Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 251 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi köpte en lägenhet vi blev jättefint bemöta utav Lina, jätte trevlig allt gick så snabbt och smidigt. Även alltid tillgänglig. / Emina"
"Jag har sålt en bostadsrätt en 2:a i Göteborg. Jag tycker att mäklaren varit mycket duktig och kunnig. Hon har varit bra på att höra av sig och återkoppla till mig vad som händer och sker. Mycket nöjd och kan rekommendera henne till fler."
"Har sålt en lägenhet, Lillekärr norra, på ett mycket bra sätt. Linus har bemöt våra krav och önskemål på ett mycket bra sätt. Alla våra förväntningar har uppnåtts. Vi är mycket nöjda med helheten"
"Köpt bostadrätt Lillekärr Norra Linus är en mycket trevlig mäklare. Förklarade bra. Tog tid på sig. Han levde upp till våra förväntningar Absolut att rekommendera "
"Mycket bra och proffesionell service från mäklaren. Allt gick snabbt och smidigt och kändes ärligt och seriöst. Mycket nöjd med all hjälp som jag har fått!"
"Sympatisk och lättillgänglig. Arbetade snabbt och effektiv. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar