Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Härryda kommun

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja bostadsrätt eller villa i Härryda kommun?

Vi kan våra områden in i minsta detalj och vad man ska tänka på inför en försäljning av sin villa eller bostadsrätt. 

Vi finns i hela landet och Svensk Fastighetsförmedling finns i Mölnlycke sedan mer än 20 år tillbaka.

Oavsett vilket läge du är i så kan vi hjälpa dig i ditt livs största affär. Vi erbjuder en professionell konsultation med värdering av din bostad och goda råd inför försäljningen, givetvis helt utan förbindelser. 

Med vårt unika rikstäckande spekulantregister hittar vi köparna till just din bostad var de än finns i landet. 

Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke när du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Välkommen att ringa eller besöka oss för att snacka bostad!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med hur Felicia skötte försäljningen av min mors lägenhet. Perfekt hanterat från första mötet till det sista. Överträffade mina förväntningar hur en bra mäklare agerar. Hög tillgänglighet, lyhörd, drivande, målinriktad och socialt kompetent. Mycket professionell!"
"Sålde min lägenhet med Felicia på Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke. Hon var lyhörd, engagerad och seriös från första sekund. Dessutom gav hon det absolut bästa intrycket när jag gick runt och rekade bland mäklarna i Mölnlycke inför vår försälning. Från offert till kontraktsskrivning, Felicia agerade väldigt proffsigt hela vägen. Att hon är väldigt trevlig och lättpratad i övrigt är ju inget minus heller. Skulle rekommendera henne för alla som frågar."
"Vi tycker att mäklaren levde upp till våra förväntningar med råge,vi är helt nöjda med vår försäljning av BRF och det arbete mäklaren gjorde och kommer att rekommendera mäklaren till andra. "
"Allt var helt ok Inget att klaga på trevliga möten med bra info"
"Otroligt nöjd med alla steg i processen när jag anlitade Felicia för att sälja mitt radhus. Professionell, förberedd och alltid redo att svara på frågor. Felicias tillgänglighet har varit absolut topp! Upplever dessutom att hon fixade med visning, kontakt med köpare osv på ett exemplariskt sätt. Rekommenderas varmt! Att det dessutom blev försäljningsrekord i vår förening gjorde mig absolut inget :-) "
"Jag har köpt en bostadsrätt! Var väldigt nöjd med mäklaren Felicia Amarius. Var trevlig och väldigt snabb med kommunikation. Super på alla plan. Kan absolut tänka mig att samarbeta med henne igen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Mölnlycke

Våra pågående försäljningar