Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 103 omdömen(103 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Mölnlycke

Letar du mäklare i Mölnlycke? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Mölnlycke.

Välkommen till oss

Vill du köpa eller sälja bostadsrätt eller villa i Härryda kommun? Vi kan våra områden in i minsta detalj och vad man ska tänka på inför en försäljning av sin villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och Svensk Fastighetsförmedling finns i Mölnlycke sedan mer än 20 år tillbaka.

Oavsett vilket läge du är i så kan vi hjälpa dig i ditt livs största affär. Vi erbjuder en professionell konsultation med värdering av din bostad och goda råd inför försäljningen, givetvis helt utan förbindelser. Med vårt unika rikstäckande spekulantregister hittar vi köparna till just din bostad var de än finns i landet. 

Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke när du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning. Välkommen att ringa eller besöka oss för att snacka bostad!

Omdömen från kunder i Mölnlycke

Annica O
Annica O
2023-07-11
Jag valde mäklare utifrån person känsla och känsla för mitt hus.Vi hade ett bra samarbete åt båda håll .Var delaktig i det som skulle hända och fick alltid en fråga om det känndes bra. Matteusz som min mäklare heter skötte försälj...
Van Hao T
Van Hao T
2023-06-17
Mycket välskött på alla sätt! Varm rekommendation! +++++
Christian R
Christian R
2023-06-12
Jag är nöjd på alla sätt och vis
Ronny S
Ronny S
2023-06-01
Högt engagemang och alltid tillgänglig bra information och genomgång av bostaden..Trevlig och positiv. Bra mäklare!
Malin G
Malin G
2023-03-11
Stort stöd och engagemang genom hela försäljningen, mer än vi kunde förvänta oss. Alltid tillgänglig och mycket kunnig. Kan varmt rekommendera Alen som mäklare.
Hanna G
Hanna G
2022-12-31
Jättebra stöd av min mäklare i hela processen, han var alltid tillgänglig, inlyssnande, engagerad och proffsig. Översteg mina förväntningar!
Amanda Maria Ingalill B
Amanda Maria Ingalill B
2022-10-05
Mateusz har gjort ett fantastiskt bemötande på ett genuint sätt och hjälpt oss hela vägen fram till försäljning på bästa möjliga sätt! Alltid anträffbar och tillmötesgående!
Göran S
Göran S
2022-09-30
Vi fick ett gott bemötande, trots att första kontakten var på telefon. Han förstod att vi var seriösa och gjorde en bra medling mellan oss och säljarna.
JANE M
JANE M
2022-09-22
Mycket professionellt och personligt bemötande av Alen. Bättre samarbete kan man inte önska sig, vi är mycket nöjda
Agneta E
Agneta E
2022-09-19
Trevlig och proffsig mäklare. Hade svar på våra frågor och hjälpte oss på bra sätt, engagerad och positiv. En bra upplevelse!
Helene Ö
Helene Ö
2022-09-14
Ett proffsigt bemötande och stort engagemang i försäljningen. Personlig, påläst, tryggt intryck och alltid positiv i sitt bemötande med mig som kund. Förväntan var högt satt och något som Mateusz verkligen jobbade för att nå, me...
Karin Å
Karin Å
2022-09-09
Proffsigt bemötande, kunnig och stöttande hela vägen. Det var dessutom väldigt trevligt att jobba med Alen Nuhanovic under hela processen.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Härryda kommun

Vi har koll på Mölnlycke

Hitta hit

Bobutiker Mölnlycke (1)

Tidigare försäljningar i Mölnlycke

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.