Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1192 omdömen(1192 omdömen) Se våra omdömen

Din lokala fastighetsmäklare på Hisingen

Letar du efter en mäklare som har koll på Hisingen? Hos Svensk Fastighetsförmedling på Hisingen har vi stor kunskap om allt som rör boende och den erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär. Vi hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Våra mäklare förmedlar alla typer av bostäder på Hisingen. Alltifrån bostadsrätter, hus, radhus, till lantbruk och kommersiella fastigheter på hela ön.

Tack vare sitt centrala läge i Göteborgsregionen, närhet till skolor, arbetsplatser och vackra naturupplevelser, har Hisingen blivit ett av regionens mest eftertraktade och snabbast växande områden. Hisingen ligger precis intill Göteborgs centrum och erbjuder en puls som få andra platser kan matcha. Kontakta våra mäklare på Hisingen om du vill förverkliga dina bostadsdrömmar!

Hitta din bostad på Hisingen

När du utforskar Hisingen upptäcker du en mängd olika områden som passar olika livsstilar och behov. Här finns allt från trendiga stadsdelar som Eriksberg och Lindholmen till lugna och natursköna områden som Kärrdalen och Gerrebacka.

Kvillebäcken är ett område som har blivit ett attraktivt val för många studenter, singlar och unga par som söker efter en stabil och modern bostadsrätt på Hisingen. Här bor du med närhet till shopping och kultur tack vare Backaplan och närhet till stadens centrum.

Funderar du på att köpa en nyproducerad lägenhet på Hisingen kanske du hittar din perfekta bostad i populära Lindholmen eller Eriksberg. Här erbjuds modern arkitektur i kombination med en livlig atmosfär och upplevelser längs med vattnet. Utforska möjligheten att ta båten in till centrala Göteborg och upptäck det breda utbudet av charmiga caféer och restauranger som finns att välja mellan. Kontakta våra mäklare som kan Eriksberg och Lindholmen.

Om du i stället letar efter en villa på Hisingen kanske Kärrdalen eller Hisings Backa passar dig och din familj. I Kärrdalen och Hisings backa bor du nära både city och grönområden samt har tillgång till goda kommunikationer, skolor, vårdcentraler och butiker.

Är välplanerade radhus på Hisingen mer din stil kan Tuve eller Tolered vara något för dig och din familj. Här bor du bekvämt nära skolor, idrottsanläggningar samt Hisingsparken. På Hisingen finns också flera populära badplatser, som Lillebybadet och Sillvik, perfekta för sköna sommardagar.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Svensk Fastighetsförmedling Hisingen har under flera år varit en ledande aktör på Hisingen och kan stoltsera med över 1000 nöjda kunder enligt reco.se. Många av våra mäklare är uppvuxna eller bosatta på Hisingen och har djupgående kännedom om varje bostadsområde för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt. Med våra mäklares expertis och lokala kunskap om Hisingen kan de guida dig genom bostadsmarknaden och hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden som passar dina önskemål och behov.

Därför kan du som anlitar någon av våra fastighetsmäklare på Hisingen vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Hisingen och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Hisingen.

Omdömen från kunder på Hisingen

2023-12-07
Han är väldigt ärligt och hjälpsam och.har bra erfarenhet.
Hamidreza J
2023-12-06
Trevlig och enkel att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt med affären. Kanonbra! ☺️👍
Viktor Tobias H
2023-11-30
Är nöjd med bemötande. Bra kunskap och saklig i ärendet. Super nöjd. Kommer att rekommendera honom till vänner.
Snezana B
2023-11-30
Lyhörd och guidande. Yusuf lyssnade in och la upp en plan som vi sedan genomförde på ett lysande sätt. Han kommunicerade bra under hela processen. Hans kunskap och känsla för marknaden är imponerande.
Niklas L
2023-11-30
Jag tycker att allting har gått mycke smidigt och enkelt, hanteringen av köpet är mycket proffsigt utfört .Jag är mycke nöjd.
Ricki L
2023-11-29
Informativ, kompetent och snabb återkoppling.
Aili F
2023-11-24
Bra lättsamt bemötande och transparent information.
Robert H
2023-11-24
Lugn, sansad och professionell. Öppen och vägledande genom hela processen. Stressade inte upp sig och höll mig konstant i loopen utan att översälja sig själv och sin potentiella insats.
Christoffer O
2023-11-23
Johan är ihärdig och uthållig och jobbar med gott humör, trots att affären drog ut rejält i tid. Det var en trygghet att jobba med Johan. Han höll det han lovat, återkom med information löpande och hörde av sig enligt avtalad tid.
Maria O
2023-11-18
Han är säljare, klart som fan han var trevlig, han vill la sälja lägenheten
Adam Henrik H
2023-11-18
Hade fullständig kontroll på läget och fick regelbundna uppdateringar
Robert A
2023-11-15
Simon satte sig snabbt och receptivt in i en försäljning med många inblandade dödsbodelägare och lät processen ta tid. Han var transparent, kunnig och lyhörd. Det var alltid lätt att komma i kontakt med honom. Simon gav fortlöpand...
Sven Ola S

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu på Hisingen

Hitta hit

Bobutiker Hisingen, Göteborg (1)

Tidigare försäljningar på Hisingen

Samarbetspartners

A-hus

Fjällmans juridik

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB