Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 75 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av en bostadsrätt i Mölndal. Camilla visade stor tålmodighet med att vänta in en någorlunda återhämtning av marknaden. Mycket bra hanterat... "
"Kanon bemötande, trevlig och kunnig. "
"Vid köpet av bostadsrätt var bemötandet var av yppersta klass! Mäklaren förstod mina behov och gjorde allt i sin makt för att bemöta dessa. En stor eloge till Jonathan Jacobsson!"
"Tackar Sofia för all hjälp med försäljningen av min mammas hus. En jättetrevlig proffsig tjej!!"
"Köpt en bostadsrätt i form av ett radhus. Mäklarna var glada, inbjudande och trevliga! Jag tyckte mäklarna levde upp och gjorde sitt jobb mycket väl. "
"Vill tacka Jonathan och Camilla för ett proffsigt bemötande och smidigt försäljning av vår bostad! Stor tack till Er båda! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen