Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 195 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kemin stämde redan vid första kontakten och höll hela vägen. Allt sköttes på ett proffsigt sätt. "
"Mycket bra bemötande i försäljning av vår villa i tolered på Hisingen. Vi fick sålt till förväntat pris o allt gick snabbt o smidigt. "
"Vi har köpt hus, mäklare Josephine S. Vi har blivit väldigt bra bemöta och informerade om bostäderna (vi har tittat på fler) jätte bra kommunikation och att vi har fått bra servic med visningar på kort tid. Väldigt nöjda! "
"En riktig professionell mäklare som verkligen överträffar alla förväntningar. Rekommenderas starkt till alla som skall sälja sin lägenhet. "
"Jag köpte en lägenhet och processen var väldigt smidig och kvick. Även bemötandet var väldigt bra."
"Emelie var riktigt behjälplig och satta oss som köpare i fokus. Trevlig, uppriktig och snabb på att ge god respons och rådgivning."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen