Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1337 omdömen(1337 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare på Hisingen

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Din lokala fastighetsmäklare på Hisingen

Letar du efter en mäklare som har koll på Hisingen? Hos Svensk Fastighetsförmedling på Hisingen har vi stor kunskap om allt som rör boende och den erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär. Vi hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Våra mäklare förmedlar alla typer av bostäder på Hisingen. Alltifrån bostadsrätter, hus, radhus, till lantbruk och kommersiella fastigheter på hela ön.

Tack vare sitt centrala läge i Göteborgsregionen, närhet till skolor, arbetsplatser och vackra naturupplevelser, har Hisingen blivit ett av regionens mest eftertraktade och snabbast växande områden. Hisingen ligger precis intill Göteborgs centrum och erbjuder en puls som få andra platser kan matcha. Kontakta våra mäklare på Hisingen om du vill förverkliga dina bostadsdrömmar!

Hitta din bostad på Hisingen

När du utforskar Hisingen upptäcker du en mängd olika områden som passar olika livsstilar och behov. Här finns allt från trendiga stadsdelar som Eriksberg och Lindholmen till lugna och natursköna områden som Kärrdalen och Gerrebacka.

Kvillebäcken är ett område som har blivit ett attraktivt val för många studenter, singlar och unga par som söker efter en stabil och modern bostadsrätt på Hisingen. Här bor du med närhet till shopping och kultur tack vare Backaplan och närhet till stadens centrum.

Funderar du på att köpa en nyproducerad lägenhet på Hisingen kanske du hittar din perfekta bostad i populära Lindholmen eller Eriksberg. Här erbjuds modern arkitektur i kombination med en livlig atmosfär och upplevelser längs med vattnet. Utforska möjligheten att ta båten in till centrala Göteborg och upptäck det breda utbudet av charmiga caféer och restauranger som finns att välja mellan. Kontakta våra mäklare som kan Eriksberg och Lindholmen.

Om du i stället letar efter en villa på Hisingen kanske Kärrdalen eller Hisings Backa passar dig och din familj. I Kärrdalen och Hisings backa bor du nära både city och grönområden samt har tillgång till goda kommunikationer, skolor, vårdcentraler och butiker.

Är välplanerade radhus på Hisingen mer din stil kan Tuve eller Tolered vara något för dig och din familj. Här bor du bekvämt nära skolor, idrottsanläggningar samt Hisingsparken. På Hisingen finns också flera populära badplatser, som Lillebybadet och Sillvik, perfekta för sköna sommardagar.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Svensk Fastighetsförmedling Hisingen har under flera år varit en ledande aktör på Hisingen och kan stoltsera med över 1000 nöjda kunder enligt reco.se. Många av våra mäklare är uppvuxna eller bosatta på Hisingen och har djupgående kännedom om varje bostadsområde för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt. Med våra mäklares expertis och lokala kunskap om Hisingen kan de guida dig genom bostadsmarknaden och hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden som passar dina önskemål och behov.

Därför kan du som anlitar någon av våra fastighetsmäklare på Hisingen vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Hisingen och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Hisingen.

Omdömen från kunder på Hisingen

2024-07-13
Mycket trevlig och professionell mäklare med god kommunikation med mig som köpare. Svarade på de frågor man hade inför köp. Rekommenderar!
Ella S
2024-07-13
Lyssna å behjälplig hela tiden, han är ärlig å rak…. Jag litade på henne så gör ni det oxå…….hon är ärlig å jag kände mig otroligt trygg med henne under hela processen men frågor å allt…… Den tjejen kommer gå långt…. All lyck...
Patric N
2024-07-10
Mycket trevlig bemötande. Mycket kunnig i alla frågor. Proffsigt till mer än 100%
Nelson Alexander Q
2024-07-08
Since I had just arrived in Sweden and had no idea about the rules of buying an apartment, he gave me very kind help and made me trust him.
Liang C
2024-07-05
Vi upplevde ett fantastiskt bemötande som var både lugnt och sakligt! Sedan gick allt smidigt från visning till köp.
Paula Christina A
2024-07-04
Yusuf är en mäklare i en klass för sig. Jag har sällan skådat en så engagerad, skarp, analytisk och förtroendeingivande mäklare. Hatten av, på riktigt! Jag kände mig aldrig osäker eller ensam i processen, utan jag kunde fullt u...
Nermin G
2024-06-28
Det var väldigt lätt att ha och göra med Roberta., bra bemötande . Mycket trevlig och kompetent mäklare.
Fatima T
2024-06-22
Trevlig, tillgänglig och flexibel.
Anton I
2024-06-19
Jag känner mig bra bemött och fick viktig och hjälpsam information direkt. Detta uppskattas när man är en ung oerfaren köpare av bostäder! Jag själv har dålig koll på vad man behöver veta innan ett köp, då är det superviktigt med ...
Nora F
2024-06-19
Mycket trevlig, väldigt flexibel och lätt att få kontakt med!
Johanna A
2024-06-12
Hjälpsam och professionell. Lätt att ha att göra med. Kan inte rekommendera Jacob mer!
Adam J
2024-06-12
En person som man är trygg med. Kunnig och erfaren, som guidar dig genom hela proceduren.
Anna-Lena Margareta N
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu på Hisingen

Hitta hit

Bobutiker Hisingen, Göteborg (1)

Tidigare försäljningar på Hisingen

Samarbetspartners

A-hus

Fjällmans juridik

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling