Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren som har koll på Hisingen

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa på Hisingen i Göteborg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns representerat på flera platser runtom i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen är mäklare som har koll på hela försäljningsprocessen, från att hitta köpare och värdering till vad du ska tänka på inför en visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 232 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har både sålt hus med Johan och köpt av honom och är jättenöjda. Han är ärlig och korrekt och ser alltid till både säljarens och köparens bästa. Dessutom lyckas han alltid sälja till rekordpris!"
"Hej! Sålt vårt radhus i Tuve , Göteborg. Kontakt med Svensk Fastighetsförmedling och mäklare , Emelie, togs redan i början av 2016. Stort förtroende från första stund och vi fick löpande information under hela processen , som resulterade i att valet vid själva försäljningen föll på Emelie. Vi hade stora förväntningar på att mäklaren skulle marknadsföra vårt fina hus på bästa sätt , förklara allt som sker i samband med försäljningen och såklart få bra betalt. Resultatet blev över förväntan och vi är mycket nöjda. Paul o Lena "
"Bra bemötande, proffsig, snabb på att svara. Rekommenderas."
"Proffsig, seriöst, påläst och snabb på att ta reda på önskade frågor. Enkelt o rakt som det ska vara. "
"Sålt en enrumslägenhet, bostadsrätt. Fullt tillfreds med mäklarens arbete hittills. Bra bemötande, entusiastisk inför uppgiften. "
"Vi sålde ett radhus. Emmelie guidade oss lugnt och fokuserat genom processen. Det kändes tryggt med koll på läget hela tiden. Ekonomiskt blev resultatet över förväntan. Teresa Hansson "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hisingen i Göteborg

Våra pågående försäljningar