Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 210 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa mitt i den heta sommaren. Fått professionellt bemötande, snabb återkoppling, lyhörd för situationen samt flexibel och tillmötesgående. Bra råd samt bra upplägg för visningar. Energisk och aktiv för ett avslut trots lång dag. "
"Fick hjälp av Yusuf att sälja vår stora 2:a på hisingen. Allt gick väldigt snabbt och smidigt vilket förvånade oss! Yusuf är både nogrann, pålitlig och profetionell i sitt arbete. Jag rekomenderar Yusuf som en grymt bra mäklare ! :) "
"Östanvindsgatan 7A Fantastiskt bemötande. Flexibelt och smidigt. Trevligt och duktig. Jättenöjda 10/10"
"Köpt 2:a centrala Hisingen. Jättetrevlig mäklare som löste snabb kontraktsskrivning sent på kvällen! "
"Sålt bostadsrätt 2:a. Bra kontakt och gav information kontinuerligt. Trevligt bemötande och väldigt nöjd med arbetet. Skulle varmt rekomendera till någon annan. "
"Sålde min lägenhet på Hisingen och var väldigt nöjd med allt! Första mötet var toppen och fick ett bra intryck och väldigt bra förklarat om hur allt skulle gå till mm eftersom de var första gången jag sålde en lägenhet. Väldigt mån om att jag skulle förstå allt och hänga med på vad som hände gällande lägenheten. Allt upplevdes väldigt proffsigt och var alltid välplanerat! Väldigt nöjd med allt, inte mkt att klaga på! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen