Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 172 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej ! Vi kände oss jättetrygga och litade fullständigt på att hon gjorde sitt bästa. Alltid tillgänglig även om det var på kvällen. Skulle alltid ta henne som mäklare."
"Pontus Bengtsson är en utmärkt mäklare. Trevligt lett att prata med honom, han lyssnar förklarar ock han gör sin bästa. Jag kan varmt rekommendera honom till nya kunder. "
"Professionell och trevlig samtidig lyssnar har på vad man har att säga och tar varje kund på allvar "
"Ödmjuk och förtroendeingivande mäklare!"
"Linus har skött sitt jobb som en mäklare skall! Exemplariskt. Härligaste personligheten, lojal samt väldigt kunnig. Professionell hantering kring försäljningen av bostaden. Rekommenderas varmt! Tack Linus! "
"Gott bemötande, lättillgänglig. Förtroendeingivande och tillitsfullt för oss som är förstagångsköpare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen