade han! Han var kunnig, proffsig, trevlig och framför allt engagerad. Jag fick information för varje steg i processen, även information när informationen var att det inte hänt något nytt. Jag kände att han var med mig hela vägen. Helnöjd! Helén Abrahamsson"
"Jonathan sålde min lägenhet. Han hittade bra köpare. Var trevlig och pålitlig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar