Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 87 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en bostadsrätt som vi fått hjälp av Svensk fastighetsförmedling att sälja. Magnus Forsberg som var våran mäklare var mycket engagerad och noga med att framföra information som gällde försäljningen. Vi hoppades ju på att det skulle blivit en budgivning med flera intressenter, men med den situation som råder på marknaden nu så gjorde Magnus ett mycket bra jobb. Vi är nöjda och skulle anlita Svensk Fastighetsförmedling igen. Mvh: Magnus Jidarv Anna Bartold"
"Sålt min lägenhet i Mölndal. Jag fick ett mycket proffsigt och väldigt trevligt och vänligt bemötande av mäklaren."
"Har sålt villa. Förtroendegivande, proffsigt och trevligt bemötande. Förväntningarna att få sålt till ett accepterat pris har infriats. Tacksam för bra stöd under hela processen."
"Har sålt min bostad och hade rakt igenom en mycket positiv upplevelse. Mäklaren var duktig på att förmedla vad som skulle vara fördelaktiga förändringar av bostaden samtidigt som han lade ner mycket tid och kraft på att sälja bostaden till ett bra pris. Professionell och duktig på sitt arbete. "
"Har köpt hus! Fick bra och tydlig information och fick bra förtroende för mäklare. "
"Trevligt bemötande av snygg och proper mäklarinna. Sophia gjorde en väldigt proffsig arbetsinsats vad gällde försäljningen av mitt hus på Långåsvägen 82. Fick reda på hur köpare tänker och på vad jag skall säga och erbjuda köparen. Eller inte. Tack från en nöjd klient."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen