Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 224 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en bostadsrätt. Blev mycket väl bemött av mäklaren, han levde upp till mina förväntningar och var mycket lätt att prata med och svarade på alla mina frågor på ett bra, lättförståeligt sätt, mycket kunnig och proffsig."
"Jag och min familj har via Annika nyligen köpt en frilligande villa på Hisingen. Vi upplevde Annika som en väldig kunnig, påläst, trevlig och tillmötesgående mäklare. En mäklare som bryr sig om allas parter intressen samt ser till att försäljningsprocessen ska gå rätt till. Vi känner och trygga och ser fram emot att ta över huset, renovera och flytta in. Mvh Iwona o Hamid Narimani"
"Sålde en bostadsrätt . Mäklaren hade ett fantastiskt bemötande , proffesionell och trevlig . Överträffade mina förväntningar , är mycket nöjd ."
"Ellinor är en riktig klippa. Bra bemötande, proffsig och schysst. Enkel att ha o göra med. Hon förklarade och var mycket mån om att alla parter skulle hänga med i processen. 10/10 !"
"Ellinor va toppen! Gick snabbt och smidigt. Hon förklarade tydligt och var trevlig i bemötandet. 10/10"
"Som förstagångsköpare av en bostadsrätt fick jag mycket bra stöd och hjälp. Jag hade inga förväntningar om att mäklaren skulle vara så stöttande för köparen, men kände mig väldigt trygg! Jag är väldigt nöjd med mäklaren."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen