Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 179 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastiskt bemötande!! Köpt en lägenhet och är supernöjd! "
"Personligt och engagerat vid köp av lägenhet. Han levde upp till alla mina högst ställda förväntningar."
"Pontus Bengtsson gav ett proffesionellt trevligt och personligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare. Hela familjen hade både trevligt och kände sig involverade i affären. Som ett stort plus är han rolig och lättsam person."
"Rickard Stig har ett mycket bra bemötande, klart och tydligt. Han var hjälpsam med att hitta lösningar på nytt boende och lån för oss. Han följer upp ev köpare på ett förtroendegivande sätt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt."
"Mycket god kundbemötande med ett professionellt arbetssätt. Rekommenderar honom starkt till alla som funderar på att köpa/sälja en bostad! "
"Daniel är professionell och kunnig samt kreativ"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen