Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Mölndal

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Mölndal? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

För oss som lokala mäklare i området är det självklart att känna till allt som är positivt och viktigt för nuvarande och blivande boende här i Mölndal.

Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårat Mölndal.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jobb väl genomfört och frekvent återkoppling mot mig som säljare"
"Mycket engagerad mäklare, trevlig och tog sig alltid tid att svara så snart hon kunde på alla frågor. Glad och social och man ville verkligen bara anlita henne!"
"Engagerad och ambitiös. Rekommenderas. "
"Super bra kontakt under hela försäljningen."
"Att "ge 110%" må vara ett begrepp men som helt stämmer in på Johan Haciyanakos och hans sätt att arbeta. Vi tycker att han gav det där ”stora” extra och utöver försäljningen av vår tvåa som gick över förväntan så bidrog han även med hjälp och värdefull information i vårt sökande efter nytt boende. Det har varit en ära att arbeta med en så kunnig, engagerad och trevlig mäklare. Han är genuint intresserad i bostadsaffärer och ”att vara mäklare är en livsstil” talar verkligen för hans passion och driv. Han låg hela tiden steget före och kunde när som helst på dygnet svara på ett kunnigt och tillförlitligt sätt. Detta gjorde att vi kände oss trygga och övertygade om att vi valt helt rätt mäklare. Johan Haciyanakos är professionell, lyhörd, oerhört hjälpsam och kommer med en stor dos av varm personlighet. Vi önskar att vi hade fler objekt att sälja tillsammans med honom och vill därför varmt rekommendera Johan Haciyanakos utan någon som helst negativ kritik."
"Johan är en duktig mäklare. Gjorde ett kanon jobb från början till slut! Tack för allt från jättenöjd kund. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölndal

Våra pågående försäljningar

Till toppen