Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 205 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min lägenhet på Hisingen och var väldigt nöjd med allt! Första mötet var toppen och fick ett bra intryck och väldigt bra förklarat om hur allt skulle gå till mm eftersom de var första gången jag sålde en lägenhet. Väldigt mån om att jag skulle förstå allt och hänga med på vad som hände gällande lägenheten. Allt upplevdes väldigt proffsigt och var alltid välplanerat! Väldigt nöjd med allt, inte mkt att klaga på! "
"Vid försäljningen av vårt radhus fick vi ett väldigt personligt och proffessionellt bemötande. Snabbt agerande och dom tog hand om hela processen på ett väldigt smidigt sätt. Kan med varm hand rekommendera Annika Unger samt Johan Pålsson."
"#Jag sålde min 2:a på Vårlöksgatan. #Blev rekommenderad att välja Daniel från kompisar som hade sålt via honom. Och han levde verkligen upp till förväntningarna. # Blev väldigt bra bemött och han gav ett väldigt lugnt och professionellt utförande av hur vi skulle gå tillväga att sälja lägenheten. "
"Jag har köpt ett villa Meklren var trevlig Ja, det gick som jag hade förväntar, Upplevelse var skön när det var slut på budgivning "
"Köpte bostadsrätt på virvelvindsgatan 28 Blev väl bemött av mäklaren Genomgången av påskrivning av mäklaren väldigt professionellt "
"Kemin stämde redan vid första kontakten och höll hela vägen. Allt sköttes på ett proffsigt sätt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen