Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Härryda kommun

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja bostadsrätt eller villa i Härryda kommun?

Vi kan våra områden in i minsta detalj och vad man ska tänka på inför en försäljning av sin villa eller bostadsrätt. 

Vi finns i hela landet och Svensk Fastighetsförmedling finns i Mölnlycke sedan mer än 20 år tillbaka.

Oavsett vilket läge du är i så kan vi hjälpa dig i ditt livs största affär. Vi erbjuder en professionell konsultation med värdering av din bostad och goda råd inför försäljningen, givetvis helt utan förbindelser. 

Med vårt unika rikstäckande spekulantregister hittar vi köparna till just din bostad var de än finns i landet. 

Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke när du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen att ringa eller besöka oss för att snacka bostad!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Our experience with Felicia was very positive, the negotiations were conducted with transparency and when we met the sellers to seal the deal, everything was defined and no misunderstandings to be clarified / solved. Thanks- Alexandre and Michelle "
"Vi sålde ett radhus på Ekspinnarevägen i Mölnlycke. Vår erfarenhet utav Felicia: Felicia är en grym mäklare som är driven. Hon ger allt och ser till att finnas till för sin klient till 100 procent. Det vi uppskattade allra bäst var hennes tillgänglighet. Hon fanns alltid där när man behövde ställa frågor och var snabb på att återkoppla. Dessutom är hon en glad och positiv person som är väl insatt i yrke. En mäklare som ger allt med andra ord. "
"Jag har sålt en villa i Pixbo. Blev otroligt väl bemött av mäklaren. hon var väldigt serviceinriktad, trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag hade förväntningar om att köpa en tjänst som gjorde att jag fick hjälp med att sälja vårt hus, men jag fick en person som jag fick ett enormt förtroende för och hade väldigt trevligt ihop med."
"Jag är mycket nöjd med det bemötande jag fått. Mäklaren har även ställt upp på udda tider. Jag har känt som om jag var den enda kunden "
"Funkade bra, engagerade och proffsiga."
"Jag är nöjd med flexibiliteten då jag fick möjlighet att titta på huset vid två tillfällen. Under visningarna fick jag svar på det jag undrade över och då mäklaren inte kunde svara, så tog hon omgående reda på det. Trevligt och professionellt bemötande och en lyckad affär. Tack!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mölnlycke

Våra pågående försäljningar

Till toppen