Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 270 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"3rum. Proffesionell och trevlig mäklare. Supernöjd."
"Sålde för 1850000 kr. Mäklaren var väldig trevlig och väldig professionell. Han sålde lägenheten innan den ens kom ut på annons. Allt var kanon."
"Sålt bostadsrätts radhus genom Lina Gustafsson Lina visade sig vara positiv och engagerad för sin uppgift. Vi rekommenderar gärna Lina för nya uppdrag."
"Vi har sålt bostadsrätt. Trevligt bemötande av kompetenta mäklaren som haft svar på våra frågor. Bra organiserad visningen, snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!"
"Försäljning av bostsdsrätt. Mycket professionellt och trevligt bemötande. Vi landade på prisöverförväntan. Mycket bra upplevelse sammanfattningsvis."
"Det gick jättebra och smidig med försäljning av vår lägenhet. Yusuf är mycket vänlig och mycket kunnig om området där vi bor och hjälpte oss få en bra deal. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar